- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.481
OleyyyOğlum olacakmış oleeeyyy
Benimde azi disim çürümüş dolgunun altından. Dra sordum yaptırabilirsin ama aspirini kes dedi. Çarşamba günü dişçiye gideceğim15+3 gebeyim yirmilik bir dişim tam gömülü çıkmadı ama içerde ağrı yapıyor kulağıma kadar vuruyor ağrısı. Parol ,karanfil,tuzlu suyla gargara vs biraz sakinleştiriyor ama yeniden başlıyor artık dayanacak gibi değilim uyku bile uyuyamıyorum .Diş hekimi müdahale eder mi çeker mi bunu, bir zararı var mı? Gebelikte diş çekimi yaptıran oldu mu hiç tecrübelerinizi paylaşirsaniz çok sevinirim , herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Teşekkür ederim canım benimÇok sevindim hayırlıysa gelsin inşallah canım
Oleeey teyzesi Amin inşallah sağlıkla gelsin hepsi evet ilkide erkekti eşim bana dkkdkdkd sana iki erkek çocuğuyla başarılar diliyorum diyor mdködmdmdmd bende kız diye düşünüyordum bayağı erkek sanırım bu sene ekdkdkdlOleyyysağlıcakla gelsin paşa. İlki de erkekti değil mi kuzum senin. Yoldaş olurlar birbirlerine kerkek senesi mi bu sene ne sanki hep erkek
1 hafta diye duymuştumFetal DNA sonuçlarınız kaç günde çıktı kızlar
Benimki 11 günde çıkmıştı ama Fransa'dan gelmiş rapor yurtdışındaki labdan yapıldı. Bazı firmalar Türkiye'de yapıyor onların daha erken cikiyor 3-4 gün içindeFetal DNA sonuçlarınız kaç günde çıktı kızlar
Hayırlı olsun canım benim oğluşunOğlum olacakmış oleeeyyy
Çok geçmiş olsun canım. Aspirini neden kullanıyorsun?Benimde azi disim çürümüş dolgunun altından. Dra sordum yaptırabilirsin ama aspirini kes dedi. Çarşamba günü dişçiye gideceğim
Hayırlı olsun canım benim oğluşun
Teşekkür ederim canlarımGozun aydın canım
Kac cikti fetal fraksiyon10.haftadan sonra yapılıyor. Ben 11+1de yaptırdım doktorumun önerisi ile
Fetal fraksiyon sonuç mu oluyor anlamadım? Yeni yaptırdım ben sonuç bekliyorum daha dün yapıldıKac cikti fetal fraksiyon
Hayırlı olsun canım inşallah
Teşekkür ederim. Açıkçası bilmiyorum. İlk bebeğim tüp bebekti onda da kullanmıştım. Aynı doktorda.Doktorun önlem amaçlı kullandırdıgını düşünüyorum.Çok geçmiş olsun canım. Aspirini neden kullanıyorsun?
Ay belli oldu muuuu
Tamamdır canım ekliyorum5+6 kese
01ekim adet tarihi
Ben bıyık bile aldırmadım hiç belki onunda etkisi vardır canım. Aman hepsinin çaresi var canımız sağolsun komedonlarda benim sinirimi bozuyorAyy ne kadar guzel yaaa sakal cikti bildigin ki lazerli ama yuzum daha bir akca pakca ne yaptin diyorlar. killar iyice belli olsun diye bence
Canım sen hangisine yaptırmıştın ve fiyatı ne kadardıKızlar fetal dna sonucum çıktı şükürler olsun negatif herşey yolundaymışraporda cinsiyet belirtmek yasak olduğu için doktor ile görüşmek gerekiyormuş . Doktoruma yazdım dönüş yapar ise öğreneceğim . Benim için en önemlisi testin negatif olmasıydı cinsiyet için acele bilem etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?