2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benimde senin gibi oldu 11+4 te verdim %7 ile sonuç aldım

Ay içimi rahatlattınız teşekkürler evet doktorumdan da bilgi aldılar zaten dediğiniz gibi firma da geldiğinde özenle sorular sordu gebelik haftası, kronik rahatsızlık vs vs. Zaten olmasa şuan çıkmaz haftaya alalım derlerdi ki doktorumda onayladı dediklerinize katılıyorum bana ve doktoruma whatsapp üzerinden pdf gelecek aynı zamanda mail de gelecekmiş. İnşallah benimde sorunsuz gelir sonucum bir an önce

Hatta raporu paylaşayım test Amerika’da yapılıyor sanırım ya da Amerikan bir firma tam anlamadım ama gen üzerine yoğunlaşmış bir firma doktorların geneli eşlerine burda test yaptırıyor.

Senin hangi tarafta sag mi sol mu canim ?
Benim tam ortada şuan bazen ayağını kemiklerime dayıyor bazen karnıma bastırıyor bazen mideme ciğerlerime bastırıyor anında doygunluk geliyor nefesim kesiliyor o zaman hemen yatıyorum beyefendi keyfine düşkün

Benim beterdi ama azaldı ara sıra oluyor 1 seferde neden bilmiyorum kustum ama o yani bitti artık çok şükür sende düzelmedi mi? Birde ben o dönemde gaviscon içtim
Düzeldi sanırım ya gece prilama devam ediyorum ama gün içinde içmiyorum artık o götürüyor çok şükür bugün 3. Gün hiç kusmadim

Eskisi gibi hergün defalarca kusmuyorum artık. En son 1 hafta önce falan kustum boş bulantı arada sırada oluyor canım. Bugün 15+5 (ultrasona göre 16+3 hatta)
Bitmeye başladı bence kusma işi bende bugün sata göre 15+2 yım canım gitsin su kusmalar bir daha gelmesin ya beni bitirmişti. Sabah boş mideye kusmaya çalışmaktan falan çok kötüydü çok

Kızlar 15. Haftada kalp atışı aşırı hızlı olan var mı? Çarpıntı gibi ama öğleden beri düzelmedi, bir zararı olur mu acava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…