2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben de sona ertelemistim kuzum ama subat icin e bebekte guzel indirimler oluyor denildi bi kere burda onu duyduktan sonra gitmeden yapamam sanırım gidince de almadan duramam

Kiyamam ya.. pijama boyutuna gelmedim hic ama kurmaktan da geri durmadim tabi ben de. Cok sukur iyi gecti randevu kuzum. Her sey yolunda dedi doktor
Maşallah canım..evet ilk zamanlar gerçekten ogledi idi ..şimdi iyi çok şükür ..
Zaten doppler ultrason cihazı aldım ..evde iki günde bir dinliyorum ..rahatım oluyorhm ..tabi görmek gibi olmuyor ama gene de iyi ..

Aynen yıllar in birikimi bu minikler..genelde galiba panik bir çok insanda oluyor ..ben ilk pozitif aldığım da çevremde hamilerle ile.ilgili çok kötü olaylar oldu ..onların bnde etkisi kalmıştı herhlde o yüzden ilk zamanlar extra panik oluyordum ...hayırlı ile kucağımıza alıp buyuturuz inşallah

Bi cildiyeye gorunsen mi canım belki farkli biseydir
Valla dün aklıma şey geldi uyuz fln mi acaba dedim ama sadece göbek çevrem kaşınıyor pul pul dökülüyor uyuz olsa tek bölge olmaz heralde düşünüyorum. Birde evden çalışıyorum dışarı ile irtibatim yok o ihtimalde çok çok düşük

Ben de ıslak mendil birkaç tane alırım ama ek gıdaya kadar yine ıslak mendil değil de Bebek temizleme pamuğu ile giderim onlardan alırım yine stok yapacağım ilk şeylerden, bez tabi ama hangi bezden ne kadar alacağımı bilmiyorum unutmuşum o kısmı kanguru almıştım oğlumdayken Solomom baby hatta en iyisi oydu o zaman ama hiç kullanmadik desem yeri oğlum begenmemisti onda durmuyordu ilk 3 ay için olan aparatindan da almıştım, bu sefer basit bez slinglerden alcam, süt sagma makinesi bence her anne için illa şart, oğlum doğduğunda direkt yoğun bakıma alınmıştı eşim başta napacaksin bu makineyi diyip duruyordu doğumdan önce ama doğar doğmaz aşırı lazım oldu yoğun bakıma süt goturmem gerekiyordu sürekli ama yogun bakım sureciminizin dışında da sagmam gereken zamanlar olmuştu baya işimi gördü süt saklama posetleri de şart bence, alt açma örtüsü de tuvalet alışkanlığı kazanana kadar hep kullandık onu da stoklamak lazim, bebislerin her alt açmada ozellikle çiş kaka yapma gibi bir huyu oluyor koltuk vs de batmamis oluyor su gecirmez oluyorlar, reflü yatağı bence şart hem salonda oturma odasında vs koltuğa çocuk koymak bana hoş gelmiyor hem kusabiliyor vs o reflü yatagi yıkanabilir oluyor her yere onunla koyuyordum oğlumu

Benimki pazartesi gelmişti denedim duyamadım sonra denemedim bakalım yarın bı kontrole gideyim nereye tutuyor doktor bence benimkinin duyulmasına daha var plesanta on duvarda benim bebisle gobus arasında plesanta faktörü olunca geç duyuluyormus sen kaç artı kaçtasin şuan

İşte o geldi de aklıma soylemek istemedim canım seni panikletmemek için, bizim okuldan bir hocada olmuştu hamileliğinde aşırı kasiniyordu en son uyuz demiş doktor ki uyuz salgını da var maalesef, ilerlemiş onunki baya, geçmezse bı goster bence için rahat eder canım

Yılların verdigi bekleme ve umutsuzluklar olduğu için geelcek olanlarda sağolsun gelmemeyi tercih ediyor zaten.hepimzi sağlıkla kucagima alip büyütelim inşallah
Böyle düşünmeyin. Yaşadığınız her endişede stres hormonları bebeğe yüklenecektir ve bu onu olumsuz etkiler. Ağzımızdan ve zihnimizden çıkan her şey bir enerjidir ve o enerjiyi hangi yöne harcarsak sonucu gerçekliğe bürünür. Eskiler de der ya hep, "iyi düşünelim, iyi olsun". Hep sağlıkla kucağınıza aldığınızı hayal edin, onunla ilgili güzel planlar yapın. Eğer her şeyi denediniz ve olmadığını gördünüz, o zaman bu ilahi planın bir parçasıdır ve olması gereken oluyordur.

Bakın bende hiperprolaktinoma var, yani vücut kendini zaten hep hamile hissettiği için hamile olmam imkansızdı. Adet bile olmuyordum doğru dürüst.İlk bebeğim 9 sene ilaç kullandıktan sonra oldu. O bile çok zorken şimdi kalitesiz yumurtalarımla 43 yaşında beklemediğim bir gebelik yaşıyorum. Tüplerini bağlattıktan sonra hamilelik yaşayan kadınlar var. Resmen mucize gibi Yani olması gereken oluyor, ölmesi gereken ölüyor. Bizim anlayamayacağımız ve müdahale edemeyeceğimiz şeyler var. Bunu kabul etmek gerektiğini simdi daha iyi anlıyorum.

Aynen bizde zaten mucize gibi görüyoruz ..Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

Şimdi 15 haftalim tam..
14 haftalık da duydum ..ilk başta kalp atisimj degil mi anlamadik ama sonra dikkatli dinleyince sesin farklı olduğunu anlıyor insan ..

Yılların verdigi bekleme ve umutsuzluklar olduğu için geelcek olanlarda sağolsun gelmemeyi tercih ediyor zaten.hepimzi sağlıkla kucagima alip büyütelim inşallah
Ben hiç çekmedim çok şükür bu konularda. Ne eşim ne ailesi ne benimkiler hiç üzmedi yıpratmadı beni. Olması gereken oluyor aminnnn inşallah

Şimdi 15 haftalim tam..
14 haftalık da duydum ..ilk başta kalp atisimj degil mi anlamadik ama sonra dikkatli dinleyince sesin farklı olduğunu anlıyor insan ..
Az önce senin mesajına cevap verdikten sonra baktım ve duydum çok şükür 155 civarı kalp atışı benim olamaz sanırım pazartesi bulamamıştım bugün duyunca çok mutlu oldum 13+3 bugün Allah'ıma şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…