- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.301
Aynen fetal dnayı o yüzden yaptirmak istemedimBen yaptırmadım. Allah korusun var derse ne yapıcam yok derse napıcam diye. 9 ayı kendime zindan etmek istemedim açıkçası bu detaylı ultrason gibi bişey değil Allah korusun
Çok şükür canımAynen fetal dnayı o yüzden yaptirmak istemedim
Ikili tarama sonucumda bugun cikti cok sükür hersey yolunda düşük risk çıktı
Bende geçen hafta gittim Kan ve idrar alıp gebelik kaydı açtılar 20. haftada tetenoz aşısı varmış onu söylediler 1 ay sonrasına da kontrole çağırdılar. doğumdan sonra bebeğin aşılarında falanda çağırıyorlar.Kızlar merhaba
Sağlık ocağındaki hemsire 11- 14 hafta arasi gel demisti ikili taramanida getirirsin demisti. Yapacakları özel birsey oluyor mu gitmenin bir anlamı varmı?
Insallah canım sağlıkla gelsin miniklerÇok şükür canım
Benimde ikilim temiz ultrasondada gayet güzel ilk taramasını yaptı 25 dakika falan içim rahat şimdilik.
Darısı detaylıya inşallah
benim 9. haftada bir adet çatlağım oluştu o yüzden erken araştırıp almak zorunda kaldım. Lierac jel ve serum aldım. serumları 15. haftadan sonra kullanıcam ama jeli aktif olarak kullanıyorum şimdilik memnumum tabii ilerleyen dönemlerde ne olur bilemiyorum :)Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz ya da alacaksınız. Bana dermatolog lierac jel olanını tavsiye etti. Bi de Hindistan cevizi yağı alcam.
Canım belki bebiş uygun pozisyonda değildir ondandır canını sıkma hemen. Arkadaşımın eşi hamile birkaç hafta büyük benimkinden ikili de onun da nazal kemiği olcemediler geçen ayrıntılı ultrasona girdi her şeyi vardı bebişinKeske hic yaptirmasaydim
Sinirim bozuldu
Nazal kemikle ilgili sorun var gibi duruyor
Olculemedi diyor yani
Tabi bu sadece ultrason. Olcumu
Ay ne guzel. Kaç haftalık oldu ben hala hissetmiyorum hissetmek istiyorum çokKızlar ben bebeğimi net olarak hissetmeye başladım. O kadar güzel bir duygu ki elim karnımda sürekli
Yaa maşaallahKızlar ben bebeğimi net olarak hissetmeye başladım. O kadar güzel bir duygu ki elim karnımda sürekli
Ay var ya bende diyordum hala öyle kaynanalar kaldı mı diye demek ki varmış hangi devirdeyiz çok garip. Yerinde olsam kısasa kısas davranirdim ya sanırım kocamın yanında iyi gelin o gidince şirret gelin olurdum sanırım kayinvaliden ondan anlıyorGörmez olur mu susturuyor annesini eşim yokken yapacağını yapıyor kaynanam oğlum varken içeride duruyorum uyuyunca odama gidiyorum duymazdan geliyorum dünden beri böylede devam edicem
MaşallahKızlar ben bebeğimi net olarak hissetmeye başladım. O kadar güzel bir duygu ki elim karnımda sürekli
Maşallah ne güzel kaçıncı haftadasiniz benim tık yok bugün cinsiyetini öğrendik daha kızmış:)Kızlar ben bebeğimi net olarak hissetmeye başladım. O kadar güzel bir duygu ki elim karnımda sürekli
Ay ne güzel bizim nipt sonucu geldi bugün kızmış ama ben hiç birbirsey hissetmiyorum 12. Haftadayiz. Siz kaçıncı haftadasinizMaşallah
Benimde iki gün önce bi ufak oldu böyle tüy değiyormuş gibi bir his birde bugün sonrası gelmedi az kaldı inşallah
benim bugün 8. günüm hala bekliyorum..İkili tarama sonuçları kaç güne çıkar ki? 1 hafta dediler de bana 5 gün oldu arada bakıyorum yok hala. Çok merak ediyorum
15+3teyim bugünAy ne güzel bizim nipt sonucu geldi bugün kızmış ama ben hiç birbirsey hissetmiyorum 12. Haftadayiz. Siz kaçıncı haftadasiniz
Of ya bu konuda muzdaribim .1 hafta çıkar dediler yarın sabah tam bir hafta olacak. Doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ortada sonuç yok. Az önce hastaneyi aradım önce çıkmamış dendi sonra çıkmış yarın gelin dendi. Ama hala göremiyorumbenim bugün 8. günüm hala bekliyorum..
Şimdiden 4 5 tane çatlak kremi alan bu duruma çok üzüldümBenim dönemimde Türkiye’de satılıyordu hatta vaadi çatlak oluşturmadan olan çatlakları iyileştirmek azaltmaktı bende işe yaramadı çatlak yağı hayallerini yıkmak gibi olmasın bence yapıyla alakalı.
Perine masajı içinde Hindistan cevizi yağı gibi doğal yağlar kullanılabilir
İlki kızdı bu da kız kardeş oldu teşekkür ederim15+3teyim bugün
Yaaaa maşallah hayırlı olsun prensesin
İlki kız mıydı erkek miydi ?
Benimde nipt bugün geldi geçen hafta cuma yaptırmıştım bu cuma çıktı sizinde eli kulagindadirOf ya bu konuda muzdaribim .1 hafta çıkar dediler yarın sabah tam bir hafta olacak. Doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ortada sonuç yok. Az önce hastaneyi aradım önce çıkmamış dendi sonra çıkmış yarın gelin dendi. Ama hala göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?