- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.541
Benimde senin gibi oldu 11+4 te verdim %7 ile sonuç aldımEvet 10. Haftadan itibaren karışıyor kanafirma ulaşır size mutlaka, zaten yeterli miktarda DNA olmadan size sonuç bildirmeleri mumkun değil yasal olarak çok zor duruma düşerler çünkü. Ben de 11+6'da vermiştim. Özellikle haftayi sorduklarında sadece benim beyanimla değil beni yönlendiren doktordan da gebelik haftasıyla ilgili bilgi aldılar mesela. Benim fetal %7 çıkmıştı yeterliydi yani. Kan firmaya ulaştığında da mesaj geldi kan laboratuvarimiza ulaştırmıştir diye. Sonuç çıktığında da rapor halinde mail adresime geldi.İnşallah hiçbir sorun yaşamıycaksınız, sağlıkla gelsin bebişiniz :))
Ay içimi rahatlattınız teşekkürlerEvet 10. Haftadan itibaren karışıyor kanafirma ulaşır size mutlaka, zaten yeterli miktarda DNA olmadan size sonuç bildirmeleri mumkun değil yasal olarak çok zor duruma düşerler çünkü. Ben de 11+6'da vermiştim. Özellikle haftayi sorduklarında sadece benim beyanimla değil beni yönlendiren doktordan da gebelik haftasıyla ilgili bilgi aldılar mesela. Benim fetal %7 çıkmıştı yeterliydi yani. Kan firmaya ulaştığında da mesaj geldi kan laboratuvarimiza ulaştırmıştir diye. Sonuç çıktığında da rapor halinde mail adresime geldi.İnşallah hiçbir sorun yaşamıycaksınız, sağlıkla gelsin bebişiniz :))
Sarı olmanın tek güzel yanı. Yaz olunca güneşe çıkmak biraz zulüm oluyor çil leke kızarıklık vs bazen keşke bıyığım olsaydı diyorum bendeNe güzel keşke benimde öyle olsa
Benim tam ortada şuan bazen ayağını kemiklerime dayıyor bazen karnıma bastırıyor bazen mideme ciğerlerime bastırıyor anında doygunluk geliyor nefesim kesiliyor o zaman hemen yatıyorum beyefendi keyfine düşkünSenin hangi tarafta sag mi sol mu canim ?
İğneden sonra 1 kere oldu ondada çok eğilip doğruldum ama artık yavaş yavaş hareketleniyorumCanım lekelenmen geçti mi
Benim azaldı canım bu hafta çok daha iyiydim ama arada bi yokluyor yine de. İşin kötüsü iştahım açılmaya başlıyor sanırım kendimi zor tutuyorumKızlar bulantıları azalan var mı?
Benim beterdi ama azaldı ara sıra oluyor 1 seferde neden bilmiyorum kustum ama o yani bitti artık çok şükür sende düzelmedi mi? Birde ben o dönemde gaviscon içtimKızlar bulantıları azalan var mı?
migren tutmadı diye cok sevıniyordum ki tuttu maalesef onun dısında ıyıyım cumayı beklıyorum işteİyiyiz canım sen nasılsın
benim yok artık basta baya olmustu akşam kusmaları olmustu once kusmalar sonra bulantılar bıttıKızlar bulantıları azalan var mı?
Eskisi gibi hergün defalarca kusmuyorum artık. En son 1 hafta önce falan kustum boş bulantı arada sırada oluyor canım. Bugün 15+5 (ultrasona göre 16+3 hatta)Kızlar bulantıları azalan var mı?
Bende tam olarak öyleyim yemek yapmaya başladım ne pişirsem ne yesem diye düşünüyorum bu defa daBenim azaldı canım bu hafta çok daha iyiydim ama arada bi yokluyor yine de. İşin kötüsü iştahım açılmaya başlıyor sanırım kendimi zor tutuyorum
Düzeldi sanırım ya gece prilama devam ediyorum ama gün içinde içmiyorum artık o götürüyor çok şükür bugün 3. Gün hiç kusmadimBenim beterdi ama azaldı ara sıra oluyor 1 seferde neden bilmiyorum kustum ama o yani bitti artık çok şükür sende düzelmedi mi? Birde ben o dönemde gaviscon içtim
Bitmeye başladı bence kusma işiEskisi gibi hergün defalarca kusmuyorum artık. En son 1 hafta önce falan kustum boş bulantı arada sırada oluyor canım. Bugün 15+5 (ultrasona göre 16+3 hatta)
İnşaşalh geçer , bende perşembeyi bekliyorum :) bize de haber vermigren tutmadı diye cok sevıniyordum ki tuttu maalesef onun dısında ıyıyım cumayı beklıyorum işte
Benim hep var carpintim malesef durduk yere oluyor birde sebepsiz yereKızlar 15. Haftada kalp atışı aşırı hızlı olan var mı? Çarpıntı gibi ama öğleden beri düzelmedi, bir zararı olur mu acava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?