- 27 Ağustos 2023
- 1.974
- 8.834
- 78
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.561
Bende de arada oluyor ama çok kısa sürüyor normal sanırımKızlar 15. Haftada kalp atışı aşırı hızlı olan var mı? Çarpıntı gibi ama öğleden beri düzelmedi, bir zararı olur mu acava
kahve içicem kafein artık gecirir diye umuyorum. haber veririm canım . serklajdan sonra sonda takıyorlar. ayy çok kötü birsey oİnşaşalh geçer , bende perşembeyi bekliyorum :) bize de haber ver
canım selam ben meb de kadroluyum postanede doğrudan devlet tarafından adıma yatmıştı. hep aynı oldugunu dusunuyorum ama yine de bir araştır.Canım hamiş kızlar iyi akşamlar bir şey danışmak istiyorum. Sgklı çalışan hamileler için doğum parası süreci nasıl işliyor? İş yeri mi bildirm yapıyor? Devlete mi başvuruluyor? Ben eşimin iş yerinde çalışıyorum sigortalıyım ödemeyi devlet mi yapıyor iş yeri yapıyorsa sıkıntıtecrübeli anneler bi paylaşım yapalım diye size sorayım önce dedim
Raporla aynı gibi dusunebilirsin canım devlet 3 te 1 ini keserek yatırıyorCanım hamiş kızlar iyi akşamlar bir şey danışmak istiyorum. Sgklı çalışan hamileler için doğum parası süreci nasıl işliyor? İş yeri mi bildirm yapıyor? Devlete mi başvuruluyor? Ben eşimin iş yerinde çalışıyorum sigortalıyım ödemeyi devlet mi yapıyor iş yeri yapıyorsa sıkıntıtecrübeli anneler bi paylaşım yapalım diye size sorayım önce dedim
Anladım canım herhangi bi başvuru yapılıyor mu ya da işyeri bildirimi aslında o kısım lazım özellikle, evet araştırıcam da işte daha zaman var diye bi size sorayım önce dedimcanım selam ben meb de kadroluyum postanede doğrudan devlet tarafından adıma yatmıştı. hep aynı oldugunu dusunuyorum ama yine de bir araştır.
Anladım canım herhangi bi başvuru yapılması gerekiyor mu acabaRaporla aynı gibi dusunebilirsin canım devlet 3 te 1 ini keserek yatırıyor
yani ben bir yere başvurmadım. kendi yattı.Anladım canım herhangi bi başvuru yapılıyor mu ya da işyeri bildirimi aslında o kısım lazım özellikle, evet araştırıcam da işte daha zaman var diye bi size sorayım önce dedim
İş yerine bildirmen gerekiyor sadece onun dışında başka bir başvuru yok normal hasta oldugumuzdaki rapor parası gibi düşünebilirsin. İş yeri herhangi bir ödeme yapmıyor devlet yatırıyor ücreti. Gebelik izni aslında mantıken iş gorememezlik durumu ile aynı oluyorAnladım canım herhangi bi başvuru yapılması gerekiyor mu acaba
Canım ben de kadroluyum devlette bize de yatıyor mu sorması ayıp ne kadar yatıyorcanım selam ben meb de kadroluyum postanede doğrudan devlet tarafından adıma yatmıştı. hep aynı oldugunu dusunuyorum ama yine de bir araştır.
İş yerine bildirmen gerekiyor sadece onun dışında başka bir başvuru yok normal hasta oldugumuzdaki rapor parası gibi düşünebilirsin. İş yeri herhangi bir ödeme yapmıyor devlet yatırıyor ücreti. Gebelik izni aslında mantıken iş gorememezlik durumu ile aynı oluyor
Çok teşekkür ederim kızlaryani ben bir yere başvurmadım. kendi yattı.
Keşke seni anlamasam ama çok iyi anlıyorumBitmeye başladı bence kusma işibende bugün sata göre 15+2 yım canım gitsin su kusmalar bir daha gelmesin ya beni bitirmişti. Sabah boş mideye kusmaya çalışmaktan falan çok kötüydü çok
Mide eksimesi henüz birkaç kere yasadim o da yediklerim yüzünden oldu benceKeşke seni anlamasam ama çok iyi anlıyorum
Geleceğini sanmıyorum. Sırada mide ekşimesi ve yanması var hazırlanalım
Kızım da çeyiz listesi gibi liste yapmıştım. İlk bebesi olacaklara şuan çok üzülüyorum gerçekten Herşey o kadar uçtu kiiiiiBebislerin alisveris zamanları gelse ya keşke de ne alsak diye sorsak
Ona biraz daha var zaten canım. Bebek mideye baskı yapıp tekmelemeye başlayınca reflü ve ekşime geliyorMide eksimesi henüz birkaç kere yasadim o da yediklerim yüzünden oldu benceama şuan iyiyim ya Allah'tan bebisi gördügum gün kesildi bulantılar şimdi evham yapardım gece ilaci kesemedim henüz korkudan önümüzdeki haftasonu kesmeyi denerim artık hafta içi çalışıyorum, cesaret edemiyorum
Benim ilk bebem olacak iste bir de yaza geliyor doğum, gecen yaz çok sıcak geçti bulundugum şehir normalde yazları serin olurdu bu sene de öyle olursa nasıl yaparım bebisi hiç bilmiyorum vallaKızım da çeyiz listesi gibi liste yapmıştım. İlk bebesi olacaklara şuan çok üzülüyorum gerçekten Herşey o kadar uçtu kiiiii
En azından pahalı şeyleri almicam diye kendi adıma çok mutluyum
Ben tamamen belirsizlikteyim ya ilk gebeliğim her şey sürpriz oluyorOna biraz daha var zaten canım. Bebek mideye baskı yapıp tekmelemeye başlayınca reflü ve ekşime geliyorşimdi gebeliğin balayı zamanı 2. Trimester ben
Merak etme kıyafet ve bebeyi koruma en kolay kısmı ve annelik güncellemesi hemen geliyor kıyafet seçimi en kolay kısmı hepimiz birbirimize destek oluruz zatenBenim ilk bebem olacak iste bir de yaza geliyor doğum, gecen yaz çok sıcak geçti bulundugum şehir normalde yazları serin olurdu bu sene de öyle olursa nasıl yaparım bebisi hiç bilmiyorum valla
Boşver cehalet her zaman mutluluktur keşke benimde hafızam silinse. Valla yalan yok hamile olduğumu öğrenince değilde kusmaya başlayınca yine kusmalar yine uykusuzluklar vs diye ağladım bi kere. Eşimde neye uğradığını şaşırdı zavallıBen tamamen belirsizlikteyim ya ilk gebeliğim her şey sürpriz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?