2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bu arada canlarım ballarım peş peşe gelince etiketliyorum ayrı olunca nasıl yapılacak anlamadım biraz değişmiş kadınlar kulübü hepinize teşekkür ederim sağlıkla sıhhatle doğsun bütün evlatlarımız hala öğrenmeyen ballar inşallah sizde sağlıcakla öğrenin sağlıkla doğsun minik kuzular

Senin hangi tarafta sag mi sol mu canim ?

Kizlar ne kadar erken başlamışsınız hissetmeye yav ben niye hissetmiyorum oglumu 17de hissetmistim bunda yarin 14 oluyoruz bazi geceler yatarken bi kıpırtı oluyor gibi ama emin olamiyorum gazdir diyip geciyorum doktorlar gibi bide oldukca zayifim zayiflar daha erken hisseder derler

Firmaya karar verdin mi İntergen güvenilir mi
Zekai Tahirin calisanlari var dediler. Ben hem özelde hem devlette takipliyim her ikisi de önerdi. Güvenilir geldi. Diger firmalar gibi 10 haftalikken hemen yapalim falan demedilrr 12 hafta dolarsa daha saglikli olur dediler hic sikayet de yok. Simdilik guveniyorum bu haftaici yaptiricam

Canım İntergen iyi mi
Hic bilmiyorum canım, ben bir yerden fiyat aldım sadece o da intergen ile anlasmaliymis fiyatı uygun gelince yaptiracaktim ama işte doktoru ayrilinca şuan haber bekliyorum, dönüş yapacaklar bu şekilde kan alıp gonderebiliyorlar mi diye, en geç yarın dönüş yapacaklardi, özel hastaneler çok ister diye hiç sormadım bile 6500 den fazla fiyat çıkaracaklari kesin

Canım lekelenmen geçti mi

Plesantanin yerlesim şekli bile etkiliyormus canım plesanta ön duvarda olursa daha geç hissedilirmis mesela arka duvarda olursa daha erken, plesantanin önde olması durumu değil yani plesanta previa durumu değil bu demek istediğim o bile etkiliyormus sadece zayıflık falan değil de

Öyle mii onu bilmiyordum valla belki benimde öyledir doktor ultrasonda gorebiliyodur dimi plesantanin konumunu ? Unutmazsam sonraki kontrolde bi sorarim

Öyle mii onu bilmiyordum valla belki benimde öyledir doktor ultrasonda gorebiliyodur dimi plesantanin konumunu ? Unutmazsam sonraki kontrolde bi sorarim
Evet canım benimki kontrolde söylemişti eşim videoya almıştı ordan eve gelince tekrar baktım plesanta anterior demişti eve gelince baktım anterior ne demek diye ordan video falan da çıktı bebek hareketlerinin hissedilmesinde etkiliymis anterior olursa ön duvar yani karın ön duvarla bebek arasinda bir yapı daha olduğu için daha geç hissediliyormus ama ben de hafif hafif hissetmeye başladım gibi bu hissi tanıyorum:) yemekten sonra falan sırt üstü uzan bakalım, bı titreşim gibi mi desem farklı bir his, hep orada oluyor aynı yerde, gaz olsa farklı yerlerde olur hep aynı yerde olmaz diye düşünüyorum :)

Fetal fraksiyon sonuç mu oluyor anlamadım? Yeni yaptırdım ben sonuç bekliyorum daha dün yapıldı
Fetal fraksiyon sonuç değil , bebeğin dnasının sizin kanınıza karıştığı DNA oranı oluyor. Genelde %4'den az olunca test geçersiz oluyor çünkü yeterli DNA parçacığı karışmamış oluyor kanınıza. Bu durumda genelde geçersiz olunca firma ücretsiz olarak ikinci kez tekrar kan alıyor sizden.

Tamamdir canim sorayim bende bi. Ya bilerek cikolata yiyorum sırt üstü uzanıyorum ama yok olmuyor belkide daha vakti var ve evet dedigin gibi gaz olunca bir kere olmuyor zaten bi kac kez karnimin farkli bolgelerinde oluyor gece hissettigim tek seferlikti ve tekme gibiydi sanki

İnşallah öyle bir şey olmaz zaten 10 gün beklemek bile çok uzun geliyor insana sonradan netten baktım 10.haftadan sonra karışıyormuş zaten kana ben 11.haftada verdim ama yinede bilemeyiz tabi bekleyip göreceğiz. Sağlıklı sonuçlar olsun da beklemekte ikinciye kan vermekte önemli değil açıkçası. Geçersiz olursa firma kendisi bilgi verir heralde değil mi

Canım sana kaç para dedi İntergen detaylı için

Ay benim plesanta arkada, bebiş önden gidiyor, göbekte gram yağ yok buna rağmen hissedemedim ya catlayacagim meraktan

Evet 10. Haftadan itibaren karışıyor kanafirma ulaşır size mutlaka, zaten yeterli miktarda DNA olmadan size sonuç bildirmeleri mumkun değil yasal olarak çok zor duruma düşerler çünkü. Ben de 11+6'da vermiştim. Özellikle haftayi sorduklarında sadece benim beyanimla değil beni yönlendiren doktordan da gebelik haftasıyla ilgili bilgi aldılar mesela. Benim fetal %7 çıkmıştı yeterliydi yani. Kan firmaya ulaştığında da mesaj geldi kan laboratuvarimiza ulaştırmıştir diye. Sonuç çıktığında da rapor halinde mail adresime geldi.İnşallah hiçbir sorun yaşamıycaksınız, sağlıkla gelsin bebişiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…