- 19 Haziran 2021
- 1.136
- 1.323
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.901
Kuzum bende tam tersi çok mutlu oluyorum bebisi gorecegim için içini ferah tut bebisini görmeye gideceksin çok güzel bir duygu. Hiç içini karartma.Öğlen randevum var kizlar. Insallah guzel haberler alırım. Her randevudan bir gun once icimi hafakanlar basıyor. Doktorun olumsuz seyler soyledigi senaryolari kafamda canlandırıp naparim diye dusunuyorum. Randevudan sonra geciyorinsallah bugun de oyle olur
Canım geçmiş olsun ben genel anlamda kaşınıyorum kollarım bacaklarım göbeğim bunu da kuruluğa bağladım açıkçası, çok su içiyorum ve Aloe Vera jel aldım onu sürüyorum o beni rahatlatıyorArkadaşlar benim gibi sadece göbek çevresi kaşınan var mı kaşi kaşı yara oldu artık. Yağ sürüyorum krem sürüyorum yok sizler hangi kremi kullananiyorsunuz. Benim karnimda çıkmadı aslında neden böyle kaşınıyor şaştım kaldim
Bende 2 hafta kadar çok kaşındım ama her tarafım kaşındı. B12 iğnesi yaptırmıştım çok artmıştı ona bağlamıştım neyseki geçtiArkadaşlar benim gibi sadece göbek çevresi kaşınan var mı kaşi kaşı yara oldu artık. Yağ sürüyorum krem sürüyorum yok sizler hangi kremi kullananiyorsunuz. Benim karnimda çıkmadı aslında neden böyle kaşınıyor şaştım kaldim
Ben hem özelde hem de devlette takipliyim. Devletteki doktorum da çok iyi yanında en az 20 dakika tutuyo. Ultrasonda baya gösteriyor anlatiyo hatta burası başı bak kolları vs. diye. Ve mutlaka ultrason kağıdı da veriyo. Doktorla alakali bir durum.Kızlar merhaba, devlet hastanelerinde kontrole gidildiğinde ultrason kağıdı vermeyen doktora denk geldiniz mi hiç? Ben Çanakkalede yaşıyorum özel takipliyim bi de devlete gideyim dedim ama bebeği bile sadece 5 saniye gösterdi göstermedi bile. Ultrason kağıdı vermiyoruz burası özel değil karıştırmayın falan dedi ne bileyim çok duygusalım sabahtan beri evet bebeğim iyiymiş ama kalp atışını bile göremedim göstermedi. Acaba Çanakkaleye özel mi ya da benim denk geldiğim doktora özel mi bu durum
Aloe Vera aklıma gelmemişti cnm hemen alayım sana da çok geçmiş olsunCanım geçmiş olsun ben genel anlamda kaşınıyorum kollarım bacaklarım göbeğim bunu da kuruluğa bağladım açıkçası, çok su içiyorum ve Aloe Vera jel aldım onu sürüyorum o beni rahatlatıyor
Benimde kaşınıyor canim gobegim ve göğüslerim duzenli olmasada hindistan cevizi yagi sürüyorum sadece zaten ilk gebelikte catlamistim cok takmiyorum o yuzden bunda da olursa olurArkadaşlar benim gibi sadece göbek çevresi kaşınan var mı kaşi kaşı yara oldu artık. Yağ sürüyorum krem sürüyorum yok sizler hangi kremi kullananiyorsunuz. Benim karnimda çıkmadı aslında neden böyle kaşınıyor şaştım kaldim
Sadece kasinmasi problem değil cnm hir yerden sonra acitiyor vallaBenimde kaşınıyor canim gobegim ve göğüslerim duzenli olmasada hindistan cevizi yagi sürüyorum sadece zaten ilk gebelikte catlamistim cok takmiyorum o yuzden bunda da olursa olur
Evet dogru cok kasirsan acimaya baslar surekli nemlendir zor olsada kasimamaya calisSadece kasinmasi problem değil cnm hir yerden sonra acitiyor valla
Biz enişteden razıyız maşallah sizeBana biri gelecek olsursa ..eşim diyor karımı kaldirmayip kendiniz yiyip icecekseniz gelin yoksa gelmeyin diyor ..
Ay birde ağlak olsaydım napardık bilmiyorumay bende duygusal da var :'( neyse atlatıcaz bunları da, yine çiçeklerimiz açacakkkkk :'))))
Kuzucum ben de normalde cok iyiyim sakinim. Randevudan bir gun once olanlar oluyorKuzum bende tam tersi çok mutlu oluyorum bebisi gorecegim için içini ferah tut bebisini görmeye gideceksin çok güzel bir duygu. Hiç içini karartma.
Cilt kurulugundan olabilir belki canim. Bol su ic. Ya da belki allerji olmustur. Bilaxten allerji ilaci gebelikte kullanilabiliyor. Olmadi bi icip gecip gecmedigine bakabilirsinArkadaşlar benim gibi sadece göbek çevresi kaşınan var mı kaşi kaşı yara oldu artık. Yağ sürüyorum krem sürüyorum yok sizler hangi kremi kullananiyorsunuz. Benim karnimda çıkmadı aslında neden böyle kaşınıyor şaştım kaldim
Teşekkür ederim canımm sana da iyi gelsin inşallahAloe Vera aklıma gelmemişti cnm hemen alayım sana da çok geçmiş olsun
Valla benim 2. Gebelik ama hic bir fikrim yok canim listeye dair. Unutmusuz her seyi. Ilk gebelikte instada birini takip ediyordum. Aramizda 10 hafta vardi. O ne alirsa gidip aynisini almistim. Cok guzel listeler yapiyordu. Indirim olunca da haber veriyordukızlar selam,
malum e-bebek için indirim zamanı yaklaşıyor. elinde bebek için alışveriş listesi olan var mı? ilk bebeğim olacağı için ne lazım, ne almalı, ne almamalı çok bir fikrim yok. şöyle güzel bir liste bulsak, bir yerlere sabitlesek ne güzel olur.
ben de öyleyim aslında, uzun uzun araştırmaya gelemiyorum, sıkılıyorum çabucak. Hazır liste olsa, gitsem(hatta gitmeden internetten) alsam kafasındayım.ta vardi. O ne alirsa gidip aynisini almistim. Cok guzel listeler yapiyordu. Indirim olunca da haber veriyorduoyle birini bulmak lazim. Ben bu konularda uzun uzadiya arastirma yapanlardan olamadim. Biri bana su guzel dese. Hemen gidip alsam kafasindayi
Ay ne güzel haberler maşallah onaKuzucum ben de normalde cok iyiyim sakinim. Randevudan bir gun once olanlar oluyorkafada kurmaya basliyorum. Ustelik kurarken de hareketlerini hissediyorum. Ona ragmen diyorum ki ya beynim bana oyun oynuyorsa, ya hareketsiz derse doktor, ya baska biseyse onlar neyse Allahtan uzun sürmüyor. Randevudan cikip rahatlıyorum.
Muayene bitti bu arada canim. Cok sukur her sey yolunda haftasiyla uyumlu dedi ölçüleri. Vitaminlere devam dedi. Son 2 haftadir elim degip alamamistim vitaminleri. Kullanmadığımı soyleyemedim. Cikista kosup aldim eczanedenhareketleri iyiydi. Kafayi ellerininin arasina almis yatiyordu minik kus. Gecen gittigimde de oyleydi. Ne dusunuyor oyle kara kara bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?