- 13 Mart 2015
- 152
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.741
Canım benim ne denir bilmiyorum çünkü hiçbir cümlenin annenin acısını hafiflettiğine inanmıyorum, ben de 2.5 aylık bebeğimi kaybetmiştim sonrasında yaşadıklarımı düşününce kalbine rabbimden ferahlık dilemekten başka birşey gelmiyor elimden, umarım içindeki durumdan en az hasarla çıkarsın, bizi merakta bırakma ve kendini kapatma ❤Kızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Canım seni öyle merak ettik ki.. Dua ederiz senin için. Çok zor bir durum gerçekten. Rabbim sabır versin ,zor bir imtihan. İnşallah hayırlısı ne ise o olsun fakat gerçekten çok zor. Allah dayanma gücü versin hem sana hem eşineKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Canım çok çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok zorKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Canim benim ne denir hic bilmiyorum. Allah sabrini artirsin. Kesin konusmussun ama yine de belki varsa bir ümit hayirli haberler almayi nasip etsin diye geciyor icimden. Guc kuvvet versin. Cok da bisey soylenmiyorKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Canım Allah sabır versin. Günlerdir seni merak ediyordum çok üzüldüm. İnşallah bundan sonraki sürecin mümkün olduğunca kolay geçer. Rabbim sabır versin tekrar bu acıyı yaşatmasın inşallahKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Rabbim sabır versin bir daha yaşatmasın inşallah.Kızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Söylenecek kelime yok zaten .çok üzüldümKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Ah canım benim seni çok merak ettik güzel haberler bekliyorduk bende çok çok üzüldüm. Allah'ım sana ve eşine sabır versin çok zor ne desek boş. Allah soğukluğunu versin inşallahKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
zaten her şeyim ters olmasa şaşırırım. dün gece uyumak üzereyken yataktan kalkıp kustum ya o derece. Bana hamilelik çok kolay bişey gelirdi dışardan bakınca ama yok gerçekten bütün anneler, hamileler gözümde birden kutsallaştı. Neler çekiyor bu kadınlar :)de ilk 12 hafta kusturacak mide bulantım olmamıştı 13+1 e kusma ve tüm gün mide bulantısı ile basladim ilginç bir şekildedaha önceleri sadece sabahları olan boş öğürmelerim oluyordu anlamadım gitti
Ben herkese söyledim ya :) Sadece bir arkadaşım var, ona bilerek söylemedim. O da evlenme teklifi aldığını bana 5-6 ay söylememişti, bir de her gün konuştuğum birisi. Yüz yüze söylemek istemiş, görüştük yine söylemedi, yüzüğü fark etmemi beklemiş. Ketum insanlara hiç katlanamıyorum ama bana nasıl davranırlarsa öyle davranıyorum artık :)Bir de benim gibi hala saklayan var mı hamileliginiannem babam bize gelip bir ay kaldıkları için söylemek zorunda kalmıştık onlar kardeşime söylemiş başka da bilen yok benim hiç konuşacak kimsem yok hele annemle babamla kardeşimle de bişey konusamadigima göre bı burasi var iyi ki var
Çok üzüldüm. Allah sabır versin.Kızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Valla canım 9 haftalık olana kadar bizde ailelere söylemedik kayınvalidem çok iyi birisi ama malesef aramızda kalsın dediğimiz ne varsa tüm akrabalarına söyleme huyu var. Daha önce maddi şeyler için yaşadık ve işlerimiz ters gitti. Eşime bebek maddi bir şey değil ev araba gibi kusura bakma söylemek istemiyorum sizinkilere dedim o da haklı buldu beni. 9. Haftada doktor da artık duyurabilirsiniz deyince öyle söyledik benim aileme de eşimin ailesine de. Sonra neden bu kadar geç söylediğimizi de soyledik açık olduk yaniBir de benim gibi hala saklayan var mı hamileliginiannem babam bize gelip bir ay kaldıkları için söylemek zorunda kalmıştık onlar kardeşime söylemiş başka da bilen yok benim hiç konuşacak kimsem yok hele annemle babamla kardeşimle de bişey konusamadigima göre bı burasi var iyi ki var
Ben gaziantep teyim burda da öyle ultrason kağıdı vermiyorlarKızlar merhaba, devlet hastanelerinde kontrole gidildiğinde ultrason kağıdı vermeyen doktora denk geldiniz mi hiç? Ben Çanakkalede yaşıyorum özel takipliyim bi de devlete gideyim dedim ama bebeği bile sadece 5 saniye gösterdi göstermedi bile. Ultrason kağıdı vermiyoruz burası özel değil karıştırmayın falan dedi ne bileyim çok duygusalım sabahtan beri evet bebeğim iyiymiş ama kalp atışını bile göremedim göstermedi. Acaba Çanakkaleye özel mi ya da benim denk geldiğim doktora özel mi bu durum
Merhaba canım hayırlı gebelikler benim doktorum 12. Haftada bıraktırdı folikasidi demir hapı d vitamini ve multivitamin başladık canımKızlar hepinize hayırlı gü ler güzel gebeliklwr diliyorum ben 14 haftadayim doktorlariniz hangı vitami leri yazdı folik asiti ne zaman bıraktınız bilgi paylaşımı yapar mısınız
Teşekkür ederim canım benimMerhaba canım hayırlı gebelikler benim doktorum 12. Haftada bıraktırdı folikasidi demir hapı d vitamini ve multivitamin başladık canım
Rabbim yardımcın olsun güzel kardeşim dualarım seninleKızlar iyi akşamlar. günlerdir hiç iyi değiliz çok zor günler geçiriyoruz. Malesef bebeğimde kollarda ve bacaklarda hiçbir şekilde hareket yok felç geçirmiş gibi. bağırsaklarında kireçlenme gibi bulgular var. vücutta birkaç bölgede kist mevcut. gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. recep has hocaya yönlendirildik kendisi onayladı ve çapa tıp fakültesine heyete çıkıcaz. sebebi araştırılıyor plesentadan örnek alındı genetik birşey olup olmadığı araştırılıyor. sakinleştiricilerle yaşıyorum. Bebek iri ve sonlandırmak için gerekli raporjn çıkması da biraz zaman alacağı için kürtajla değil suni sancıyla doğum yaparak sonlandırılacak. bana sabır dileyin ne olursunuz sizden dua istiyorum. çocuğumum kalbi atıyor hala karnımda bu yüzden benim için çok ağır. Sizden dua istiyorum
Bana 10. Hafta ocean mummy e başlattı. Elindeki folate bitince bırak dedi. Bugün 14+2 oldum saha 10 tane daha var ana içmicem artık vitamine devamKızlar hepinize hayırlı gü ler güzel gebeliklwr diliyorum ben 14 haftadayim doktorlariniz hangı vitami leri yazdı folik asiti ne zaman bıraktınız bilgi paylaşımı yapar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?