2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
hangi marka kullanıyorsunuz multi vitaminİ. Bana imom omega verdi doktor içinde yine folik asit var emin olamadım

Selam kızlar bugün 13+4 olduk çok şükür ama benim dünden beri geçmeyen baş ağrım var gözlerim de acıyor endişe etmelimiyim acaba yoksa normalmidir birdahaki terminim 20 haftalıkken

Kizlar ben cok fena gribim kanamadan sonraki agrilarimda daha gecmemisken ilk kes istifrar ettim bide ilaclari afedersiniz cikarrtim son antibiyotigimdi birde. Antibiyotik icmeme ragmen surekli yatmama ragmen nasil hasta oldum bu kadar agir bilmiyorum. Varmi oneresi olan icebilecwgim birseyler ise yarar

Canım geçmiş olsun bende ayın basinda domuz gribi olmuştum çok kötüydü göğüs hastalıklarına göründüm ilaç verdiler bir de serum taktılar kusma bende de olmuştu şükür ilaçları bir iki kullandım rahatladım bıraktım. Başka şikayetlerin varsa bebisi etkilemeyen ilaç yazsın doktor. Bebek gribinden etkilenmiyor ama rahat ol bana tüm doktorlar aynı şeyi söyledi.

Selam kızlar bugün 13+4 olduk çok şükür ama benim dünden beri geçmeyen baş ağrım var gözlerim de acıyor endişe etmelimiyim acaba yoksa normalmidir birdahaki terminim 20 haftalıkken
Az önce başımın ağrısından çektiğim acıdan dolayı kustum. O kadar ağrıyor ki anlatamam artık kusmaya başladım. Artan kan hacmi ve dengesiz havalara bağlıyorum anormal görmüyorum ama katlanılacak gibi değil iş yerindede bişey yapamadım korkunç bir gündü.

Parolun da maşallahı var. Başımın ağrısına ağrı geç diye fısıldasam aynı etkiyi gösterir herhalde.

Geçmiş olsun canım. Boğaz ağrın varsa adaçayı ile gargara yapabilirsin. Bal yiyebilirsin o da boğaz ağrısına iyi gelir ama yedikten sonra bir şey içme. Öksürük varsa ayva yiyebilirsin ve sıcağa yakın su iç o da öksürüğünü rahatlatır inşaallah

Multivitamini sabah saatlerinde mi aliyosun
Bana simdilik onu kullan sadece dedi

Cok gecmis olsun seda
Ben dr a da gitmedim hic
Tam 1 ay surdu
Sen ilac kullanmissin sifa olur ins

Parol bende yok ondan içemiyom ama vallahi geçmiyor korkuyom direk aklıma bebeğime birşey mi oldu diye geliyor çünkü önceden hiç ağrım olmamıştı geçmiş olsun sanada

Cidden nedir bu baş ağrısı ya… gözlerimin arkasından giriyor tüm kafama yayılıyor. Dolorex ile göz göze geliyorum bir tane içsem her şey geçecek ama tabiiki parol bile içmiyorum soğuk duş alıcam eve gider gitmez

Selamlar.. Bundan tam 11 yıl önce hamileliğimi çok eğlenceli bir şekilde bu sitede geçirmiş ve tek çocukla kalma kararı alıp hayatıma rutin bir şekilde devam ederken, 43 yaşında hiç belirtisiz bir şekilde rahmimde yuva kuran ve bana 12 haftalıkken sürpriz yapan oğlumla aranıza geldik. Şu an gebeliğimin 15. haftası ve ben şokumu atlatıp ancak gebeliğime konsantre olabiliyorum. Hoş bulduk

Çok büyük bir supriz olmuş size gerçekten sağlıcakla gelsin kuzucuk

Magnezyum denedin mi canim

15 haftalik olduk. Doktor cinsiyeti söylemiyor. Kan testi sonuçlarımı bekliyor. Var mı cinsiyet tahmini yapabilen kızlar??
Söylememek için de tamamen sırtı dönük fotoğraf vermiş bir de ve benimki de siylemiyor yarın tekrar sorucam cuma hastanede yaticam pijama takımı alayım dedim cinsiyeti bilseydim ona göre alacaktım

Geçmiş olsun canım benim de sürekli başım agriyor zaten migrenim de vardı ve parol dediğin gibi bir işe yaramıyor. Doktora anlattım son gittiğimde magnezyum verdi bilgin olsun

Kızlarrr göbüşler harika benim de belli oluyor artık ama sizin baya hamiş göbeği olmuş bende hamilelik çizgisi oluşmadı daha ne zaman olur ki 15. Haftadayım
Benim 10. Haftada çıkmıştı çizgi göbek deliginden aşağı dogru. 15+4 um şuan benim de gobusum bu şekilde.

Aaa be güzel bir süpriz olmuş maşallah Benim de başhemşireme 46 yaşındayken böyle bi süpriz oldu Hiç zor olmuyor valla daha da yenilendi senin de keyifli geçer

Benim 10. Haftada çıkmıştı çizgi göbek deliginden aşağı dogru. 15+4 um şuan benim de gobusum bu şekilde.
Bende çok merak ediyorum nasıl oluyor çizgi diye araştırdım hiç bir bilimsel açıklaması yokmuş hamileyken olup kaybolan bişey Allahın ili işte göbek mi bebek mi ayırt edilsin istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…