- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.581
Valla daha önce anne olmuş kişiler destek atsa mükemmel olur gereksiz şeyler almak istemiyorum daMerak etme kıyafet ve bebeyi koruma en kolay kısmı ve annelik güncellemesi hemen geliyor kıyafet seçimi en kolay kısmı hepimiz birbirimize destek oluruz zaten
migren tutmadı diye cok sevıniyordum ki tuttu maalesef onun dısında ıyıyım cumayı beklıyorum işte
Oluruz tabiki kuzum. Hem daha bebeler doğacak bunun aşısı var gazı var ateşi var ek gıdası var süreç uzun. İlk gebelik topiğindeki kızlarla 2018den beri beraberizValla daha önce anne olmuş kişiler destek atsa mükemmel olur gereksiz şeyler almak istemiyorum da
İlk haftalar bende elim olmayan karnımda geziyordum oo süpermiş hamilelik diye 7. Haftada bir kusmaya başladım ondan beri kusuyorum tiksinme vs. 3 hafta sürdü yani benim saltanat gerisi bol göz yaşı, migren ataklari, tiksinti ve kusmayla geçti şu son 3 güne kadarBoşver cehalet her zaman mutluluktur keşke benimde hafızam silinse. Valla yalan yok hamile olduğumu öğrenince değilde kusmaya başlayınca yine kusmalar yine uykusuzluklar vs diye ağladım bi kere. Eşimde neye uğradığını şaşırdı zavallı
8 yıl önce güzel bir rakamdı ama hiç güncelleme yapmadılar suan 1. cocuk 400 2. cocuk 600 3. cocuk 900 oluyor bir paket bez parası ben 2016 da 300 l,ra almıştım 2 ceyrek almıstım onunla düşün şimdi nasıl cüzi bir bedelCanım ben de kadroluyum devlette bize de yatıyor mu sorması ayıp ne kadar yatıyor
canım ben eskımısım baya unutmusum bir de tecrubelıyım ama yıne de her yardıma açığımOluruz tabiki kuzum. Hem daha bebeler doğacak bunun aşısı var gazı var ateşi var ek gıdası var süreç uzun. İlk gebelik topiğindeki kızlarla 2018den beri beraberiz
Olmasi gereken dediginiz gibi ama forumda birini Düzen Lab mağdur etmiş. Yeniden kan almamış %3,5ta. Böyle birsey gelirse sıkıntı olur bana diye biraz daha beklesem mi demistimFetal fraksiyon sonuç değil , bebeğin dnasının sizin kanınıza karıştığı DNA oranı oluyor. Genelde %4'den az olunca test geçersiz oluyor çünkü yeterli DNA parçacığı karışmamış oluyor kanınıza. Bu durumda genelde geçersiz olunca firma ücretsiz olarak ikinci kez tekrar kan alıyor sizden.
Haftasina göre aşırı iyi. Forumda biri 14. Haftada %3,5 cikti demiş.Ben 10. Hafta dolar dolmaz yaptırdım 10+3 te kan verdim bir haftada çıktı veritas gen labla çalışıyordu doktorum. Fetal fraksiyon %7 çıkmış
Tabi ki canım benimde soracağım şeyler elbet olacaktırcanım ben eskımısım baya unutmusum bir de tecrubelıyım ama yıne de her yardıma açığım
Ben 13 haftalığımKızlar bulantıları azalan var mı?
Benim ikiside su an tavan yapmis durumda hic yasamadim onceki hamileliklerimdeKeşke seni anlamasam ama çok iyi anlıyorum
Geleceğini sanmıyorum. Sırada mide ekşimesi ve yanması var hazırlanalım
Ben zerre kalmadi bulantim 13 haftalik benimde ama midem yaniyor ve ekşiyorBen 13 haftalığım
Senin cinsiyet belli olmadı di mi canımBen zerre kalmadi bulantim 13 haftalik benimde ama midem yaniyor ve ekşiyor
MaşAllah maşAllah inşallah böyle giderDüzeldi sanırım ya gece prilama devam ediyorum ama gün içinde içmiyorum artık o götürüyor çok şükür bugün 3. Gün hiç kusmadim
Benim çok ileri haftalarda olmuştu 3 yastıkla yatar duruma gelmiştim. Değişik bir süreç yaBenim ikiside su an tavan yapmis durumda hic yasamadim onceki hamileliklerimde
Canım bebek yukarı çıkıyor baskı yapıyor ondan oluyor bende oldum 2 gün önce hatta bende normalde de var çarpıntı ilacı kullanıyorum saneloc mu öyle birşey ama bebeğe korkumdan içmiyorum geçen günde hem ağrıdı hem kalbimi sıkıştırdı yattığım yerde geçmesini bekledim kalp atışımın yavaşlamasını bekledim yaklaşık 5 dk sürdü belki fazla bilmiyorum yat öyle bir şey oldu mu bebek yerini değiştirir birde genelde oturur pozisyonda olduğumuzda yapıyorlar öyle ama sende ne zaman oldu bilemem birde bende sağlık konusunda sıkıntı çok ilk Oğlumdada çarpıntı yüksek tansiyon sarılık son haftalarda kaşıntı vitamin eksikliği çok şey vardı ailemde genetik şeker hastalığı var doğumdan sonra tiroid bezlerim olduğunu öğrendim Tsh yükseldi ne arasan yaşadım ben sıkıntılıyım sorun bana anlatayımKızlar 15. Haftada kalp atışı aşırı hızlı olan var mı? Çarpıntı gibi ama öğleden beri düzelmedi, bir zararı olur mu acava
Ben ssvd çok istiyorum. Henüz doktorumla doğum konuşmadım 3 kere muayeneye gittim. Ama ssvd’yi desteklediğini biliyorum. Konuşmasına denk gelmiştim. Bakalım ne önerecek nasıl ilerlicez bende çok merak ediyorum.Arkadaşlar aranızda daha önce ssvd yapan yada şuan yapmayı planlayan veya doktoru ssvd destekleyen varmi? Özellikle istanbulda ve doktorunuzdan memnunmusunuz bana bi yardım edebilirmisiniz acaba? Benim bu 3. Gebeliğim ilk sezeryan ikinci ssvd bunuda ssvd istiyorum fakat ilk ssvdmi yaptıran doktor hastane değiştirdi suan 70 bin gibi bi rakam istiyor doğum icin o yüzden yeni bir ssvd destekleyen doktor arıyorum yardımcı olurmusunuz acaba?
Kilo da almışım ya 1 kilocukMaşAllah maşAllah inşallah böyle gider
Benim hep var carpintim malesef durduk yere oluyor birde sebepsiz yere
Bende de arada oluyor ama çok kısa sürüyor normal sanırım
Canım bebek yukarı çıkıyor baskı yapıyor ondan oluyor bende oldum 2 gün önce hatta bende normalde de var çarpıntı ilacı kullanıyorum saneloc mu öyle birşey ama bebeğe korkumdan içmiyorum geçen günde hem ağrıdı hem kalbimi sıkıştırdı yattığım yerde geçmesini bekledim kalp atışımın yavaşlamasını bekledim yaklaşık 5 dk sürdü belki fazla bilmiyorum yat öyle bir şey oldu mu bebek yerini değiştirir birde genelde oturur pozisyonda olduğumuzda yapıyorlar öyle ama sende ne zaman oldu bilemem birde bende sağlık konusunda sıkıntı çok ilk Oğlumdada çarpıntı yüksek tansiyon sarılık son haftalarda kaşıntı vitamin eksikliği çok şey vardı ailemde genetik şeker hastalığı var doğumdan sonra tiroid bezlerim olduğunu öğrendim Tsh yükseldi ne arasan yaşadım ben sıkıntılıyım sorun bana anlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?