- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.341
Benim kayınvalidemden anne olması gibi bir beklentim yoktu kuzum açıkçası benim kendi annem var vefat etmiş de olsa başka birine anne diyemem, demedim de. Önce biraz sıkıntı etti gibi kayınvalidem ama düşünunce herhalde hak verdi bana ama bana hiçbir şey yansitmadi. Hep kızım kızım der ama bana. Eşimin annesi başim gözüm üstüne derim bende. Bu da şans işi herhalde. Allah'ım sana sabır versin aile içi huzursuzluk gerçekten yıpratıcı.Çok isterdim biliyor musun kız kardeşim yok görümcem ile kardeş olmayı kaynanamla kız anne olmayı yok ya yok yani her istediğimiz olmuyor demekki eşime de ağlayarak demiştim birşey diyemedi bana oda istemez miydi iyi olmayı ama Allahtan ben küsersem küser ben iyiysem iyi olur her kim olursa inşallah da böyle devam eder
benimki yatkın bile değilKızlar benimkini de netleştirmemişti doktor , 15.haftada kontrolüm var inşallah öğrenirimdoktor kıza yatkınım demişti ama emin değildi yani çok erken demişti
Sağol canım cevabın için bende zayıfım bir haftaya falan hissederim herhalde15+3 üz ama biraz önden gidiyor miniğim.
Yapım zayıf onun da etkisi vardır muhtemelen.
Gönlündeki olsun canım benim tabi önce miniklerimizin sağlığıYaaa ne güzel çok heyecanlı hadi bkalım bebişimiz kız mı erkek mi çıkcak
öffff kaynana denince cinlerim tepeme çıkıyıor. lanet kadın. iki yıldır konuşmuyoruz ve o kadar rahatım kiÇok isterdim biliyor musun kız kardeşim yok görümcem ile kardeş olmayı kaynanamla kız anne olmayı yok ya yok yani her istediğimiz olmuyor demekki eşime de ağlayarak demiştim birşey diyemedi bana oda istemez miydi iyi olmayı ama Allahtan ben küsersem küser ben iyiysem iyi olur her kim olursa inşallah da böyle devam eder
canım kaç + kaçsınAy ben bugün cinsiyetine baktırdım akşam öğrenicem başka birine söyledi doktor aşırı meraklıyım biz dede tatlı partisi yapıp öğrenicez kdkdkd banada iyi gelir günlerdir evdeyim daraldım yahu
Aynen inşallah.Sağol canım cevabın için bende zayıfım bir haftaya falan hissederim herhaldebenimki de önden gidiyor biraz.
Her hamilelik farklı derler inşallah biz de bu sıkıntılı süreçleri atlatıp hareketlerini hissettiğimiz zamanlara ulaşırız canımmCanım dünkü tahlilleri kendi doktoruma göstermeye gittim sordu hala var mı lekelenmen diye, var dedim sonuçlara baktı bişey yok sonuçlarında dedi 10 dan sonrasını önemsiyoruz enfeksiyonda dedi benimkisi 6.98 di, dün sabah oldu en son ama bir gün arayla oluyor diyince duphaston hap yazdı sabah akşam kullan kutu bitene kadar dedi rahmi yumuşatır kasılmaları ve kanamaları durdurur dedi bilmiyorum hiç kullanmamıştım bu ilacı bakalım, rahim ters diye mi.. sanmıyorum ya benim oğlumda kanama nedir bilmezdim lekelenme nedir bilmezdim, kanama alanı görülmüştü bı kez 10.hafta civarında o da 1 haftaya kaybolmustu
Bu minikler neden önden gidiyor benimki de son kontrolde 4 gün öne geçmiş15+3 üz ama biraz önden gidiyor miniğim.
Yapım zayıf onun da etkisi vardır muhtemelen.
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinYarin randevu buldum bakayím hemen gidicem
Yaaa ne güzel böyle bir kardeslik bağıniz olmasıHayatın kendiliğinden getirdiği doğuştan kankası olacak ne güzelkız kardeşim olmasa napardım bilmiyorum. Sağlıkla gelsin minnoş kız
Benim doktorum her bebeğin gelişimi doğduktan sonra olduğu gibi anne karnında da aynı değil diye açıklamıştı.Bu minikler neden önden gidiyor benimki de son kontrolde 4 gün öne geçmiş
bakmadı ki ölçmesi gereken yerleri öçlçüyor. bakmıyor çarsamba tekrar cagırdı. umarım o zaman soyler ben de ısrarla soracagım.Hiç göstermedi mi
Tabi ki aynı değil. Öne geçip bi gün geriden gelip tekrar haftasını yakalayabiliyorlar. Doğarkende aynı boy ve kiloda doğmuyorlar hepsi başka başka. Ama benim hep 5 gün önde çıktı nasıl bu kadar erken yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum. Gidince bu konuyu da sorucam sat’ı güncelleyebiliyorlar çünkü.Benim doktorum her bebeğin gelişimi doğduktan sonra olduğu gibi anne karnında da aynı değil diye açıklamıştı.
Annemler 5 kardeş çok sık görüşmüyorlar hatta bizde o yüzden teyzelere ve dayıya çok düşkün değiliz senede bir belki görüşürüz. Çok şaşırıyorum bu duruma. Babam ise tek çocuk bir kardeşim olsaydı nasıl olurdu diye sorgular hep. Biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek ve hepimizin bağı çok kuvvetli. Allah biliyo içimi ikinci çocuğu yapmak gibi bir niyetim yoktu hele bu sene hiç hiç yoktu. Şimdi ise iyi ki olmuş diyorum inşallah çok kuvvetli kardeşlik bağları olur hepsininYaaa ne güzel böyle bir kardeslik bağıniz olması
Benim çevremde de kardeşlik bağı güçlü olan kimse yok açıkçası kızıma kardeste dusunmuyordum es kaza oldu iyi ki de oldu o yüzden böyle iyi anlaşan kardeşleri okuyunca daha bir iyi ki diyorum maşallah sizeAnnemler 5 kardeş çok sık görüşmüyorlar hatta bizde o yüzden teyzelere ve dayıya çok düşkün değiliz senede bir belki görüşürüz. Çok şaşırıyorum bu duruma. Babam ise tek çocuk bir kardeşim olsaydı nasıl olurdu diye sorgular hep. Biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek ve hepimizin bağı çok kuvvetli. Allah biliyo içimi ikinci çocuğu yapmak gibi bir niyetim yoktu hele bu sene hiç hiç yoktu. Şimdi ise iyi ki olmuş diyorum inşallah çok kuvvetli kardeşlik bağları olur hepsinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?