- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.061
Canım kırmızı değilse korkma hiç, idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendiler sanırım sen sonucu alınca yine de kadın doğumcuna görün istersen icin rahat etsinKizlar selam benim az once kanamam oldu 13 haftalik adet sancisi gibi agrim geldi ona bakmak icin lavaboya gittim kanama gordum adet sonu da olan kanama gibiydi kahverengimsi kan verdim acilde idrar ornegi aldilar 2 zaate sonuc cikacakmis yasayan varmi durumu kadin dogumada sonuclar cimtiktan sonra yonlendiriceklermis.
Bugun cok yoruldum hic oturmadim temizlikle ugrastim aniden adet sancisi gibi sanci geldi bi baktim ki bakalim ne cikacak bende bilmiyorum canim kadin dogumcu daha bakmadiBen geçen persembe yaşadım ama bı sonuç çıkmadı neden kanama olduğu ile ilgili, burda inatla kan idrar tahlili yapmadılar senin sonucunda enfeksiyona bağlı birşey derlerse yarın gidip haricen kan ve idrar tahlili vercem özel hastaneden kafama göre, hala lekelenmem oluyor günde bir de olsa 2 günde bir de olsa, sancılarım oluyor, oğlum da hasta ishal kusma, onunla uğraşıyorum bir yandan acil, serum antibiyotik vs.. bugün kendimi unuttum tam şimdi uyudu bı bakayım dedim gruba, ben hem Perşembe hem pazartesi ultrasona girdim canım bebiş gayet iyiydi hareket ediyordu, içerde de ne kanama ne kanama alanı hiçbir şey görünmüyor dediler, iki doktor da, böyle beklemedeyim, senin de bebisle ilgili sorun çıkmayacak Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut
3. Hamileligim oncekilerde calismama ragmen hic boyle seyler yasamadim su an agrilar ve gordugum sey beni korkuttu cok tesekkur ederim kizlar hepinizeCanım kırmızı değilse korkma hiç, idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendiler sanırım sen sonucu alınca yine de kadın doğumcuna görün istersen icin rahat etsinçok geçmiş olsun
Haber et canım guzel haberlerle gel inşallah, ben de Perşembe ilk lekelenmem başladı demiştim ya Çarşamba günü saatlerce yerde saçma bir pozisyonda oğlumla LEGO yaptık, kendimi çok kastım o gün öğlen 2 den akşam 8-9 a kadar o bırakmak istemedikçe ben de dedim yapalım tamam, akşam da arkasını dönmüştü üstünden uzandım diğer tarafına yine kendimi kasa kasa buhar verdim burnu doluydu rahat nefes alsın diye uyurken, ertesi sabah başladı işte herşey, onlara da bağladım ben benim olayıBugun cok yoruldum hic oturmadim temizlikle ugrastim aniden adet sancisi gibi sanci geldi bi baktim ki bakalim ne cikacak bende bilmiyorum canim kadin dogumcu daha bakmadi
Bende cok kastim kendimi kizimin sinavi var onu calistirirken oldu aksam ustu gun icindede hic durmadim ama hala agrim var ve hic gecmiyor hastane sonuclari 9. Da veriririz dedi durmadik eve geldik cok kalabaliktiHaber et canım guzel haberlerle gel inşallah, ben de Perşembe ilk lekelenmem başladı demiştim ya Çarşamba günü saatlerce yerde saçma bir pozisyonda oğlumla LEGO yaptık, kendimi çok kastım o gün öğlen 2 den akşam 8-9 a kadar o bırakmak istemedikçe ben de dedim yapalım tamam, akşam da arkasını dönmüştü üstünden uzandım diğer tarafına yine kendimi kasa kasa buhar verdim burnu doluydu rahat nefes alsın diye uyurken, ertesi sabah başladı işte herşey, onlara da bağladım ben benim olayı
Çok geçmiş olsun canım olmasın bir daha biraz dinlen3. Hamileligim oncekilerde calismama ragmen hic boyle seyler yasamadim su an agrilar ve gordugum sey beni korkuttu cok tesekkur ederim kizlar hepinize
Netten bakabilirsin canım sonuçlaraBende cok kastim kendimi kizimin sinavi var onu calistirirken oldu aksam ustu gun icindede hic durmadim ama hala agrim var ve hic gecmiyor hastane sonuclari 9. Da veriririz dedi durmadik eve geldik cok kalabalikti
Surekli bakiyorum dusmemis sisteme halaNetten bakabilirsin canım sonuçlara
Gittin mi canım hastaneye e nabizdan vs bakıyorsan oraya geç düşüyor bir iki gün sonra bile düşebilirSurekli bakiyorum dusmemis sisteme hala
Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah hepimize bol bol dinleninBenim zaman zaman kırmızıya bile döndü sancım oluyor o ara kanamam oluyordu sancilaninca anlıyordum lekelenme gelecek diye dediğim gibi bazen birkaç damla gibi düşünün kırmızıya bile döndü ama şükür en son pazartesi günü iyiydi bebişim, fetal doppler bı gelse, dağıtım aracına yüklendi diyor, arada dinlerim içim rahat eder, bu sabah yine hafif lekelenmem olunca dinleyim diyorum arada kalp atışını minnoşun
Benimki genelde Basen tarafım böyle hep buz gibiSaçma bir soru sorcam sıkı durunkarnımın alt tarafı sürekli buz gibi, vücudumun diğer yerleri öyle değil, atlet giyiyorum hamile taytı var tişört var yani açıkta da degil ama hiç ısınmıyor orası var mı böyle olan
Hamilelikten bunlar , olabilir. Ben birinci kızımda da bu hamilegimde de hep yalnız gidiyorum. Kimseyi istemiyorum, herşey yolundaysa , bebek iyiyse gerisi problem değil.Kızlar haftaya 12. Hafta kontrolümüz var ve benim unutkan eşim gününü unutup arkadaşıyla plan yapmış konuşurken farkettik ve randevu gününü bir gün öne alsak olur mu felan dedi tabiki olur ama hormonlardan mı ne bilmiyorum çok alındım nasıl unutur randevu gününü … sonra kavga gürültü bir de üste çıkıyor hiç hatırlatmadın bana diye … tükendimmm
Benim 2. hamileigimde 4.60 gram dogmasina rağmen hiç kesilmediKızlar ikinci doğumda kesi atarlar mi , bilgisi olan var mı
Geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur,koyu renkli kanamada çok endişe etmeyin diyorlar ama. Haber ver mutlakaKizlar selam benim az once kanamam oldu 13 haftalik adet sancisi gibi agrim geldi ona bakmak icin lavaboya gittim kanama gordum adet sonu da olan kanama gibiydi kahverengimsi kan verdim acilde idrar ornegi aldilar 2 zaate sonuc cikacakmis yasayan varmi durumu kadin dogumada sonuclar cimtiktan sonra yonlendiriceklermis.
Ben varım canım karnım sürekli soğuk gece özellikle kalkıp göbeğim açıksa kapatıyorumSaçma bir soru sorcam sıkı durunkarnımın alt tarafı sürekli buz gibi, vücudumun diğer yerleri öyle değil, atlet giyiyorum hamile taytı var tişört var yani açıkta da degil ama hiç ısınmıyor orası var mı böyle olan
Ah çok sevindim bu cevaba darısı bana olsun. Ama ben devlet Hastanesi'nde doğum yapacağım, acaba farkeder mi acele felan ederler diye korkuyorum.Benim 2. hamileigimde 4.60 gram dogmasina rağmen hiç kesilmedi
5 ay daha avcumuzu yalamaya devam yavrumEee annem bende ciğer yemiş bacağımda doğum lekesi var ciğerden oldu diyo napcaz biz böyle
Babaannemde şey der canın çekip bişey yiyemezsen ulaşamazsan yada yasaksa üç kere avucunu yala. O deyim ordan geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?