- 7 Kasım 2023
- 233
- 231
- 18
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.321
Acaba sisteme mi geç düşüyor ben de gitsem miOf ya bu konuda muzdaribim .1 hafta çıkar dediler yarın sabah tam bir hafta olacak. Doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ortada sonuç yok. Az önce hastaneyi aradım önce çıkmamış dendi sonra çıkmış yarın gelin dendi. Ama hala göremiyorum
Ay şöyle bacak altından baksa net bişi derdik ama 11+4 te benimkine büyük ihtimal erkek demişlerdi 12+4 te bacak arası görüntüsünde gördük direkt cinsiyetini erkek çıktı. Bir sonraki randevude görünür inşallah bayağı kimse ogrenemedi henüz cinsiyeti listemizde.Selam kızlarr biz de cinsiyet öğrenmek için gittik 14. Haftadayız ama göstermedi nazlı bebişdoktor tahminim erkek diyor ama kordon vardı o bölgesinde yanlış olabilir dedi bakalım 1 ay sonra gidicez ozaman öğreniriz artık şey sorcam ultrason kağıdında doğum tarihi yazıyo mu ben göremedim de doktora da sormayı unutuyorum anlayan var mı
Canım dünkü tahlilleri kendi doktoruma göstermeye gittim sordu hala var mı lekelenmen diye, var dedim sonuçlara baktı bişey yok sonuçlarında dedi 10 dan sonrasını önemsiyoruz enfeksiyonda dedi benimkisi 6.98 di, dün sabah oldu en son ama bir gün arayla oluyor diyince duphaston hap yazdı sabah akşam kullan kutu bitene kadar dedi rahmi yumuşatır kasılmaları ve kanamaları durdurur dedi bilmiyorum hiç kullanmamıştım bu ilacı bakalım, rahim ters diye mi.. sanmıyorum ya benim oğlumda kanama nedir bilmezdim lekelenme nedir bilmezdim, kanama alanı görülmüştü bı kez 10.hafta civarında o da 1 haftaya kaybolmustuBenim de dünden beri sağ kasık ağrım var doktor bişey demedi progestan al dinlen dedi sadece ama korkuyorum bu kadar şiddetli olduğu için … acaba bizim rahmimiz ters diye mi ağrımız oluyor olabilir mi öyle bişey
Ya ben o dönem dedim ki düzenli kullanmadım ondan oldu falan diye kendimi yedim. Sonra yağlı güreş pehlivanı gibi gezen arkadaşımı gördüm o baya baya çatladı. Görümcemde 1 tane çatlak var hızlı kilo verdi üstelik bir kere krem sürmüşlüğü yok. Kuzenim full bebe yağı kullandı bir tane çatlağı yok. Yani demem o ki düzenli kullanın ama çatlayacak olan çatlıyor boşverinŞimdiden 4 5 tane çatlak kremi alan bu duruma çok üzüldüm(
Hayatın kendiliğinden getirdiği doğuştan kankası olacak ne güzelİlki kızdı bu da kız kardeş oldu teşekkür ederim
Bizim kız konuştu İstanbul'a gidince yineBen böyle kız kardeşiyle oldum tam 1.5yıl konuşmadık oğlumun 2. Doğum gününden sonra görüşmeye başladık ya ben susarım susarım ama sonra ortalık bir karışır dönüpte asla bakmam yolumu değiştirir görmem o raddeye gelmek istemiyorum zaten 65 yaşında kadın
Canım belki pozisyon gereği gorulememistir hemen üzme kendini belki arkası dönüktü belki eliyle kapatiyordu burnunuKeske hic yaptirmasaydim
Sinirim bozuldu
Nazal kemikle ilgili sorun var gibi duruyor
Olculemedi diyor yani
Tabi bu sadece ultrason. Olcumu
Ohh sukurCanım belki bebiş uygun pozisyonda değildir ondandır canını sıkma hemen. Arkadaşımın eşi hamile birkaç hafta büyük benimkinden ikili de onun da nazal kemiği olcemediler geçen ayrıntılı ultrasona girdi her şeyi vardı bebişin
Yarin randevu buldum bakayím hemen gidicemSonucunu alında git haftan dolmadan birde kendi doktorun ölçsün nazal ve enseyi canım bence. Çok çok gerekli görürse birde perinatalog baksın der zaten.
Ay hadi inşallahBenimde nipt bugün geldi geçen hafta cuma yaptırmıştım bu cuma çıktı sizinde eli kulagindadir
Bilmem ki gerçi ben aradım çıktı dediler sonucu söylemediler. Gerçi ben sonuç neymiş diye de sormadımAcaba sisteme mi geç düşüyor ben de gitsem mi
Çok isterdim biliyor musun kız kardeşim yok görümcem ile kardeş olmayı kaynanamla kız anne olmayı yok ya yok yani her istediğimiz olmuyor demekki eşime de ağlayarak demiştim birşey diyemedi bana oda istemez miydi iyi olmayı ama Allahtan ben küsersem küser ben iyiysem iyi olur her kim olursa inşallah da böyle devam ederAy var ya bende diyordum hala öyle kaynanalar kaldı mı diye demek ki varmış hangi devirdeyiz çok garip. Yerinde olsam kısasa kısas davranirdim ya sanırım kocamın yanında iyi gelin o gidince şirret gelin olurdum sanırım kayinvaliden ondan anlıyorAllah yardımcın olsun. Benim kayınvalidem ve görümcem var eltim yok. İkisi de dünya tatlısı şükürler olsun. 4 senelik evliyim hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar
aynı ben, günde 5 kere bakıyorumdur ikisine de ama yokBilmem ki gerçi ben aradım çıktı dediler sonucu söylemediler. Gerçi ben sonuç neymiş diye de sormadımkeşke soraydım meraktan çatlıyacam.e nabız ve hastanenin sitesine girmekten bir hoş oldum
Ama yani böyle mi olmak lazım neden yani iyi olmak varken nedenBizim kız konuştu İstanbul'a gidince yineşimdi de arada arıyor abla napiyosun nasılsın diye, uzaktayken iyiyiz
Ay ne guzel. Kaç haftalık oldu ben hala hissetmiyorum hissetmek istiyorum çokdün ultrasonda doktor karnında hiç yağ yok ondan net çıkıyor görüntüler falan dedi herhalde bende erken hissederim bebisi
Maşallah ne güzel kaçıncı haftadasiniz benim tık yok bugün cinsiyetini öğrendik daha kızmış:)
Evet canım ya bacak arasına baktı ama göremedik valla neyse bi dahakine hepimiz birden öğrenmiş oluruz inş 1 ayaAy şöyle bacak altından baksa net bişi derdik ama 11+4 te benimkine büyük ihtimal erkek demişlerdi 12+4 te bacak arası görüntüsünde gördük direkt cinsiyetini erkek çıktı. Bir sonraki randevude görünür inşallah bayağı kimse ogrenemedi henüz cinsiyeti listemizde.
Yaaa ne güzel çok heyecanlı hadi bkalım bebişimiz kız mı erkek mi çıkcakAy ben bugün cinsiyetine baktırdım akşam öğrenicem başka birine söyledi doktor aşırı meraklıyım biz dede tatlı partisi yapıp öğrenicez kdkdkd banada iyi gelir günlerdir evdeyim daraldım yahu
Yok kuzum yok hiç kendine eziyet etme bebeğin pozisyonu çok çok önemli hiçbir şeyi yoktur yavrununOhh sukur
Esimde boyledir uzulme diyor
Zaten kan veremedim
Sorun cikti
Sinirim bozuldu
Yani yarida kaldi test
aldiracak degilim
Ins bende ayrintiliya girerim
Icin ferahlar
Durduk yere kac saattir agladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?