- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.661
Aynen öyle onlar sağlıklı olsun geri kalan herşey yolunu bulur ay sizler yazdıkça içim sıcacık oluyor ya grupta arkadaş olduk birbirimize çok güzelBebiş gelişiyorsa sorun değil bence canım şimdi arkadaşım var bebeği benimkinden büyük hafta olarak ama mesela o benden çok kilo aldı bebisinin gelişimi normal, ben daha az kilo aldım bebişimin gelişimi çok çok iyi şükürler olsunçok kusunca bende korkmustum bebiş küçük kalacak diye o bir şekilde alıyor anneden alacaklarını sağlıcakla gelsinler kilolar alınır verilir.
Kan tahlili hic mi vermedin canım1 ay sonra gidicem ayın 12si gibi alırım o zaman ilaçta başlar sanırım artık belki o zaman alır sistem cidden değişmiş ya ilk oğlumda her ay kan vermiştim ben ama sanırım onuda tansiyondan takip etmişler
Valla benim ilk gittiğim doktor da özeldeydi. Güya yorumlara bakarak gittim. İkinci gidişimde kalp atışı için gitmiştim 5 10 saniye dinletti çıkardı cihazı. Keşke eşim de dinleseydi falan dedim bir dahakine inşallah dedi, bir daha da gitmedim zaten. Kendisi ben bir şey sormasam söylemeyecek vaziyette ağzından kerpetenle laf alınır cinste. Çok uyuz olmuştum ama benim daha iyi bir doktor bulmama vesile olduğu için kendisine sadece bunun için teşekkür ediyorumya cidden çok can sıkıcı. herkesin durumu olmayabilir illa özele mi gitmek lazım bi kağıdı nasıl veremiyosunuz yaa. bana kalp atışını bile dinletmedi. göstermedi desem yeri. ya 3 saniye ya 5 saniye bakabildim. suyu iyi rahmin kapalı bebek iyi bu kadar söyleyebilirim daha başka bi şey bekleme özel değil burası diyor.. benim şansıma doktor da biraz dangalak çıktı
Hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin
1 kez de lete gittim. Bana da vermediler ultrason görüntüsü. Devlet vermiyor galibaKızlar merhaba, devlet hastanelerinde kontrole gidildiğinde ultrason kağıdı vermeyen doktora denk geldiniz mi hiç? Ben Çanakkalede yaşıyorum özel takipliyim bi de devlete gideyim dedim ama bebeği bile sadece 5 saniye gösterdi göstermedi bile. Ultrason kağıdı vermiyoruz burası özel değil karıştırmayın falan dedi ne bileyim çok duygusalım sabahtan beri evet bebeğim iyiymiş ama kalp atışını bile göremedim göstermedi. Acaba Çanakkaleye özel mi ya da benim denk geldiğim doktora özel mi bu durum
Valla oyle oldu ya canım insanın etrafında bu konuları konuşacak hamile tanıdığı da olmayabiliyor kafasına bir şey takabiliyor şimdi en azından şu bulantıları bile konuşup yalnız olmadığımizi hissetmek bile iyi geliyor. Birbirimizden gelen güzel haberlere seviniyoruz valla süper oldu grubumuz.Aynen öyle onlar sağlıklı olsun geri kalan herşey yolunu bulur ay sizler yazdıkça içim sıcacık oluyor ya grupta arkadaş olduk birbirimize çok güzel
Ben başından beri devlete gidiyorum bu gebeligimde canim hic vermedikleri olmadı simdiye kadar ben demeden verdiler hep hastaneden hastaneye değişiyor sanırımKızlar merhaba, devlet hastanelerinde kontrole gidildiğinde ultrason kağıdı vermeyen doktora denk geldiniz mi hiç? Ben Çanakkalede yaşıyorum özel takipliyim bi de devlete gideyim dedim ama bebeği bile sadece 5 saniye gösterdi göstermedi bile. Ultrason kağıdı vermiyoruz burası özel değil karıştırmayın falan dedi ne bileyim çok duygusalım sabahtan beri evet bebeğim iyiymiş ama kalp atışını bile göremedim göstermedi. Acaba Çanakkaleye özel mi ya da benim denk geldiğim doktora özel mi bu durum
Bence denk gelinen doktora göre degisiyor özelde acilde bir kadın doğumcuya denk geldim cımbızla aldık lafı agzindanBen başından beri devlete gidiyorum bu gebeligimde canim hic vermedikleri olmadı simdiye kadar ben demeden verdiler hep hastaneden hastaneye değişiyor sanırım
Tabi tabi doktor da cok önemli ama simdiye kadar 5 doktora falan gitmisimdir Allaha şükür hepsi iyilerdi gercekten ilgilendiler aklima takılan ne varsa sordum hatta normalde 16dan once cinsiyet söylemezler bana ikili testte ben sormadan cinsiyetini söyledi cok şaşırmıştımBence denk gelinen doktora göre degisiyor özelde acilde bir kadın doğumcuya denk geldim cımbızla aldık lafı agzindangebe kalmadan önce rutin muayenem için gittiğim yine ozeldeki doktor bebeğim olmaz gibi konuşup canımı sıkmıştı götürüp testi gözüne sokasim gelmedi değil. Devlettekilerin muayene için zamanları daha kısıtlı oldugundan daha hızlı hareket etmek zorunda kalabiliyorlar
Canım demir gidiyor direkt vücuttan hamilelikte saçların ondan dökülüyor olabilir. Bana demir takviyesi verdi doktorSelam kızlarr benim saçlarım çok dökülüyor her yerde saçım ne yapsam kesilir hızlı şekilde ne kullansam iyi gelir vitamin hapı iyi gelir belki dedim ama yok
Selam canım oluyor evet sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum benKızlar selam alt karında doluluk hissi oluyor mu size de
Çoğu devlet böyleymiş canım şanslı kısımdasın senBen başından beri devlete gidiyorum bu gebeligimde canim hic vermedikleri olmadı simdiye kadar ben demeden verdiler hep hastaneden hastaneye değişiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?