2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben yaptırmadım. Allah korusun var derse ne yapıcam yok derse napıcam diye. 9 ayı kendime zindan etmek istemedim açıkçası bu detaylı ultrason gibi bişey değil Allah korusun
Aynen fetal dnayı o yüzden yaptirmak istemedim
Ikili tarama sonucumda bugun cikti cok sükür hersey yolunda düşük risk çıktı

Aynen fetal dnayı o yüzden yaptirmak istemedim
Ikili tarama sonucumda bugun cikti cok sükür hersey yolunda düşük risk çıktı
Çok şükür canım
Benimde ikilim temiz ultrasondada gayet güzel ilk taramasını yaptı 25 dakika falan içim rahat şimdilik.
Darısı detaylıya inşallah

Kızlar merhaba
Sağlık ocağındaki hemsire 11- 14 hafta arasi gel demisti ikili taramanida getirirsin demisti. Yapacakları özel birsey oluyor mu gitmenin bir anlamı varmı?
Bende geçen hafta gittim Kan ve idrar alıp gebelik kaydı açtılar 20. haftada tetenoz aşısı varmış onu söylediler 1 ay sonrasına da kontrole çağırdılar. doğumdan sonra bebeğin aşılarında falanda çağırıyorlar.

Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz ya da alacaksınız. Bana dermatolog lierac jel olanını tavsiye etti. Bi de Hindistan cevizi yağı alcam.
benim 9. haftada bir adet çatlağım oluştu o yüzden erken araştırıp almak zorunda kaldım. Lierac jel ve serum aldım. serumları 15. haftadan sonra kullanıcam ama jeli aktif olarak kullanıyorum şimdilik memnumum tabii ilerleyen dönemlerde ne olur bilemiyorum :)

Keske hic yaptirmasaydim
Sinirim bozuldu
Nazal kemikle ilgili sorun var gibi duruyor
Olculemedi diyor yani
Tabi bu sadece ultrason. Olcumu
Canım belki bebiş uygun pozisyonda değildir ondandır canını sıkma hemen. Arkadaşımın eşi hamile birkaç hafta büyük benimkinden ikili de onun da nazal kemiği olcemediler geçen ayrıntılı ultrasona girdi her şeyi vardı bebişin

Kızlar ben bebeğimi net olarak hissetmeye başladım. O kadar güzel bir duygu ki elim karnımda sürekli
Ay ne guzel. Kaç haftalık oldu ben hala hissetmiyorum hissetmek istiyorum çok dün ultrasonda doktor karnında hiç yağ yok ondan net çıkıyor görüntüler falan dedi herhalde bende erken hissederim bebisi

Görmez olur mu susturuyor annesini eşim yokken yapacağını yapıyor kaynanam oğlum varken içeride duruyorum uyuyunca odama gidiyorum duymazdan geliyorum dünden beri böylede devam edicem
Ay var ya bende diyordum hala öyle kaynanalar kaldı mı diye demek ki varmış hangi devirdeyiz çok garip. Yerinde olsam kısasa kısas davranirdim ya sanırım kocamın yanında iyi gelin o gidince şirret gelin olurdum sanırım kayinvaliden ondan anlıyor Allah yardımcın olsun. Benim kayınvalidem ve görümcem var eltim yok. İkisi de dünya tatlısı şükürler olsun. 4 senelik evliyim hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar

Selam kızlarr biz de cinsiyet öğrenmek için gittik 14. Haftadayız ama göstermedi nazlı bebişdoktor tahminim erkek diyor ama kordon vardı o bölgesinde yanlış olabilir dedi bakalım 1 ay sonra gidicez ozaman öğreniriz artık şey sorcam ultrason kağıdında doğum tarihi yazıyo mu ben göremedim de doktora da sormayı unutuyorum anlayan var mı

Eklentiler

• IMG_20240112_151635.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 69
Şimdiden 4 5 tane çatlak kremi alan bu duruma çok üzüldüm (

Benimde nipt bugün geldi geçen hafta cuma yaptırmıştım bu cuma çıktı sizinde eli kulagindadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…