- 8 Mart 2019
- 3.053
- 4.257
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.461
10.haftadan sonra yapılıyor. Ben 11+1de yaptırdım doktorumun önerisi ileHanımlar fetal dna testi yaptıranlar kaç haftalıkken yaptırdınız ve fetal fraksiyon oranı kaçtı? %4ten aşağıda gelmemesi gerekiyormuş aksi halde geçerli kabul edilmiyor. Ben 12. Haftadayım. Biraz daha beklesem mi bilemiyorum.
Kaşıntı bende var. Özellikle göğüslerde. Sürekli nemli tutmaya çalış. Bende normalde de kuruluk var çok kaşınırım ama şimdi kaşımaya korkuyorum. Kantaron yağı falan sürebilirsin. Ilık bir duş da iyi gelirArkadaşlar benim göbek kasık ve bel çevrem öyle böyle değil kaşınıyor yağ da sürüyorum yok. Bu gebelikte ortaya çıkan kaşıntı olabilir mi acaba ama daha çok erken bu kdr erken olur mu sizce
Göbek ve göğüs benimde kaşınıyor hava soğuk vücutta geriliyor duş alıp nemlendirdikten sonra bir gün idare edip kaşinmiyoArkadaşlar benim göbek kasık ve bel çevrem öyle böyle değil kaşınıyor yağ da sürüyorum yok. Bu gebelikte ortaya çıkan kaşıntı olabilir mi acaba ama daha çok erken bu kdr erken olur mu sizce
Ben 12+6 da kan verdim. Bir de sonucun gelmesi 3 hafta sürebilir dediler. 10 gün sonra arayıp o test geçersiz, erken almışız kanı diyip salı günü tekrar randevu verdiler kan için. Ve onu üzerine 3 hafta daha bekleyeceğim. Şanslısınız kızlar. Ben Türkiye de yaşamıyorum. Burada hersey çok yavaş işliyor....Kızlar fetal dna sonucum çıktı şükürler olsun negatif herşey yolundaymışraporda cinsiyet belirtmek yasak olduğu için doktor ile görüşmek gerekiyormuş . Doktoruma yazdım dönüş yapar ise öğreneceğim . Benim için en önemlisi testin negatif olmasıydı cinsiyet için acele bilem etmiyorum
Valla bende kuru yağlar sürüyorum hindistan cevizi yağı sürüyorum en son kendi hazirladigim bir balm var balmumu ile hazırladığım doğal yağlardan onu denicemKaşıntı bende var. Özellikle göğüslerde. Sürekli nemli tutmaya çalış. Bende normalde de kuruluk var çok kaşınırım ama şimdi kaşımaya korkuyorum. Kantaron yağı falan sürebilirsin. Ilık bir duş da iyi gelir
Benim bir gün de dayanmıyor daha sürerken tatlı tatlı kaşınıyor valla bir gün dayansa keskeGöbek ve göğüs benimde kaşınıyor hava soğuk vücutta geriliyor duş alıp nemlendirdikten sonra bir gün idare edip kaşinmiyo
İşe yarar inşaallah. Duştan önce de yağ sür öyle gir duşaValla bende kuru yağlar sürüyorum hindistan cevizi yağı sürüyorum en son kendi hazirladigim bir balm var balmumu ile hazırladığım doğal yağlardan onu denicem
Birde öyle deneyim teşekkürlerİşe yarar inşaallah. Duştan önce de yağ sür öyle gir duşa
Oğlum olacakmış oleeeyyy
Yaaaa sağlıkla gelsin paşaaaaOğlum olacakmış oleeeyyy
Ayyy hayırlı olsuuunn
Teşekkür ederim canlarımmmYaaaa sağlıkla gelsin paşaaaagözün aydın çok sevindimm
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin canımmOğlum olacakmış oleeeyyy
Benim gebelik döneminde kıllarımın uzaması aşırı yavaşlıyor. Yarı lazerliyim görünmeyen kıllarım tüylerim kaldı 37. Haftada ağda yaptırmıştım 39+4te doğurdum hala çıkmamıştı
Kaş kirpikler vitaminden dolayı gürleşti saçlarım yağlanmazzdı şimdi kupkuru. Ama yüzümde kapalı komedonlar oluştu
Dün aldırmaya gittim gözümden yas geldiSivilce eşliğinde kilda var merak etmeay bide benim acimazdi artık çok aciyor alırken
Çok sevindim hayırlıysa gelsin inşallah canımTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?