- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.721
Kalbi durmuş 7 haftalık bir bebeğin yıkımı bende aylarca sürdü. Seneler geçti üzerinden ama aklımdan çıkaramadım sizi düşünemiyorum. Acını hissetmem mümkün değil. Dualarımda olacaksın. Yavrun bir melek olarak hep yanı başınızda duracak buna canı gönülden inanıyorum. Allah sabrını arttırsın kuzum kocaman sarılasım var şuan sanasağol canım Allah razı olsun. malesef karar verme şansımız yok. gebelik sağlıksız sonlandırmak zorundaaınız dendi. Yavrumun o halini ultrasonda görmek çok acı çok. sizinkiler sağ salim doğsun inşallah kızlar Allah düşmanımı evladıyla sınamasın. Kalbi durmuş olsa yinw üzülecektik ama bu durum çok daha can yakıcı
Ben yavaş yavaş paylaşmaya başladım yakınlarımlaBir de benim gibi hala saklayan var mı hamileliginiannem babam bize gelip bir ay kaldıkları için söylemek zorunda kalmıştık onlar kardeşime söylemiş başka da bilen yok benim hiç konuşacak kimsem yok hele annemle babamla kardeşimle de bişey konusamadigima göre bı burasi var iyi ki var
Yok canım kendi doktoruma gittim bugün yine ağrılarım geçmeyince o bugün kesin kız dedi yine ileriden gidiyor 13+2 göründü bugündeGözün aydın canımdevlette mi söylediler
Canim cok üzüldüm hepimiz senden güzel haberler almayı bekledik Rabbim sabir versin ne diyecegimi bilemiyorum inanKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Ah canım benim Allah'ım yükünü hafifletsin gönlüne ferahlık versin inşallah sana tüm kalbimle sarılıyorum Allah'ım yardımcın olsunKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Ah kuzum benim Allah senin yardımcın olsun .. bugün ağlayan yarın elbet gülecektir üzülme diyemiyorum ama geçecek kendimden biliyorum, geçecek ve çok sağlıklı bebişlerin olacak Allah yardımcın olsun bu süreci kolaylıkla atlatırsınız inşallahKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Ah canım benim ne desem boş keşke elimizden birsey gelse. Rabbim gönlüne ferahlık aydınlık versin dualarımız seninle Rabbim güç kuvvet versin sizeKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Acını gercekten en derinden hisetşm Rabbim yardımcınız olsun insallah canm inşallah bu zorluk arkasında size guzel haberler versin inşallahKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Geliyor şükür bu sefer umudum geldi 10.haftadan sonra ama işte kimseyle konuşmak istemiyorum dediğim gibi kimse bişey sorsun istemiyorum ondan ne kadar saklayabilsem o kadar sakliycam çok kırılıyorum her söylenene, mesela bir kontrole gidecektim anneme bişey dedim, hele bı kontrole git de sağ mi duy da sonra ona bakarsın dedi o bile o kadar içime oturdu ki anneme bu kadar aliniyorsam gerisine karalar baglarim heralde ne kimseye alinayim ne biseye üzüleyim sevincimi de üzüntümü de içimde yasayim istiyorum bu sefer elimden geldiğinceAslında bende de var aynı durum. İki kaybım var ikisinde de herkese söyşemiştim. Ama yine de geri kalmadım bu sefer dekötü düşünmeyelim bence bu sefer yola çıktı bebişlerimiz geliyor
Canım çok üzgünümKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Benimde senin gibi oldu 11+4 te verdim %7 ile sonuç aldım
Canim listeye baktım da kendimi bulamadım aslında bilgileri de yazmıştım ama sanırım gözünüzden kaçmışYalnız listenin dizilimi çok komik oldu ilk 5 sıra erkek.
Canim gerçekten çok üzüldüm senin şu an yaşadıkların ben aynısı birebir hepsini yaşadım hatta benim bebeğim 21 haftalikti ama beni zehirliyor duKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Bende devlete gittim bir kere ankaradayken ama adam çok ilgilendi baya gösterdi de kalbi de atıyor dedi. Bir tane de ultrason kağıdı verdi. Sonra tabi geçen cumartesi istanbulda boyum kadar ultrason fotoğrafını görünce ben şokKızlar merhaba, devlet hastanelerinde kontrole gidildiğinde ultrason kağıdı vermeyen doktora denk geldiniz mi hiç? Ben Çanakkalede yaşıyorum özel takipliyim bi de devlete gideyim dedim ama bebeği bile sadece 5 saniye gösterdi göstermedi bile. Ultrason kağıdı vermiyoruz burası özel değil karıştırmayın falan dedi ne bileyim çok duygusalım sabahtan beri evet bebeğim iyiymiş ama kalp atışını bile göremedim göstermedi. Acaba Çanakkaleye özel mi ya da benim denk geldiğim doktora özel mi bu durum
Ben benKizlar ben 14 haftalık gebeyim aşırı derecede bir haftadir kuyruk sokumumda ağrı var otururken kalkarken çok ağrı oluyor içinizde böyle bir durum yaşayan var mı
Kızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Ben bikaç müslin battaniye almıştım öyle o kadarMerhaba alışverişe başladınız mı? Benim de 14. Hafta bebek arabası aldık. Şubatta indirimler olcakmış ateş ölçer bebek kamerası araştırıyorum ama her üründe iyi de kötü de bir sürü yorum var kafam karışıyor siz ne aldınız yakınınızda kullanıp memnun olanlar var mı
Ya yaptım da hepsinde aynı sorun var bir süre sonra telsizli olanların ekranının bataryası ölüyormuş fişe takılı olmayınca çalışmıyormuş herkes kötü demiş ne yapcam bilemedimBen bikaç müslin battaniye almıştım öyle o kadarŞubatı bekliyorum bikaç araştırma yaptım kamera ve bebek arabasıyla ilgili
Çok çok üzgünüm. Allah sana ve eşine dayanma gücü versin. Sabır versin.Kızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Çok çok üzüldüm. Cok zor bi durum. Allah dayanma gücü versin inşallah.Kızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?