2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Cok sukur canim seninde gozun aydin olsun onemli olan saglik durumu zaten hepimiz icin

Yaaa nasil sevilir simdi o gozun aydin olsun canim .O zaman benimde kizdir kan yenilemeded3 kiz cikmisti ama su an ki yasadigim durumlar 2 gundur olan acile gitme durumlarim beni suphelendiriyorkizlarimda asla yasamadim boyle agrilar durumlar
Bakalım artık seninki ne olacak hayırlısı olsun. Yüzden 60 iyi bir rakam dimi sonradan erkeğe dönmez heralde ya

Benim 4,5 yaşındaki oğluma denedim kız çıkıyor suanki de kız çıkıyor, hepsi yalan nasipten ötesi yok, çin de Rus da kız çıkıyor bende ama buna da 11+4 te erkek dedi doktor, tamamen nasip inanmıyorum hiçbirine artık

Doğru dedin aslında ben çok gaza gelmiyim
Sonra bebegine pembe lila mor giydirme
Vallahi inanir misin bende inanmiyorum tek bildigim dogru diye oda yumurtlamanin ilk ic gunu kiz son 3 gunu erkek oluyor mus bilimsel diye biliyorum

Yaaa nasil sevilir simdi o gozun aydin olsun canim .O zaman benimde kizdir kan yenilemeded3 kiz cikmisti ama su an ki yasadigim durumlar 2 gundur olan acile gitme durumlarim beni suphelendiriyorkizlarimda asla yasamadim boyle agrilar durumlar
O da yalan canım bence benim oğlumda kanama lekelenme sıfırdı, bulantı vs sıfırdı, bir kez midem bulandı kustum onda da acile gittim zehirlendim ben diye düşünün o kadar uzaktim bulanti kusmadan, oğluma hamileyken de ergenliğimde de hayatım boyunca sivilce görmüş insan değildim adet donemlerimde bir tane sivilce zor görürdüm, şuan omuzlarım, göğüsle boyun arası, alnimin saç derisine yakın kısımları sivilce dolu, omuzlarım aşırı felaket özellikle, oğlumda şeker çıktı bunda tiroid, bu da erkek aynı cinsiyet aşırı farklı belirtiler oluyor, koku hassasiyetim çok fazla, çok rahatsiz oluyorum kokulardan, sabahları öğürmekten evden dışarı zor atıyorum kendimi okula giderken buz gibi havada öğüre öğüre bütün camlar açık gidiyorum

Fetal DNA da yaptiracaktim firmayı aradım doktorlari ani kararla işten ayrilmis şuan hiçbir işlem yapmiyorlarmis doktor onayı gerektiği için yapamıyoruz normalde Ankara'ya intergene gonderiyoruz ama şuan bütün işlemlerimiz durmuş durumda dedi

Doğru dedin aslında ben çok gaza gelmiyim
Sonra bebegine pembe lila mor giydirme
Vallahi inanir misin bende inanmiyorum tek bildigim dogru diye oda yumurtlamanin ilk ic gunu kiz son 3 gunu erkek oluyor mus bilimsel
Ya aslinda bence yas faktorude var saglik durumlari vitamin degerleri hava sartlari kisinki hamilelik baska yazinki baska diye dusunuyorum belirtilerde

Bana da cinsiyet söyledi bugun dr uma gittim
Haftaya tekrar cagirdi
Kesin netlesir dedi
sacibelinde caním dun cok destek verdin burdan tekrar tesekkur ettim
Dr umda nazal kemigi tam goremedi
Herseyi normal duruyor ama
Haftaya biraz daha buyur
Daha guzel gosterir dedi
Guzel konustu icimi ferahlatti

Nasıl yapılıyor o kan yenileme acaba

Ben doktorun söylediğine de güvenmeyi düşünmüyorum. O yüzden kıyafetlerini ortak renklerden alırım herhalde. En azından ilk giyeceği şeyleri

Yaa ben de yeğenlerime denedim doğru çıktı da hemen net kanıya varmıştım kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…