- 27 Kasım 2023
- 257
- 205
- 18
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.381
Cok sukur canim seninde gozun aydin olsun onemli olan saglik durumu zaten hepimiz icinKızlar fetal dna sonucum çıktı şükürler olsun negatif herşey yolundaymışraporda cinsiyet belirtmek yasak olduğu için doktor ile görüşmek gerekiyormuş . Doktoruma yazdım dönüş yapar ise öğreneceğim . Benim için en önemlisi testin negatif olmasıydı cinsiyet için acele bilem etmiyorum
Bakalım artık seninki ne olacak hayırlısı olsun. Yüzden 60 iyi bir rakam dimi sonradan erkeğe dönmez heralde yaYaaa nasil sevilir simdi o gozun aydin olsun canim .O zaman benimde kizdir kan yenilemeded3 kiz cikmisti ama su an ki yasadigim durumlar 2 gundur olan acile gitme durumlarim beni suphelendiriyorkizlarimda asla yasamadim boyle agrilar durumlar
Bi daha kine bence daha net belli olur %50 ye cok yakin bideBakalım artık seninki ne olacak hayırlısı olsun. Yüzden 60 iyi bir rakam dimi sonradan erkeğe dönmez heralde ya
Hepimiz için güzel haberler almak nasip olsunCok sukur canim seninde gozun aydin olsun onemli olan saglik durumu zaten hepimiz icin
Doğru dedin aslında ben çok gaza gelmiyimBi daha kine bence daha net belli olur %50 ye cok yakin bideondan bilemedim ben tam
Benim 4,5 yaşındaki oğluma denedim kız çıkıyorAyyy evet canım durum güncellemesi için gelmiş bulunmaktayımÖncelikle 2li tarama sonuçları gayet iyi çıkmış, düşük risk dedi doktor şükürler olsun. Onun dışında cinsiyet için net değil kesinlikle ama yüzde 60 kız dedi Ben şok çünkü eşimin tarafı hep erkek, 4 erkek kardeşler bi şekilde erkek olur diye düşünüyordum ama kızmış Hiç çıkıntı filan yok Bu arada tazelenen kan teorisini göre de kız çıkmıştı bence o teori işliyor
Sonra bebegine pembe lila mor giydirmeDoğru dedin aslında ben çok gaza gelmiyim
Vallahi inanir misin bende inanmiyorum tek bildigim dogru diye oda yumurtlamanin ilk ic gunu kiz son 3 gunu erkek oluyor mus bilimsel diye biliyorumBenim 4,5 yaşındaki oğluma denedim kız çıkıyorsuanki de kız çıkıyor, hepsi yalan nasipten ötesi yok, çin de Rus da kız çıkıyor bende ama buna da 11+4 te erkek dedi doktor, tamamen nasip inanmıyorum hiçbirine artık
O da yalan canım bence benim oğlumda kanama lekelenme sıfırdı, bulantı vs sıfırdı, bir kez midem bulandı kustum onda da acile gittim zehirlendim ben diye düşünün o kadar uzaktim bulanti kusmadan, oğluma hamileyken de ergenliğimde de hayatım boyunca sivilce görmüş insan değildim adet donemlerimde bir tane sivilce zor görürdüm, şuan omuzlarım, göğüsle boyun arası, alnimin saç derisine yakın kısımları sivilce dolu, omuzlarım aşırı felaket özellikle, oğlumda şeker çıktı bunda tiroid, bu da erkekYaaa nasil sevilir simdi o gozun aydin olsun canim .O zaman benimde kizdir kan yenilemeded3 kiz cikmisti ama su an ki yasadigim durumlar 2 gundur olan acile gitme durumlarim beni suphelendiriyorkizlarimda asla yasamadim boyle agrilar durumlar
Sonra bebegine pembe lila mor giydirmeDoğru dedin aslında ben çok gaza gelmiyim
Vallahi inanir misin bende inanmiyorum tek bildigim dogru diye oda yumurtlamanin ilk ic gunu kiz son 3 gunu erkek oluyor mus bilimselBenim 4,5 yaşındaki oğluma denedim kız çıkıyorsuanki de kız çıkıyor, hepsi yalan nasipten ötesi yok, çin de Rus da kız çıkıyor bende ama buna da 11+4 te erkek dedi doktor, tamamen nasip inanmıyorum hiçbirine artık
Ya aslinda bence yas faktorude var saglik durumlari vitamin degerleri hava sartlari kisinki hamilelik baska yazinki baska diye dusunuyorum belirtilerdeO da yalan canım bence benim oğlumda kanama lekelenme sıfırdı, bulantı vs sıfırdı, bir kez midem bulandı kustum onda da acile gittim zehirlendim ben diye düşünün o kadar uzaktim bulanti kusmadan, oğluma hamileyken de ergenliğimde de hayatım boyunca sivilce görmüş insan değildim adet donemlerimde bir tane sivilce zor görürdüm, şuan omuzlarım, göğüsle boyun arası, alnimin saç derisine yakın kısımları sivilce dolu, omuzlarım aşırı felaket özellikle, oğlumda şeker çıktı bunda tiroid, bu da erkekaynı cinsiyet aşırı farklı belirtiler oluyor, koku hassasiyetim çok fazla, çok rahatsiz oluyorum kokulardan, sabahları öğürmekten evden dışarı zor atıyorum kendimi okula giderken buz gibi havada öğüre öğüre bütün camlar açık gidiyorum
Nasıl yapılıyor o kan yenileme acabaYaaa nasil sevilir simdi o gozun aydin olsun canim .O zaman benimde kizdir kan yenilemeded3 kiz cikmisti ama su an ki yasadigim durumlar 2 gundur olan acile gitme durumlarim beni suphelendiriyorkizlarimda asla yasamadim boyle agrilar durumlar
Gooogle dan kan yenileme testi ile cinsiyet ogrenme yaz otomatik cikiyor istenilen bilgileri girinceNasıl yapılıyor o kan yenileme acaba
Ben doktorun söylediğine de güvenmeyi düşünmüyorum. O yüzden kıyafetlerini ortak renklerden alırım herhalde. En azından ilk giyeceği şeyleriSonra bebegine pembe lila mor giydirme
Vallahi inanir misin bende inanmiyorum tek bildigim dogru diye oda yumurtlamanin ilk ic gunu kiz son 3 gunu erkek oluyor mus bilimsel
Ya aslinda bence yas faktorude var saglik durumlari vitamin degerleri hava sartlari kisinki hamilelik baska yazinki baska diye dusunuyorum belirtilerde
Gebe kalma tarihi soruyor, bilmiyorum kiGooogle dan kan yenileme testi ile cinsiyet ogrenme yaz otomatik cikiyor istenilen bilgileri girince
Yaa ben de yeğenlerime denedim doğru çıktı da hemen net kanıya varmıştım kendimceBenim 4,5 yaşındaki oğluma denedim kız çıkıyorsuanki de kız çıkıyor, hepsi yalan nasipten ötesi yok, çin de Rus da kız çıkıyor bende ama buna da 11+4 te erkek dedi doktor, tamamen nasip inanmıyorum hiçbirine artık
Son regl tarinimi girsem olurmu acaba?Yaa ben de yeğenlerime denedim doğru çıktı da hemen net kanıya varmıştım kendimce
Eger ikinizin dogum tarihi o ay degilse olur benceGebe kalma tarihi soruyor, bilmiyorum ki
Ben onu girince de yumurtlama tarihlerimi girince de kız diyor, değişmiyor yaniSon regl tarinimi girsem olurmu acaba?
evet aralik buyuk oluyor yas farki varsaBen onu girince de yumurtlama tarihlerimi girince de kız diyor, değişmiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?