2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Aynen öyle onlar sağlıklı olsun geri kalan herşey yolunu bulur ay sizler yazdıkça içim sıcacık oluyor ya grupta arkadaş olduk birbirimize çok güzel

Kan tahlili hic mi vermedin canım
Saglik ocagi bile direkt yapiyor diye biliyorum
Benim tsh az yuksek cikmis
Dr um ilac baslatti

Selam kızlarr benim saçlarım çok dökülüyor her yerde saçım ne yapsam kesilir hızlı şekilde ne kullansam iyi gelir vitamin hapı iyi gelir belki dedim ama yok

Valla benim ilk gittiğim doktor da özeldeydi. Güya yorumlara bakarak gittim. İkinci gidişimde kalp atışı için gitmiştim 5 10 saniye dinletti çıkardı cihazı. Keşke eşim de dinleseydi falan dedim bir dahakine inşallah dedi, bir daha da gitmedim zaten. Kendisi ben bir şey sormasam söylemeyecek vaziyette ağzından kerpetenle laf alınır cinste. Çok uyuz olmuştum ama benim daha iyi bir doktor bulmama vesile olduğu için kendisine sadece bunun için teşekkür ediyorum

1 kez de lete gittim. Bana da vermediler ultrason görüntüsü. Devlet vermiyor galiba

Aynen öyle onlar sağlıklı olsun geri kalan herşey yolunu bulur ay sizler yazdıkça içim sıcacık oluyor ya grupta arkadaş olduk birbirimize çok güzel
Valla oyle oldu ya canım insanın etrafında bu konuları konuşacak hamile tanıdığı da olmayabiliyor kafasına bir şey takabiliyor şimdi en azından şu bulantıları bile konuşup yalnız olmadığımizi hissetmek bile iyi geliyor. Birbirimizden gelen güzel haberlere seviniyoruz valla süper oldu grubumuz.

Ben başından beri devlete gidiyorum bu gebeligimde canim hic vermedikleri olmadı simdiye kadar ben demeden verdiler hep hastaneden hastaneye değişiyor sanırım

Kızlar selam. Bugün ikili tarama test sonuçlarımı aldım. Hem gittiğim doktor hem de arkadaşım nipte gerek yok, olasılık çok düşük dedi. O sebeple nipte bulaşmayacağım hiç. Yine kalbini dinletti. Cinsiyetine bakmaya çalıştı. Büyük ihtimalle erkek ama 2 haftaya netleşir dedi.

Ben doktordan memnunum ama hastaneyle sıkıntı yaşadım çok fazla o sebeple yeni doktor arayışına geçtim maalesef sürecin ortasında. İnşallah iyi bir doktorla karşılaşırım.

2 haftadır şiddetli ve sürekli bir mide yanmam var, gaviscon verdi ama o da bir işe yaramıyor. Sürekli baş ağrım var,sinüzit ağrısı gibi, hiç geçmiyor. Bir de ilk trimesterda doğru düzgün mide bulantım olmadı, şimdiyse her gün mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. Bir de aşırı huysuz ve gergin bir ruh hali içindeyim ama bilinçli yapmıyorum hiçbirini. Sonra insanları lırdığım için üzülüyorum

Ben başından beri devlete gidiyorum bu gebeligimde canim hic vermedikleri olmadı simdiye kadar ben demeden verdiler hep hastaneden hastaneye değişiyor sanırım
Bence denk gelinen doktora göre degisiyor özelde acilde bir kadın doğumcuya denk geldim cımbızla aldık lafı agzindan gebe kalmadan önce rutin muayenem için gittiğim yine ozeldeki doktor bebeğim olmaz gibi konuşup canımı sıkmıştı götürüp testi gözüne sokasim gelmedi değil. Devlettekilerin muayene için zamanları daha kısıtlı oldugundan daha hızlı hareket etmek zorunda kalabiliyorlar

Tabi tabi doktor da cok önemli ama simdiye kadar 5 doktora falan gitmisimdir Allaha şükür hepsi iyilerdi gercekten ilgilendiler aklima takılan ne varsa sordum hatta normalde 16dan once cinsiyet söylemezler bana ikili testte ben sormadan cinsiyetini söyledi cok şaşırmıştım

Selam kızlarr benim saçlarım çok dökülüyor her yerde saçım ne yapsam kesilir hızlı şekilde ne kullansam iyi gelir vitamin hapı iyi gelir belki dedim ama yok
Canım demir gidiyor direkt vücuttan hamilelikte saçların ondan dökülüyor olabilir. Bana demir takviyesi verdi doktor

Merhaba kızlar bizim de bugün ikili tarama testimiz vardı 10 gün sonra çalacak sonuçlar ama ense kalınlığında sıkıntı yok dedi şükür inşallah sonuçlar da iyi gelir bebişim 12+5 günlük oldu

Çoğu devlet böyleymiş canım şanslı kısımdasın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…