2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Acaba doktordan doktora fark ediyor mu? Bende özele gidiyordum bu defa devlete gideyim dedim çünkü gittiğim özel hastane başka ilçedeydi . Gittim ve doktor çok ilgilendi heryerini detaylı bişekilde gösterdi 10 dakika boyunca benle sohbet etti 6-7 dakika bebeği inceledi kapıda da birçok hasta olmasına rağmen baya ilgilendi . Bende sordum ultrason veriyor musunuz devlette verilmiyormuş diye tabii ki veriyoruz olur mu öyle şey dedi ben çok memnun kaldım hatta tekrar gideceğim. Bence doktordan doktora fark ediyor

Doktor işi kumar işi ya hele gebelikte. İnsanına denk gelmek lazım, ne güzel manayla doktorunu bulmuşsun

Aklın gönlün nereye gitmek isterse oraya git canım gönlün hoş olsun yeter doktorda olsa sana saygı göstermek zorunda ağzının payını ver çekinme
İşte ben de biraz sessiz kalıyorum canım ya…aa tamam diyip çıktım azcık ses çıkarmak lazım galiba. Bi kalbini duyayım falan deseydim dinletirdi belki de.. neyse artık kendi doktorumla devam edicem ya maceraya gerek yok

Ay çok korkuyorum ya doğumdan. Bugüne kadar devlette doğum yaparım diyordum ama bugünden sonra çoook iyi araştırıcam facete falan gruplarda tecrübelilerden fikir alıcam. İşin ehemmiyetini bugün cidden anladım. Valla Allah herkesin yardımcısı olsun yaa, herkese iyi doktorlar nasip etsin

Aynı öyle yaa erken doğum belirtisi mi diye çok korktum da benim daha var o zamanlara erken
Yok ya rahim büyüdükçe baskı yapıyor idrar torbasına ondan oluyor bence. Daha yeni gittim çünkü muayeneye bebeğin yeri de iyiydi rahim ağzı da kapalıydı her şey yolundaydı

Bilemedim canım. Ben kızımdada tsh için veriyordum ama doktorumun bi şikayetim olmadan sık sık kan baktığını hatırlamıyorum. Ara ara rutin bakıyordu. Ki her ay kan vermenin alemi var mı bilemedim

Yok ya rahim büyüdükçe baskı yapıyor idrar torbasına ondan oluyor bence. Daha yeni gittim çünkü muayeneye bebeğin yeri de iyiydi rahim ağzı da kapalıydı her şey yolundaydı
Ben de yeni gittim sayılır her şey yolunda rahim ağzı kapalıydı dediğin gibi canım torbaya baskı yapıyor.

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Hormonlardan çok normal birazcık katlanıversinler boşver elinde değil ki

Vermeleri gerek
Herkesin bi 10 dk hakki var
Offf yeni sinirlendigim icin saydirasim geliyor ama
Hepsi bir degil tabiki
Ayni kefeye koymak haksizlik olur
Sanki babalarinin hayrina calisuyorlar
bi soru sorsan burunlari havada veznedekinin bile
Nasil olsa tepelerinde biri yok
Aliyolar maaslarini
Kesinlikle hepsi bir degil
Hemsire cok tatlı bi kizdi mesela sohbet ettik
İltifatlastik
Tansiyonumu filan ölçerken
Yandaki bir erkek dr bey vardi
Kac senedir adini duyuyorum
Kapısı hep dolu
ben hakkımı arayan biriyimdir ama
Mesele hamilelik bebek filan olunca cok duygusallasiyorum
Bana ters konusunca tamam dedim ciktim
Allaha havale ediyorum kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…