2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bu bizim evimizden 3 senedir eksik olmaz ama bebek versiyonu kızım ateşlendiğinde yapıştırıyorum kendime de kullanıyorum
Valla iyi geliyor ya benim öyle parolla falan geçmiyor hamilelikten önce de çok çekiyordum başımın ağrısından gebelikte hormonlarla iyice arttı

Bende cok kötüym Cnm ates basıyor ev de durmak bni suan cok boğuyor sanki bir yaram var da alt karnımda agrı yapyo

Nereden bulabiliriz bunu canim

Bende şiddetli baş ağrısı yaşıyorum okuyunca burda yalnız değilmişim İnşallah bu bantlardan bulabilirim havluyu soğuk su ile ıslatıp başıma koyuyorum azda olsa hafifletiyor

Bu perşembe doktor cinsiyet için kesin konusursa belki söylerim ama kalbim 6 Şubat muayenesinden yana inşallah dogumda söylemem hiç soyleyesim gelmiyor kimseye, 6 şubatta 16+2 falan oluyor minnoş o saatten sonra söyleyebilirim

Neden söylemedi göremedi mi ?
Çok yaşlı hemen sinirlenebilen bir Alman kadın benim doktorum. Ekran açılır açılmaz iki bacak arasında bisey görür gibi olduk eşimle. O yüzden sorduk aaa bu erkek mi diye. Hemen sinirlenip, ben kafasını inceliyorum şuan hiç bir fikrim yok cinsiyetiyle alakali deyip lafı ağzımıza tikti. en son yinede sordum cinsiyet tahmininiz yok mu. Hiç bir tahminim yok diye bastıra bastıra söyledi. Bizde anlamadık.. Sağlık en önemlisi tabiki ama cinsiyete bu işin tatlı telaşesi..

Canım doktoruna c vitamini tableti bı sor onaylıyor mu, oceanın, onun dışında buhar da çok çabuk atlamayi sağlıyor

Aaaaaa hoş geldiniz grubumuza sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Allah yardımcımız olsun sağlıkla atlatırız inşallah şu süreci akıl sağlığıyla beraber aşırı asabım bozukta çaktırmıyorum
Sorma aynı durum mesela şuan kocamı yemek istiyorum halbuki kendi haline oturuyor adamcağız bacaklarım rahatsız koycak yer bulamıyorum belim kuyruk sokumum ağrıyor ilk 3 ayda olmadığım kadar halsizim ani gelgitlerim var aglayasim da geliyor

Bende şiddetli baş ağrısı yaşıyorum okuyunca burda yalnız değilmişim İnşallah bu bantlardan bulabilirim havluyu soğuk su ile ıslatıp başıma koyuyorum azda olsa hafifletiyor
Rossmanda,.trendyolda falan var bu ben alıp atıyorum dolaba her gittiğimde 10 tane falan alıyorum iyi geliyor. Soğuk su değil de buz jeller var eczanelerde ondan da aldım canım dolapta hep tutuyorum o da iyi geliyor

Bugün ben de gün boyu baş agrisi çektim ve devam ediyor, okuldan geldim 2 saat uyudum yine gözümü zor aciyorum 13 hafta ikinci trimester değil mi hani balayı aşırı uykum var yine

Bugün ben de gün boyu baş agrisi çektim ve devam ediyor, okuldan geldim 2 saat uyudum yine gözümü zor aciyorum 13 hafta ikinci trimester değil mi hani balayı aşırı uykum var yine
Canım ben dün kafayı bir koydum bir uyumuşum anlatamam eşim zorla kaldırmış çünkü öyle saçma bir pozisyonda uyumuşum ki 15+4 oldum yani hala uyku durumu devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…