2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ay benle aynisiniz benim göbeğim kilolu olduğum için hiç belli olmuyor kime sorsam zaten vardı göbeğin diyolar. Sizinki çok tatlı duruyo
aslında ben de kiloluyum ama birden beliriverdi anlamadık bizde. önce gebelik çizgisi çıktı bir hafta içinde de yuvarlacık karnım oluştu birden çıkıyor yani merak etmeyin bu haftalarda çıkar:)

Kizlar ben 14 haftalık gebeyim aşırı derecede bir haftadir kuyruk sokumumda ağrı var otururken kalkarken çok ağrı oluyor içinizde böyle bir durum yaşayan var mı
Bende 16 haftalık oldum aynı durum 2 haftadır bende de var çalistigim için oturma simidi ve bel desteği aldım iyi geldi sabah kuş gibiyim ama akşam üzeri yine başlıyor

15 haftalik olduk. Doktor cinsiyeti söylemiyor. Kan testi sonuçlarımı bekliyor. Var mı cinsiyet tahmini yapabilen kızlar??

Eklentiler

• 20240116_121403.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar bebeği hisseden varmi bende sıfır gecen günlerde elime degiuordu sanki bir sertlik oda kayboldu
Altta kaşıkta ağrım çoğaldı benim yukarı çektiğinden heralde öyle yazıyorlar. Bi de karnım çok gurulduyor değişik bi his gibi balık kayması dediklerini yaşıyorum sanırım ama hiç net değil. Benim göbek deliğinin orda toplanıyor sanki doktor da ordan bakmıştı hep orası şişip sertleşiyor arada sonra yumuşuyor

Kızlarrr göbüşler harika benim de belli oluyor artık ama sizin baya hamiş göbeği olmuş bende hamilelik çizgisi oluşmadı daha ne zaman olur ki 15. Haftadayım
Ya ben fark etmedim bi akşam koltukta uzanırken göbeğim açılmış eşim fark ettim bu ne diye halbuki aynaya falan bakarım çıktı mı çıkıyor mu diye ama birden çıktı benim de sanırım zaten sonra göbeğim çıktı arkasından

Kızlarrr göbüşler harika benim de belli oluyor artık ama sizin baya hamiş göbeği olmuş bende hamilelik çizgisi oluşmadı daha ne zaman olur ki 15. Haftadayım
Cizgi bende de henüz yok canim ilkinde ne zaman cikmisti hic hatirlamiyorum

Kızlar bebeği hisseden varmi bende sıfır gecen günlerde elime degiuordu sanki bir sertlik oda kayboldu
Sırt üstü yattığım zaman sertlik sürekli var. Bir ayva büyüklüğünde gibi duruyor öyle ufaktan kanat çırpma böyle kabarcık patlaması gibi hissettim bi kaç defa. Bugün 16+0 kontrolüme daha 11 gün var çok merak ediyorum.

Sna kuzum balik yagi destekli multivitamin Kullanıyor musun?
Bu vitaminleri ne zaman almak en sağlıklısı acaba

Sna kuzum balik yagi destekli multivitamin Kullanıyor musun?
Bu vitaminleri ne zaman almak en sağlıklısı acaba
Evet kuzum kullanıyorum. 12. Haftada folik asiti bırakıp omega3 destekli multi vit. Kullanmaya başladım Demir ilacı ve d vitaminini de aşağı yukarı 2 haftadır kullanıyorum. 15. Haftada başladım diyebilirim. (Önden gidiyor diye erken başlattı) 16ya doğru veriyorum d vit ve demir ilacını demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…