2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bir de benim gibi hala saklayan var mı hamileligini annem babam bize gelip bir ay kaldıkları için söylemek zorunda kalmıştık onlar kardeşime söylemiş başka da bilen yok benim hiç konuşacak kimsem yok hele annemle babamla kardeşimle de bişey konusamadigima göre bı burasi var iyi ki var

Canım benim de ilk 12 hafta kusturacak mide bulantım olmamıştı 13+1 e kusma ve tüm gün mide bulantısı ile basladim ilginç bir şekilde daha önceleri sadece sabahları olan boş öğürmelerim oluyordu anlamadım gitti

İlk başlarda saklamıştım valla ama artık herkes biliyor paylaşım olarak açıkladım sosyal medyada ben çok aceleciyim ve sabırsızım asssla dayanamıyorum hiçbir konuda imrendim şuan kendini tutabilmene

Bu çok doğru, şuan gittiğim ozeldeki doktorum ben oğluma hamileyken devlette perinatologmus ve çok ters biriydi diyorlar o dönemlerde devlete detaylı ultrasona giden arkadaslarim, hızlı hızlı bakıyordu aşırı tersti sürekli azarliyordu yüzü hiç gülüyordu diyorlar, o zaman özelde perinatolog yoktu tüm detaylar bi bölge hastanesi bı üniversite hastanesindeydi hatta arkadaşım o zaman sormuş bir sorun yok değil mi diye, olsa söylerdik diyip azarlamis şimdi özelde ve en yüksek fiyatlarla muayeneye alıyor tabi uzuuun uzuuun muayene ediyor, gayet güler yüzlü ve asla hadi sen çık diğeri girsin havasinda değil çok sakin aynı adam

Aslında bir önceki hamileliğim buna sebep oldu, 3 haftalıkken daha kanda 10 falan gördüm herkese söyledim bir heyecan, hangi WhatsApp grubunda varsam hepsine yazdım teyze oluyorsunuz diye baya baya ilan etmiştim, doktorum da Van'ın ünlü doktorlarindandi o da benimle ve oglusumla resim cekinmisti oğlumda da ona gitmiştim, o da sayfasında paylaşınca Van'da bilmeyen kalmamıştı herkes gözün aydın diye yazmaya başlamıştı, sonu hiç ummadigimiz şekilde bitince çok zor oldu, hepsine bir bir kötü haberi vermek, tatile de gitmiştik, onu arastirmalari sormaları, niye oldu tatile gittin ondan mı oldu, uzun yol gittin ondan mı oldu, uçağa bindin ondan mı oldu, ben 13+3 ken öğrenmiştim kaybettigimizi, ki 9+6 da kaybetmişiz tatile bile gitmeden ama onca insana tek tek tek hesap verir gibi o acimin içinde konuş konuş o kadar yoruldum kiiii, kimseyle artık o kadar konuşmak istemiyorum ki, keşke hiç bilmeseler hiç sormasalar, öncekini kaybettik ya bu nasıl var mı bir sıkıntı diye sormasinlar istiyorum, sıkıntımı derdimi kimseye anlatmak istemiyorum anneme bile iyiyim diyorum çünkü o burdayken bir kez doktor kontrolüne gittim çıkınca kalbi atıyor hala değil mi bir sikinti var mıymis diye sordu hepsine üzülüyorum, biraz daha bilmesinler mümkünse ama okulda çok zorlanıyorum karnımı saklarken, hele şu 2 haftadir falan, tatil dönüşü saklayamiycam artık mecburiyetten soyluycem

Ben varım
Annem kardesimin biri
Ve 4 yakin arkadasim biliyor :)

Kızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum

Ben de özelde ve devlette takipliyim ekrani bile gormuyorum muayenelerde. Maksimum kalp atisini gorebilir miyim diye soruyorum. Döndürüp ekrani gosteriyor. Bu arada sesini actirmiyorum. Doppler ısı veriyor kalp atışı sesinde. Bu da sıkıntılı.

Canım ya günlerdir senden haber bekliyoruz. Şuan çok üzgünüm gerçekten ne desem teselli olmayacak biliyorum. İnşallah sürecin hakkında hayırlısı neyse öyle ilerlesin. Çok çok zor bir karar eşinede sanada dayanma atlatma gücü versin Rabbim. Keşke elimizden bişey gelse

İyi aksamlar canım benim
Gunlerdir merak ediyoruz sizi
Ne desek teselli edecek cumleleri bulamiyorum
Rabbim icine ferahlık versin
Sana güc kuvvet versin

Aslında bende de var aynı durum. İki kaybım var ikisinde de herkese söyşemiştim. Ama yine de geri kalmadım bu sefer de kötü düşünmeyelim bence bu sefer yola çıktı bebişlerimiz geliyor

sağol canım Allah razı olsun. malesef karar verme şansımız yok. gebelik sağlıksız sonlandırmak zorundaaınız dendi. Yavrumun o halini ultrasonda görmek çok acı çok. sizinkiler sağ salim doğsun inşallah kızlar Allah düşmanımı evladıyla sınamasın. Kalbi durmuş olsa yinw üzülecektik ama bu durum çok daha can yakıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…