2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim kayınvalidemden anne olması gibi bir beklentim yoktu kuzum açıkçası benim kendi annem var vefat etmiş de olsa başka birine anne diyemem, demedim de. Önce biraz sıkıntı etti gibi kayınvalidem ama düşünunce herhalde hak verdi bana ama bana hiçbir şey yansitmadi. Hep kızım kızım der ama bana. Eşimin annesi başim gözüm üstüne derim bende. Bu da şans işi herhalde. Allah'ım sana sabır versin aile içi huzursuzluk gerçekten yıpratıcı.

öffff kaynana denince cinlerim tepeme çıkıyıor. lanet kadın. iki yıldır konuşmuyoruz ve o kadar rahatım ki

Her hamilelik farklı derler inşallah biz de bu sıkıntılı süreçleri atlatıp hareketlerini hissettiğimiz zamanlara ulaşırız canımm kullan bakalım ilacını iyi gelirse bana da söyle

Benim doktorum her bebeğin gelişimi doğduktan sonra olduğu gibi anne karnında da aynı değil diye açıklamıştı.
Tabi ki aynı değil. Öne geçip bi gün geriden gelip tekrar haftasını yakalayabiliyorlar. Doğarkende aynı boy ve kiloda doğmuyorlar hepsi başka başka. Ama benim hep 5 gün önde çıktı nasıl bu kadar erken yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum. Gidince bu konuyu da sorucam sat’ı güncelleyebiliyorlar çünkü.

İyi aksamlar arkadaşlar dun rahatsızdm baya gitm bugün bebeği detaylı ultrason istiyorum dedi 2 Şubat da randevu verdi kilolu hamile kaldım galiba skntı var söylmedi

Yaaa ne güzel böyle bir kardeslik bağıniz olması
Annemler 5 kardeş çok sık görüşmüyorlar hatta bizde o yüzden teyzelere ve dayıya çok düşkün değiliz senede bir belki görüşürüz. Çok şaşırıyorum bu duruma. Babam ise tek çocuk bir kardeşim olsaydı nasıl olurdu diye sorgular hep. Biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek ve hepimizin bağı çok kuvvetli. Allah biliyo içimi ikinci çocuğu yapmak gibi bir niyetim yoktu hele bu sene hiç hiç yoktu. Şimdi ise iyi ki olmuş diyorum inşallah çok kuvvetli kardeşlik bağları olur hepsinin

Benim çevremde de kardeşlik bağı güçlü olan kimse yok açıkçası kızıma kardeste dusunmuyordum es kaza oldu iyi ki de oldu o yüzden böyle iyi anlaşan kardeşleri okuyunca daha bir iyi ki diyorum maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…