2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım İntergen iyi mi

Canım bende metraj ediyorum bende 12 haftadayım bu hafta içi yaptıracağım

Bu arada firma ve fiyat araştırması yaptın mı

Kizlar her hapşirdigimda sag kasigimda sanki bir top var nasil hissediyorum ve agriyor acaba bebek sagda diyemi

Canım hangi şirket ve ücreti ne kadar dediler
Şirket değil devlet hastanesi ücreti 300 tl arayıp bilgi alabilirsiniz genetik bölümüyle görüşmek istiyorum diin bağlarlar

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-10-14-55-13-01_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 72
Evet natera panorama plus paket 470 dolar, full paket 720 dolar. Intergen genisletilmis paket 10.500. Intergende yaptiricam 80 hastaliga bakiliyomus ve olasi bi riskte devam testleri ücretesiz 1 haftada cikiyo
Firmaya karar verdin mi İntergen güvenilir mi

Fetal fraksiyon bebegin dnasinin kaniniza karisma orani. Min %4 olmasi gerekiyor. Aksi halde test gecersiz. Üzerinde yazar raporun.
Geldiğinde bakarız henüz rapor falan yok. Zaten aynı gün önce muayeneye gittik kendi doktorumuza 10 haftadan fazlasın şuan yapabilirsin eğer yaptıracaksınız dedi. Normalde 11+1di ultrasonda 11+3 çıktı bizde acaba 12.haftayı falan beklesek mi dedik doktorumuz gerek yok bu kandan alınan ve gen ve dna ya bakılan bi şey bebeğin büyüklüğü ile şu haftalarda artık alakası yok eğer ki 3 hafta sonraki bile gende bir rahatsızlık varsa bunu kanda görebiliyor dedi bizde zamanı geçirmek istemedik bakalım 10 gün dediler ama inş daha da önce çıkar sonucumuz. Sağlıklı gelsinde başka bişi istemiyoruz

Kizlar her hapşirdigimda sag kasigimda sanki bir top var nasil hissediyorum ve agriyor acaba bebek sagda diyemi
Kaç haftalıksın bilmem ama ben artık daha net hissediyorum ve gün geçtikçe acıtıyor artık hep dönüp duruyor ters duruyor mideme ciğerlerime dayıyor sırtını nefesim kesiliyor bazen ulturasonda da aynı çıkınca ters yani anladım eğer hissediyorsan şüpheye düşme kesin bebektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…