- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.841
Valla iyi geliyor ya benim öyle parolla falan geçmiyor hamilelikten önce de çok çekiyordum başımın ağrısından gebelikte hormonlarla iyice arttıBu bizim evimizden 3 senedir eksik olmaz ama bebek versiyonu kızım ateşlendiğinde yapıştırıyorum kendime de kullanıyorum
Bende bu sekilde yapiyorum ayni dusuncelerleAklıma ne zaman gelirse o zaman alıyorum açıkçası bide bulantıma da bağlı. İyi hissettiğimde içiyorum
Bende cok kötüym Cnm ates basıyor ev de durmak bni suan cok boğuyor sanki bir yaram var da alt karnımda agrı yapyoKızlar kendimi çok rahatsız hissediyorum. Tarif edemiyorum ama halsizlik gibi de değil. Durduğum yerde duramıyorum kabuğuma sığamıyorum kanım çekiliyo sanki karnımın içi de bir tuhaf . İki gebeliğimdede ilk defa böyle bişey oldu. Ne olduğuna anlam veremiyorum ya.
Nereden bulabiliriz bunu canimBaş ağrısı olan kızlar ben şöyle bir şey aldım o da iyi geliyor içinde ilaç yok buzdolabina attım bayağı aldım basım ağrıyinca bir tanesini çıkarıp ağrıyan yere yapıştırıyorum iyi geliyor
Allah yardımcın olsun zaten baş ağrısı zor ilaçsız iyice zorValla iyi geliyor ya benim öyle parolla falan geçmiyor hamilelikten önce de çok çekiyordum başımın ağrısından gebelikte hormonlarla iyice arttı
Nefret ediyorum ya hap yutmaktan hergün iğne yaptırayım ama ilaç içmeyeyimBende bu sekilde yapiyorum ayni dusuncelerle
Allah yardımcımız olsun sağlıkla atlatırız inşallah şu süreci akıl sağlığıyla beraber aşırı asabım bozukta çaktırmıyorumBende cok kötüym Cnm ates basıyor ev de durmak bni suan cok boğuyor sanki bir yaram var da alt karnımda agrı yapyo
Bitter çikolata ve muz yersen mineral eksikligi ile ilgiliyse iyi gelirYok canim henüz kullanmiyorum ama gittigimde söyleyeceğim doktora
Benimde oluyor bazen gaz sancısı gece özellikle yürüyüş yap evin içinde bile olsa ve sirtina karın bolgesine hafif hafif masaj yapmak iyi geldi ayrıca kabızlıkta gaz sancısı yapıyor bol su içebilirsinNe iyi gelir bazen çok fazla ağrı yapıyor
Bende şiddetli baş ağrısı yaşıyorum okuyunca burda yalnız değilmişim İnşallah bu bantlardan bulabilirim havluyu soğuk su ile ıslatıp başıma koyuyorum azda olsa hafifletiyorBaş ağrısı olan kızlar ben şöyle bir şey aldım o da iyi geliyor içinde ilaç yok buzdolabina attım bayağı aldım basım ağrıyinca bir tanesini çıkarıp ağrıyan yere yapıştırıyorum iyi geliyor
Bu perşembe doktor cinsiyet için kesin konusursa belki söylerim ama kalbim 6 Şubat muayenesinden yanaValla canım 9 haftalık olana kadar bizde ailelere söylemedik kayınvalidem çok iyi birisi ama malesef aramızda kalsın dediğimiz ne varsa tüm akrabalarına söyleme huyu var. Daha önce maddi şeyler için yaşadık ve işlerimiz ters gitti. Eşime bebek maddi bir şey değil ev araba gibi kusura bakma söylemek istemiyorum sizinkilere dedim o da haklı buldu beni. 9. Haftada doktor da artık duyurabilirsiniz deyince öyle söyledik benim aileme de eşimin ailesine de. Sonra neden bu kadar geç söylediğimizi de soyledik açık olduk yani
Çok yaşlı hemen sinirlenebilen bir Alman kadın benim doktorum. Ekran açılır açılmaz iki bacak arasında bisey görür gibi olduk eşimle. O yüzden sorduk aaa bu erkek mi diye. Hemen sinirlenip, ben kafasını inceliyorum şuan hiç bir fikrim yok cinsiyetiyle alakali deyip lafı ağzımıza tikti.Neden söylemedi göremedi mi ?
Üstüne bir de misafir gelck yatya şimdi onu düşünüyorumAllah yardımcımız olsun sağlıkla atlatırız inşallah şu süreci akıl sağlığıyla beraber aşırı asabım bozukta çaktırmıyorum
Canım doktoruna c vitamini tableti bı sor onaylıyor mu, oceanın, onun dışında buhar da çok çabuk atlamayi sağlıyorKizlar ben cok fena gribim kanamadan sonraki agrilarimda daha gecmemisken ilk kes istifrar ettim bide ilaclari afedersiniz cikarrtim son antibiyotigimdi birde. Antibiyotik icmeme ragmen surekli yatmama ragmen nasil hasta oldum bu kadar agir bilmiyorum. Varmi oneresi olan icebilecwgim birseyler ise yarar
Aaaaaa hoş geldiniz grubumuzaSelamlar.. Bundan tam 11 yıl önce hamileliğimi çok eğlenceli bir şekilde bu sitede geçirmiş ve tek çocukla kalma kararı alıp hayatıma rutin bir şekilde devam ederken, 43 yaşında hiç belirtisiz bir şekilde rahmimde yuva kuran ve bana 12 haftalıkken sürpriz yapan oğlumla aranıza geldik. Şu an gebeliğimin 15. haftası ve ben şokumu atlatıp ancak gebeliğime konsantre olabiliyorum. Hoş bulduk
Sorma aynı durum mesela şuan kocamı yemek istiyorum halbuki kendi haline oturuyor adamcağızAllah yardımcımız olsun sağlıkla atlatırız inşallah şu süreci akıl sağlığıyla beraber aşırı asabım bozukta çaktırmıyorum
Rossmanlarda var Trendyol da da. Ben hep rossmandan aldım canımNereden bulabiliriz bunu canim
Rossmanda,.trendyolda falan var bu ben alıp atıyorum dolaba her gittiğimde 10 tane falan alıyorum iyi geliyor. Soğuk su değil de buz jeller var eczanelerde ondan da aldım canım dolapta hep tutuyorum o da iyi geliyorBende şiddetli baş ağrısı yaşıyorum okuyunca burda yalnız değilmişim İnşallah bu bantlardan bulabilirim havluyu soğuk su ile ıslatıp başıma koyuyorum azda olsa hafifletiyor
Canım ben dün kafayı bir koydum bir uyumuşum anlatamam eşim zorla kaldırmış çünkü öyle saçma bir pozisyonda uyumuşum ki 15+4 oldum yani hala uyku durumu devamBugün ben de gün boyu baş agrisi çektim ve devam ediyor, okuldan geldim 2 saat uyudum yine gözümü zor aciyorum 13 hafta ikinci trimester değil mi hani balayıaşırı uykum var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?