2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ay şöyle bacak altından baksa net bişi derdik ama 11+4 te benimkine büyük ihtimal erkek demişlerdi 12+4 te bacak arası görüntüsünde gördük direkt cinsiyetini erkek çıktı. Bir sonraki randevude görünür inşallah bayağı kimse ogrenemedi henüz cinsiyeti listemizde.

Canım dünkü tahlilleri kendi doktoruma göstermeye gittim sordu hala var mı lekelenmen diye, var dedim sonuçlara baktı bişey yok sonuçlarında dedi 10 dan sonrasını önemsiyoruz enfeksiyonda dedi benimkisi 6.98 di, dün sabah oldu en son ama bir gün arayla oluyor diyince duphaston hap yazdı sabah akşam kullan kutu bitene kadar dedi rahmi yumuşatır kasılmaları ve kanamaları durdurur dedi bilmiyorum hiç kullanmamıştım bu ilacı bakalım, rahim ters diye mi.. sanmıyorum ya benim oğlumda kanama nedir bilmezdim lekelenme nedir bilmezdim, kanama alanı görülmüştü bı kez 10.hafta civarında o da 1 haftaya kaybolmustu

Şimdiden 4 5 tane çatlak kremi alan bu duruma çok üzüldüm (
Ya ben o dönem dedim ki düzenli kullanmadım ondan oldu falan diye kendimi yedim. Sonra yağlı güreş pehlivanı gibi gezen arkadaşımı gördüm o baya baya çatladı. Görümcemde 1 tane çatlak var hızlı kilo verdi üstelik bir kere krem sürmüşlüğü yok. Kuzenim full bebe yağı kullandı bir tane çatlağı yok. Yani demem o ki düzenli kullanın ama çatlayacak olan çatlıyor boşverin

Bizim kız konuştu İstanbul'a gidince yine şimdi de arada arıyor abla napiyosun nasılsın diye, uzaktayken iyiyiz

Ohh sukur
Esimde boyledir uzulme diyor
Zaten kan veremedim
Sorun cikti
Sinirim bozuldu
Yani yarida kaldi test
aldiracak degilim
Ins bende ayrintiliya girerim
Icin ferahlar
Durduk yere kac saattir agladim

Çok isterdim biliyor musun kız kardeşim yok görümcem ile kardeş olmayı kaynanamla kız anne olmayı yok ya yok yani her istediğimiz olmuyor demekki eşime de ağlayarak demiştim birşey diyemedi bana oda istemez miydi iyi olmayı ama Allahtan ben küsersem küser ben iyiysem iyi olur her kim olursa inşallah da böyle devam eder

Ay ben bugün cinsiyetine baktırdım akşam öğrenicem başka birine söyledi doktor aşırı meraklıyım biz dede tatlı partisi yapıp öğrenicez kdkdkd banada iyi gelir günlerdir evdeyim daraldım yahu

Ay ne guzel. Kaç haftalık oldu ben hala hissetmiyorum hissetmek istiyorum çok dün ultrasonda doktor karnında hiç yağ yok ondan net çıkıyor görüntüler falan dedi herhalde bende erken hissederim bebisi

Maşallah ne güzel kaçıncı haftadasiniz benim tık yok bugün cinsiyetini öğrendik daha kızmış:)

15+3 üz ama biraz önden gidiyor miniğim.
Yapım zayıf onun da etkisi vardır muhtemelen.

Evet canım ya bacak arasına baktı ama göremedik valla neyse bi dahakine hepimiz birden öğrenmiş oluruz inş 1 aya

Ohh sukur
Esimde boyledir uzulme diyor
Zaten kan veremedim
Sorun cikti
Sinirim bozuldu
Yani yarida kaldi test
aldiracak degilim
Ins bende ayrintiliya girerim
Icin ferahlar
Durduk yere kac saattir agladim
Yok kuzum yok hiç kendine eziyet etme bebeğin pozisyonu çok çok önemli hiçbir şeyi yoktur yavrunun

Kızlar benimkini de netleştirmemişti doktor , 15.haftada kontrolüm var inşallah öğrenirim doktor kıza yatkınım demişti ama emin değildi yani çok erken demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…