2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bu bende de oluyor. Sürekli karnım geriliyor. Gece yatağa yattığımda ayaklarım uyuşuyor gibi. Yatsam yatamıyorum kalksam duramıyorum değişik bi şey ama ara ara oluyor bana da. Karın çekilmesi, gerilmesi hep var bu hafta özellikle

Bende de tam tarif ettiğin gibi böyle tüm vücut rahatsızmışsın hissiyatı oluyor ama bişeyim yok. Bileklerin üstü arka bacağımda aşırı kasılmalar oluyor. Ağır spor yapmışım gibi

Merhaba soğuk daha agritmiyor mu. Benim de başım çok ağrır boynum tutuluyor devamlı bana da sıcak iyi geliyor şu jeller varya onları ısıtıp koyuyorum boynuma gevsesin kaslar diye

Merhaba soğuk daha agritmiyor mu. Benim de başım çok ağrır boynum tutuluyor devamlı bana da sıcak iyi geliyor şu jeller varya onları ısıtıp koyuyorum boynuma gevsesin kaslar diye
Bana tam tersi soğuk iyi geliyor canım sıcakta daha da kötü oluyor hatta duşa da girmiyorum başım ağrıyinca. Soğuk ve masaj iyi geliyor.

Çok geçmiş olsun canım.

Aaa be güzel bir süpriz olmuş maşallah Benim de başhemşireme 46 yaşındayken böyle bi süpriz oldu Hiç zor olmuyor valla daha da yenilendi senin de keyifli geçer
Benim de yaptığım araştırmalara göre geç yaşta anne olmak yeniliyormuş, gençleştiriyormuş insanı Bakalım deneyip göreceğiz

Kizlar grip olan arkadaslar kadi dogumami gitti baska bir doktorami acaba hic iyi degilim

Kizlar grip olan arkadaslar kadi dogumami gitti baska bir doktorami acaba hic iyi degilim
Bence yine de kadın doğuma git canım, diğer doktorlar ya çok bilmiyor ya çok önemsemiyor bana kas sıkışması için yazılan ilaçlar akıllara zarardi, hele bir de kortizonlu iğne vardı ki kadın dogumcu gordugunde şok geçirdi biliyor dimi hamilelik var dedin dimi diye evet dedim hatta sana da bebeğine de iyi gelecek dedi dedim baya şoklardaydi

Tamam canim bende aldim randevuyu cok emin olamadim cok tesekkur ederim iyi ki varsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…