2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
kızlar cok fena yanaklarımı sivilce bastı sizde durum ne ? hani erkek çocuk güzelleştiriyordu :)
10-12 hafta arası benimde öyle oldu hatta acaba bebiş kız mi dedim çirkin görünüyordum gözüme. Sivilce vs de çıktı ergenlikte bile çıkmayan sivilceler sonra hemen geçtiler biraz çene çevremde kaldı canım.

Buna katiliyorum. Esimin de benim de burunlarimiz yelken gibi cocuk 10. Haftada burundan ibaret gözüküyodu şokladı bizi

15+3 gebeyim yirmilik bir dişim tam gömülü çıkmadı ama içerde ağrı yapıyor kulağıma kadar vuruyor ağrısı. Parol ,karanfil,tuzlu suyla gargara vs biraz sakinleştiriyor ama yeniden başlıyor artık dayanacak gibi değilim uyku bile uyuyamıyorum .Diş hekimi müdahale eder mi çeker mi bunu, bir zararı var mı? Gebelikte diş çekimi yaptıran oldu mu hiç tecrübelerinizi paylaşirsaniz çok sevinirim , herkese sağlıklı gebelikler diliyorum

Bizde de burunlar hep kucuk :)
Esimde kizima bakiyor
Baksana burnu yok gibi diyor
Cok kiz istiuordum yazmistum burayada
Erkek dedi
Hayirlisi olsun
Saglicakla gelsinde ins haftaya guzel haber veririm

Cekmeye daha cok yanasiyorlar
Kanal tedavisi daha sìkntì
Bana kanal bile yapılmıştı
Röntgen cekilemiyor iste
Dr um tecrubeliydi dis hekimi yani
İyi bi dis hekimi bulursan ceker
Birde bazisi kadin dogumcundan imzali yazi istiyor
Tedaviyi yapabilirsiniz diye
Cok gecmis olsun

Canım 2. Trimesterde yapıyorlar dişle ilgili işlemleri ama kadın doğum doktorundan bir onay alman gerekiyor. Diş çekimi vs yapiyorlar yani. Ben hamile kalmadan önce dişlerimi kontrol ettirmiştim ne olur ne olmaz diye diş hekimi,gebeliğin ortadaki 3 ayı için güvenli ay demişti

Bekliyoruzzz haberiniiii bence henüz küçükler yanılma payının en çok olduğu haftalar o yüzden de söylemiyor olabilir doktorun :)
Bence de henüz küçük bir keresinde bu haftalarda yaniliyoruz dedi 16 da söyleyecek sanirim ama diğer doktoruma gideceğim o söyler diye umuyorum

Hayırlı olsun kızlar çok sevindim sağlıklı bebişler Maşallah

Bende hastaneye gittim uzun aradan sonra kendi doktoruma. Herşey yolundaymış çarşaf gibi usturason kağıdı verdi kafa çapı karın çapı bacak boyu kilosu derken hepsi sağlıklı çıktı hatta 4 gün önde. Cinsiyeti biliyorduk ama ulturasonda da gösterdi tekrar ben kız olduğuna görünce ikna oldum bugün tam 13+6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…