2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Merak etme kıyafet ve bebeyi koruma en kolay kısmı ve annelik güncellemesi hemen geliyor kıyafet seçimi en kolay kısmı hepimiz birbirimize destek oluruz zaten
Valla daha önce anne olmuş kişiler destek atsa mükemmel olur gereksiz şeyler almak istemiyorum da

Valla daha önce anne olmuş kişiler destek atsa mükemmel olur gereksiz şeyler almak istemiyorum da
Oluruz tabiki kuzum. Hem daha bebeler doğacak bunun aşısı var gazı var ateşi var ek gıdası var süreç uzun. İlk gebelik topiğindeki kızlarla 2018den beri beraberiz

İlk haftalar bende elim olmayan karnımda geziyordum oo süpermiş hamilelik diye 7. Haftada bir kusmaya başladım ondan beri kusuyorum tiksinme vs. 3 hafta sürdü yani benim saltanat gerisi bol göz yaşı, migren ataklari, tiksinti ve kusmayla geçti şu son 3 güne kadar

Canım ben de kadroluyum devlette bize de yatıyor mu sorması ayıp ne kadar yatıyor
8 yıl önce güzel bir rakamdı ama hiç güncelleme yapmadılar suan 1. cocuk 400 2. cocuk 600 3. cocuk 900 oluyor bir paket bez parası ben 2016 da 300 l,ra almıştım 2 ceyrek almıstım onunla düşün şimdi nasıl cüzi bir bedel

Oluruz tabiki kuzum. Hem daha bebeler doğacak bunun aşısı var gazı var ateşi var ek gıdası var süreç uzun. İlk gebelik topiğindeki kızlarla 2018den beri beraberiz
canım ben eskımısım baya unutmusum bir de tecrubelıyım ama yıne de her yardıma açığım

Olmasi gereken dediginiz gibi ama forumda birini Düzen Lab mağdur etmiş. Yeniden kan almamış %3,5ta. Böyle birsey gelirse sıkıntı olur bana diye biraz daha beklesem mi demistim

Arkadaşlar aranızda daha önce ssvd yapan yada şuan yapmayı planlayan veya doktoru ssvd destekleyen varmi? Özellikle istanbulda ve doktorunuzdan memnunmusunuz bana bi yardım edebilirmisiniz acaba? Benim bu 3. Gebeliğim ilk sezeryan ikinci ssvd bunuda ssvd istiyorum fakat ilk ssvdmi yaptıran doktor hastane değiştirdi suan 70 bin gibi bi rakam istiyor doğum icin o yüzden yeni bir ssvd destekleyen doktor arıyorum yardımcı olurmusunuz acaba?

Kızlar 15. Haftada kalp atışı aşırı hızlı olan var mı? Çarpıntı gibi ama öğleden beri düzelmedi, bir zararı olur mu acava
Canım bebek yukarı çıkıyor baskı yapıyor ondan oluyor bende oldum 2 gün önce hatta bende normalde de var çarpıntı ilacı kullanıyorum saneloc mu öyle birşey ama bebeğe korkumdan içmiyorum geçen günde hem ağrıdı hem kalbimi sıkıştırdı yattığım yerde geçmesini bekledim kalp atışımın yavaşlamasını bekledim yaklaşık 5 dk sürdü belki fazla bilmiyorum yat öyle bir şey oldu mu bebek yerini değiştirir birde genelde oturur pozisyonda olduğumuzda yapıyorlar öyle ama sende ne zaman oldu bilemem birde bende sağlık konusunda sıkıntı çok ilk Oğlumdada çarpıntı yüksek tansiyon sarılık son haftalarda kaşıntı vitamin eksikliği çok şey vardı ailemde genetik şeker hastalığı var doğumdan sonra tiroid bezlerim olduğunu öğrendim Tsh yükseldi ne arasan yaşadım ben sıkıntılıyım sorun bana anlatayım

Ben ssvd çok istiyorum. Henüz doktorumla doğum konuşmadım 3 kere muayeneye gittim. Ama ssvd’yi desteklediğini biliyorum. Konuşmasına denk gelmiştim. Bakalım ne önerecek nasıl ilerlicez bende çok merak ediyorum.
Peki sezaryen dikişinde bir komplikasyon oldu mu doğumun zor muydu canım 2.sinde?

Çok teşekkür ederim hanımlar:) bir de sanırım reflüm arttı benim bu süreçte. Aşırı yanma vs olmuyor ama özellikle geç yersem ya da kızartma tarzı çok yersem oluyor :) o durumlarda arttığını fark ettm.. çünkü garip bi şekilde 1. trm’de hiç bulantım yoktu şimdi var reflüye bağladım biraz.. hayırla sağlıkla geçsn bu sürecimiz hepimizin

Benim hep var carpintim malesef durduk yere oluyor birde sebepsiz yere

Bende de arada oluyor ama çok kısa sürüyor normal sanırım

Kızlar bir de ben fetal dna yaptırmadım ama şimdi 15. Haftadayım. Şu an yaptırmak istesem yaparlar mı acaba? Cinsiyeti aşırı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…