2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim oğlum canı sağolsun da ne aldıysam bir hevesle, hepsi kenarda durdu bebek arabasından oyun halisina aldığım 100 e yakın kitabından oyuncaklarina inşallah kardeşi hakkını verir önceki oyuncaklarin hayırlısıyla

Oglumda premium care almıştım ilk 4 ayı çıkaracak şekilde, şükür hiç pişik vs yapmadı çok güzel kullanmistik ama işte sonrası fiyat arşa cikinca tabi bez değiştirmek istedim, çok zorlanmistim yeni bez bulana kadar hepsi pişik yapmıştı dediğin gibi ama sleepy natural iyi gelmişti en son

Evet ya cidden bezler iyice uçtu 1 ay sleepy kullandım sıfır pişik sonra bi anda pişirdi çocuğu. Anlık mı diye ara ara denedim ama yok yani careden devam ettim.

bi de benim nerem ağrısa onun da ağrıyor. Bazen ben söylemeden o söylüyor. Cidden bu kadar aynı olan var mı?
Ya dün akşam öldüm dirildim başım bi yandan hislerimi anlattım zaten size rahatsızlık hissi karnım bi tuhaf falan bana kalktı şey dedi seni çok iyi anlıyorum bi gün öncede ben aynı olmuştum djdjdj

Yok valla bebek arabası kanguru elektrikli ana kucağı oyuncakları ilk adım arkadaşları falan hepsini tepe tepe kullandık
Benimde iyi bir oyun halısı almam lazım onlarda uçmuş

Nasıl geçti deseydin
Valla gördüm nasıl geçtiğini bir güzel ağrı kesicisini içti demli bir çay yanında atıştırmalıklar en sonda sigarasını yaktı. Sonra kalkmış bana diyo ki seni çok iyi anlıyorum
Ah kocalar ya ama hakkını yiyemem ben uyuyana kadar masaj yaptı dün bana

Napcaz bu kocaları şikayetlenmeye gelmiyor. Benden çok anlatmaya başlıyor Bi de bi yerlerde okuduklarını söylüyor sürekli. Eşler de hamile gibi olup çok yemeye başlıyormuş aynı şeyleri hissediyormuş senin ağrıların bana da oluyor seni daha iyi anlamam için diyor
Benim eşim aynı boyle, ben grip olsam o yataklık derecede aynı gün grip oluyor, ben aşırı yorgunum çok uykum var desem ben uykusuzluktan ölüyorum diyor

Öyle valla günlük kısa masajları rahatlatıyor benim bileklerim çok şişiyor özellikle. Napsın onlar da o kadar anlayabiliyor

Hahaha geçen günde canı bişey çekti şimdi söylemim dedim ki aşkım hamileyiz ya ondan hep erkolar kapatılsın da diyemiyorum artık karnımda bir erko varken

Sağolsun ..gerçekten yardımcı oluyorlar bazı durumlarda..
Haha bizim ki bana diyor sen hep yiyorsun gülüyor halbuki kendide benle birlikte yiyor ..bnde dedim senin göbek benimkinden büyük ..sende hep yiyorsun benle mi yarisiyorsun .önümde kendimi tutamıyorum diyor aserme gibi dün çikolatalar nerde diyor

Ama benim sadece göbeğim kaşınıyor arkadaşınızin da öyle miydi acaba korktum şimdi ya

Ama benim sadece göbeğim kaşınıyor arkadaşınızin da öyle miydi acaba korktum şimdi ya
Pupppta olabilir. Gebeliğin ilk dönemindede ortaya çıkabilir diye duymuştum. Çok kurulukta kaşıntı yapar ama 3 sene önce uyuza yakalanmış biri olarak ilk karın sonra kasıklarda başladı eğer küçük akar yara görüntüsü varsa uyuz da olabilir. Gebelikte yakalanmak daha kolay. Bence bir doktora göstermelisin

Her konuda en büyük destekçim Allah razı olsun inkar edemem var olsunlar

Kızlar demir ilacını nasıl kullaniyosunuz Gyoferro yazdı bana. Şu an OMEGA, d vitamini,magnezyum ayrıca tiroid için de levitron kullanıyorum. Hepsi birbirine karıştı. Aç mi tok mu içmem lazım demiri sabah akşam fark ediyo mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…