- 19 Haziran 2021
- 1.136
- 1.323
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.781
aslında ben de kiloluyum ama birden beliriverdi anlamadık bizde. önce gebelik çizgisi çıktı bir hafta içinde de yuvarlacık karnım oluştuAy benle aynisiniz benim göbeğim kilolu olduğum için hiç belli olmuyor kime sorsam zaten vardı göbeğin diyolar. Sizinki çok tatlı duruyo
Bende 16 haftalık oldum aynı durum 2 haftadır bende de var çalistigim için oturma simidi ve bel desteği aldım iyi geldi sabah kuş gibiyim ama akşam üzeri yine başlıyorKizlar ben 14 haftalık gebeyim aşırı derecede bir haftadir kuyruk sokumumda ağrı var otururken kalkarken çok ağrı oluyor içinizde böyle bir durum yaşayan var mı
O nasıl bişi bende alayim biraz ayakta kalayım akşamları kopuyor belimBende 16 haftalık oldum aynı durum 2 haftadır bende de var çalistigim için oturma simidi ve bel desteği aldım iyi geldi sabah kuş gibiyim ama akşam üzeri yine başlıyor
Benim de bu kadarYaaa ne tatlıı masallah canim benimbende de durumlar böyle
Yok canım maalesef bugün 16 haftalık oldum tık yok çok merak ediyorumKızlar bebeği hisseden varmi bende sıfır gecen günlerde elime degiuordu sanki bir sertlik oda kayboldu
Minik bi gobek aslinda ama zayif oldugum icin belli oluyor artikBenim de bu kadar
Oturma simidi canım calisiyorsan bel desteğide al trendyola yaz çıkıyor ikili olarak ilk sıradakini aldimO nasıl bişi bende alayim biraz ayakta kalayım akşamları kopuyor belim
Çalışıyorum alayimda iş yerinde kullanırım.Oturma simidi canım calisiyorsan bel desteğide al trendyola yaz çıkıyor ikili olarak ilk sıradakini aldim
Ben hissediyorum canim. 15+2deyim. Disarda ele gelme olarak degil ama ozellikle uzandigimda kanat cirpma icten bir gıdıklama gibi sankiKızlar bebeği hisseden varmi bende sıfır gecen günlerde elime degiuordu sanki bir sertlik oda kayboldu
Altta kaşıkta ağrım çoğaldı benim yukarı çektiğinden heralde öyle yazıyorlar. Bi de karnım çok gurulduyor değişik bi his gibi balık kayması dediklerini yaşıyorum sanırım ama hiç net değil. Benim göbek deliğinin orda toplanıyor sanki doktor da ordan bakmıştı hep orası şişip sertleşiyor arada sonra yumuşuyorKızlar bebeği hisseden varmi bende sıfır gecen günlerde elime degiuordu sanki bir sertlik oda kayboldu
hareketlerini için erken canım daha ya.. ama şişlik olarak hissediyorum. zaten karnım büyüdü iyice
Eki Görüntüle 3370796
Yaaa ne tatlıı masallah canim benimbende de durumlar böyle
Yaaaa maşallahh
Ya ben fark etmedim bi akşam koltukta uzanırken göbeğim açılmış eşim fark ettim bu ne diyeKızlarrr göbüşler harikabenim de belli oluyor artık ama sizin baya hamiş göbeği olmuş bende hamilelik çizgisi oluşmadı daha ne zaman olur ki 15. Haftadayım
Cizgi bende de henüz yok canim ilkinde ne zaman cikmisti hic hatirlamiyorumKızlarrr göbüşler harikabenim de belli oluyor artık ama sizin baya hamiş göbeği olmuş bende hamilelik çizgisi oluşmadı daha ne zaman olur ki 15. Haftadayım
Masallahh seninle 1 gün var aramizda bizimde yarin 100. Gün oluyor
Sırt üstü yattığım zaman sertlik sürekli var. Bir ayva büyüklüğünde gibi duruyor öyleKızlar bebeği hisseden varmi bende sıfır gecen günlerde elime degiuordu sanki bir sertlik oda kayboldu
Sna kuzum balik yagi destekli multivitamin Kullanıyor musun?Sırt üstü yattığım zaman sertlik sürekli var. Bir ayva büyüklüğünde gibi duruyor öyleufaktan kanat çırpma böyle kabarcık patlaması gibi hissettim bi kaç defa. Bugün 16+0 kontrolüme daha 11 gün var çok merak ediyorum.
Evet kuzum kullanıyorum. 12. Haftada folik asiti bırakıp omega3 destekli multi vit. Kullanmaya başladım Demir ilacı ve d vitaminini de aşağı yukarı 2 haftadır kullanıyorum. 15. Haftada başladım diyebilirim. (Önden gidiyor diye erken başlattı) 16ya doğru veriyorum d vit ve demir ilacını demişti.Sna kuzum balik yagi destekli multivitamin Kullanıyor musun?
Bu vitaminleri ne zaman almak en sağlıklısı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?