- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.941
Ben de sona ertelemistim kuzum ama subat icin e bebekte guzel indirimler oluyor denildi bi kere burda onu duyduktan sonra gitmeden yapamam sanırımGeçen sene tatile gittik döndüğümüzde Ankara daha sıcaktıbende yaz insanıyım çok seviyorum Akdeniz'de büyümüş olmanın avantajı da var tabi sıcaklar çok etkilemiyor ama bakalım bebislerle napacagiz ben 7. Aydan sonra düşünüyorum alışveriş işini 2-3 ay sonraya
Maşallah canım..evet ilk zamanlar gerçekten ogledi idi ..şimdi iyi çok şükür ..Kiyamam ya.. pijama boyutuna gelmedim hic ama kurmaktan da geri durmadim tabi ben de. Cok sukur iyi gecti randevu kuzum. Her sey yolunda dedi doktor
Aynen yıllar in birikimi bu minikler..Hiç pijama takımı goturmedim hatta kürtaj olduğumda da pantalonla gittim ameliyat önlüğü giydirmislerdi zaten çıkışta da yine pantalonumu giyip çıkmıştım, pijama sen soyleyince aklıma geldi hatta şuan.. Ama panik olma konusunda yalnız degilmisim onu anladım, bu bebisler nasıl kıymetli olacak ya o kadar beklettiler ve o kadar zor günlerin arkasından gelmiş olacaklar ki.. ikinci çocuk olursa sever miyim oğlum kadar onu da diyordum ama bu olanlar özellikle fikrimi değiştirdi tamamen
Biz enişteden razıyız maşallah size
Bende benzettim ama doktor bir şey demedi tam emin olamadıKız bence
Valla dün aklıma şey geldi uyuz fln mi acaba dedim ama sadece göbek çevrem kaşınıyor pul pul dökülüyor uyuz olsa tek bölge olmaz heralde düşünüyorum. Birde evden çalışıyorum dışarı ile irtibatim yok o ihtimalde çok çok düşükBi cildiyeye gorunsen mi canım belki farkli biseydir
Valla eşinize kocaman alkış kadınlar kulübü olarak kutluyoruzYılların verdigi bekleme ve umutsuzluklar olduğu için geelcek olanlarda sağolsun gelmemeyi tercih ediyor zaten.hepimzi sağlıkla kucagima alip büyütelim inşallah
Erkek olsa belli olurdu 15.haftadaymışsınız zaten pipi göremedim bende hayırlısı olsunBende benzettim ama doktor bir şey demedi tam emin olamadı
Ben de ıslak mendil birkaç tane alırım ama ek gıdaya kadar yine ıslak mendil değil de Bebek temizleme pamuğu ile giderim onlardan alırım yine stok yapacağım ilk şeylerden, bez tabi ama hangi bezden ne kadar alacağımı bilmiyorum unutmuşum o kısmı kanguru almıştım oğlumdayken Solomom baby hatta en iyisi oydu o zaman ama hiç kullanmadik desem yeri oğlum begenmemisti onda durmuyordu ilk 3 ay için olan aparatindan da almıştım, bu sefer basit bez slinglerden alcam, süt sagma makinesi bence her anne için illa şart, oğlum doğduğunda direkt yoğun bakıma alınmıştı eşim başta napacaksin bu makineyi diyip duruyordu doğumdan önce ama doğar doğmaz aşırı lazım oldu yoğun bakıma süt goturmem gerekiyordu sürekli ama yogun bakım sureciminizin dışında da sagmam gereken zamanlar olmuştu baya işimi gördü süt saklama posetleri de şart bence, alt açma örtüsü de tuvalet alışkanlığı kazanana kadar hep kullandık onu da stoklamak lazim, bebislerin her alt açmada ozellikle çiş kaka yapma gibi bir huyu oluyor koltuk vs de batmamis oluyor su gecirmez oluyorlar, reflü yatağı bence şart hem salonda oturma odasında vs koltuğa çocuk koymak bana hoş gelmiyor hem kusabiliyor vs o reflü yatagi yıkanabilir oluyor her yere onunla koyuyordum oğlumuevet bunlar hiç bir listede yok :) son yazdığın sling denen bişey var o mu? eskiden komşularımız büyük şal gibi bir şeyle bebeklerini sırtlarına bağlardı, şimdi bu onun modern versiyonu sanırım, bebek öne bağlanıyor bu kez :)
Benimki pazartesi gelmişti denedim duyamadım sonra denemedim bakalım yarın bı kontrole gideyim nereye tutuyor doktorMaşallah canım..evet ilk zamanlar gerçekten ogledi idi ..şimdi iyi çok şükür ..
Zaten doppler ultrason cihazı aldım ..evde iki günde bir dinliyorum ..rahatım oluyorhm ..tabi görmek gibi olmuyor ama gene de iyi ..
İşte o geldi de aklıma soylemek istemedim canım seni panikletmemek için, bizim okuldan bir hocada olmuştu hamileliğinde aşırı kasiniyordu en son uyuz demiş doktor ki uyuz salgını da var maalesef, ilerlemiş onunki baya, geçmezse bı goster bence için rahat eder canımValla dün aklıma şey geldi uyuz fln mi acaba dedim ama sadece göbek çevrem kaşınıyor pul pul dökülüyor uyuz olsa tek bölge olmaz heralde düşünüyorum. Birde evden çalışıyorum dışarı ile irtibatim yok o ihtimalde çok çok düşük
Böyle düşünmeyin. Yaşadığınız her endişede stres hormonları bebeğe yüklenecektir ve bu onu olumsuz etkiler. Ağzımızdan ve zihnimizden çıkan her şey bir enerjidir ve o enerjiyi hangi yöne harcarsak sonucu gerçekliğe bürünür. Eskiler de der ya hep, "iyi düşünelim, iyi olsun". Hep sağlıkla kucağınıza aldığınızı hayal edin, onunla ilgili güzel planlar yapın. Eğer her şeyi denediniz ve olmadığını gördünüz, o zaman bu ilahi planın bir parçasıdır ve olması gereken oluyordur.Yılların verdigi bekleme ve umutsuzluklar olduğu için geelcek olanlarda sağolsun gelmemeyi tercih ediyor zaten.hepimzi sağlıkla kucagima alip büyütelim inşallah
Aynen bizde zaten mucize gibi görüyoruz ..Böyle düşünmeyin. Yaşadığınız her endişede stres hormonları bebeğe yüklenecektir ve bu onu olumsuz etkiler. Ağzımızdan ve zihnimizden çıkan her şey bir enerjidir ve o enerjiyi hangi yöne harcarsak sonucu gerçekliğe bürünür. Eskiler de der ya hep, "iyi düşünelim, iyi olsun". Hep sağlıkla kucağınıza aldığınızı hayal edin, onunla ilgili güzel planlar yapın. Eğer her şeyi denediniz ve olmadığını gördünüz, o zaman bu ilahi planın bir parçasıdır ve olması gereken oluyordur.
Bakın bende hiperprolaktinoma var, yani vücut kendini zaten hep hamile hissettiği için hamile olmam imkansızdı. Adet bile olmuyordum doğru dürüst.İlk bebeğim 9 sene ilaç kullandıktan sonra oldu. O bile çok zorken şimdi kalitesiz yumurtalarımla 43 yaşında beklemediğim bir gebelik yaşıyorum. Tüplerini bağlattıktan sonra hamilelik yaşayan kadınlar var. Resmen mucize gibiYani olması gereken oluyor, ölmesi gereken ölüyor. Bizim anlayamayacağımız ve müdahale edemeyeceğimiz şeyler var. Bunu kabul etmek gerektiğini simdi daha iyi anlıyorum.
Şimdi 15 haftalim tam..Benimki pazartesi gelmişti denedim duyamadım sonra denemedim bakalım yarın bı kontrole gideyim nereye tutuyor doktorbence benimkinin duyulmasına daha var plesanta on duvarda benim bebisle gobus arasında plesanta faktörü olunca geç duyuluyormus sen kaç artı kaçtasin şuan
Aynen haklısınız hayırlısı olsun sağlıklısıErkek olsa belli olurdu 15.haftadaymışsınız zaten pipi göremedim bende hayırlısı olsun
Ben hiç çekmedim çok şükür bu konularda. Ne eşim ne ailesi ne benimkiler hiç üzmedi yıpratmadı beni. Olması gereken oluyor aminnnn inşallahYılların verdigi bekleme ve umutsuzluklar olduğu için geelcek olanlarda sağolsun gelmemeyi tercih ediyor zaten.hepimzi sağlıkla kucagima alip büyütelim inşallah
Sadece kıl köklerini hedef aldığı için bebeğe zararı olmaz demişti bi önceki doktorum ama sen yinede kendi doktoruna sor canımKizlar epilasyon mak. İle gobekteki tüyleri alsak bebeğe sesden rahatsız olmaz demi ..
Az önce senin mesajına cevap verdikten sonra baktım ve duydum çok şükürŞimdi 15 haftalim tam..
14 haftalık da duydum ..ilk başta kalp atisimj degil mi anlamadik ama sonra dikkatli dinleyince sesin farklı olduğunu anlıyor insan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?