2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
İlk çocuğunu sezeryanla doğuranlar anneler kaçıncı haftada sezeryan yapıldı ve doğum tarihi ne zaman planlanıyor bunu çok merak ettim Bi arkadaşım yeni doğum yaptı doktoru illa haftasını doldursun demiş ama son hafta tansiyon sorunu olmuş ölümden döndüm dedi 40.haftalar mı bekleniyor planlı olsa da?

Aaaaa sende de öyle mi benim de öyle ya neden oluyor ? Elimi koyup orda bekletiyorum öyle biraz ısınıyor çok ilginç yalnız değilmişim

Yanlış hatırlamıyorsam 38.haftayı doldurmak gerekiyor demişti arkadaşım sezeryan düşünüyor. Önceden 36ymış sanırım artık değişmiş

Yanlış hatırlamıyorsam 38.haftayı doldurmak gerekiyor demişti arkadaşım sezeryan düşünüyor. Önceden 36ymış sanırım artık değişmiş
Eskiden daha erkendi bende öyle biliyordum teşekkür ederim canım cevabın için

İlk dogumda Plasenta onde olduğu halde 38+5 de aldi doktorum. Tehlikeli bir durumum olmasaydi daha da beklerdi sanirim.

38+3 te yapıldı benim yani maksimum 39a kadar bekletiyolar genelde planli sezeryan olup 40. Haftayi bekleyen duymadim hic

Ben folik asit kullanmadim diğer vitaminler tmm ama folik asit otizmide tetikliyor
Bilimsel olarak kanıtlanmış bi bilgi degil bu canim oyle sehir efsanesi gibi kulaktan kulaga dolaşıyor iste dünya Sağlık örgütü hamile kadının günde 400 mikrogram folik asit alması gerektigini söylüyor bebegin beyin ve omurilik gelisimi icin

Evet ya evde sana muhtaç çocuklar varsa çok zor. Kızlarınla ilgilen sadece ev işini temizliği falan boşver olabildiğince yat dinlen canım. Çok çok geçmiş olsun sağlıkla atlatırsın inşallah

Bu herkeste geçerli bir sorun değil tansiyon. Planlı sezaryen bile olsa 39u hatta haftasını görmek isteyen doktorlar oluyor, eğer başka başka riskler yoksa. Çünkü anne karnındaki 1 gün bile çok kıymetli. Şahsen ilkim sezaryen ikinciyi planlı diye gidip 38de doğurmak istemem el veriyorsa bekleyebildiğim kadar beklerim. Ama doğum işte sürprizlerle dolu ne yaşicaz Allah bilir

Ben folik asit kullanmadim diğer vitaminler tmm ama folik asit otizmide tetikliyor
Bu kadar doktorun bile isteye otizmi arttırmak için folikasiti vereceğini sanmıyorum. Tamam sorgulamadan her ilacı almayalım ama herşeye de tü kaka diyemeyiz Herşey gibi bundada doz önemli.
Ve burda 40 küsür hamile var sen öyle düşündüğün için kullanmamış olabilirsin saygıda duyarım ama kullanan anneleri acabaya süreklemeye gerek yok diye düşünüyorum hassas bir dönem herkesin fikri kendine kadar olmalı bazen

Bende bu sekilde ki fikirlerden ötürü yarim biraktim folil asidi ve üzgünüm acaba dusmustum boyle seyler duyunca ama sen cok haklisin canim kendilerine saklamadiklari icin fikirleri insan acabaya dusuyor

Ayyyyy gercekten gecmis olsun gecsin ve tekrari bir daha olmasin birseyin yoksada burda oktuklari siki tidan olur umursamamislar resmen cok uzuldum parayla illa halletmemiz lazim ne hale geldik Alanyaya tasin

37. Hafta icin pla yapiliyor ben devlette yapmistim bide lutfen al yuruyemiyorum dedim benim icin o gun ozellikle ameliyata girmisti doktor

B BirNBirE canim sen anliyosun diye sormak istedim benim beta hgc 8. Haftada 165.309 du simdi 13. Hafta oldu 54.779 a dusmus ondan cok panik yaptilar sonra normal dedediler duser hamilelik ilerledikce deddoler ama progestan da yazdilar ne diyodiyosun fikrin var mi? Cokta guvenemedim

Kahverengi lekelenmesi olanlar aranıza bende katıldım 6. Haftadan beri olmuyordu bugün 12+0 neden böyle bişey oldu doktora gitmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…