- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.881
Valla bende normal bakıyorum bir çok şeye de ben bu haftalarda kızımda keçi gibiydim atlayan zıplayan görümcemin nişan dönemiydi zorla halaydan çıkarıp oturtmuşlardı 100 kere falan bunda yaşlı ninelere döndümYolundadır canım korkma. Böyle şeylere normal bakıyorum ben artık. Hormonuydu şusuydu busuydu
Eşimde diyo ki hasta mı olacak ya öyle değil diyorum nasıl diyo tarif edebilsem edicem zatenBende de tam tarif ettiğin gibi böyle tüm vücut rahatsızmışsın hissiyatı oluyor ama bişeyim yok. Bileklerin üstü arka bacağımda aşırı kasılmalar oluyor. Ağır spor yapmışım gibi
Geçecek inşallah demekten başka bişey diyemiyorum yaBu bende de oluyor. Sürekli karnım geriliyor. Gece yatağa yattığımda ayaklarım uyuşuyor gibi. Yatsam yatamıyorum kalksam duramıyorum değişik bi şey ama ara ara oluyor bana da. Karın çekilmesi, gerilmesi hep var bu hafta özellikle
Bir arkadaşım hamilelikte neden tiksindin diye sorsalar kocam derim demişti djdjjddSorma aynı durum mesela şuan kocamı yemek istiyorum halbuki kendi haline oturuyor adamcağızbacaklarım rahatsız koycak yer bulamıyorum belim kuyruk sokumum ağrıyor ilk 3 ayda olmadığım kadar halsizim ani gelgitlerim var aglayasim da geliyor
Ölene kadar hamilenin elinden bir bardak su içilmez haramdır tezini savunucamÜstüne bir de misafir gelck yatya şimdi onu düşünüyorum
Yok yok artık bebişler büyüyor göbüşler değillllOo maşallah çok tatlı görünüyor göbüşbende o kdr yemekten şişti sanıyordum karnım artık normal demekki büyümeye başladı bıdıklar
Ay evet ne güzel çıkmış o tatlış göbeklerYok yok artık bebişler büyüyor göbüşler değillll
Ay dimi ya bi asabilik bi duygusallık bi rahatsız olmuşluk çok değişik yaaaGeçecek inşallah demekten başka bişey diyemiyorum ya
Bu ben değilim ki diye çığlık atasım var
Asla asabi değilim duygusal değilim benim tamamen fiziksel rahat değilim ve bunalmışlık var ev iş arası tıkıldım kaldım bu durum canımı sıkıyoAy dimi ya bi asabilik bi duygusallık bi rahatsız olmuşluk çok değişik yaaa
Günaydın canım ben aynı hastanede göğus hastalıklarına görünmüş hamile olduğumu söylemiştim verdiği ilaçları da ne olur ne olmaz diye kadın dogumcuma sorarak kullandımKizlar grip olan arkadaslar kadi dogumami gitti baska bir doktorami acaba hic iyi degilim
Yaaa ben de bu gebelikte tam aksine cok dinginim. Nirvanaya ulasmis havalarinda geziniyorum. Ne bir sinir ne bir gerginlik. Halinden bir hosnutluk.. masallah diyeyimAy dimi ya bi asabilik bi duygusallık bi rahatsız olmuşluk çok değişik yaaa
Çok teşekkür ederimBenimde oluyor bazen gaz sancısı gece özellikle yürüyüş yap evin içinde bile olsa ve sirtina karın bolgesine hafif hafif masaj yapmak iyi geldi ayrıca kabızlıkta gaz sancısı yapıyor bol su içebilirsin
Ne guzel mutlu olman canim. Ben de bir geriliyorum gobek ciktikca. Daha erken gibi geliyor ama aslinda degil. Ilk gebeligimde 20 hafta doldugunda hamile kaldigim kilodaydim. Ve hic bisey belli degildi. Bunda pantolonlar sıkmaya basladi. 15.haftada ama isin kötüsü hamilelikten ziyade kendi aldigim kilodan sankiAy evet ne güzel çıkmış o tatlış göbeklerben de şişkinlikten sanıyordum ama değil çok şükür hamiş göbeği artık çok mutluyum
ay bende duygusal da var :'( neyse atlatıcaz bunları da, yine çiçeklerimiz açacakkkkk :'))))Asla asabi değilim duygusal değilim benim tamamen fiziksel rahat değilim ve bunalmışlık var ev iş arası tıkıldım kaldım bu durum canımı sıkıyo
Hiç öyle düşünme canım güzel düşün pozitifi çek her zamanÖğlen randevum var kizlar. Insallah guzel haberler alırım. Her randevudan bir gun once icimi hafakanlar basıyor. Doktorun olumsuz seyler soyledigi senaryolari kafamda canlandırıp naparim diye dusunuyorum. Randevudan sonra geciyorinsallah bugun de oyle olur
Haklisin.. insallah kuzumHiç öyle düşünme canım güzel düşün pozitifi çek her zamangüzel haberlerini bekliyoruz
Yani tabi ki yersiz bi tepki olmuş bence doktorun ki.. sağlık olsun diyelim gönlünüzce olsunÇok yaşlı hemen sinirlenebilen bir Alman kadın benim doktorum. Ekran açılır açılmaz iki bacak arasında bisey görür gibi olduk eşimle. O yüzden sorduk aaa bu erkek mi diye. Hemen sinirlenip, ben kafasını inceliyorum şuan hiç bir fikrim yok cinsiyetiyle alakali deyip lafı ağzımıza tikti.en son yinede sordum cinsiyet tahmininiz yok mu. Hiç bir tahminim yok diye bastıra bastıra söyledi. Bizde anlamadık.. Sağlık en önemlisi tabiki ama cinsiyete bu işin tatlı telaşesi..
Bana biri gelecek olsursa ..eşim diyor karımı kaldirmayip kendiniz yiyip icecekseniz gelin yoksa gelmeyin diyor ..Ölene kadar hamilenin elinden bir bardak su içilmez haramdır tezini savunucam
Bu haftalarda misafir hazırlığı çok zor ya
Aynen ya ben ilk zamanlar yanımda pijama takımı götürdüm birşey olurda kürtaj olursam yanında kıyafet olsun diyorum..şimdi o derece değil ama gene de korkuyor insan ...Öğlen randevum var kizlar. Insallah guzel haberler alırım. Her randevudan bir gun once icimi hafakanlar basıyor. Doktorun olumsuz seyler soyledigi senaryolari kafamda canlandırıp naparim diye dusunuyorum. Randevudan sonra geciyorinsallah bugun de oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?