- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.981
Benim oğlum canı sağolsun da ne aldıysam bir hevesle, hepsi kenarda durduGöksu geçen bişey gördüm aşırı mantıklı geldi ama stok zor bulunuyormuş ben onlardan alıcam bu bazı restoranlarda yada yüz maskelerinde falan oluyor ya suya koyunca açılıyor ıslak mendil haline geliyor. Stok yakalayamadım. Evde ondan kullanırım diye düşünüyorum. Bez çok sürpriz 1 ay sonra bile pişik yapabiliyor ama care alırım gibi. Solomom ve Mamadus efsane. Bendede Mamadus var yenidoğan aparatıyla birlikte ben canını çıkarana kadar kullandım hala taş gibi
Oglumda premium care almıştım ilk 4 ayı çıkaracak şekilde, şükür hiç pişik vs yapmadı çok güzel kullanmistik ama işte sonrası fiyat arşa cikinca tabi bez değiştirmek istedim, çok zorlanmistim yeni bez bulana kadar hepsi pişik yapmıştı dediğin gibi ama sleepy natural iyi gelmişti en sonGöksu geçen bişey gördüm aşırı mantıklı geldi ama stok zor bulunuyormuş ben onlardan alıcam bu bazı restoranlarda yada yüz maskelerinde falan oluyor ya suya koyunca açılıyor ıslak mendil haline geliyor. Stok yakalayamadım. Evde ondan kullanırım diye düşünüyorum. Bez çok sürpriz 1 ay sonra bile pişik yapabiliyor ama care alırım gibi. Solomom ve Mamadus efsane. Bendede Mamadus var yenidoğan aparatıyla birlikte ben canını çıkarana kadar kullandım hala taş gibi
bi de benim nerem ağrısa onun da ağrıyor. Bazen ben söylemeden o söylüyor. Cidden bu kadar aynı olan var mı?
Evet ya cidden bezler iyice uçtu 1 ay sleepy kullandım sıfır pişik sonra bi anda pişirdi çocuğu. Anlık mı diye ara ara denedim ama yok yani careden devam ettim.Oglumda premium care almıştım ilk 4 ayı çıkaracak şekilde, şükür hiç pişik vs yapmadı çok güzel kullanmistik ama işte sonrası fiyat arşa cikinca tabi bez değiştirmek istedim, çok zorlanmistim yeni bez bulana kadar hepsi pişik yapmıştı dediğin gibi ama sleepy natural iyi gelmişti en son
Ya dün akşam öldüm dirildim başım bi yandan hislerimi anlattım zaten size rahatsızlık hissi karnım bi tuhaf falan bana kalktı şey dedi seni çok iyi anlıyorum bi gün öncede ben aynı olmuştum djdjdjbi de benim nerem ağrısa onun da ağrıyor. Bazen ben söylemeden o söylüyor. Cidden bu kadar aynı olan var mı?
Yok valla bebek arabası kanguru elektrikli ana kucağı oyuncakları ilk adım arkadaşları falan hepsini tepe tepe kullandıkBenim oğlum canı sağolsun da ne aldıysam bir hevesle, hepsi kenarda durdubebek arabasından oyun halisina aldığım 100 e yakın kitabından oyuncaklarina inşallah kardeşi hakkını verir önceki oyuncaklarin hayırlısıyla
Nasıl geçti deseydinYa dün akşam öldüm dirildim başım bi yandan hislerimi anlattım zaten size rahatsızlık hissi karnım bi tuhaf falan bana kalktı şey dedi seni çok iyi anlıyorum bi gün öncede ben aynı olmuştum djdjdj
Valla gördüm nasıl geçtiğini bir güzel ağrı kesicisini içti demli bir çay yanında atıştırmalıklar en sonda sigarasını yaktı. Sonra kalkmış bana diyo ki seni çok iyi anlıyorumNasıl geçti deseydin
Benim eşim aynı boyle, ben grip olsam o yataklık derecede aynı gün grip oluyor, ben aşırı yorgunum çok uykum var desem ben uykusuzluktan ölüyorum diyor
Ya dün akşam öldüm dirildim başım bi yandan hislerimi anlattım zaten size rahatsızlık hissi karnım bi tuhaf falan bana kalktı şey dedi seni çok iyi anlıyorum bi gün öncede ben aynı olmuştum djdjdj
Öyle valla günlük kısa masajları rahatlatıyor benim bileklerim çok şişiyor özellikle. Napsın onlar da o kadar anlayabiliyorValla gördüm nasıl geçtiğini bir güzel ağrı kesicisini içti demli bir çay yanında atıştırmalıklar en sonda sigarasını yaktı. Sonra kalkmış bana diyo ki seni çok iyi anlıyorum
Ah kocalar ya ama hakkını yiyemem ben uyuyana kadar masaj yaptı dün bana
Hahaha geçen günde canı bişey çekti şimdi söylemim dedim ki aşkım hamileyiz ya ondan hepNapcaz bu kocaları şikayetlenmeye gelmiyor. Benden çok anlatmaya başlıyorBi de bi yerlerde okuduklarını söylüyor sürekli. Eşler de hamile gibi olup çok yemeye başlıyormuş aynı şeyleri hissediyormuş senin ağrıların bana da oluyor seni daha iyi anlamam için diyor
Sağolsun ..gerçekten yardımcı oluyorlar bazı durumlarda..Valla gördüm nasıl geçtiğini bir güzel ağrı kesicisini içti demli bir çay yanında atıştırmalıklar en sonda sigarasını yaktı. Sonra kalkmış bana diyo ki seni çok iyi anlıyorum
Ah kocalar ya ama hakkını yiyemem ben uyuyana kadar masaj yaptı dün bana
Haha bizim ki bana diyor sen hep yiyorsun gülüyor halbuki kendide benle birlikte yiyor ..bnde dedim senin göbek benimkinden büyük ..sende hep yiyorsun benle mi yarisiyorsun .önümde kendimi tutamıyorum diyorNapcaz bu kocaları şikayetlenmeye gelmiyor. Benden çok anlatmaya başlıyorBi de bi yerlerde okuduklarını söylüyor sürekli. Eşler de hamile gibi olup çok yemeye başlıyormuş aynı şeyleri hissediyormuş senin ağrıların bana da oluyor seni daha iyi anlamam için diyor
Ama benim sadece göbeğim kaşınıyor arkadaşınızin da öyle miydi acaba korktum şimdi yaİşte o geldi de aklıma soylemek istemedim canım seni panikletmemek için, bizim okuldan bir hocada olmuştu hamileliğinde aşırı kasiniyordu en son uyuz demiş doktor ki uyuz salgını da var maalesef, ilerlemiş onunki baya, geçmezse bı goster bence için rahat eder canım
Göbeğiniz boyudugu içinde olabilir şu an bendeoyleyim çok kaşınmamaya çalış ben bebek yağı hindistan cevizi yağı kullanıyorumAma benim sadece göbeğim kaşınıyor arkadaşınızin da öyle miydi acaba korktum şimdi ya
Pupppta olabilir. Gebeliğin ilk dönemindede ortaya çıkabilir diye duymuştum. Çok kurulukta kaşıntı yapar ama 3 sene önce uyuza yakalanmış biri olarak ilk karın sonra kasıklarda başladı eğer küçük akar yara görüntüsü varsa uyuz da olabilir. Gebelikte yakalanmak daha kolay. Bence bir doktora göstermelisinAma benim sadece göbeğim kaşınıyor arkadaşınızin da öyle miydi acaba korktum şimdi ya
Her konuda en büyük destekçim Allah razı olsun inkar edemem var olsunlarSağolsun ..gerçekten yardımcı oluyorlar bazı durumlarda..
Haha bizim ki bana diyor sen hep yiyorsun gülüyor halbuki kendide benle birlikte yiyor ..bnde dedim senin göbek benimkinden büyük ..sende hep yiyorsun benle mi yarisiyorsun .önümde kendimi tutamıyorum diyoraserme gibi dün çikolatalar nerde diyor
canım mesaj attım cevap bekliyorum arkadaştanAma benim sadece göbeğim kaşınıyor arkadaşınızin da öyle miydi acaba korktum şimdi ya
Eryamandayim kuzumAnkarada nerde oturuyorsun canım?sacibelinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?