- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.961
Gelecek olanlar gelmemeyi tercih ediyor derken yorucu misafirlerden bahsetmiştiBöyle düşünmeyin. Yaşadığınız her endişede stres hormonları bebeğe yüklenecektir ve bu onu olumsuz etkiler. Ağzımızdan ve zihnimizden çıkan her şey bir enerjidir ve o enerjiyi hangi yöne harcarsak sonucu gerçekliğe bürünür. Eskiler de der ya hep, "iyi düşünelim, iyi olsun". Hep sağlıkla kucağınıza aldığınızı hayal edin, onunla ilgili güzel planlar yapın. Eğer her şeyi denediniz ve olmadığını gördünüz, o zaman bu ilahi planın bir parçasıdır ve olması gereken oluyordur.
Bakın bende hiperprolaktinoma var, yani vücut kendini zaten hep hamile hissettiği için hamile olmam imkansızdı. Adet bile olmuyordum doğru dürüst.İlk bebeğim 9 sene ilaç kullandıktan sonra oldu. O bile çok zorken şimdi kalitesiz yumurtalarımla 43 yaşında beklemediğim bir gebelik yaşıyorum. Tüplerini bağlattıktan sonra hamilelik yaşayan kadınlar var. Resmen mucize gibiYani olması gereken oluyor, ölmesi gereken ölüyor. Bizim anlayamayacağımız ve müdahale edemeyeceğimiz şeyler var. Bunu kabul etmek gerektiğini simdi daha iyi anlıyorum.
Benim heeeep solundaGeliyo dimi artık göbek deliğinin sağında hep benim
Aslında benimde soldan döllendi soldaydı ilk ultrason muayeneleri ben hep soldan bekledim o yüzden ama sağ tarafımda hissediyorum rahmimi niye o tarafa geçti acabaBenim heeeep solunda
Benim sol taraftaydı çok değişik hissettim yaaGeliyo dimi artık göbek deliğinin sağında hep benim
Benim de tam tersi sağ yumurtalıktan yumurtlamistim en son feci sağ kasik ağrısı çekmiştim ordan biliyorum bir de ovulasyon testi yapmıştım yumurtladigim günü biliyorum ama ben de hep solda o sertliği de, minik minik hareketleri de hissediyorum, bir gün sağda hissetmedimAslında benimde soldan döllendi soldaydı ilk ultrason muayeneleri ben hep soldan bekledim o yüzden ama sağ tarafımda hissediyorum rahmimi niye o tarafa geçti acaba
Maşallah canım..evet genelde 140 üstü çıkınca bebeğin kalp atışı oluyor ..biraz daha buyunce zaten sesden tamammen anlarsınAz önce senin mesajına cevap verdikten sonra baktım ve duydum çok şükür155 civarı kalp atışı benim olamaz sanırım pazartesi bulamamıştım bugün duyunca çok mutlu oldum 13+3 bugün Allah'ıma şükür
"Yılların verdiği bekleme ve olumsuzluklar" yazınca daha önceki problemleri kastederek yazmıştım, misafirleri değilGelecek olanlar gelmemeyi tercih ediyor derken yorucu misafirlerden bahsetmişti
Ay sizin hikayenizi okudum bence mükemmel ya 43 yaş gebeliği. Bu yaşımda yanlışlıkla ikinciye hamile kalmasaydım muhtemelen ben olurdum gibihoşgeldiniz
Ses ritmik ve hizli tabi benim kalp atışım gibi gür değil ama duyabilecegim seviyede geliyor ben beklemiyordum bu haftalarda duymayı pekMaşallah canım..evet genelde 140 üstü çıkınca bebeğin kalp atışı oluyor ..biraz daha buyunce zaten sesden tamammen anlarsın
Büyüdüler ya artık maşallah her yerden hissediyoruz. Benimki de sagdaydi hep sağdan bakilmisti keseye falan artık doktor bayağı sağli sollu gezdiriyor ultrasonuAslında benimde soldan döllendi soldaydı ilk ultrason muayeneleri ben hep soldan bekledim o yüzden ama sağ tarafımda hissediyorum rahmimi niye o tarafa geçti acaba
Rahim büyüme alanı da ilginç gerçektenBenim de tam tersi sağ yumurtalıktan yumurtlamistim en son feci sağ kasik ağrısı çekmiştim ordan biliyorum bir de ovulasyon testi yapmıştım yumurtladigim günü biliyorum ama ben de hep solda o sertliği de, minik minik hareketleri de hissediyorum, bir gün sağda hissetmedim
Ben bezlerle ilgili instagramda bi gönderi görmüştüm, kaydetmiştim de belki iş görür ama bebekten bebeğe değişir herhalde.Ben de ıslak mendil birkaç tane alırım ama ek gıdaya kadar yine ıslak mendil değil de Bebek temizleme pamuğu ile giderim onlardan alırım yine stok yapacağım ilk şeylerden, bez tabi ama hangi bezden ne kadar alacağımı bilmiyorum unutmuşum o kısmı kanguru almıştım oğlumdayken Solomom baby hatta en iyisi oydu o zaman ama hiç kullanmadik desem yeri oğlum begenmemisti onda durmuyordu ilk 3 ay için olan aparatindan da almıştım, bu sefer basit bez slinglerden alcam, süt sagma makinesi bence her anne için illa şart, oğlum doğduğunda direkt yoğun bakıma alınmıştı eşim başta napacaksin bu makineyi diyip duruyordu doğumdan önce ama doğar doğmaz aşırı lazım oldu yoğun bakıma süt goturmem gerekiyordu sürekli ama yogun bakım sureciminizin dışında da sagmam gereken zamanlar olmuştu baya işimi gördü süt saklama posetleri de şart bence, alt açma örtüsü de tuvalet alışkanlığı kazanana kadar hep kullandık onu da stoklamak lazim, bebislerin her alt açmada ozellikle çiş kaka yapma gibi bir huyu oluyor koltuk vs de batmamis oluyor su gecirmez oluyorlar, reflü yatağı bence şart hem salonda oturma odasında vs koltuğa çocuk koymak bana hoş gelmiyor hem kusabiliyor vs o reflü yatagi yıkanabilir oluyor her yere onunla koyuyordum oğlumu
İşte o kısmıda eşinin kıymet vermesi sebebiyle söylediği bişeydi olumsuz sözcük çıkmadı ağzından demek istedim yaşanmış ve bitmiş şükür"Yılların verdiği bekleme ve olumsuzluklar" yazınca daha önceki problemleri kastederek yazmıştım, misafirleri değil
Teşekkür ederim hoş buldumŞu an burda olup 2024 temmuz anneleri sayfasına girdiğime bile inanamıyorum. Hayat çok ilginç
Ya ultrasonun ilk 2-3 muayenesi sabitti şuan evet heryere bakıyolar çünkü her açıyı görmek için ama keşke karnımı açabilsem, sol yumuşacık boş gibi içi sağda bir adet top var elime geliyo o yüzden hep sağdan hissediyorum sol boşBüyüdüler ya artık maşallah her yerden hissediyoruz. Benimki de sagdaydi hep sağdan bakilmisti keseye falan artık doktor bayağı sağli sollu gezdiriyor ultrasonu
Ay ben hiçbir şey anlamıyorum hala ya Allah ultrasonun mucidinden binlerce kez razı olsunYa ultrasonun ilk 2-3 muayenesi sabitti şuan evet heryere bakıyolar çünkü her açıyı görmek için ama keşke karnımı açabilsem, sol yumuşacık boş gibi içi sağda bir adet top var elime geliyo o yüzden hep sağdan hissediyorum sol boş
İkinci gebelik etkisinden herhalde herşeyin daha çok farkındayım bide zaten ikinciler daha erken hissedilirmiş her konuda onun büyük etkisi olduğunu düşünüyorumAy ben hiçbir şey anlamıyorum hala ya Allah ultrasonun mucidinden binlerce kez razı olsun
Göksu geçen bişey gördüm aşırı mantıklı geldi ama stok zor bulunuyormuş ben onlardan alıcam bu bazı restoranlarda yada yüz maskelerinde falan oluyor ya suya koyunca açılıyor ıslak mendil haline geliyor. Stok yakalayamadım. Evde ondan kullanırım diye düşünüyorum. Bez çok sürpriz 1 ay sonra bile pişik yapabiliyor ama care alırım gibi. Solomom ve Mamadus efsane. Bendede Mamadus var yenidoğan aparatıyla birlikte ben canını çıkarana kadar kullandım hala taş gibiBen de ıslak mendil birkaç tane alırım ama ek gıdaya kadar yine ıslak mendil değil de Bebek temizleme pamuğu ile giderim onlardan alırım yine stok yapacağım ilk şeylerden, bez tabi ama hangi bezden ne kadar alacağımı bilmiyorum unutmuşum o kısmı kanguru almıştım oğlumdayken Solomom baby hatta en iyisi oydu o zaman ama hiç kullanmadik desem yeri oğlum begenmemisti onda durmuyordu ilk 3 ay için olan aparatindan da almıştım, bu sefer basit bez slinglerden alcam, süt sagma makinesi bence her anne için illa şart, oğlum doğduğunda direkt yoğun bakıma alınmıştı eşim başta napacaksin bu makineyi diyip duruyordu doğumdan önce ama doğar doğmaz aşırı lazım oldu yoğun bakıma süt goturmem gerekiyordu sürekli ama yogun bakım sureciminizin dışında da sagmam gereken zamanlar olmuştu baya işimi gördü süt saklama posetleri de şart bence, alt açma örtüsü de tuvalet alışkanlığı kazanana kadar hep kullandık onu da stoklamak lazim, bebislerin her alt açmada ozellikle çiş kaka yapma gibi bir huyu oluyor koltuk vs de batmamis oluyor su gecirmez oluyorlar, reflü yatağı bence şart hem salonda oturma odasında vs koltuğa çocuk koymak bana hoş gelmiyor hem kusabiliyor vs o reflü yatagi yıkanabilir oluyor her yere onunla koyuyordum oğlumu
Ankarada nerde oturuyorsun canım?Ay bende ankaradayim havası öyle dengesizki daha önceki yazlar serin serin geçerken geçen sene Akdenizde gibiydik yandık valla. Bu yaz nasıl olacak bebise ne alsam ne almasam kafam corba
Ben de Nisan 16 da 31 olacağımİşte o kısmıda eşinin kıymet vermesi sebebiyle söylediği bişeydi olumsuz sözcük çıkmadı ağzından demek istedim yaşanmış ve bitmiş şüküraslında dediklerinize çok katılıyorum enerji insanıyım ağzımızdan ne çıkarsa Allah’ın onu paraflayıp iade edeceğine inanıyorum çekim yasası diye bişey var.
Valla inanır mısınız yaşım 31 olacak Nisanda bende 2024 Temmuz anneleri grubunda olacağımı düşünmezdim hatta 2018den sonra buradaki hiç bi anne topiğinde yer alacağımı düşünmezdim gelsin hayat bildiği gibi
Eşimde diyo ki hasta mı olacak ya öyle değil diyorum nasıl diyo tarif edebilsem edicem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?