2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ya ben 62.5 tam 60.2 olmusum sevinsem mi uzulsemmi bilemedim

Sorma ya ozele gidicem cuma gunu kanamalarimdan dolayi agrim cok fazla hala bitmiyor cinsiyeti düşünemiyorum bile ama ilk kez yasiyorum boyle seyler korkuyorum gitmisken cuma kesin ogreniriim cinsiyetide
cuma kaç artı kaç oluyorsun canım. Net öğrenirsin inşallah . Bana yüzde 60 dendi hala kıyafet filan bakamıyorum

Ya kızlar 13+0 da yani cumartesi günü yüzde 60 kız dedi doktor ama bu hiç net değil bence ya Sonrada değişenler çok oluyormuş . Kendimi çok kaptırmayım diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz hem hafta hemde yüzdelik düşük gibi. Böyle değişenler oldu mu çevrenizde yada sizin daha önceki bebişlerinizde?

Günaydın kızlar… lekelenmem bitti ama ağrılarım hala devam ediyor genelde sağda oluyor ama solda da hani adet ağrısı gibi değil de sanki sağda bir yara varmış o acıyor böyle bildiğiniz (bebek sağdaydı benim) daha perşembe doktordaydım bugün yine gideceğim içim hiç rahat etmiyor

Birebir ayni durumdayiz biliyomusun

Sorma ya ozele gidicem cuma gunu kanamalarimdan dolayi agrim cok fazla hala bitmiyor cinsiyeti düşünemiyorum bile ama ilk kez yasiyorum boyle seyler korkuyorum gitmisken cuma kesin ogreniriim cinsiyetide
Bundan sonrası kolay geçer umarım cuma öğrenirsin bence

Ben pendik medipolde aytakın hanıma gidiyorum. Kendisi ssvd yaptırıyor paylaştığı hikayelerde görüyorum. İstersen bir görüşebilirsin

Benim de lekelenmem bitti hamd olsun. Ağrı bende de var. Sol sağ fark etmiyor. İki taraftada sanki bir şey batıyormuş gibi bir his. Muhtemelen rahim büyümesiyle alakalı bir durum. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama tabi için rahat edecekse doktora görünebilirsin. Bir de bebek sağdaydı demişsin ama zaten sürekli yer değiştirmiyorlar mı

Sana doktor ne demişti canım benim hiç içimi rahatlatacak bişey söylemiyor neden oluyor onu bilmek istiyorum doktor progestan kullan dinlen bebek sağlıklıysa doğacak diyor da eee bu ağrı neden oluyor o zaman
Buna da cevap yazayım ben 14. haftafa sordum doktoruma. Rahim büyüdüğü için oluyor dedi. Günde 2-2.5 lt su iç, iki saatten fazla ayakta kalma iki saatten fazla oturma. Dinleneceğin zaman uzan dedi. Yine geçmezse magnezyum veririz dedi

Yok canım çok şükür hic bir sorun olmadan doğurdum fakat benim suyum açıklıgim 1 cmken geldi onun icin 27 saat sonra doğumum gerçekleşti yavaş ilerledi onun dışında hic bir sorun yaşamadım. O zamanki doktorum şuan farkli bir hastaneye gecti 70 bin gibi bi fiyat veriyor hastane ssvdye onun icin farkli bir doktor hastane arıyorum siz nerdesiniz istanbul da mı acaba ssvd destekleyen doktorunuz 3 kere kontrole gittiyseniz memnunsanız bende bi araştırmak isterim.

Ben pendik medipolde aytakın hanıma gidiyorum. Kendisi ssvd yaptırıyor paylaştığı hikayelerde görüyorum. İstersen bir görüşebilirsin
Avrupa yakasındayım yine de gidebilirim. Peki dogum fiyatları hakkinda bilginiz varmi ve doktorun ssvd bir sarti varmi bilginiz varmi acaba

Azıcık batsa normal dicem de benim çok şiddetli batıyor doktor demişti bebek sağda diye ona yormuştum ben sağda hep daha çok ağrım oluyor .. ama daha önce sağ yumurtalığımdan çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim belki de onunla alakalıdır bu ağrılar bilmiyorum

Yaparız tabi bebek iyi olsun da yeterki

İstanbuldayım. Doktor da Pendik medipolde Saadet Ünsal. Haftaya kontrole gidicem bende sormak istiyorum ssvd konusunu bakalım ne yanıt vericek merak ediyorum
Onun dışında tatlı dilli ilgili bir doktor paragöz değil tek sıkıntısı hem öğretim üyesi hemde hastanenin popüler doktoru olduğu için acil durumları olabiliyor.
Maşallah hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

Sana doktor ne demişti canım benim hiç içimi rahatlatacak bişey söylemiyor neden oluyor onu bilmek istiyorum doktor progestan kullan dinlen bebek sağlıklıysa doğacak diyor da eee bu ağrı neden oluyor o zaman
Banada dediki bu bolgede su an sadece bebek yok baska biseyden kaynaklaniyir olabilir enfeksiyonun var idrar yollarinda ondan dolayi bu kanama dedi kahverengi oldugu icin bende dedim daha once o kadar enfeksiyon gecirdim neden olmadida hamileyken oldu cevap yok... o yuzden ozele gidicem cuma gunu bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…