2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kizlar iki gündür berbat bi baş agrım var egilemiyorum beynim dışarı çıkacak gibi oluyor parol dışında alternatif ne yapabilirim sizce suan kahve iciyorum normalde keserdi bas ağrımı insallah yine işe yarar

kızlar bir şey danışmak istiyorum. işyerimizde benim olduğum ofis kısmı alçıpan ile kapattık. dün de boyandı. kapısı takılmadı şuan yani hava alan bi yer hala. ama ağır olmasa da hafif boya kokusu soluyorum. benim soluduğum havanın bebeğe zararı olur mu? yarım saatte bir kapı önüne çıkıyorum temiz hava almaya. ama biraz korktum açıkçası. bu arada kapıya çok yakınım hava alan bi ortamdayım

ben uyumaktan başka çözüm bulamadım bu baş ağrısına

C
Cnm biliyorsun bekli bende bas agrsı için buraya yazanlardandm bir Dr bana dedi ki uyandın gün aksama kadar iki litre su mutlaka iç bas agrm cok azalacak giti benim kayboldu ya

Zaten hava alan bir yermis canim eger seni rahatsiz etmiyorsa bebege hic bi zarari olmaz bence seni rahatsiz edecek düzeye gelirse gerekirse bir iki saat girme ofise

Kızlar bebeği hisseden varmi bende sıfır gecen günlerde elime degiuordu sanki bir sertlik oda kayboldu
hareketlerini için erken canım daha ya.. ama şişlik olarak hissediyorum. zaten karnım büyüdü iyice

Kızlar bebeği hisseden varmi bende sıfır gecen günlerde elime degiuordu sanki bir sertlik oda kayboldu
Bu gece hissettim ben yatinca hareketleniyor sanki elimle hissedemiyorum ama karnimin icinde biseyler dönüyor gibi oluyor bu his cok nadir oluyor zaten suan her zaman hissedemeyiz canim onun icin daha vaktimiz var icin rahat olsun

C

Cnm biliyorsun bekli bende bas agrsı için buraya yazanlardandm bir Dr bana dedi ki uyandın gün aksama kadar iki litre su mutlaka iç bas agrm cok azalacak giti benim kayboldu ya
Hadi yaa cok tesekkur ederim canim hemen icmeye başlıyorum

Zaten hava alan bir yermis canim eger seni rahatsiz etmiyorsa bebege hic bi zarari olmaz bence seni rahatsiz edecek düzeye gelirse gerekirse bir iki saat girme ofise
ya aslında rahatsız etmiyor da işte bebişe bi şey olur mu kaygısı her zamanki gibi..

Ay bi tane oğlum var uyuyamam ki ☹
dayanamayacağın noktada bi parol iç olmadı canım çünkü berbat bi şey hakkatten anlıyorum seni. suyu da bol tut günde 3 litreyi zorla. şuan bebekte olduğu için suya ekstra ihtiyacımız var

Size yine 5 saniye göstermiş iyi ben ikili teste gittiğimde ultrasona bakarken kafanı duvara çevir dedi çıkana kadar neye uğradığımi şaşırdım Allah vicdan versin bunlara

Ay benle aynisiniz benim göbeğim kilolu olduğum için hiç belli olmuyor kime sorsam zaten vardı göbeğin diyolar. Sizinki çok tatlı duruyo

Size yine 5 saniye göstermiş iyi ben ikili teste gittiğimde ultrasona bakarken kafanı duvara çevir dedi çıkana kadar neye uğradığımi şaşırdım Allah vicdan versin bunlara
Cidden Allah vicdan merhamet versin bizleri isini hakkiyla yapan doktorlarla karşılaştırsın

e oha o ne öyle. bazıları cidden sadece para için yapıyor şu mesleği çok üzülüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…