- 19 Haziran 2021
- 1.136
- 1.323
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.861
Bu bende de oluyor. Sürekli karnım geriliyor. Gece yatağa yattığımda ayaklarım uyuşuyor gibi. Yatsam yatamıyorum kalksam duramıyorum değişik bi şey ama ara ara oluyor bana da. Karın çekilmesi, gerilmesi hep var bu hafta özellikleKızlar kendimi çok rahatsız hissediyorum. Tarif edemiyorum ama halsizlik gibi de değil. Durduğum yerde duramıyorum kabuğuma sığamıyorum kanım çekiliyo sanki karnımın içi de bir tuhaf . İki gebeliğimdede ilk defa böyle bişey oldu. Ne olduğuna anlam veremiyorum ya.
Tamam canım teşekkür ederimRossmanda,.trendyolda falan var bu ben alıp atıyorum dolaba her gittiğimde 10 tane falan alıyorum iyi geliyor. Soğuk su değil de buz jeller var eczanelerde ondan da aldım canım dolapta hep tutuyorum o da iyi geliyor
Bende de tam tarif ettiğin gibi böyle tüm vücut rahatsızmışsın hissiyatı oluyor ama bişeyim yok. Bileklerin üstü arka bacağımda aşırı kasılmalar oluyor. Ağır spor yapmışım gibiKızlar kendimi çok rahatsız hissediyorum. Tarif edemiyorum ama halsizlik gibi de değil. Durduğum yerde duramıyorum kabuğuma sığamıyorum kanım çekiliyo sanki karnımın içi de bir tuhaf . İki gebeliğimdede ilk defa böyle bişey oldu. Ne olduğuna anlam veremiyorum ya.
Merhaba soğuk daha agritmiyor mu. Benim de başım çok ağrır boynum tutuluyor devamlı bana da sıcak iyi geliyor şu jeller varya onları ısıtıp koyuyorum boynuma gevsesin kaslar diyeBaş ağrısı olan kızlar ben şöyle bir şey aldım o da iyi geliyor içinde ilaç yok buzdolabina attım bayağı aldım basım ağrıyinca bir tanesini çıkarıp ağrıyan yere yapıştırıyorum iyi geliyor
Bana tam tersi soğuk iyi geliyor canım sıcakta daha da kötü oluyor hatta duşa da girmiyorum başım ağrıyinca. Soğuk ve masaj iyi geliyor.Merhaba soğuk daha agritmiyor mu. Benim de başım çok ağrır boynum tutuluyor devamlı bana da sıcak iyi geliyor şu jeller varya onları ısıtıp koyuyorum boynuma gevsesin kaslar diye
Sizin ağrı kas kasilmasindan değil o zmn sanırım boynunuz omzunuz tutuk muBana tam tersi soğuk iyi geliyor canım sıcakta daha da kötü oluyor hatta duşa da girmiyorum başım ağrıyinca. Soğuk ve masaj iyi geliyor.
Benim sıkıntım migren valla, tek taraflı küme tipi baş ağrılarım oluyorSizin ağrı kas kasilmasindan değil o zmn sanırım boynunuz omzunuz tutuk mu
Ah şimdi anladım çok geçmiş olsun çok zor bnmde kas tutulması malesef romatizmalBenim sıkıntım migren valla, tek taraflı küme tipi baş ağrılarım oluyor
Yolundadır canım korkma. Böyle şeylere normal bakıyorum ben artık. Hormonuydu şusuydu busuyduNe yatabiliyorum ne oturabiliyorum bende kalkıp oturuyorum sürekli tarif dahi edemiyorum Herşey yolundadır inşallah
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar kendimi çok rahatsız hissediyorum. Tarif edemiyorum ama halsizlik gibi de değil. Durduğum yerde duramıyorum kabuğuma sığamıyorum kanım çekiliyo sanki karnımın içi de bir tuhaf . İki gebeliğimdede ilk defa böyle bişey oldu. Ne olduğuna anlam veremiyorum ya.
Çok geçmiş olsun canım. Bebek büyüdüğü için olabilirBende cok kötüym Cnm ates basıyor ev de durmak bni suan cok boğuyor sanki bir yaram var da alt karnımda agrı yapyo
Çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsunAh şimdi anladım çok geçmiş olsun çok zor bnmde kas tutulması malesef romatizmal
Oo maşallah çok tatlı görünüyor göbüşhareketlerini için erken canım daha ya.. ama şişlik olarak hissediyorum. zaten karnım büyüdü iyice
Eki Görüntüle 3370796
Çok geçmiş olsun canım. Baş ağrısı gerçekten hayatı insana zehir ediyor.Valla iyi geliyor ya benim öyle parolla falan geçmiyor hamilelikten önce de çok çekiyordum başımın ağrısından gebelikte hormonlarla iyice arttı
Benim de yaptığım araştırmalara göre geç yaşta anne olmak yeniliyormuş, gençleştiriyormuş insanıAaa be güzel bir süpriz olmuş maşallahBenim de başhemşireme 46 yaşındayken böyle bi süpriz oldu Hiç zor olmuyor valla daha da yenilendi senin de keyifli geçer
Bence yine de kadın doğuma git canım, diğer doktorlar ya çok bilmiyor ya çok önemsemiyor bana kas sıkışması için yazılan ilaçlar akıllara zarardi, hele bir de kortizonlu iğne vardı ki kadın dogumcu gordugunde şok geçirdi biliyor dimi hamilelik var dedin dimi diye evet dedim hatta sana da bebeğine de iyi gelecek dedi dedim baya şoklardaydiKizlar grip olan arkadaslar kadi dogumami gitti baska bir doktorami acaba hic iyi degilim
Tamam canim bende aldim randevuyu cok emin olamadim cok tesekkur ederim iyi ki varsinBence yine de kadın doğuma git canım, diğer doktorlar ya çok bilmiyor ya çok önemsemiyor bana kas sıkışması için yazılan ilaçlar akıllara zarardi, hele bir de kortizonlu iğne vardı ki kadın dogumcu gordugunde şok geçirdi biliyor dimi hamilelik var dedin dimi diye evet dedim hatta sana da bebeğine de iyi gelecek dedi dedim baya şoklardaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?