2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Yolundadır canım korkma. Böyle şeylere normal bakıyorum ben artık. Hormonuydu şusuydu busuydu
Valla bende normal bakıyorum bir çok şeye de ben bu haftalarda kızımda keçi gibiydim atlayan zıplayan görümcemin nişan dönemiydi zorla halaydan çıkarıp oturtmuşlardı 100 kere falan bunda yaşlı ninelere döndüm

Bende de tam tarif ettiğin gibi böyle tüm vücut rahatsızmışsın hissiyatı oluyor ama bişeyim yok. Bileklerin üstü arka bacağımda aşırı kasılmalar oluyor. Ağır spor yapmışım gibi
Eşimde diyo ki hasta mı olacak ya öyle değil diyorum nasıl diyo tarif edebilsem edicem zaten

Geçecek inşallah demekten başka bişey diyemiyorum ya
Bu ben değilim ki diye çığlık atasım var

Bir arkadaşım hamilelikte neden tiksindin diye sorsalar kocam derim demişti djdjjdd
Bi önceki gün başı ağrıyodu geldiğinde açta kalmış bişeyler aldı yedi bende çay yaptım verdim dünde benim başım çok ağrıyordu bide üstüne bu berbat his bana diyor ki seni çok iyi anlıyorum

Geçecek inşallah demekten başka bişey diyemiyorum ya
Bu ben değilim ki diye çığlık atasım var
Ay dimi ya bi asabilik bi duygusallık bi rahatsız olmuşluk çok değişik yaaa

Ay evet ne güzel çıkmış o tatlış göbekler ben de şişkinlikten sanıyordum ama değil çok şükür hamiş göbeği artık çok mutluyum
Ne guzel mutlu olman canim. Ben de bir geriliyorum gobek ciktikca. Daha erken gibi geliyor ama aslinda degil. Ilk gebeligimde 20 hafta doldugunda hamile kaldigim kilodaydim. Ve hic bisey belli degildi. Bunda pantolonlar sıkmaya basladi. 15.haftada ama isin kötüsü hamilelikten ziyade kendi aldigim kilodan sanki

Asla asabi değilim duygusal değilim benim tamamen fiziksel rahat değilim ve bunalmışlık var ev iş arası tıkıldım kaldım bu durum canımı sıkıyo
ay bende duygusal da var :'( neyse atlatıcaz bunları da, yine çiçeklerimiz açacakkkkk :'))))

Hiç öyle düşünme canım güzel düşün pozitifi çek her zaman güzel haberlerini bekliyoruz

Yani tabi ki yersiz bi tepki olmuş bence doktorun ki.. sağlık olsun diyelim gönlünüzce olsun

Aynen ya ben ilk zamanlar yanımda pijama takımı götürdüm birşey olurda kürtaj olursam yanında kıyafet olsun diyorum..şimdi o derece değil ama gene de korkuyor insan ...
İnşallah herşey yolundadır bebeğin çok çok iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…