2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım hamiş kızlar iyi akşamlar bir şey danışmak istiyorum. Sgklı çalışan hamileler için doğum parası süreci nasıl işliyor? İş yeri mi bildirm yapıyor? Devlete mi başvuruluyor? Ben eşimin iş yerinde çalışıyorum sigortalıyım ödemeyi devlet mi yapıyor iş yeri yapıyorsa sıkıntı tecrübeli anneler bi paylaşım yapalım diye size sorayım önce dedim

canım selam ben meb de kadroluyum postanede doğrudan devlet tarafından adıma yatmıştı. hep aynı oldugunu dusunuyorum ama yine de bir araştır.

Raporla aynı gibi dusunebilirsin canım devlet 3 te 1 ini keserek yatırıyor

canım selam ben meb de kadroluyum postanede doğrudan devlet tarafından adıma yatmıştı. hep aynı oldugunu dusunuyorum ama yine de bir araştır.
Anladım canım herhangi bi başvuru yapılıyor mu ya da işyeri bildirimi aslında o kısım lazım özellikle, evet araştırıcam da işte daha zaman var diye bi size sorayım önce dedim

Anladım canım herhangi bi başvuru yapılıyor mu ya da işyeri bildirimi aslında o kısım lazım özellikle, evet araştırıcam da işte daha zaman var diye bi size sorayım önce dedim
yani ben bir yere başvurmadım. kendi yattı.

Anladım canım herhangi bi başvuru yapılması gerekiyor mu acaba
İş yerine bildirmen gerekiyor sadece onun dışında başka bir başvuru yok normal hasta oldugumuzdaki rapor parası gibi düşünebilirsin. İş yeri herhangi bir ödeme yapmıyor devlet yatırıyor ücreti. Gebelik izni aslında mantıken iş gorememezlik durumu ile aynı oluyor

yani ben bir yere başvurmadım. kendi yattı.
Çok teşekkür ederim kızlar

Bitmeye başladı bence kusma işi bende bugün sata göre 15+2 yım canım gitsin su kusmalar bir daha gelmesin ya beni bitirmişti. Sabah boş mideye kusmaya çalışmaktan falan çok kötüydü çok
Keşke seni anlamasam ama çok iyi anlıyorum
Geleceğini sanmıyorum. Sırada mide ekşimesi ve yanması var hazırlanalım

Keşke seni anlamasam ama çok iyi anlıyorum
Geleceğini sanmıyorum. Sırada mide ekşimesi ve yanması var hazırlanalım
Mide eksimesi henüz birkaç kere yasadim o da yediklerim yüzünden oldu bence ama şuan iyiyim ya Allah'tan bebisi gördügum gün kesildi bulantılar şimdi evham yapardım gece ilaci kesemedim henüz korkudan önümüzdeki haftasonu kesmeyi denerim artık hafta içi çalışıyorum, cesaret edemiyorum

Ona biraz daha var zaten canım. Bebek mideye baskı yapıp tekmelemeye başlayınca reflü ve ekşime geliyor şimdi gebeliğin balayı zamanı 2. Trimester ben

Kızım da çeyiz listesi gibi liste yapmıştım. İlk bebesi olacaklara şuan çok üzülüyorum gerçekten Herşey o kadar uçtu kiiiii

En azından pahalı şeyleri almicam diye kendi adıma çok mutluyum
Benim ilk bebem olacak iste bir de yaza geliyor doğum, gecen yaz çok sıcak geçti bulundugum şehir normalde yazları serin olurdu bu sene de öyle olursa nasıl yaparım bebisi hiç bilmiyorum valla

Benim ilk bebem olacak iste bir de yaza geliyor doğum, gecen yaz çok sıcak geçti bulundugum şehir normalde yazları serin olurdu bu sene de öyle olursa nasıl yaparım bebisi hiç bilmiyorum valla
Merak etme kıyafet ve bebeyi koruma en kolay kısmı ve annelik güncellemesi hemen geliyor kıyafet seçimi en kolay kısmı hepimiz birbirimize destek oluruz zaten

Ben tamamen belirsizlikteyim ya ilk gebeliğim her şey sürpriz oluyor
Boşver cehalet her zaman mutluluktur keşke benimde hafızam silinse. Valla yalan yok hamile olduğumu öğrenince değilde kusmaya başlayınca yine kusmalar yine uykusuzluklar vs diye ağladım bi kere. Eşimde neye uğradığını şaşırdı zavallı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…