2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım selamlar bende eskisehirde yaşıyorum araştırdım fetal dna için tıbbi genetikten mi randevu alıyoruz ? Ve isteğe bağlı yapılıyor mu bilgin var mı ?
Evet isteğe bağli randevu sistemi yok.haftanin belirli günlerinde belirli saatlerde yapılıyor. Bende tam bilmiyorum perşembe 10 dediler gideceğim bakalım. Ta Ankara'dan geleceğim umarım sorunsuz yaptırıp dönerim yoksa yaptığım yol yemek harcaması çöpe gider.

Ücretsiz olması biraz düşündürdü açıkçası güvenilir midir buradaki Dr uma danışıp size de yazarım
Pandemi döneminde başka devlet hastaneleride yapmış.
Sadece kan aliyolar zaten..ne gibi bir güvensizliği olabilir?
Sonuç için derseniz yurtdışında yapılan fetal dna larda yanılma payı olan yerler duydum ve bizzat şahit oldum. Herhangi bir riskiniz yoksa yaptırın ne kaybınız olur
Siz danisin tabi olmadı orda yaşıyorsanız gidip bizzat görüşün ben sadece telefonda bilgi alabilirim oda hatta dusurebilirsem malesef.

Olmasi gereken dediginiz gibi ama forumda birini Düzen Lab mağdur etmiş. Yeniden kan almamış %3,5ta. Böyle birsey gelirse sıkıntı olur bana diye biraz daha beklesem mi demistim
Sizin haftanız nedir bilmiyorum. Ben firmaya bunu sorarak yaptırdım yani yetersiz gelirse ücretsiz aliyo musunuz diye yazılı olarak firmaya sordum elimde kanıt olması için maille. Ondan sonra yaptırdım. 11+6'da benim %7 çıkmıştı . Forumda 10+3 haftasında olanın da %7 çıkmıştı mesela. Bazen bir bakıyorsunuz 10. Haftada çok yüksek çıkan da oluyor. 10. Haftadan sonra evet kana karisma oranı daha yüksek ama bazı parametreler bu yüzdeyi etkileyebiliyor. Mesela çok yüksek fetal fraksiyon oranlarında down sendromuna işaret edebilir diye bilgi var YouTubeda doktor sitelerinde fetal fraksiyon oranı nedir diye aratıp dinledim baya. Firmanıza mail veya watsap yoluyla öncesinde sorun mesela yazılı olarak elinizde dursun , yetersiz fetal fraksiyon oranında ücretsiz olarak ikinci kez kan alicak misiniz diye sorun , verdikleri cevabın da ekran görüntüsünü çekin dursun. 12. Haftasında yaptırıp fetal fraksiyon yetersiz gelen de var mesela. Başka forumlarda çok okudum oluyor böyle durumlar.

Avrupa yakasındayım yine de gidebilirim. Peki dogum fiyatları hakkinda bilginiz varmi ve doktorun ssvd bir sarti varmi bilginiz varmi acaba
Onu bilmiyorum malum yılbaşından sonra fiyatlar değişti. Kasım ayında doğum fiyatlarını sormuştum. Normal 11 bin sezeryan14 bindi. Ssvd değişebilir. Doktora göre de değişebilir. Anca doktorla ya da hastane ile görüşüp bilgi alabilirsin

Son düzenleme:
Amin inşallah herkes medipolu cok öneriyor acaba avrupa yakasinda da varmidir ssvd destekleyen doktorlari hastanesi onu bi araştıracağım bakalim inşallah vardir da magdur kalmam bu sefer.

Teşekkür ederim bilgi icin araştıracağım mutlaka

APTT değerine baktıran var mı aranızda? Pıhtılaşma süresiyle alakalı bir değermiş ve benim 22 çıktı. Biraz düşük olması korkuttu beni

Kız maşallah ben kilo veriyorum hala 4 kilo verdim oğlumda da - 10 kilo ile doğurdum 67 ile başladım doğumdan ertesi gün tartıldım 58di kadınlar bana sen doğum yapmış gibi değilsin derdi bundada öyle olucam sanırım ama alsam daha mutlu olucam ya

Saçları çoktur canım ondandır yanma

Kızlar merhaba, devlet hastanelerinde kontrole gidildiğinde ultrason kağıdı vermeyen doktora denk geldiniz mi hiç? Ben Çanakkalede yaşıyorum özel takipliyim bi de devlete gideyim dedim ama bebeği bile sadece 5 saniye gösterdi göstermedi bile. Ultrason kağıdı vermiyoruz burası özel değil karıştırmayın falan dedi ne bileyim çok duygusalım sabahtan beri evet bebeğim iyiymiş ama kalp atışını bile göremedim göstermedi. Acaba Çanakkaleye özel mi ya da benim denk geldiğim doktora özel mi bu durum

Kısçeler siz şuana kadar kaç kere kan verdiniz idrar testi verdiniz ben 1 kere verdim kız 4.aya giricem hiç kan vs almadılar benden anormal olan ben değilim

Malesef vermiyorlar kağıt yok demişti banada olabilir diyip geçtimde vermiyor canım ama o usluba lafımı yapıştırırdım haklısınız özel sizden daha medeniyetli diye lafa bak özelle karıştırmaymış gıcık şey

Hayır çanakkaleye özel değil vermeyebiliyorlar. Doktorla da alakalı ama devletin genel tutumu bu olabiliyor.

Gerçekten çok irrite ediciydi. Zaten ilk hasta olarak 9a almıştım doktor 9:45te geldi. Beklerken heycandan ölecektm. Ekranı bana döndürüp doğru düzgün göstermedi bile. Devlet faslını bugün kesinkez kapattım

Hayır çanakkaleye özel değil vermeyebiliyorlar. Doktorla da alakalı ama devletin genel tutumu bu olabiliyor.
Anladım. Bilmiyordum neden vermiyorlar ki kadın Doğum yani insanın bebeğinin görüntüsünü istemesinden daha doğal ne olabilir

Amin inşallah herkes medipolu cok öneriyor acaba avrupa yakasinda da varmidir ssvd destekleyen doktorlari hastanesi onu bi araştıracağım bakalim inşallah vardir da magdur kalmam bu sefer.
Size yakın şubesini seçip doktorların yorumlarını instagram hesaplarını falan araştırabilirsin. Mutlaka vardır ssvdyi destekleyen doktor paylaşıp yorum yazıyolar zaten. Ki senin birde arada normal doğumda olmuş kabul etmeleri dahada kolay olur gibi.

Anladım. Bilmiyordum neden vermiyorlar ki kadın Doğum yani insanın bebeğinin görüntüsünü istemesinden daha doğal ne olabilir
Valla yine aynı yapıya çıkıyoruz. Sorsan hastane imkanı gelişmiş bir ülkeyiz ama insanı zorla özele itiyorlar. Alt tarafı bir kağıt diyorsun da işte onunda hesabını yapıyolar maalesef.

Kısçeler siz şuana kadar kaç kere kan verdiniz idrar testi verdiniz ben 1 kere verdim kız 4.aya giricem hiç kan vs almadılar benden anormal olan ben değilim
Kadın doğum için 1 kere verdim. Endokrin takipli olduğum için 3 kere daha verdim. İdrar testi hiç vermedim. Şekerin düşük kanın yada başka takip edilmesi gereken bir değerin yoksa sürekli istemezler canım zaten. Şimdi ikinci trimestera geçtik bi daha ister muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…