2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Valla yine aynı yapıya çıkıyoruz. Sorsan hastane imkanı gelişmiş bir ülkeyiz ama insanı zorla özele itiyorlar. Alt tarafı bir kağıt diyorsun da işte onunda hesabını yapıyolar maalesef.
Kesinlikle.. cumartesi özelde var randevum iple çekiyorum. Devlete gitmeyi düşünmüyorum bir daha. İlerleyen zamanlarda bir de araştırmayı deneyeceğim hiç olmazsa ultrason görüntüsü veriyorlar

Merhaba caním
Gecen gün ben gittigimde verdi
Biseye benzemiyodu ama
Vermeleri gerekiyir ama iste islerine nasil gelirse
Bende dr soyle iyi boyle iyi dedim
Sonra bana oyle bisey dediki
Agladım
İnsan zaten cok duygusal
Oluyor
Zoruna gidiyor yapilan muamele
Sanki babalarının hayrina yapiyolar işlerini
İnsanlık çok baska bisey gerçekten
Allah iyilerle karsilastirsin
Ertesi sabah kendi dr uma gittim hemen
Özelin gözünü seveyim

Kesinlikle özelin gözünü seveyim… görüntü mükemmel, ilgi mükemmel. Devlette Sadece 5 saniye karartı gördüm ya bir de çok sevmememe rağmen bu sabah çikolata yiyip gittim hareketlerini görürüm diye. Tam bi fiyaskoydu devlet

Yok Canakkaleye özel bir durum degil. Bende Antalya devlete gideyim dedim, hani özele harciyacagim paralari, cocuguma harcarim diye. Ama yok, esimi iceri bile almadilar, girmem cikmam bir oldu, esim bana neden ciktin dedi. Doktor sadece 9+4 oldugumu söyledi, ne kalp atisi dinledi nede baska birsey dedi. Bebegi göstermedi bile. tam kapidan cikacakken, ha bu arada iki cizgi arasinda ki senin bebek dedi. Ay allah razi olsun dedim. Kan tahlili hic yapilmadi dedim, onu 2 hafta sonra 2li taramaya gelirsen yapariz dedi. Sanki cebinden ödüyor tahlil ücretini. Esimede dedim, bu son devlet ziyaretim, tekrardan öyel hastaneye basladik senin anlayacagin

Evet bizde öyle karar aldık. Özelden devam. On kere yaşamıycaz bu duyguları bir de kayıplardan sonra kavuştum bu gebeliğime insan heyecanlanıyor,endişeleniyor. Biz bu muayene ücretlerini vergilerni boşuna veriyoruz herhalde devlet her zamanki devletliğine devam…

Kesinlikle.. cumartesi özelde var randevum iple çekiyorum. Devlete gitmeyi düşünmüyorum bir daha. İlerleyen zamanlarda bir de araştırmayı deneyeceğim hiç olmazsa ultrason görüntüsü veriyorlar
Allah yokluğunu göstermesin ama mümkünse beni devlet hastanesinin eline düşürmesin. Sistem çok yanlış doktorları kötülemiyorum da gücümüz yettiğince özelden devam.

Birebir ayni durumdayiz biliyomusun
Progestan kullanıyordum kafama göre, en son Perşembe yine kendi doktoruma gittim lekelenmem gecmedi ağrılarım da çok diye, duphaston hap verdi ki progestani yazmamisti basit önemsiz bir lekelenme diyip gecmisti, Perşembe akşamından beri duphaston kullanıyorum çok şükür ağrım da lekelenmem de kalmadı cuma sabahından beri, erken mi konuşuyorum bilmiyorum ama iyiyim şimdilik doktorunuza bı sorun isterseniz duphaston u

Sana doktor ne demişti canım benim hiç içimi rahatlatacak bişey söylemiyor neden oluyor onu bilmek istiyorum doktor progestan kullan dinlen bebek sağlıklıysa doğacak diyor da eee bu ağrı neden oluyor o zaman
Progestan bu sefer benim ne agrimi geçirdi ne lekelenmemi, 1 hafta boyunca da günde 3-4 kullanmıştım sanki hiç kullanmamış gibiydim

Yok canım ultrason kağıdı olmuyor devlette genelde, ben devlete sadece kalp atışı var mı hala diye bakmaya gidiyorum arada, yani her ayın 6-7 sinde kendi ozeldeki doktoruma gidiyorum, kendisi 1 aydan önce tekrar randevu kabul etmiyor ondan ben de ayın 18-20 si gibi de devlete gidiyorum sadece kalp atışı var mı diye bakmak benim için yeterli oluyor devletten bişey beklememek lazım, ölçümünü yapmıştı en son gittiğimde kaç artı kaç, kalp atışı 3 sn falan dinletmisti kalkabilirsin demişti en son 10+4 te gitmiştim devlete şimdi bu perşembe yine gitcem, 4 ünde gitmiştim kendi doktoruma, 18 i devlet 6 Şubat yine kendi doktoruma, beklentisiz gidersen sorun yaşamazsın devlette :) keşke düzen böyle olmasaydı o kadar kızıyorum ki devlet hastanelerinin haline, bana iyiliği ekranı durdurdum istersen telefonunun kamerasıyla cekebilirsin demisti sağolsun devletteki

Bebiş gelişiyorsa sorun değil bence canım şimdi arkadaşım var bebeği benimkinden büyük hafta olarak ama mesela o benden çok kilo aldı bebisinin gelişimi normal, ben daha az kilo aldım bebişimin gelişimi çok çok iyi şükürler olsun çok kusunca bende korkmustum bebiş küçük kalacak diye o bir şekilde alıyor anneden alacaklarını sağlıcakla gelsinler kilolar alınır verilir.

Amin inşallah herkes medipolu cok öneriyor acaba avrupa yakasinda da varmidir ssvd destekleyen doktorlari hastanesi onu bi araştıracağım bakalim inşallah vardir da magdur kalmam bu sefer.
İnstagramda cavide ebe var. Karşıda bazı doktorlarla da çalışıyor. İstersen ona bir danış. O sana ssvd destekleyen doktor önerebilir.

ya cidden çok can sıkıcı. herkesin durumu olmayabilir illa özele mi gitmek lazım bi kağıdı nasıl veremiyosunuz yaa. bana kalp atışını bile dinletmedi. göstermedi desem yeri. ya 3 saniye ya 5 saniye bakabildim. suyu iyi rahmin kapalı bebek iyi bu kadar söyleyebilirim daha başka bi şey bekleme özel değil burası diyor.. benim şansıma doktor da biraz dangalak çıktı

Valla iki sene önce arkadaşım şehir Hastanesi'nde doğum yaptı takip yaptırdı down sendromlu dedikleri bebek sağlıklı doğdu. Dogumu rezalet sancısı varken gidiyor siz hastane bahçesinde biraz takılın diyorlar doğuma alacaklarına. Sonra sanciya dayanamayınca artık kızı önce normal dogurtmaya çalışmışlar kocasını almamışlar. Tek başına üstüne çıkan karnına bastıran ebelerle kalmış öyle. Sonra en son dogurtamayinca o kadar şeyin üstüne sezeryan yaptılar dikisleri berbat atmışlar üstüne de sezeryan yeri iltihaplandi. Çok çekti ya kız böyle aşırı üzüldüm. Onu görünce zaten direkt aman kalsın devleti dedim yani zaten hem eşimden hem kendimin saglik sigortamiz vardı iki tane. Hep özelde devam ettim.

Sana gene daha cok söylenmis bana sadece 9+4 denildi bu kadar, kalbini dahi dinlemedi doktor.

Kizlar ben 14 haftalık gebeyim aşırı derecede bir haftadir kuyruk sokumumda ağrı var otururken kalkarken çok ağrı oluyor içinizde böyle bir durum yaşayan var mı

Kizlar ben 14 haftalık gebeyim aşırı derecede bir haftadir kuyruk sokumumda ağrı var otururken kalkarken çok ağrı oluyor içinizde böyle bir durum yaşayan var mı
Canım o bende evlenmeden önce bile vardı. Biraz fazla oturunca hemen ağrı yapıyor. Hamilelikte henüz tam başlamadı ama uzun süre oturmamaya dikkat ediyorum. Daha çok uzanıyorum. Eğer masa başında falan çalışıyorsan oturma simitleri oluyor basur ameliyatı olanlara falan veriyorlar. Belki onlardan kullanabilirsin.

Masa başı çalışıyorum evet alıyım onlardanno zaman bilmiyodum. Evde çok olmuyorum çünkü genelde hareket halindeyim ama burda zor kalkiyorum resmen . Pilatese baslicam belki biraz hafifler

Masa başı çalışıyorum evet alıyım onlardanno zaman bilmiyodum. Evde çok olmuyorum çünkü genelde hareket halindeyim ama burda zor kalkiyorum resmen . Pilatese baslicam belki biraz hafifler
Olabilir belki rahatlatır ama zaten hamilelikte olan bir durummuş. Normal yani ama tabi doktoruna da bir danış isterse. Haberi olsun en azından

Aklın gönlün nereye gitmek isterse oraya git canım gönlün hoş olsun yeter doktorda olsa sana saygı göstermek zorunda ağzının payını ver çekinme

1 ay sonra gidicem ayın 12si gibi alırım o zaman ilaçta başlar sanırım artık belki o zaman alır sistem cidden değişmiş ya ilk oğlumda her ay kan vermiştim ben ama sanırım onuda tansiyondan takip etmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…