- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.501
Canım bıyık aldırmanın zararı var mı ben kaş bıyık aldırıyorum düzenliBen bıyık bile aldırmadım hiç belki onunda etkisi vardır canım. Aman hepsinin çaresi var canımız sağolsun komedonlarda benim sinirimi bozuyor
Canım İntergen iyi miFetal DNA da yaptiracaktim firmayı aradım doktorlari ani kararla işten ayrilmis şuan hiçbir işlem yapmiyorlarmisdoktor onayı gerektiği için yapamıyoruz normalde Ankara'ya intergene gonderiyoruz ama şuan bütün işlemlerimiz durmuş durumda dedi
Canım bende metraj ediyorum bende 12 haftadayım bu hafta içi yaptıracağımHanımlar fetal dna testi yaptıranlar kaç haftalıkken yaptırdınız ve fetal fraksiyon oranı kaçtı? %4ten aşağıda gelmemesi gerekiyormuş aksi halde geçerli kabul edilmiyor. Ben 12. Haftadayım. Biraz daha beklesem mi bilemiyorum.
Bu arada firma ve fiyat araştırması yaptın mıHanımlar fetal dna testi yaptıranlar kaç haftalıkken yaptırdınız ve fetal fraksiyon oranı kaçtı? %4ten aşağıda gelmemesi gerekiyormuş aksi halde geçerli kabul edilmiyor. Ben 12. Haftadayım. Biraz daha beklesem mi bilemiyorum.
Canım hangi şirket ve ücreti ne kadar dediler12 den sonra dediler. Ben haftaya perşembe Eskişehir osmangazide yaptıracağım.
Günaydın., nipt plus ta yaptırdım . 1 haftada çıktı sonuçlarCanım sen hangisine yaptırmıştın ve fiyatı ne kadardı
Gözün aydın canımBen 12 Haftada yaptırdım testi bugün açıklandı şükür negatif
Canım seninki hangi şirket ve ne kadar ücreti10.haftadan sonra yapılıyor. Ben 11+1de yaptırdım doktorumun önerisi ile
Canım sağlıkla gelsin oğluşun inşallah@Sna1 balım benide yaz erkek ismide Musa Asaf Allah nasip ederse
Şirket değil devlet hastanesi ücreti 300 tl arayıp bilgi alabilirsiniz genetik bölümüyle görüşmek istiyorum diin bağlarlarCanım hangi şirket ve ücreti ne kadar dediler
Evet natera panorama plus paket 470 dolar, full paket 720 dolar. Intergen genisletilmis paket 10.500. Intergende yaptiricam 80 hastaliga bakiliyomus ve olasi bi riskte devam testleri ücretesiz 1 haftada cikiyoBu arada firma ve fiyat araştırması yaptın mı
Fetal fraksiyon bebegin dnasinin kaniniza karisma orani. Min %4 olmasi gerekiyor. Aksi halde test gecersiz. Üzerinde yazar raporun.Fetal fraksiyon sonuç mu oluyor anlamadım? Yeni yaptırdım ben sonuç bekliyorum daha dün yapıldı
Sağol canım bende araştırayım olmadıŞirket değil devlet hastanesi ücreti 300 tl arayıp bilgi alabilirsiniz genetik bölümüyle görüşmek istiyorum diin bağlarlar
Firmaya karar verdin mi İntergen güvenilir miEvet natera panorama plus paket 470 dolar, full paket 720 dolar. Intergen genisletilmis paket 10.500. Intergende yaptiricam 80 hastaliga bakiliyomus ve olasi bi riskte devam testleri ücretesiz 1 haftada cikiyo
Canım nipt plus. Doktor önerdiği için bin lira indirim haliyle 10.500 e yaptırdıkCanım seninki hangi şirket ve ne kadar ücreti
Geldiğinde bakarız henüz rapor falan yok. Zaten aynı gün önce muayeneye gittik kendi doktorumuza 10 haftadan fazlasın şuan yapabilirsin eğer yaptıracaksınız dedi. Normalde 11+1di ultrasonda 11+3 çıktıFetal fraksiyon bebegin dnasinin kaniniza karisma orani. Min %4 olmasi gerekiyor. Aksi halde test gecersiz. Üzerinde yazar raporun.
Yok evde de eşim canım benim olaya el atıyor artık
Kaç haftalıksın bilmem ama ben artık daha net hissediyorum ve gün geçtikçe acıtıyor artık hep dönüp duruyor ters duruyor mideme ciğerlerime dayıyor sırtını nefesim kesiliyor bazen ulturasonda da aynı çıkınca ters yani anladım eğer hissediyorsan şüpheye düşme kesin bebektirKizlar her hapşirdigimda sag kasigimda sanki bir top var nasil hissediyorum ve agriyoracaba bebek sagda diyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?