2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım demir ve tiroid ilacı aç karnina kullanılıyor. OMEGA, d vit magnezyum için kızlar yanlışım varsa düzeltsin tok kullanıyorum ben onlar çok farketmiyor diye biliyorum

Ben multi vitamin ile d vitaminini kahvaltıdan hemen sonra alıyorum. Demiri sabah aç karnına iç ama içemezsen kahvaltıdan iki saat sonra iç demişti. Ben sabah içmeyi hiç denemedim bile kahvaltıdan iki saat sonra demir ilacını alıyorum

Yok uyuzun o şerit gibi akar goruntusu olur ya öyle değil böyle kasimaktan pul pul olan göbeğimin iki tarafı sadece. Krem sürüp nemlendirince coook az rahatlıyor. Biraz daha geçmezse gösteririm c.tesi perinatolog randevum var ona da gösteririm bir olmazsa

Göbeğiniz boyudugu içinde olabilir şu an bendeoyleyim çok kaşınmamaya çalış ben bebek yağı hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Valla caktirmadan büyüyor heralde ya da biz her gün görünce farkına mi varmiyoruz acaba bana sanki hiç yok gibi geliyor göbek fln

İyi akşamlar kızlar tlfnm da sorun olduğu için dönemedim yazmalara kusura bakmayın lütfen kızlar ben 16 haftalık oldum ama hala bir kelebek hissi yada başka bir şey hissetmiyorum olmadı yani sizce korkmalmymm artık randevu yada çok var

Canım benim minikkuşta aynıydı sırtüstü yatmış bir eli kafasının altındaydı ne düşünüyorlar acaba

Kızlar herkes demişki bir ultrason gibi aletle bebeğin kalbini dinledik Amazon da varmıdır yada adı tam olarak ne bende almak istiyom benim terminleri hep bir ay arayla veriyor doktor ama benim endişe bebeği bir hafta görmediğimde başlıyor hemen

Bebek icin ihtiyacları konuşmuşsunuz
Belli başlı seyler evet
Ama bazen her listede bulunan seyler baskasinin buyuk ihtiyaciyken sizin hic ihtiyaciniz olmayabiliyor
Mesela gümüs kapak
Nerdeyse bende alacaktım
Sonra vazgectim
İyiki almamışım
İhtiyac duymadım hic
Kimisi icin hayat kurtarici oluyor

Dopler ultrason ve ya bebek kalp ritim gösterge diye geciyor..ama ben amazon da bulamadım ..yurt dışında msiniz

Trendyol da aldım ..

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-12-21-52-22-619_trendyol.com-edit.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…