- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.401
14+3 sanırım ulturasona 3 4 gün öndeyizcanım kaç + kaçsın
Görümcemin eşine söylemişti doktor onlarda birine geçmiş olsuna gitti sansıma bu akşama kaldı bakalım hemen dicem sizde hala meraktayım
Ya enişteme söyledi doktor onale birine geçmiş olsuna gitmiş akrabasıymış bırakmamışlar yemeğe kal demişler bugüne kaldı ama Hemen yazıcam size etiketlicem hepinizi
12 den sonra dediler. Ben haftaya perşembe Eskişehir osmangazide yaptıracağım.Hanımlar fetal dna testi yaptıranlar kaç haftalıkken yaptırdınız ve fetal fraksiyon oranı kaçtı? %4ten aşağıda gelmemesi gerekiyormuş aksi halde geçerli kabul edilmiyor. Ben 12. Haftadayım. Biraz daha beklesem mi bilemiyorum.
Hazirlik yapmamis miydinYa enişteme söyledi doktor onale birine geçmiş olsuna gitmiş akrabasıymış bırakmamışlar yemeğe kal demişler bugüne kaldı ama Hemen yazıcam size etiketlicem hepinizibende çatladım valla
Bu kan seysine gore kizimin erkek olmasi lazimmis12 den sonra dediler. Ben haftaya perşembe Eskişehir osmangazide yaptıracağım.
Ay hadi hayırlısı bekliyoruz meraklaAma ben kız hissediyorum rüyamda öyle gördüm bence kız sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez birlikte büyür gider kuzularım inşallah
Valla bende gecmise yonelik yapmis ilk kizim oglan cikti iki ci kizim kiz cikti yani guvenilir Sla degil kan yenilemeBen onu girince de yumurtlama tarihlerimi girince de kız diyor, değişmiyor yani
Ben 12 Haftada yaptırdım testi bugün açıklandı şükür negatif çıktıHanımlar fetal dna testi yaptıranlar kaç haftalıkken yaptırdınız ve fetal fraksiyon oranı kaçtı? %4ten aşağıda gelmemesi gerekiyormuş aksi halde geçerli kabul edilmiyor. Ben 12. Haftadayım. Biraz daha beklesem mi bilemiyorum.
Fetal fraksiyon %18,17Hanımlar fetal dna testi yaptıranlar kaç haftalıkken yaptırdınız ve fetal fraksiyon oranı kaçtı? %4ten aşağıda gelmemesi gerekiyormuş aksi halde geçerli kabul edilmiyor. Ben 12. Haftadayım. Biraz daha beklesem mi bilemiyorum.
Kacinci haftadaFetal fraksiyon %18,17
Şuan 12 +5 im 11+4 te yaptırdımKacinci haftada
Vitaminlerim planlı hamilelik olduğu için iyi durumdaydi canım baktirmistim ve demir balık yağı d vitamini B12 magnezyum kalsiyum hepsini de kullanmıştım hamilelikten önceSonra bebegine pembe lila mor giydirme
Vallahi inanir misin bende inanmiyorum tek bildigim dogru diye oda yumurtlamanin ilk ic gunu kiz son 3 gunu erkek oluyor mus bilimsel
Ya aslinda bence yas faktorude var saglik durumlari vitamin degerleri hava sartlari kisinki hamilelik baska yazinki baska diye dusunuyorum belirtilerde
Çok şükür canım bence haftaya hem nazal kemiğini hemde cinsiyeti görebilirsin benceBana da cinsiyet söyledi bugun dr uma gittim
Haftaya tekrar cagirdi
Kesin netlesir dedi
sacibelinde caním dun cok destek verdin burdan tekrar tesekkur ettim
Dr umda nazal kemigi tam goremedi
Herseyi normal duruyor ama
Haftaya biraz daha buyur
Daha guzel gosterir dedi
Guzel konustu icimi ferahlatti
Canım bende sadece kan takvimi tuttuBakın hepsi kızbu bebiş ya kız ve doktor yanıldı, ya da hepsi birden hikaye hiçbiri tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?