2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
kızlar ya ben eğilince göbeğimin içinden bir şey düşecekmiş gibi oluyor. böyle bebek kesesi mi artık ne olduğunu kestiremesem de yürürken de oynayan bir şey hissediyorum. özellikle yemeklerden sonra daha çok oluyor. normal midir bu sizce?

Kuzum bende tam tersi çok mutlu oluyorum bebisi gorecegim için içini ferah tut bebisini görmeye gideceksin çok güzel bir duygu. Hiç içini karartma.

Arkadaşlar benim gibi sadece göbek çevresi kaşınan var mı kaşi kaşı yara oldu artık. Yağ sürüyorum krem sürüyorum yok sizler hangi kremi kullananiyorsunuz. Benim karnimda çıkmadı aslında neden böyle kaşınıyor şaştım kaldim

Canım geçmiş olsun ben genel anlamda kaşınıyorum kollarım bacaklarım göbeğim bunu da kuruluğa bağladım açıkçası, çok su içiyorum ve Aloe Vera jel aldım onu sürüyorum o beni rahatlatıyor

Bende 2 hafta kadar çok kaşındım ama her tarafım kaşındı. B12 iğnesi yaptırmıştım çok artmıştı ona bağlamıştım neyseki geçti

Ben hem özelde hem de devlette takipliyim. Devletteki doktorum da çok iyi yanında en az 20 dakika tutuyo. Ultrasonda baya gösteriyor anlatiyo hatta burası başı bak kolları vs. diye. Ve mutlaka ultrason kağıdı da veriyo. Doktorla alakali bir durum.

Benimde kaşınıyor canim gobegim ve göğüslerim duzenli olmasada hindistan cevizi yagi sürüyorum sadece zaten ilk gebelikte catlamistim cok takmiyorum o yuzden bunda da olursa olur

kızlar selam,
malum e-bebek için indirim zamanı yaklaşıyor. elinde bebek için alışveriş listesi olan var mı? ilk bebeğim olacağı için ne lazım, ne almalı, ne almamalı çok bir fikrim yok. şöyle güzel bir liste bulsak, bir yerlere sabitlesek ne güzel olur.

Kuzum bende tam tersi çok mutlu oluyorum bebisi gorecegim için içini ferah tut bebisini görmeye gideceksin çok güzel bir duygu. Hiç içini karartma.
Kuzucum ben de normalde cok iyiyim sakinim. Randevudan bir gun once olanlar oluyor kafada kurmaya basliyorum. Ustelik kurarken de hareketlerini hissediyorum. Ona ragmen diyorum ki ya beynim bana oyun oynuyorsa, ya hareketsiz derse doktor, ya baska biseyse onlar neyse Allahtan uzun sürmüyor. Randevudan cikip rahatlıyorum.

Muayene bitti bu arada canim. Cok sukur her sey yolunda haftasiyla uyumlu dedi ölçüleri. Vitaminlere devam dedi. Son 2 haftadir elim degip alamamistim vitaminleri. Kullanmadığımı soyleyemedim. Cikista kosup aldim eczaneden hareketleri iyiydi. Kafayi ellerininin arasina almis yatiyordu minik kus. Gecen gittigimde de oyleydi. Ne dusunuyor oyle kara kara bilmiyorum

Cilt kurulugundan olabilir belki canim. Bol su ic. Ya da belki allerji olmustur. Bilaxten allerji ilaci gebelikte kullanilabiliyor. Olmadi bi icip gecip gecmedigine bakabilirsin

Valla benim 2. Gebelik ama hic bir fikrim yok canim listeye dair. Unutmusuz her seyi. Ilk gebelikte instada birini takip ediyordum. Aramizda 10 hafta vardi. O ne alirsa gidip aynisini almistim. Cok guzel listeler yapiyordu. Indirim olunca da haber veriyordu oyle birini bulmak lazim. Ben bu konularda uzun uzadiya arastirma yapanlardan olamadim. Biri bana su guzel dese. Hemen gidip alsam kafasindayim

ben de öyleyim aslında, uzun uzun araştırmaya gelemiyorum, sıkılıyorum çabucak. Hazır liste olsa, gitsem(hatta gitmeden internetten) alsam kafasındayım.

Ay ne güzel haberler maşallah ona son muayenede benimde öyleydi bebiş ne düşünüyor acaba diye doktorla güldük haline Çok şükür güzel guzel haberler geliyor. Ayrıntılı ultrason günümüz gelse de yavruları bir de öyle görsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…