2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım amazonda da vardir, fetal doppler diye geçiyor adı, ben acura marka aldım 500 liraya kadar düşmüştü geçen hafta bugün dinledim mesela içim rahatladı huzur doldum

Hepsi aynıymış dedene hep aynı mantık

Canım amazonda da vardir, fetal doppler diye geçiyor adı, ben acura marka aldım 500 liraya kadar düşmüştü geçen hafta bugün dinledim mesela içim rahatladı huzur doldum
Canım ben buldum şimdi fiyatı da baya ucuzlaşmış ama eşim şey diyo sen bunu alırsan kafayı bozarsın gece uyanıp bile dinlersin diyo hak veriyorum ama çokta merak ediyorum alırım büyük ihtimalle

Eklentiler

• IMG_1645.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 62
Ben Ali expresten buldum canım çok önce çok uyguna gelmişti eğer bulunduğun ülkeye gönderim varsa orda da var
Ona da bakarım var bizim buraya ama başka siteden ucuza buldum 20 Euro’dan galiba 15 Euro’ya düşmüş alırım ama her gün de dinlersem psikolojim nasıl olur bilemiyom

Ona da bakarım var bizim buraya ama başka siteden ucuza buldum 20 Euro’dan galiba 15 Euro’ya düşmüş alırım ama her gün de dinlersem psikolojim nasıl olur bilemiyom
O kişinin durumuna göre değişiyo mesela canım ben merak ettiğimde saniyelik bakıyorum duyuduğum an çekiyorum içim rahat devam ediyorum Ama her gün ya da gün aşırı dinlemek bakmak kötü etkilicekse haftada bir iki haftada bir de dinleyebilirsin

Canım ben buldum şimdi fiyatı da baya ucuzlaşmış ama eşim şey diyo sen bunu alırsan kafayı bozarsın gece uyanıp bile dinlersin diyo hak veriyorum ama çokta merak ediyorum alırım büyük ihtimalle
Aslında bnde oyle düşündüm almak istemedim ..gece gündüz dinlerim diye..ama günde bir kere dinlersen yeterli oluyor ..hata bazen iki günde bir dinliyorum ..kendini kötü hissetigin zaman da dinlersin ..

En iyisi alıp rahat etmek o ses huzur verir ancak

Ben galiba her gün kötü hissediyorum merak ediyorum
Yok ya bnde önce öyleydim..sabah kalkınca hemen dinlemek istiyordum..şimdi eşim gelince akşam dinliyoruz..
Ama geçen gün aşırı midem bulandı kalkıp dinledim yerini bulamadım daha çok korktum ..sonra kahvaltı yapıp tekrar dinledim duyunca rahatladım ..hayırlı ile hareketleri hissedince zaten dinlemeyiz..
Bizim bir tanidik günah diyor niye dinliyorsunuz ..dedim sanki bebeği çıkarıp bakıyoruz geri yerine mi koyuyoruz..bebiş daha çok sevinir duyunca aha bu deyip mutlu oluyoruz ..o da oluyordur..

günah mı diyor ne alakaymış hareketlerini hissetsem almazdım ama daha çok var galiba Allah herkesin kalbine göre versin

Haraketlerini de hissetmeyelim o zaman ya sonuçta içerde ne yaptığını bilmemeliyiz

günah mı diyor ne alakaymış hareketlerini hissetsem almazdım ama daha çok var galiba Allah herkesin kalbine göre versin
Bnde eşime herkes kendine günah defteri yazmaya çalışıyor ..kimisi evde canlı bitki olmasın bebeğe yazık der..kimisi limon yemesin bebek erir daha neler neler ..

Keşke bizde kocaları anlayabilsek

Bende evlendiğim ilk yıl orda oturdum
Biz çok olmadı taşınali cayyolunda oturduk evlendigimizde bayağı bir süre benim işime yakın olsun diye sonra pandemi oldu ben evden çalışmaya baslayinca eşimin işine yakın olsun diye taşındık bu defa da ben zaten hobi olarak tasinanlardanim her evde en fazla 2-3 sene oturuyorum şimdi nerdesin canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…