2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Hanımlar fetal dna testi yaptıranlar kaç haftalıkken yaptırdınız ve fetal fraksiyon oranı kaçtı? %4ten aşağıda gelmemesi gerekiyormuş aksi halde geçerli kabul edilmiyor. Ben 12. Haftadayım. Biraz daha beklesem mi bilemiyorum.

12 den sonra dediler. Ben haftaya perşembe Eskişehir osmangazide yaptıracağım.

Ya enişteme söyledi doktor onale birine geçmiş olsuna gitmiş akrabasıymış bırakmamışlar yemeğe kal demişler bugüne kaldı ama Hemen yazıcam size etiketlicem hepinizi bende çatladım valla
Hazirlik yapmamis miydin
İyi sinir olmamis gordum seni
Masallah masallah
Bugun bende hic beklemiyodum cinsiyet soyledi

Ama ben kız hissediyorum rüyamda öyle gördüm bence kız sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez birlikte büyür gider kuzularım inşallah
Ay hadi hayırlısı bekliyoruz merakla ben de hep karışık rüyalar görüyorum bir erkek görüyorum başka bi rüyada kiz goruyorum falan bilinçaltım gitmiş durumda hayırlısı olsun tabi ki de insan meraktan çatlıyor

Ben 12 Haftada yaptırdım testi bugün açıklandı şükür negatif çıktı

Fetal fraksiyon %18,17

Vitaminlerim planlı hamilelik olduğu için iyi durumdaydi canım baktirmistim ve demir balık yağı d vitamini B12 magnezyum kalsiyum hepsini de kullanmıştım hamilelikten önce bir arkadaşimin hamilelikte 6.ayı hala vitamin değerleri duzelmemis ama gram midesi bulanmadi benden 5 yaş büyük, hamilelik tamamen şans işi

Bakın hepsi kız bu bebiş ya kız ve doktor yanıldı, ya da hepsi birden hikaye hiçbiri tutmuyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-13-16-07-51-743_com.android.chrome.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2024-01-13-16-15-13-133_com.android.chrome.webp
    24 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2024-01-13-16-13-29-941_com.android.chrome.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2024-01-13-16-08-17-743_com.android.chrome.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2024-01-13-16-07-51-743_com.android.chrome.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 46
Çok şükür canım bence haftaya hem nazal kemiğini hemde cinsiyeti görebilirsin bence bebislerin burnu çok küçük olunca da görünmüyor olabilir ya dün arkadasimin burnuna dikkat ettim kız burnu gibi küçücük eşinin burnu da öyle minnak minnaklar bebislerinin burnu da öyle minnak çıkmış ayrıntılı ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…