2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım kırmızı değilse korkma hiç, idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendiler sanırım sen sonucu alınca yine de kadın doğumcuna görün istersen icin rahat etsin çok geçmiş olsun

Bugun cok yoruldum hic oturmadim temizlikle ugrastim aniden adet sancisi gibi sanci geldi bi baktim ki bakalim ne cikacak bende bilmiyorum canim kadin dogumcu daha bakmadi

Canım kırmızı değilse korkma hiç, idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendiler sanırım sen sonucu alınca yine de kadın doğumcuna görün istersen icin rahat etsin çok geçmiş olsun
3. Hamileligim oncekilerde calismama ragmen hic boyle seyler yasamadim su an agrilar ve gordugum sey beni korkuttu cok tesekkur ederim kizlar hepinize

Bugun cok yoruldum hic oturmadim temizlikle ugrastim aniden adet sancisi gibi sanci geldi bi baktim ki bakalim ne cikacak bende bilmiyorum canim kadin dogumcu daha bakmadi
Haber et canım guzel haberlerle gel inşallah, ben de Perşembe ilk lekelenmem başladı demiştim ya Çarşamba günü saatlerce yerde saçma bir pozisyonda oğlumla LEGO yaptık, kendimi çok kastım o gün öğlen 2 den akşam 8-9 a kadar o bırakmak istemedikçe ben de dedim yapalım tamam, akşam da arkasını dönmüştü üstünden uzandım diğer tarafına yine kendimi kasa kasa buhar verdim burnu doluydu rahat nefes alsın diye uyurken, ertesi sabah başladı işte herşey, onlara da bağladım ben benim olayı

Bende cok kastim kendimi kizimin sinavi var onu calistirirken oldu aksam ustu gun icindede hic durmadim ama hala agrim var ve hic gecmiyor hastane sonuclari 9. Da veriririz dedi durmadik eve geldik cok kalabalikti

Bende cok kastim kendimi kizimin sinavi var onu calistirirken oldu aksam ustu gun icindede hic durmadim ama hala agrim var ve hic gecmiyor hastane sonuclari 9. Da veriririz dedi durmadik eve geldik cok kalabalikti
Netten bakabilirsin canım sonuçlara

Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah hepimize bol bol dinlenin
Hamilelik belirtileri olunca insan bir rahatlıyor en azından kalbinin attığınu biliyoruz çok şükür

Benimki genelde Basen tarafım böyle hep buz gibi

Hamilelikten bunlar , olabilir. Ben birinci kızımda da bu hamilegimde de hep yalnız gidiyorum. Kimseyi istemiyorum, herşey yolundaysa , bebek iyiyse gerisi problem değil.

Geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur,koyu renkli kanamada çok endişe etmeyin diyorlar ama. Haber ver mutlaka

Ben varım canım karnım sürekli soğuk gece özellikle kalkıp göbeğim açıksa kapatıyorum tek olmadığımı bilmek rahatlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…