- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.021
Canım amazonda da vardir, fetal doppler diye geçiyor adı, ben acura marka aldım 500 liraya kadar düşmüştü geçen hafta bugün dinledim mesela içim rahatladı huzur doldumKızlar herkes demişki bir ultrason gibi aletle bebeğin kalbini dinledik Amazon da varmıdır yada adı tam olarak ne bende almak istiyom benim terminleri hep bir ay arayla veriyor doktor ama benim endişe bebeği bir hafta görmediğimde başlıyor hemen
Hepsi aynıymış dedene hep aynı mantıkHahaha geçen günde canı bişey çekti şimdi söylemim dedim ki aşkım hamileyiz ya ondan heperkolar kapatılsın da diyemiyorum artık karnımda bir erko varken
Haha bizim ki bana diyor sen hep yiyorsun gülüyor halbuki kendide benle birlikte yiyor ..bnde dedim senin göbek benimkinden büyük ..sende hep yiyorsun benle mi yarisiyorsun .önümde kendimi tutamıyorum diyoraserme gibi dün çikolatalar nerde diyor
Bende evlendiğim ilk yıl orda oturdumEryamandayim kuzum
Ben Ali expresten buldum canım çok önce çok uyguna gelmişti eğer bulunduğun ülkeye gönderim varsa orda da varYurt dışı gönderim var mı acaba trendyolda
Canım ben buldum şimdi fiyatı da baya ucuzlaşmış ama eşim şey diyo sen bunu alırsan kafayı bozarsın gece uyanıp bile dinlersin diyo hak veriyorum ama çokta merak ediyorum alırım büyük ihtimalleCanım amazonda da vardir, fetal doppler diye geçiyor adı, ben acura marka aldım 500 liraya kadar düşmüştü geçen hafta bugün dinledim mesela içim rahatladı huzur doldum
Ona da bakarım var bizim buraya ama başka siteden ucuza buldum 20 Euro’dan galiba 15 Euro’ya düşmüş alırım ama her gün de dinlersem psikolojim nasıl olur bilemiyomBen Ali expresten buldum canım çok önce çok uyguna gelmişti eğer bulunduğun ülkeye gönderim varsa orda da var
O kişinin durumuna göre değişiyo mesela canım ben merak ettiğimde saniyelik bakıyorum duyuduğum an çekiyorum içim rahat devam ediyorumOna da bakarım var bizim buraya ama başka siteden ucuza buldum 20 Euro’dan galiba 15 Euro’ya düşmüş alırım ama her gün de dinlersem psikolojim nasıl olur bilemiyom
Aslında bnde oyle düşündüm almak istemedim ..gece gündüz dinlerim diye..ama günde bir kere dinlersen yeterli oluyor ..hata bazen iki günde bir dinliyorum ..kendini kötü hissetigin zaman da dinlersin ..Canım ben buldum şimdi fiyatı da baya ucuzlaşmış ama eşim şey diyo sen bunu alırsan kafayı bozarsın gece uyanıp bile dinlersin diyo hak veriyorum ama çokta merak ediyorum alırım büyük ihtimalle
En iyisi alıp rahat etmek o ses huzur verir ancakO kişinin durumuna göre değişiyo mesela canım ben merak ettiğimde saniyelik bakıyorum duyuduğum an çekiyorum içim rahat devam ediyorumAma her gün ya da gün aşırı dinlemek bakmak kötü etkilicekse haftada bir iki haftada bir de dinleyebilirsin
Ben galiba her gün kötü hissediyorum merak ediyorumAslında bnde oyle düşündüm almak istemedim ..gece gündüz dinlerim diye..ama günde bir kere dinlersen yeterli oluyor ..hata bazen iki günde bir dinliyorum ..kendini kötü hissetigin zaman da dinlersin ..
Yok ya bnde önce öyleydim..sabah kalkınca hemen dinlemek istiyordum..şimdi eşim gelince akşam dinliyoruz..Ben galiba her gün kötü hissediyorum merak ediyorum
Yok ya bnde önce öyleydim..sabah kalkınca hemen dinlemek istiyordum..şimdi eşim gelince akşam dinliyoruz..
Ama geçen gün aşırı midem bulandı kalkıp dinledim yerini bulamadım daha çok korktum ..sonra kahvaltı yapıp tekrar dinledim duyunca rahatladım ..hayırlı ile hareketleri hissedince zaten dinlemeyiz..
Bizim bir tanidik günah diyor niye dinliyorsunuz ..dedim sanki bebeği çıkarıp bakıyoruz geri yerine mi koyuyoruz.. bebiş daha çok sevinir duyunca aha bu deyip mutlu oluyoruz ..o da oluyordur..
Haraketlerini de hissetmeyelim o zaman ya sonuçta içerde ne yaptığını bilmemeliyizYok ya bnde önce öyleydim..sabah kalkınca hemen dinlemek istiyordum..şimdi eşim gelince akşam dinliyoruz..
Ama geçen gün aşırı midem bulandı kalkıp dinledim yerini bulamadım daha çok korktum ..sonra kahvaltı yapıp tekrar dinledim duyunca rahatladım ..hayırlı ile hareketleri hissedince zaten dinlemeyiz..
Bizim bir tanidik günah diyor niye dinliyorsunuz ..dedim sanki bebeği çıkarıp bakıyoruz geri yerine mi koyuyoruz.. bebiş daha çok sevinir duyunca aha bu deyip mutlu oluyoruz ..o da oluyordur..
Bnde eşime herkes kendine günah defteri yazmaya çalışıyor ..kimisi evde canlı bitki olmasın bebeğe yazık der..kimisi limon yemesin bebek erirgünah mı diyor ne alakaymış hareketlerini hissetsem almazdım ama daha çok var galiba Allah herkesin kalbine göre versin
Aynen ...yorulmasin günahHaraketlerini de hissetmeyelim o zaman ya sonuçta içerde ne yaptığını bilmemeliyiz
Keşke bizde kocaları anlayabilsekBir arkadaşım hamilelikte neden tiksindin diye sorsalar kocam derim demişti djdjjdd
Bi önceki gün başı ağrıyodu geldiğinde açta kalmış bişeyler aldı yedi bende çay yaptım verdim dünde benim başım çok ağrıyordu bide üstüne bu berbat his bana diyor ki seni çok iyi anlıyorum
Nolur oğlum beni de pıtırdat ,Az önce pıtı pıtı bişeyler oldu yine karnımda toplantıdaydım tepkide veremedim kayboldu yine ortadan
Biz çok olmadı taşınali cayyolunda oturduk evlendigimizde bayağı bir süre benim işime yakın olsun diye sonra pandemi oldu ben evden çalışmaya baslayinca eşimin işine yakın olsun diye taşındık bu defa daBende evlendiğim ilk yıl orda oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?