2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Arkadaşlar benim göbek kasık ve bel çevrem öyle böyle değil kaşınıyor yağ da sürüyorum yok. Bu gebelikte ortaya çıkan kaşıntı olabilir mi acaba ama daha çok erken bu kdr erken olur mu sizce

10.haftadan sonra yapılıyor. Ben 11+1de yaptırdım doktorumun önerisi ile

Arkadaşlar benim göbek kasık ve bel çevrem öyle böyle değil kaşınıyor yağ da sürüyorum yok. Bu gebelikte ortaya çıkan kaşıntı olabilir mi acaba ama daha çok erken bu kdr erken olur mu sizce
Kaşıntı bende var. Özellikle göğüslerde. Sürekli nemli tutmaya çalış. Bende normalde de kuruluk var çok kaşınırım ama şimdi kaşımaya korkuyorum. Kantaron yağı falan sürebilirsin. Ilık bir duş da iyi gelir

Göbek ve göğüs benimde kaşınıyor hava soğuk vücutta geriliyor duş alıp nemlendirdikten sonra bir gün idare edip kaşinmiyo

Ben 12+6 da kan verdim. Bir de sonucun gelmesi 3 hafta sürebilir dediler. 10 gün sonra arayıp o test geçersiz, erken almışız kanı diyip salı günü tekrar randevu verdiler kan için. Ve onu üzerine 3 hafta daha bekleyeceğim. Şanslısınız kızlar. Ben Türkiye de yaşamıyorum. Burada hersey çok yavaş işliyor....

Valla bende kuru yağlar sürüyorum hindistan cevizi yağı sürüyorum en son kendi hazirladigim bir balm var balmumu ile hazırladığım doğal yağlardan onu denicem

Ayy ne kadar guzel yaaa sakal cikti bildigin ki lazerli ama yuzum daha bir akca pakca ne yaptin diyorlar. killar iyice belli olsun diye bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…