- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.801
hangi marka kullanıyorsunuz multi vitaminİ. Bana imom omega verdi doktor içinde yine folik asit var emin olamadımEvet kuzum kullanıyorum. 12. Haftada folik asiti bırakıp omega3 destekli multi vit. Kullanmaya başladım Demir ilacı ve d vitaminini de aşağı yukarı 2 haftadır kullanıyorum. 15. Haftada başladım diyebilirim. (Önden gidiyor diye erken başlattı) 16ya doğru veriyorum d vit ve demir ilacını demişti.
Folik asit değilde benimkindede folat var. Bildiğim kadarıyla hepsinde var zaten. Mom vital dha kullanıyorum.hangi marka kullanıyorsunuz multi vitaminİ. Bana imom omega verdi doktor içinde yine folik asit var emin olamadım
Canım geçmiş olsun bende ayın basinda domuz gribi olmuştum çok kötüydü göğüs hastalıklarına göründüm ilaç verdiler bir de serum taktılar kusma bende de olmuştu şükür ilaçları bir iki kullandım rahatladım bıraktım. Başka şikayetlerin varsa bebisi etkilemeyen ilaç yazsın doktor. Bebek gribinden etkilenmiyor ama rahat ol bana tüm doktorlar aynı şeyi söyledi.Kizlar ben cok fena gribim kanamadan sonraki agrilarimda daha gecmemisken ilk kes istifrar ettim bide ilaclari afedersiniz cikarrtim son antibiyotigimdi birde. Antibiyotik icmeme ragmen surekli yatmama ragmen nasil hasta oldum bu kadar agir bilmiyorum. Varmi oneresi olan icebilecwgim birseyler ise yarar
Az önce başımın ağrısından çektiğim acıdan dolayı kustum. O kadar ağrıyor ki anlatamam artık kusmaya başladım. Artan kan hacmi ve dengesiz havalara bağlıyorum anormal görmüyorum ama katlanılacak gibi değil iş yerindede bişey yapamadım korkunç bir gündü.Selam kızlar bugün 13+4 olduk çok şükür ama benim dünden beri geçmeyen baş ağrım var gözlerim de acıyor endişe etmelimiyim acaba yoksa normalmidir birdahaki terminim 20 haftalıkken
Geçmiş olsun canım. Boğaz ağrın varsa adaçayı ile gargara yapabilirsin. Bal yiyebilirsin o da boğaz ağrısına iyi gelir ama yedikten sonra bir şey içme. Öksürük varsa ayva yiyebilirsin ve sıcağa yakın su iç o da öksürüğünü rahatlatır inşaallahKizlar ben cok fena gribim kanamadan sonraki agrilarimda daha gecmemisken ilk kes istifrar ettim bide ilaclari afedersiniz cikarrtim son antibiyotigimdi birde. Antibiyotik icmeme ragmen surekli yatmama ragmen nasil hasta oldum bu kadar agir bilmiyorum. Varmi oneresi olan icebilecwgim birseyler ise yarar
Multivitamini sabah saatlerinde mi aliyosunEvet kuzum kullanıyorum. 12. Haftada folik asiti bırakıp omega3 destekli multi vit. Kullanmaya başladım Demir ilacı ve d vitaminini de aşağı yukarı 2 haftadır kullanıyorum. 15. Haftada başladım diyebilirim. (Önden gidiyor diye erken başlattı) 16ya doğru veriyorum d vit ve demir ilacını demişti.
Cok gecmis olsun sedaKizlar ben cok fena gribim kanamadan sonraki agrilarimda daha gecmemisken ilk kes istifrar ettim bide ilaclari afedersiniz cikarrtim son antibiyotigimdi birde. Antibiyotik icmeme ragmen surekli yatmama ragmen nasil hasta oldum bu kadar agir bilmiyorum. Varmi oneresi olan icebilecwgim birseyler ise yarar
Parol bende yok ondan içemiyom ama vallahi geçmiyor korkuyom direk aklıma bebeğime birşey mi oldu diye geliyor çünkü önceden hiç ağrım olmamıştı geçmiş olsun sanadaAz önce başımın ağrısından çektiğim acıdan dolayı kustum. O kadar ağrıyor ki anlatamam artık kusmaya başladım. Artan kan hacmi ve dengesiz havalara bağlıyorum anormal görmüyorum ama katlanılacak gibi değil iş yerindede bişey yapamadım korkunç bir gündü.
Parolun da maşallahı var. Başımın ağrısına ağrı geç diye fısıldasam aynı etkiyi gösterir herhalde.
Cidden nedir bu baş ağrısı ya… gözlerimin arkasından giriyor tüm kafama yayılıyor. Dolorex ile göz göze geliyorum bir tane içsem her şey geçecek ama tabiiki parol bile içmiyorumAz önce başımın ağrısından çektiğim acıdan dolayı kustum. O kadar ağrıyor ki anlatamam artık kusmaya başladım. Artan kan hacmi ve dengesiz havalara bağlıyorum anormal görmüyorum ama katlanılacak gibi değil iş yerindede bişey yapamadım korkunç bir gündü.
Parolun da maşallahı var. Başımın ağrısına ağrı geç diye fısıldasam aynı etkiyi gösterir herhalde.
Neden söylemedi göremedi mi ?15 haftalik olduk. Doktor cinsiyeti söylemiyor. Kan testi sonuçlarımı bekliyor. Var mı cinsiyet tahmini yapabilen kızlar??
Çok büyük bir supriz olmuş size gerçekten sağlıcakla gelsin kuzucukSelamlar.. Bundan tam 11 yıl önce hamileliğimi çok eğlenceli bir şekilde bu sitede geçirmiş ve tek çocukla kalma kararı alıp hayatıma rutin bir şekilde devam ederken, 43 yaşında hiç belirtisiz bir şekilde rahmimde yuva kuran ve bana 12 haftalıkken sürpriz yapan oğlumla aranıza geldik. Şu an gebeliğimin 15. haftası ve ben şokumu atlatıp ancak gebeliğime konsantre olabiliyorum. Hoş bulduk
Magnezyum denedin mi canimKizlar iki gündür berbat bi baş agrım var egilemiyorum beynim dışarı çıkacak gibi oluyor parol dışında alternatif ne yapabilirim sizce suan kahve iciyorum normalde keserdi bas ağrımı insallah yine işe yarar
Söylememek için de tamamen sırtı dönük fotoğraf vermiş bir de ve benimki de siylemiyor yarın tekrar sorucam cuma hastanede yaticam pijama takımı alayım dedim cinsiyeti bilseydim ona göre alacaktım15 haftalik olduk. Doktor cinsiyeti söylemiyor. Kan testi sonuçlarımı bekliyor. Var mı cinsiyet tahmini yapabilen kızlar??
Geçmiş olsun canım benim de sürekli başım agriyor zaten migrenim de vardı ve parol dediğin gibi bir işe yaramıyor. Doktora anlattım son gittiğimde magnezyum verdi bilgin olsunAz önce başımın ağrısından çektiğim acıdan dolayı kustum. O kadar ağrıyor ki anlatamam artık kusmaya başladım. Artan kan hacmi ve dengesiz havalara bağlıyorum anormal görmüyorum ama katlanılacak gibi değil iş yerindede bişey yapamadım korkunç bir gündü.
Benim 10. Haftada çıkmıştı çizgi göbek deliginden aşağı dogru. 15+4 um şuan benim de gobusum bu şekilde.Kızlarrr göbüşler harikabenim de belli oluyor artık ama sizin baya hamiş göbeği olmuş bende hamilelik çizgisi oluşmadı daha ne zaman olur ki 15. Haftadayım
Aaa be güzel bir süpriz olmuş maşallahSelamlar.. Bundan tam 11 yıl önce hamileliğimi çok eğlenceli bir şekilde bu sitede geçirmiş ve tek çocukla kalma kararı alıp hayatıma rutin bir şekilde devam ederken, 43 yaşında hiç belirtisiz bir şekilde rahmimde yuva kuran ve bana 12 haftalıkken sürpriz yapan oğlumla aranıza geldik. Şu an gebeliğimin 15. haftası ve ben şokumu atlatıp ancak gebeliğime konsantre olabiliyorum. Hoş bulduk
Bende çok merak ediyorum nasıl oluyor çizgi diyeBenim 10. Haftada çıkmıştı çizgi göbek deliginden aşağı dogru. 15+4 um şuan benim de gobusum bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?