- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.421
10-12 hafta arası benimde öyle oldu hatta acaba bebiş kız mi dedimkızlar cok fena yanaklarımı sivilce bastı sizde durum ne ? hani erkek çocuk güzelleştiriyordu :)
Masallah ne kadar yuksek cikmis ya biri 14. Haftada %3,5 feta fraksiyon cikti yazmis forumdaŞuan 12 +5 im 11+4 te yaptırdım
Şans işi diyorummmkızlar cok fena yanaklarımı sivilce bastı sizde durum ne ? hani erkek çocuk güzelleştiriyordu :)
Buna katiliyorum. Esimin de benim de burunlarimiz yelken gibi cocuk 10. Haftada burundan ibaret gözüküyodu şokladı biziÇok şükür canım bence haftaya hem nazal kemiğini hemde cinsiyeti görebilirsin bencebebislerin burnu çok küçük olunca da görünmüyor olabilir ya dün arkadasimin burnuna dikkat ettim kız burnu gibi küçücük eşinin burnu da öyle minnak minnaklar bebislerinin burnu da öyle minnak çıkmış ayrıntılı ultrasonda
Sen ben misin ya her yerden kiz cikiyoBakın hepsi kızbu bebiş ya kız ve doktor yanıldı, ya da hepsi birden hikaye hiçbiri tutmuyor
Ay ben buna güldümBuna katiliyorum. Esimin de benim de burunlarimiz yelken gibi cocuk 10. Haftada burundan ibaret gözüküyodu şokladı bizi
Yaptik biseyler de genetik faktörler maalesef. Karadenizliyiz ikimiz de. Napalim cocugumuza bi burun estetiği hediye ederiz 18 yasinda artikAy ben buna güldümvalla eşimin burnu küçük değil, benimki küçüktü ama kemerliydi törpülettim
Bizde de burunlar hep kucuk :)Çok şükür canım bence haftaya hem nazal kemiğini hemde cinsiyeti görebilirsin bencebebislerin burnu çok küçük olunca da görünmüyor olabilir ya dün arkadasimin burnuna dikkat ettim kız burnu gibi küçücük eşinin burnu da öyle minnak minnaklar bebislerinin burnu da öyle minnak çıkmış ayrıntılı ultrasonda
Beni kıl bastı. Her yerimde kıl var .Şans işi diyorummmbenim de omuzlarım, göğüsle boyun arası, alnimda da saça yakın kısım sivilce bastı resmen
Cekmeye daha cok yanasiyorlar15+3 gebeyim yirmilik bir dişim tam gömülü çıkmadı ama içerde ağrı yapıyor kulağıma kadar vuruyor ağrısı. Parol ,karanfil,tuzlu suyla gargara vs biraz sakinleştiriyor ama yeniden başlıyor artık dayanacak gibi değilim uyku bile uyuyamıyorum .Diş hekimi müdahale eder mi çeker mi bunu, bir zararı var mı? Gebelikte diş çekimi yaptıran oldu mu hiç tecrübelerinizi paylaşirsaniz çok sevinirim , herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Canım 2. Trimesterde yapıyorlar dişle ilgili işlemleri ama kadın doğum doktorundan bir onay alman gerekiyor. Diş çekimi vs yapiyorlar yani. Ben hamile kalmadan önce dişlerimi kontrol ettirmiştim ne olur ne olmaz diye diş hekimi,gebeliğin ortadaki 3 ayı için güvenli ay demişti15+3 gebeyim yirmilik bir dişim tam gömülü çıkmadı ama içerde ağrı yapıyor kulağıma kadar vuruyor ağrısı. Parol ,karanfil,tuzlu suyla gargara vs biraz sakinleştiriyor ama yeniden başlıyor artık dayanacak gibi değilim uyku bile uyuyamıyorum .Diş hekimi müdahale eder mi çeker mi bunu, bir zararı var mı? Gebelikte diş çekimi yaptıran oldu mu hiç tecrübelerinizi paylaşirsaniz çok sevinirim , herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Bence de henüz küçük bir keresinde bu haftalarda yaniliyoruz dedi 16 da söyleyecek sanirim ama diğer doktoruma gideceğim o söyler diye umuyorumBekliyoruzzz haberiniiiibence henüz küçükler yanılma payının en çok olduğu haftalar o yüzden de söylemiyor olabilir doktorun :)
Fetal fraksiyon %18,17
Bakın hepsi kızbu bebiş ya kız ve doktor yanıldı, ya da
hepsi birden hikaye hiçbiri tutmuyoS
Bisey dicem senin hamile kalma gununle benimki ayniBakın hepsi kızbu bebiş ya kız ve doktor yanıldı, ya da hepsi birden hikaye hiçbiri tutmuyor
Ayyy evet canım durum güncellemesi için gelmiş bulunmaktayımÖncelikle 2li tarama sonuçları gayet iyi çıkmış, düşük risk dedi doktor şükürler olsun. Onun dışında cinsiyet için net değil kesinlikle ama yüzde 60 kız dedi Ben şok çünkü eşimin tarafı hep erkek, 4 erkek kardeşler bi şekilde erkek olur diye düşünüyordum ama kızmış Hiç çıkıntı filan yok Bu arada tazelenen kan teorisini göre de kız çıkmıştı bence o teori işliyor
Hayırlı olsun kızlarKızlar fetal dna sonucum çıktı şükürler olsun negatif herşey yolundaymışraporda cinsiyet belirtmek yasak olduğu için doktor ile görüşmek gerekiyormuş . Doktoruma yazdım dönüş yapar ise öğreneceğim . Benim için en önemlisi testin negatif olmasıydı cinsiyet için acele bilem etmiyorum
Senin 3.oldugu için ve ilk ikisi kız olduğu için senin cinsiyeti çok merak ediyorum inşallah gönlüne göre olurBisey dicem senin hamile kalma gununle benimki ayni
Bir kızçe dahaFetal dna sonucuma göre kız bebeğim olacak
Benimde yanaklarım çene hattım da çok fena kız bide acıyorlarŞans işi diyorummmbenim de omuzlarım, göğüsle boyun arası, alnimda da saça yakın kısım sivilce bastı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?