2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
İyi aksamlar arkadaşlar dun rahatsızdm baya gitm bugün bebeği detaylı ultrason istiyorum dedi 2 Şubat da randevu verdi kilolu hamile kaldım galiba skntı var söylmedi
Geçmiş olsun canım noldu ?
Bence bir sıkıntı olsa önden bahsederdi doktorlar bu konuda açık olmak zorundalar. Benimkide ikili testi bende yapabilirim ama perinatalog yapsın demişti belki sağlam adımlarla gidiyordur içini ferah tut

Onlar benim en değerli mirasım. Hatta bir tapu konusu olmuştu bizim kavgamız hayır ben hak istemiyorum o alsın hayır ablam almazsa bende almam tarzında olmuştu babam ağlamıştı ponçiğim biz sarılınca bile gözleri dolar İyi ki kardeşleri oldu gerçekten

Ciddi bir bas agrsı ve mide agrsı yasadm dişte ayni dayanmdm giyim farkli bir Dr biraz olumsuz konuştu ya

Ciddi bir bas agrsı ve mide agrsı yasadm dişte ayni dayanmdm giyim farkli bir Dr biraz olumsuz konuştu ya
Ya açıkçası ben farklı doktorlara çok çok büyük problem yoksa gitmeyi çok sevmiyorum. Allah korusun bir sıkıntı olur ikinci bir görüş alayım diye giderim ama böyle bir sonuç çıkabiliyor ortaya. Kendi doktoruna gitme imkanın yok mu canım için rahatlar belki ?

bakmadı ki ölçmesi gereken yerleri öçlçüyor. bakmıyor çarsamba tekrar cagırdı. umarım o zaman soyler ben de ısrarla soracagım.
Bekliyoruzzz haberiniiii bence henüz küçükler yanılma payının en çok olduğu haftalar o yüzden de söylemiyor olabilir doktorun :)

Kızlar karın ağrısıyla acile kadın doğuma gittim. Dr biraz halime gülüp evhamlı olduğumu söyledi ki öyleyim
Baktık şükür bebeğim çok iyi zıplıyordu içerde .
12+5 göründü 3 gün önden gidiyor Şuan için .
Bende merak ettiğim için cinsiyeti sordum kıza benzetti . Sizce nasıl ?

Eklentiler

• IMG_8224.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_8221.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_8225.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 79
İkili tarama testi sistemde çıkmaz görünmüyor canım. Doktor bir hafta dediyse ve dolduysa git direk. Kendi PC’den çıkartıyor ve senden imza alıyor amniyotik sıvı alınmasını istemiyorum diye
Yaaa öyle miii ben de habire sisteme bakıyordum. Sanki burda sistemden görenler olmuştu da yanlış hatırladım demek kidoktor risk var yada yok diye mi söylüyor. Yada çıkan verilerin olduğu bir kağıt verilmez mi ki bize

Benim de sistemde gözükmedi canım rapor olduğu için ektedir ibaresi bulunuyordu sadece. Hastaneden cikarttım. Doktora gosterdim

Kağıt veriyor zaten. Riakin düşük olduğunu söyledi bana oran olarak da 2900 de bir çıktı

Canim sen bugun cinsiyet ogrenicektin degil mi
Ayyy evet canım durum güncellemesi için gelmiş bulunmaktayımÖncelikle 2li tarama sonuçları gayet iyi çıkmış, düşük risk dedi doktor şükürler olsun. Onun dışında cinsiyet için net değil kesinlikle ama yüzde 60 kız dediBen şok çünkü eşimin tarafı hep erkek, 4 erkek kardeşler bi şekilde erkek olur diye düşünüyordum ama kızmışHiç çıkıntı filan yok Bu arada tazelenen kan teorisini göre de kız çıkmıştı bence o teori işliyor

Kızlar fetal dna sonucum çıktı şükürler olsun negatif herşey yolundaymış raporda cinsiyet belirtmek yasak olduğu için doktor ile görüşmek gerekiyormuş . Doktoruma yazdım dönüş yapar ise öğreneceğim . Benim için en önemlisi testin negatif olmasıydı cinsiyet için acele bilem etmiyorum

Yaaa nasil sevilir simdi o gozun aydin olsun canim .O zaman benimde kizdir kan yenilemeded3 kiz cikmisti ama su an ki yasadigim durumlar 2 gundur olan acile gitme durumlarim beni suphelendiriyorkizlarimda asla yasamadim boyle agrilar durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…