- 11 Kasım 2023
- 704
- 1.393
- 33
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.081
İnşallah zaman geçtikte o da değişir canım da kaliteli protein alabildiğimiz zamanlara geri dönerizAsla yiyemiyorum ki hayatta en sevdiğim şeydir et. Deli gibi sebze yemeği yiyorum yoğurt ayran bazen kıymalı köfteli şeyler yemeye çalışıyorum ama 6-7 haftadır löp et yemedim
Canım geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı yokturKizlar selam benim az once kanamam oldu 13 haftalik adet sancisi gibi agrim geldi ona bakmak icin lavaboya gittim kanama gordum adet sonu da olan kanama gibiydi kahverengimsi kan verdim acilde idrar ornegi aldilar 2 zaate sonuc cikacakmis yasayan varmi durumu kadin dogumada sonuclar cimtiktan sonra yonlendiriceklermis.
Canım bende uçuk çıktığında eczaneye danışıp Vectavir almıştım eğer elindeki o ise güvenle kullanabilirsin.Kızlar dudağımda uçuk çıktı normal uçuk kremleri hamilelikte kullanılır mı biliyor musunuz
Yok canım bana sadece onu verdi sonuna kadar devam edicez dedi ilerde tahlillere göre eksiklerine bakarız dedi. Folik asit de elindeki bitince bırakırsın dedi bi 10 günlük kaldıCanım ocean mummy kullanırken yanına kan ilacı balık yağı d vitamini vs verdi mi doktorun, verdiyse hangi marka, benimkisi karışıklığa denk geldi de tam anlayamadim ne kullancam
Sanmıyorum düzeleceğini. Kzımda da tavuktan iğrenmiştim doğumdan sonra anca yiyebildim bu başka bişey gerçektenİnşallah zaman geçtikte o da değişir canım da kaliteli protein alabildiğimiz zamanlara geri döneriznormalde ben de çok severim etin her türlüsünü
Canım geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı yokturhayırlısıyla sonuçlar çıksın ama gönlünü ferah tut Rabbim ikinizi de korusun
Devam valla ne yasaksa canım onu çekiyor maşallah5 ay daha avcumuzu yalamaya devam yavrum
Ayy tecrübelisiniz siz canım tabi ama belli olmaz inşallah bu sefer normale döner , insan iştahını arıyorSanmıyorum düzeleceğini. Kzımda da tavuktan iğrenmiştim doğumdan sonra anca yiyebildim bu başka bişey gerçekten
Çok geçmiş olsun nasıl oldun canım ? Sonuç nedir ?Kizlar selam benim az once kanamam oldu 13 haftalik adet sancisi gibi agrim geldi ona bakmak icin lavaboya gittim kanama gordum adet sonu da olan kanama gibiydi kahverengimsi kan verdim acilde idrar ornegi aldilar 2 zaate sonuc cikacakmis yasayan varmi durumu kadin dogumada sonuclar cimtiktan sonra yonlendiriceklermis.
Aç değilim ya şükür. Bi şekilde dengeleriz inşallahAyy tecrübelisiniz siz canım tabi ama belli olmaz inşallah bu sefer normale döner , insan iştahını arıyor
Amin canımm inşallahAç değilim ya şükür. Bi şekilde dengeleriz inşallah
Idrar yollarinda cok az bir enfeksiyon varmis dusuk tehlikesi var diye fitil yazdilar protesgan betam dusuk cikti kalp atisi vardi kese etrafi kanamaya baktilar alttan muayene ettiler antibiyotikte yazdi yaticaksin kalkmayacaksin dedi de 2 cocukla mumkun degil evdede tekim Allah yardimcim olsunÇok geçmiş olsun nasıl oldun canım ? Sonuç nedir ?
Çok geçmiş olsun nasıl oldun canım ? Sonuç nedir ?
Amin canim protesgan yazdi antibiyotik yazdi azicik bi enfeksiyon ne hale getirdi olk kez boyle irseyle karsilastim bende hayretler ocindeyim bebekte sorun yok cok sukurİnşallah zaman geçtikte o da değişir canım da kaliteli protein alabildiğimiz zamanlara geri döneriznormalde ben de çok severim etin her türlüsünü
Canım geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı yokturhayırlısıyla sonuçlar çıksın ama gönlünü ferah tut Rabbim ikinizi de korusun
Geçmiş olsun canımm Rabbim korusun ikinizi de , kendine dikkat et , çok şükür bebiş de iyiymiş çok sevindimAmin canim protesgan yazdi antibiyotik yazdi azicik bi enfeksiyon ne hale getirdi olk kez boyle irseyle karsilastim bende hayretler ocindeyim bebekte sorun yok cok sukur
Cok sagol canim iyiki varsinizGeçmiş olsun canımm Rabbim korusun ikinizi de , kendine dikkat et , çok şükür bebiş de iyiymiş çok sevindim
Oooo harikaaaa maşallah, bı ara da bu kesi olaylarına bakıp durdum bazisina yine atılmış ama benim dikişler zaten tutmamisti nereye kesi atacaklarBenim 2. hamileigimde 4.60 gram dogmasina rağmen hiç kesilmedi
Mummy de de 400 lük folik asit var şimdi ekstra içilirse nasıl olur bilmiyorum bana onu bırak dediğini net hatırlıyorumYok canım bana sadece onu verdi sonuna kadar devam edicez dedi ilerde tahlillere göre eksiklerine bakarız dedi. Folik asit de elindeki bitince bırakırsın dedi bi 10 günlük kaldı
Çok şükür canım sevindim iyi olmanıza, dün bir arkadaşım daha yazdı idrar yollarında enfeksiyon olunca kanama yapabiliyor ona baktırdın mi benim oyle olmuştu sancı ve kanamam olmuştu antibiyotikten sonra geçmişti demişti senin de muhtemelen o küçücük enfeksiyon kanama yaptı, ben de yarın özele gidip bı crp baktirayim kanda, bir de idrar tahlili yaptırayım, devlette o kadar söyledim yapmadılar sanki ceplerinden veriyorlar tahlil paralarınıAmin canim protesgan yazdi antibiyotik yazdi azicik bi enfeksiyon ne hale getirdi olk kez boyle irseyle karsilastim bende hayretler ocindeyim bebekte sorun yok cok sukur
Bana bu kadar detayli incelemeyi tahlilleri devlet hastanesi yapti biliyomusun ve 45 dakika kadar kadin dogumcu inceledi yazacagi ilaclari dusunerek yazdi beta hgc me bakti alanyada devlet ozelden cok daha iyi gelistirmis kendilerini nazikler bideÇok şükür canım sevindim iyi olmanıza, dün bir arkadaşım daha yazdı idrar yollarında enfeksiyon olunca kanama yapabiliyor ona baktırdın mi benim oyle olmuştu sancı ve kanamam olmuştu antibiyotikten sonra geçmişti demişti senin de muhtemelen o küçücük enfeksiyon kanama yaptı, ben de yarın özele gidip bı crp baktirayim kanda, bir de idrar tahlili yaptırayım, devlette o kadar söyledim yapmadılar sanki ceplerinden veriyorlar tahlil paralarınımuayene olmakla da uğrasamiycam direkt kendim haricen vercem hiçbir doktora anlatamıyorum enfeksiyon ve kanama ilişkisini
Canım gerçekten Allah yardımcın olsun, gebelik zor çocuklarla daha zordur eminim Allah kolaylığını versin inşallahIdrar yollarinda cok az bir enfeksiyon varmis dusuk tehlikesi var diye fitil yazdilar protesgan betam dusuk cikti kalp atisi vardi kese etrafi kanamaya baktilar alttan muayene ettiler antibiyotikte yazdi yaticaksin kalkmayacaksin dedi de 2 cocukla mumkun degil evdede tekim Allah yardimcim olsun
Benim bu pazartesi günü şansım hiç yaver gitmedi, önce pazar günü yoktu lekelenmem, pazartesi olunca bakım randevu var mı dedim baktım ki 10:48 e randevu var ama dersim 10:20 de, dedim dersim bitince şansımı denerim, gittim 1 de ordaydim söyledim kabul etmedi, lekelenmem ve sancım da var dedim yok saatin geçmiş dedi, hiç mi yardimci olamazsiniz zaten randevu bulamıyorum normalde dedim, 4 e kadar bekleyin sonra eğer boşluk olursa alırız dedi bana poliklinik şaka gibi, 4 e kadar bekleyemem gideyim ben diyince kadın doğum acile gidin onlar baksın dedi, neyse dedim oraya gittim, orda kayıt açan adam dedi ki poliklinikte kaydınız var, saatim geçti okuldaydim da gelemedim izin alamadım ama kabul etmediler siz girişimi açın dedim, 4 e kadar geldiğiniz sürece almak zorunda geldiğiniz gibi dedi, almadı dedim, bashekime çıkıp şikayet edin dedi, uğraşamam giriş acabiliyorsaniz açın dedim açtı, onlar baktı etti bişey yok dedi ultrason iyi, kanama veya alanı yok dedi alttan da muayene etti rahim ağzı kapalı dedi, dedim bu neyden kaynakliyor bı tahlil yapsanız olur mu enfeksiyon vs mi var acaba dedim, enfeksiyonla kanamanın alakası yok senin bu kanaman ya da lekelenmenin gebelikle alakası yok tahlil yapamam çok yaptırmak istiyorsan yetişkin acile git dediBana bu kadar detayli incelemeyi tahlilleri devlet hastanesi yapti biliyomusun ve 45 dakika kadar kadin dogumcu inceledi yazacagi ilaclari dusunerek yazdi beta hgc me bakti alanyada devlet ozelden cok daha iyi gelistirmis kendilerini nazikler bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?