- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 23
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.441
4-5 gündür böyle yanaklarimda aciyor kaşınıyor bide delirttiler beni10-12 hafta arası benimde öyle oldu hatta acaba bebiş kız mi dedimçirkin görünüyordum gözüme. Sivilce vs de çıktı ergenlikte bile çıkmayan sivilceler sonra hemen geçtiler biraz çene çevremde kaldı canım.
16. Haftadan sonra ameliyat dahi oluyo insanlar rahatlikla tedavi olursunuz15+3 gebeyim yirmilik bir dişim tam gömülü çıkmadı ama içerde ağrı yapıyor kulağıma kadar vuruyor ağrısı. Parol ,karanfil,tuzlu suyla gargara vs biraz sakinleştiriyor ama yeniden başlıyor artık dayanacak gibi değilim uyku bile uyuyamıyorum .Diş hekimi müdahale eder mi çeker mi bunu, bir zararı var mı? Gebelikte diş çekimi yaptıran oldu mu hiç tecrübelerinizi paylaşirsaniz çok sevinirim , herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Sivilce eşliğinde kilda var merak etmeBeni kıl bastı. Her yerimde kıl var .
Ayy benim de öyle yaa. Bende mi bir sorun var diyordum. Göbeğim bile tüylenmeye başladıBeni kıl bastı. Her yerimde kıl var .
Kesin buda kiz ya benimSenin 3.oldugu için ve ilk ikisi kız olduğu için senin cinsiyeti çok merak ediyorum inşallah gönlüne göre olur
Benide eklermisinYaş, kaçıncı çocuk, sat, kese ve kalp atışı haftası, tahmini doğum tarihini yazarsan eklerim listeye
Benimde aynen öyle bakalım nasipte ne çıkacak tabi hayırlısıSenin 3.oldugu için ve ilk ikisi kız olduğu için senin cinsiyeti çok merak ediyorum inşallah gönlüne göre olur
Bakalım canım hayırlısı olsunKesin buda kiz ya benimbak gorursunuz
Yok kapali dedi sallamasyon birsey soylemek istemiyorum dediBakalım canım hayırlısı olsuntahminde bulundu mu hiç
Benim de durum aynı :) kapattı ve hiç göremedi kıza yatkındı ama sanki doktor bekleyelim görelim :)Yok kapali dedi sallamasyon birsey soylemek istemiyorum dedi
Bende hastaneye gittim uzun aradan sonra kendi doktoruma. Herşey yolundaymış çarşaf gibi usturason kağıdı verdikafa çapı karın çapı bacak boyu kilosu derken hepsi sağlıklı çıktı hatta 4 gün önde. Cinsiyeti biliyorduk ama ulturasonda da gösterdi tekrar ben kız olduğuna görünce ikna oldum bugün tam 13+6 Eki Görüntüle 3369269
Ay maşallah maşallah hayırlı olsunnnn ben de şu evreye geçmek istiyorum artık hayırlısıylaFetal dna sonucuma göre kız bebeğim olacak
HoşgeldinBenide eklermisin
Yaş 21
İlk gebelik
13 haftalık
Tahmini D.- 07 temmuz
Haha maşallah yaBende hastaneye gittim uzun aradan sonra kendi doktoruma. Herşey yolundaymış çarşaf gibi usturason kağıdı verdikafa çapı karın çapı bacak boyu kilosu derken hepsi sağlıklı çıktı hatta 4 gün önde. Cinsiyeti biliyorduk ama ulturasonda da gösterdi tekrar ben kız olduğuna görünce ikna oldum bugün tam 13+6 Eki Görüntüle 3369269
Ay hayırlı olsun kızınnnnnFetal dna sonucuma göre kız bebeğim olacak
Benim gebelik döneminde kıllarımın uzaması aşırı yavaşlıyor. Yarı lazerliyim görünmeyen kıllarım tüylerim kaldı 37. Haftada ağda yaptırmıştım 39+4te doğurdum hala çıkmamıştıBeni kıl bastı. Her yerimde kıl var .
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla gelir kızın bir sürpriz olmazsaAyyy evet canım durum güncellemesi için gelmiş bulunmaktayımÖncelikle 2li tarama sonuçları gayet iyi çıkmış, düşük risk dedi doktor şükürler olsun. Onun dışında cinsiyet için net değil kesinlikle ama yüzde 60 kız dedi Ben şok çünkü eşimin tarafı hep erkek, 4 erkek kardeşler bi şekilde erkek olur diye düşünüyordum ama kızmış Hiç çıkıntı filan yok Bu arada tazelenen kan teorisini göre de kız çıkmıştı bence o teori işliyor
Sat kese ne oluyor tam olarak?HoşgeldinSat kese ve kalp atışı haftası nedir
Yani kaçıncı haftada gördün ? Örneğin 5+3 6+0 gibi gibi. Bir de son adet tarihiSat kese ne oluyor tam olarak?
Kalp atışı 24 kasım
5+6 keseYani kaçıncı haftada gördün ? Örneğin 5+3 6+0 gibi gibi. Bir de son adet tarihi
O da yalan ya benim kızımda yüzüm öyle güzeldi ki ay parçası gibi karnım da erkek karnı giibiydi teyzeler kesin erkek diyodu ben de yok kız diyodumkızlar cok fena yanaklarımı sivilce bastı sizde durum ne ? hani erkek çocuk güzelleştiriyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?