2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Gelecek olanlar gelmemeyi tercih ediyor derken yorucu misafirlerden bahsetmişti
Ay sizin hikayenizi okudum bence mükemmel ya 43 yaş gebeliği. Bu yaşımda yanlışlıkla ikinciye hamile kalmasaydım muhtemelen ben olurdum gibi hoşgeldiniz

Aslında benimde soldan döllendi soldaydı ilk ultrason muayeneleri ben hep soldan bekledim o yüzden ama sağ tarafımda hissediyorum rahmimi niye o tarafa geçti acaba
Benim de tam tersi sağ yumurtalıktan yumurtlamistim en son feci sağ kasik ağrısı çekmiştim ordan biliyorum bir de ovulasyon testi yapmıştım yumurtladigim günü biliyorum ama ben de hep solda o sertliği de, minik minik hareketleri de hissediyorum, bir gün sağda hissetmedim

Maşallah canım..evet genelde 140 üstü çıkınca bebeğin kalp atışı oluyor ..biraz daha buyunce zaten sesden tamammen anlarsın

"Yılların verdiği bekleme ve olumsuzluklar" yazınca daha önceki problemleri kastederek yazmıştım, misafirleri değil

Teşekkür ederim hoş buldumŞu an burda olup 2024 temmuz anneleri sayfasına girdiğime bile inanamıyorum. Hayat çok ilginç

Aslında benimde soldan döllendi soldaydı ilk ultrason muayeneleri ben hep soldan bekledim o yüzden ama sağ tarafımda hissediyorum rahmimi niye o tarafa geçti acaba
Büyüdüler ya artık maşallah her yerden hissediyoruz. Benimki de sagdaydi hep sağdan bakilmisti keseye falan artık doktor bayağı sağli sollu gezdiriyor ultrasonu

Rahim büyüme alanı da ilginç gerçekten

Ben bezlerle ilgili instagramda bi gönderi görmüştüm, kaydetmiştim de belki iş görür ama bebekten bebeğe değişir herhalde.

Eklentiler

• Screenshot_20240117_161939_Instagram.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 66
İşte o kısmıda eşinin kıymet vermesi sebebiyle söylediği bişeydi olumsuz sözcük çıkmadı ağzından demek istedim yaşanmış ve bitmiş şükür aslında dediklerinize çok katılıyorum enerji insanıyım ağzımızdan ne çıkarsa Allah’ın onu paraflayıp iade edeceğine inanıyorum çekim yasası diye bişey var.
Valla inanır mısınız yaşım 31 olacak Nisanda bende 2024 Temmuz anneleri grubunda olacağımı düşünmezdim hatta 2018den sonra buradaki hiç bi anne topiğinde yer alacağımı düşünmezdim gelsin hayat bildiği gibi

Büyüdüler ya artık maşallah her yerden hissediyoruz. Benimki de sagdaydi hep sağdan bakilmisti keseye falan artık doktor bayağı sağli sollu gezdiriyor ultrasonu
Ya ultrasonun ilk 2-3 muayenesi sabitti şuan evet heryere bakıyolar çünkü her açıyı görmek için ama keşke karnımı açabilsem, sol yumuşacık boş gibi içi sağda bir adet top var elime geliyo o yüzden hep sağdan hissediyorum sol boş

Ay ben hiçbir şey anlamıyorum hala ya Allah ultrasonun mucidinden binlerce kez razı olsun

Ay ben hiçbir şey anlamıyorum hala ya Allah ultrasonun mucidinden binlerce kez razı olsun
İkinci gebelik etkisinden herhalde herşeyin daha çok farkındayım bide zaten ikinciler daha erken hissedilirmiş her konuda onun büyük etkisi olduğunu düşünüyorum
Ben değil bu arada kocam da elini koyup aha burda diye bağırdı ben bişey demeden o denli belli

Göksu geçen bişey gördüm aşırı mantıklı geldi ama stok zor bulunuyormuş ben onlardan alıcam bu bazı restoranlarda yada yüz maskelerinde falan oluyor ya suya koyunca açılıyor ıslak mendil haline geliyor. Stok yakalayamadım. Evde ondan kullanırım diye düşünüyorum. Bez çok sürpriz 1 ay sonra bile pişik yapabiliyor ama care alırım gibi. Solomom ve Mamadus efsane. Bendede Mamadus var yenidoğan aparatıyla birlikte ben canını çıkarana kadar kullandım hala taş gibi

Ben de Nisan 16 da 31 olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…