- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.821
Ahahaha doğru vallaBende çok merak ediyorum nasıl oluyor çizgi diyearaştırdım hiç bir bilimsel açıklaması yokmuş hamileyken olup kaybolan bişey Allahın ili işte göbek mi bebek mi ayırt edilsin istemiş
Yok canim henüz kullanmiyorum ama gittigimde söyleyeceğim doktoraMagnezyum denedin mi canim
Bana magnezyum verdi ben baş agrimi söylemiştim canımYok canim henüz kullanmiyorum ama gittigimde söyleyeceğim doktora
Benimse aklımda o takıldı daha var bitmesine 14 haftalık oldum bendeBana 10. Hafta ocean mummy e başlattı. Elindeki folate bitince bırak dedi. Bugün 14+2 oldum saha 10 tane daha var ana içmicem artık vitamine devamkalmasın diye içiyordum teyzem de gebelik düşünüyor kullanmaya başladı ona veririm
Aklıma ne zaman gelirse o zaman alıyorum açıkçası bide bulantıma da bağlı. İyi hissettiğimde içiyorumMultivitamini sabah saatlerinde mi aliyosun
Bana simdilik onu kullan sadece dedi
Bende kafamı ellerimi suyun altına sokup uyudum yatıştı biraz geçmiş olsunCidden nedir bu baş ağrısı ya… gözlerimin arkasından giriyor tüm kafama yayılıyor. Dolorex ile göz göze geliyorum bir tane içsem her şey geçecek ama tabiiki parol bile içmiyorumsoğuk duş alıcam eve gider gitmez
Çok geçmiş olsun çok beter gerçekten tuttu mu tutuyoParol bende yok ondan içemiyom ama vallahi geçmiyor korkuyom direk aklıma bebeğime birşey mi oldu diye geliyor çünkü önceden hiç ağrım olmamıştı geçmiş olsun sanada
Teşekkür ederim canım. Belirli bir migrenim yok ama sinüzitim var birde boyun fıtığı başlangıcı muhtemelen bugün ki ağrı boyun fıtığından. Ensemden tepeme çıktı bir yerim şiddetli ağrır yada acırsada anında kusuyorum. lodos olduğu günlerde mahvoluyorum. Magnezyumdan nefret ediyorum bu aradaGeçmiş olsun canım benim de sürekli başım agriyor zaten migrenim de vardı ve parol dediğin gibi bir işe yaramıyor. Doktora anlattım son gittiğimde magnezyum verdi bilgin olsun
Ben bunu bir gece sabaha karşı yaşadım. Çok tuhaf bir şeydi. Bacaklarım falan uyuşmuş gibiydi. Kalktım evin içinde turladım geri yattım. Uyuyana kadar akla karayı seçtim resmen. Neydi anlamadımKızlar kendimi çok rahatsız hissediyorum. Tarif edemiyorum ama halsizlik gibi de değil. Durduğum yerde duramıyorum kabuğuma sığamıyorum kanım çekiliyo sanki karnımın içi de bir tuhaf . İki gebeliğimdede ilk defa böyle bişey oldu. Ne olduğuna anlam veremiyorum ya.
Bende bir kaç gün akşam saatlerinde öyle oldum ..sanki karnımin içinde başka bir karın ve geriliyor gibiydi ..sonra dedim herhlde bebek yukarı çıkmaya çalışıyordur ..cumartesi kontrole gittim çok skur sıkıntı yoktuKızlar kendimi çok rahatsız hissediyorum. Tarif edemiyorum ama halsizlik gibi de değil. Durduğum yerde duramıyorum kabuğuma sığamıyorum kanım çekiliyo sanki karnımın içi de bir tuhaf . İki gebeliğimdede ilk defa böyle bişey oldu. Ne olduğuna anlam veremiyorum ya.
Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum bende kalkıp oturuyorum sürekli tarif dahi edemiyorum Herşey yolundadır inşallahBen bunu bir gece sabaha karşı yaşadım. Çok tuhaf bir şeydi. Bacaklarım falan uyuşmuş gibiydi. Kalktım evin içinde turladım geri yattım. Uyuyana kadar akla karayı seçtim resmen. Neydi anlamadım
Çok şükür canımBende bir kaç gün akşam saatlerinde öyle oldum ..sanki karnımin içinde başka bir karın ve geriliyor gibiydi ..sonra dedim herhlde bebek yukarı çıkmaya çalışıyordur ..cumartesi kontrole gittim çok skur sıkıntı yoktu
Bugün aldim bende eczacı eklem ağrıları vs yapar hamilelik ona da iyi gelir dedi. 30 lu aldım bir deneyeceğim. Valla doktor bir sürü şey vermiş demir ilacı, d vitamini, OMEGA3, magnezyum yanında iki şey dahaTeşekkür ederim canım. Belirli bir migrenim yok ama sinüzitim var birde boyun fıtığı başlangıcı muhtemelen bugün ki ağrı boyun fıtığından. Ensemden tepeme çıktı bir yerim şiddetli ağrır yada acırsada anında kusuyorum. lodos olduğu günlerde mahvoluyorum. Magnezyumdan nefret ediyorum bu arada
Evet yazıyolar zaten magnezyum gebelikte suda eriyen formu vardı bendede kullanmadan gebeliğimi bitirmiştimBugün aldim bende eczacı eklem ağrıları vs yapar hamilelik ona da iyi gelir dedi. 30 lu aldım bir deneyeceğim. Valla doktor bir sürü şey vermiş demir ilacı, d vitamini, OMEGA3, magnezyum yanında iki şey daha
Bu bizim evimizden 3 senedir eksik olmaz ama bebek versiyonu kızım ateşlendiğinde yapıştırıyorum kendime de kullanıyorumBaş ağrısı olan kızlar ben şöyle bir şey aldım o da iyi geliyor içinde ilaç yok buzdolabina attım bayağı aldım basım ağrıyinca bir tanesini çıkarıp ağrıyan yere yapıştırıyorum iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?