- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.001
Canım demir ve tiroid ilacı aç karnina kullanılıyor. OMEGA, d vit magnezyum için kızlar yanlışım varsa düzeltsin tok kullanıyorum benKızlar demir ilacını nasıl kullaniyosunuz Gyoferro yazdı bana. Şu an OMEGA, d vitamini,magnezyum ayrıca tiroid için de levitron kullanıyorum. Hepsi birbirine karıştı. Aç mi tok mu içmem lazım demiri sabah akşam fark ediyo mu ?
Ben multi vitamin ile d vitaminini kahvaltıdan hemen sonra alıyorum. Demiri sabah aç karnına iç ama içemezsen kahvaltıdan iki saat sonra iç demişti. Ben sabah içmeyi hiç denemedim bileKızlar demir ilacını nasıl kullaniyosunuz Gyoferro yazdı bana. Şu an OMEGA, d vitamini,magnezyum ayrıca tiroid için de levitron kullanıyorum. Hepsi birbirine karıştı. Aç mi tok mu içmem lazım demiri sabah akşam fark ediyo mu ?
Teşekkürler cnmcanım mesaj attım cevap bekliyorum arkadaştan
Yok uyuzun o şerit gibi akar goruntusu olur ya öyle değil böyle kasimaktan pul pul olan göbeğimin iki tarafı sadece. Krem sürüp nemlendirince coook az rahatlıyor. Biraz daha geçmezse gösteririm c.tesi perinatolog randevum var ona da gösteririm bir olmazsaPupppta olabilir. Gebeliğin ilk dönemindede ortaya çıkabilir diye duymuştum. Çok kurulukta kaşıntı yapar ama 3 sene önce uyuza yakalanmış biri olarak ilk karın sonra kasıklarda başladı eğer küçük akar yara görüntüsü varsa uyuz da olabilir. Gebelikte yakalanmak daha kolay. Bence bir doktora göstermelisin
Valla caktirmadan büyüyor heralde ya da biz her gün görünce farkına mi varmiyoruz acaba bana sanki hiç yok gibi geliyor göbek flnGöbeğiniz boyudugu içinde olabilir şu an bendeoyleyim çok kaşınmamaya çalış ben bebek yağı hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Canım benim minikkuşta aynıydı sırtüstü yatmış bir eli kafasının altındaydı ne düşünüyorlar acabaKuzucum ben de normalde cok iyiyim sakinim. Randevudan bir gun once olanlar oluyorkafada kurmaya basliyorum. Ustelik kurarken de hareketlerini hissediyorum. Ona ragmen diyorum ki ya beynim bana oyun oynuyorsa, ya hareketsiz derse doktor, ya baska biseyse onlar neyse Allahtan uzun sürmüyor. Randevudan cikip rahatlıyorum.
Muayene bitti bu arada canim. Cok sukur her sey yolunda haftasiyla uyumlu dedi ölçüleri. Vitaminlere devam dedi. Son 2 haftadir elim degip alamamistim vitaminleri. Kullanmadığımı soyleyemedim. Cikista kosup aldim eczanedenhareketleri iyiydi. Kafayi ellerininin arasina almis yatiyordu minik kus. Gecen gittigimde de oyleydi. Ne dusunuyor oyle kara kara bilmiyorum
Aslında benim göbeğimde yok sanırım iç karnımiz genişValla caktirmadan büyüyor heralde ya da biz her gün görünce farkına mi varmiyoruz acaba bana sanki hiç yok gibi geliyor göbek fln
Dopler ultrason ve ya bebek kalp ritim gösterge diye geciyor..ama ben amazon da bulamadım ..yurt dışında msinizKızlar herkes demişki bir ultrason gibi aletle bebeğin kalbini dinledik Amazon da varmıdır yada adı tam olarak ne bende almak istiyom benim terminleri hep bir ay arayla veriyor doktor ama benim endişe bebeği bir hafta görmediğimde başlıyor hemen
Evet bende bakıyom da bulamadımDopler ultrason ve ya bebek kalp ritim gösterge diye geciyor..ama ben amazon da bulamadım ..yurt dışında msiniz
Çiçek sepetinde buldum ben bi tane Philips markaDopler ultrason ve ya bebek kalp ritim gösterge diye geciyor..ama ben amazon da bulamadım ..yurt dışında msiniz
Birşey buldum ama olur mu bilmiyomDopler ultrason ve ya bebek kalp ritim gösterge diye geciyor..ama ben amazon da bulamadım ..yurt dışında msiniz
Yazısı Almanca ama bu değil bnce ..ve ya farklı versiyonu oluyorBirşey buldum ama olur mu bilmiyom Eki Görüntüle 3371518
Evet bu ama ben tredyolda aldım .. arkadaşım kullanmıştı memnun kaldığı için ondan aldim .. memnunum..Çiçek sepetinde buldum ben bi tane Philips marka
Yurt dışı gönderim var mı acaba trendyoldaTrendyol da aldım ..
Bazıları 12 yazıyor ama 14 de duyarsın tam olarak..Buldum valla başka bir siteden kaç haftadan sonra ses gelir acaba şimdi 14 haftaya yaklaştık inşallah güzel birşeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?