- 7 Ocak 2024
- 303
- 291
- 18
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.041
Cnm haftada bir iki falan dinle çok uzun tutmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorumCanım ben buldum şimdi fiyatı da baya ucuzlaşmış ama eşim şey diyo sen bunu alırsan kafayı bozarsın gece uyanıp bile dinlersin diyo hak veriyorum ama çokta merak ediyorum alırım büyük ihtimalle
Ben doğma büyüme Ankaralıyım eşim de İstanbullu. Annemler etimesgutta teyzemler eryamanda. Biz de evlenince ilk yıl Ankarada yaşadık eryamandaydık. 1 buçuk yıldır falan istanbuldayız iş durumu falan buralara geldik ama kalıcı değiliz. Ben diploma için üniversite okuyorum tekrardan son senem. Çocuk falan da oluyor döneriz heralde seneye yineBiz çok olmadı taşınali cayyolunda oturduk evlendigimizde bayağı bir süre benim işime yakın olsun diye sonra pandemi oldu ben evden çalışmaya baslayinca eşimin işine yakın olsun diye taşındık bu defa daben zaten hobi olarak tasinanlardanim her evde en fazla 2-3 sene oturuyorum şimdi nerdesin canım ?
Az kaldı birazcık daha sabır kuzumNolur oğlum beni de pıtırdat ,
Namümkün maalesefKeşke bizde kocaları anlayabilsek
Uyuz olsa mutlaka görürdün pul pul olduğuna göre ya ağır kuruluk başka bişey önerirler belki yada pappp erken merhaba dedi. İnşallah rahatlarsın ya kaşınmak berbat bir hisYok uyuzun o şerit gibi akar goruntusu olur ya öyle değil böyle kasimaktan pul pul olan göbeğimin iki tarafı sadece. Krem sürüp nemlendirince coook az rahatlıyor. Biraz daha geçmezse gösteririm c.tesi perinatolog randevum var ona da gösteririm bir olmazsa
ayyyy foto paylaşır mısınnn bakalım içimiz açılsın :)))) <3Kızlar trendyolda çok güzel kıyafetler var yaza gelecek bebekler tam onlara göre fiyat olarakda uygunlar 80 ile 100 tl arası 5 zıbın 90 TL aşık oldum kıyafetlere link nasıl atılıyor bilmiyorum ama resimleri paylaşa bilirim isterseniz
Puppp 35. Haftalarda çıkıyormuşta o yüzden onu da eledim bence bu yırtılmanin on hazırlığı çatlak olacak. İyi bir krem bulmamiz lazım acilenUyuz olsa mutlaka görürdün pul pul olduğuna göre ya ağır kuruluk başka bişey önerirler belki yada pappp erken merhaba dedi. İnşallah rahatlarsın ya kaşınmak berbat bir his
Ben jel ve yağ kullanmaya başladım. Neler kullandığımın resmini paylaşıyorum. Daha iyi bir öneri olan varsa paylaşırsa sevinirimPuppp 35. Haftalarda çıkıyormuşta o yüzden onu da eledim bence bu yırtılmanin on hazırlığı çatlak olacak. İyi bir krem bulmamiz lazım acilen
Canım kardeşim hemşire ve bana steteskop getirmişti onunlada dinliyorum ben deKızlar herkes demişki bir ultrason gibi aletle bebeğin kalbini dinledik Amazon da varmıdır yada adı tam olarak ne bende almak istiyom benim terminleri hep bir ay arayla veriyor doktor ama benim endişe bebeği bir hafta görmediğimde başlıyor hemen
Steteskopla duyuluyor mu canım bende acaba steteskop mu alsam dedim de emin olamadimCanım kardeşim hemşire ve bana steteskop getirmişti onunlada dinliyorum ben de
Ay benim babam tayinciydi bende farkli şehirde büyüdüm, okudum, çalıştım, derken kendimi en son Ankara'da buldum eşimle de burada tanıştık eşim Ankaralı benimdeBen doğma büyüme Ankaralıyım eşim de İstanbullu. Annemler etimesgutta teyzemler eryamanda. Biz de evlenince ilk yıl Ankarada yaşadık eryamandaydık. 1 buçuk yıldır falan istanbuldayız iş durumu falan buralara geldik ama kalıcı değiliz. Ben diploma için üniversite okuyorum tekrardan son senem. Çocuk falan da oluyor döneriz heralde seneye yinebende aynı 2 buçuk yıllık evliyim 3. Evimiz taşınma rekoru kırcam
Lierac i çok duydum memnunsunuz sanırım sizde bende alayım olmazsa bugünBen jel ve yağ kullanmaya başladım. Neler kullandığımın resmini paylaşıyorum. Daha iyi bir öneri olan varsa paylaşırsa sevinirim
erken dönemlerdede olabiliyor nadirde olsa en iyi değerlendirmeyi doktor yapar zaten kontrolün yakınmışPuppp 35. Haftalarda çıkıyormuşta o yüzden onu da eledim bence bu yırtılmanin on hazırlığı çatlak olacak. İyi bir krem bulmamiz lazım acilen
Çok şükür canım iyi olsun da görmeyi halledersin, işte tamda bu yüzden benim ikiliyi hemen yaptılar demir ilacına falan da erken başladım. Bebelerde bişey varKızlar bugün üniversite hastanesindeki randevuma gittim bebiş iyi çok şükür ama bu minnoslar neden önden gidiyor13+4 şuan normalde ama 14+1 14+2 ve bir ölçümde de 15 haftaya kadar cikti anlamadım ikili tarama yaptırdın mi dedi hayır dedim, ikili zamanın geçmiş üçlü istersen yapalım ücretsiz dedi, öyle diyince yapın dedim kan verdim, 1 ay sonra çıkacak dedi, bu hastaneye gitmenin en güzel yani her gidişimde rutin kanların hepsini istiyor tiroid özellikle istiyor, tam idrar da istiyor.. kötü yanı tek monitör zaten o da doktora dönük, asla görmedim bebeği, kalp atışını da duymadım ama iyi olduğunu söyledi işte muayene baya sürdü aslında inceledi ölçtü vs ama insan görmek duymak istiyor yine de.. Cinsiyeti sordum çok küçük, belli değil cinsiyeti dedi..
Kız benim karnm indi baya çıkmış ti şimdi bugün oda indi baya varmıdır böyle bir şeyÖğlen aşırı acıkmaya başladım. Sabahları soğuk sandviç yada peynirli domatesli simit tarzı şeyler yiyorum. Öğleni zor ediyorum ya midem kazınıyor
Hala et yiyemiyorum bu durum canımı sıkıyor akşamları da güzel beslenmiyorum maalesef meyve falan geçiştiriyorum yiyesim gelmiyor
Aynı işte yüzüm fln pul pul deformasyonlar başladı :/erken dönemlerdede olabiliyor nadirde olsa en iyi değerlendirmeyi doktor yapar zaten kontrolün yakınmış
Evet kullandığın nemlendiricilerde yeterli gelmiyor olabilir benim bütün vücudum yüzün dahil pul pul dökülüyor kaşıntım yok şükür ama deri değiştiriyorum şuan
Ne güzel oda olsa iyiymişCanım kardeşim hemşire ve bana steteskop getirmişti onunlada dinliyorum ben de
Şişkinliğin varsa o inmiştir belki canımKız benim karnm indi baya çıkmış ti şimdi bugün oda indi baya varmıdır böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?