- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.681
Bende de var sürekli tuvaletim var gibi özellikle hapşırıktan korkuyorum sanki altıma yapacak gibi oluyor bazenKızlar selam alt karında doluluk hissi oluyor mu size de
Acaba doktordan doktora fark ediyor mu? Bende özele gidiyordum bu defa devlete gideyim dedim çünkü gittiğim özel hastane başka ilçedeydi . Gittim ve doktor çok ilgilendi heryerini detaylı bişekilde gösterdi 10 dakika boyunca benle sohbet etti 6-7 dakika bebeği inceledi kapıda da birçok hasta olmasına rağmen baya ilgilendi . Bende sordum ultrason veriyor musunuz devlette verilmiyormuş diye tabii ki veriyoruz olur mu öyle şey dedi ben çok memnun kaldım hatta tekrar gideceğim. Bence doktordan doktora fark ediyorMerhaba caním
Gecen gün ben gittigimde verdi
Biseye benzemiyodu ama
Vermeleri gerekiyir ama iste islerine nasil gelirse
Bende dr soyle iyi boyle iyi dedim
Sonra bana oyle bisey dediki
Agladım
İnsan zaten cok duygusal
Oluyor
Zoruna gidiyor yapilan muamele
Sanki babalarının hayrina yapiyolar işlerini
İnsanlık çok baska bisey gerçekten
Allah iyilerle karsilastirsin
Ertesi sabah kendi dr uma gittim hemen
Özelin gözünü seveyim
Doktor işi kumar işi ya hele gebelikte. İnsanına denk gelmek lazım, ne güzel manayla doktorunu bulmuşsunValla benim ilk gittiğim doktor da özeldeydi. Güya yorumlara bakarak gittim. İkinci gidişimde kalp atışı için gitmiştim 5 10 saniye dinletti çıkardı cihazı. Keşke eşim de dinleseydi falan dedim bir dahakine inşallah dedi, bir daha da gitmedim zaten. Kendisi ben bir şey sormasam söylemeyecek vaziyette ağzından kerpetenle laf alınır cinste. Çok uyuz olmuştum ama benim daha iyi bir doktor bulmama vesile olduğu için kendisine sadece bunun için teşekkür ediyorum
İşte ben de biraz sessiz kalıyorum canım ya…aa tamam diyip çıktım azcık ses çıkarmak lazım galiba. Bi kalbini duyayım falan deseydim dinletirdi belki de.. neyse artık kendi doktorumla devam edicem ya maceraya gerek yokAklın gönlün nereye gitmek isterse oraya git canım gönlün hoş olsun yeter doktorda olsa sana saygı göstermek zorunda ağzının payını ver çekinme
Ay çok korkuyorum ya doğumdan. Bugüne kadar devlette doğum yaparım diyordum ama bugünden sonra çoook iyi araştırıcam facete falan gruplarda tecrübelilerden fikir alıcam. İşin ehemmiyetini bugün cidden anladım. Valla Allah herkesin yardımcısı olsun yaa, herkese iyi doktorlar nasip etsinValla iki sene önce arkadaşım şehir Hastanesi'nde doğum yaptı takip yaptırdı down sendromlu dedikleri bebek sağlıklı doğdu. Dogumu rezalet sancısı varken gidiyor siz hastane bahçesinde biraz takılın diyorlar doğuma alacaklarına. Sonra sanciya dayanamayınca artık kızı önce normal dogurtmaya çalışmışlar kocasını almamışlar. Tek başına üstüne çıkan karnına bastıran ebelerle kalmış öyle. Sonra en son dogurtamayinca o kadar şeyin üstüne sezeryan yaptılar dikisleri berbat atmışlar üstüne de sezeryan yeri iltihaplandi. Çok çekti ya kız böyle aşırı üzüldüm. Onu görünce zaten direkt aman kalsın devleti dedim yani zaten hem eşimden hem kendimin saglik sigortamiz vardı iki tane. Hep özelde devam ettim.
Aynı öyle yaa erken doğum belirtisi mi diye çok korktum da benim daha var o zamanlara erkenBende de var sürekli tuvaletim var gibi özellikle hapşırıktan korkuyorum sanki altıma yapacak gibi oluyor bazen
Rahatladım canım demek ki normal bir durum ve az önce kustum. Yaa bitti dediğim geri geliyorSelam canım oluyor evet sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum ben
Yok ya rahim büyüdükçe baskı yapıyor idrar torbasına ondan oluyor bence. Daha yeni gittim çünkü muayeneye bebeğin yeri de iyiydi rahim ağzı da kapalıydı her şey yolundaydıAynı öyle yaa erken doğum belirtisi mi diye çok korktum da benim daha var o zamanlara erken
Ay evet şükürler olsun canım, güzel tatlış ilgili doktorlara denk gelelim hep inşallahDoktor işi kumar işi ya hele gebelikte. İnsanına denk gelmek lazım, ne güzel manayla doktorunu bulmuşsun
Bilemedim canım. Ben kızımdada tsh için veriyordum ama doktorumun bi şikayetim olmadan sık sık kan baktığını hatırlamıyorum. Ara ara rutin bakıyordu. Ki her ay kan vermenin alemi var mı bilemedim1 ay sonra gidicem ayın 12si gibi alırım o zaman ilaçta başlar sanırım artık belki o zaman alır sistem cidden değişmiş ya ilk oğlumda her ay kan vermiştim ben ama sanırım onuda tansiyondan takip etmişler
Ben de yeni gittim sayılır her şey yolunda rahim ağzı kapalıydı dediğin gibi canım torbaya baskı yapıyor.Yok ya rahim büyüdükçe baskı yapıyor idrar torbasına ondan oluyor bence. Daha yeni gittim çünkü muayeneye bebeğin yeri de iyiydi rahim ağzı da kapalıydı her şey yolundaydı
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Hormonlardan çok normal birazcık katlanıversinler boşver elinde değil kiKızlar selam. Bugün ikili tarama test sonuçlarımı aldım. Hem gittiğim doktor hem de arkadaşım nipte gerek yok, olasılık çok düşük dedi. O sebeple nipte bulaşmayacağım hiç. Yine kalbini dinletti. Cinsiyetine bakmaya çalıştı. Büyük ihtimalle erkek ama 2 haftaya netleşir dedi.
Ben doktordan memnunum ama hastaneyle sıkıntı yaşadım çok fazla o sebeple yeni doktor arayışına geçtim maalesef sürecin ortasında. İnşallah iyi bir doktorla karşılaşırım.
2 haftadır şiddetli ve sürekli bir mide yanmam var, gaviscon verdi ama o da bir işe yaramıyor. Sürekli baş ağrım var,sinüzit ağrısı gibi, hiç geçmiyor. Bir de ilk trimesterda doğru düzgün mide bulantım olmadı, şimdiyse her gün mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. Bir de aşırı huysuz ve gergin bir ruh hali içindeyim ama bilinçli yapmıyorum hiçbirini. Sonra insanları lırdığım için üzülüyorum
Canım limonlusoda yazdı miHerşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Hormonlardan çok normal birazcık katlanaversinler boşver elinde değil ki
Yok kuzum ya yazmadı. Artık umudum kalmadı kötü haberler aldı diye düşünüyorum inşallah iyidirler ama bilemiyorumCanım limonlusoda yazdı mi
Sağol canım bana da vermişti sordum ilk zamanlar dökülme normalmiş sonraki aylarda çoğalıyormuşCanım demir gidiyor direkt vücuttan hamilelikte saçların ondan dökülüyor olabilir. Bana demir takviyesi verdi doktor
Ben de onu soracaktim bir hafta olmuş umarım iyidir ama benim de umudum kalmadıYok kuzum ya yazmadı. Artık umudum kalmadı kötü haberler aldı diye düşünüyorum inşallah iyidirler ama bilemiyorum
Hergün 3-4 kez bakıyorum ama yok yani. Allah yardımcıları olsun konu her ne ise sağlıkla çözerler inşallahBen de onu soracaktim bir hafta olmuş umarım iyidir ama benim de umudum kalmadı
Vermeleri gerekAcaba doktordan doktora fark ediyor mu? Bende özele gidiyordum bu defa devlete gideyim dedim çünkü gittiğim özel hastane başka ilçedeydi . Gittim ve doktor çok ilgilendi heryerini detaylı bişekilde gösterdi 10 dakika boyunca benle sohbet etti 6-7 dakika bebeği inceledi kapıda da birçok hasta olmasına rağmen baya ilgilendi . Bende sordum ultrason veriyor musunuz devlette verilmiyormuş diye tabii ki veriyoruz olur mu öyle şey dedi ben çok memnun kaldım hatta tekrar gideceğim. Bence doktordan doktora fark ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?