2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım ben buldum şimdi fiyatı da baya ucuzlaşmış ama eşim şey diyo sen bunu alırsan kafayı bozarsın gece uyanıp bile dinlersin diyo hak veriyorum ama çokta merak ediyorum alırım büyük ihtimalle
Cnm haftada bir iki falan dinle çok uzun tutmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum

Ben doğma büyüme Ankaralıyım eşim de İstanbullu. Annemler etimesgutta teyzemler eryamanda. Biz de evlenince ilk yıl Ankarada yaşadık eryamandaydık. 1 buçuk yıldır falan istanbuldayız iş durumu falan buralara geldik ama kalıcı değiliz. Ben diploma için üniversite okuyorum tekrardan son senem. Çocuk falan da oluyor döneriz heralde seneye yine bende aynı 2 buçuk yıllık evliyim 3. Evimiz taşınma rekoru kırcam

Uyuz olsa mutlaka görürdün pul pul olduğuna göre ya ağır kuruluk başka bişey önerirler belki yada pappp erken merhaba dedi. İnşallah rahatlarsın ya kaşınmak berbat bir his

ayyyy foto paylaşır mısınnn bakalım içimiz açılsın :)))) <3

Uyuz olsa mutlaka görürdün pul pul olduğuna göre ya ağır kuruluk başka bişey önerirler belki yada pappp erken merhaba dedi. İnşallah rahatlarsın ya kaşınmak berbat bir his
Puppp 35. Haftalarda çıkıyormuşta o yüzden onu da eledim bence bu yırtılmanin on hazırlığı çatlak olacak. İyi bir krem bulmamiz lazım acilen

Puppp 35. Haftalarda çıkıyormuşta o yüzden onu da eledim bence bu yırtılmanin on hazırlığı çatlak olacak. İyi bir krem bulmamiz lazım acilen
Ben jel ve yağ kullanmaya başladım. Neler kullandığımın resmini paylaşıyorum. Daha iyi bir öneri olan varsa paylaşırsa sevinirim

Eklentiler

• IMG_8290.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8291.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 39
Canım kardeşim hemşire ve bana steteskop getirmişti onunlada dinliyorum ben de

Ay benim babam tayinciydi bende farkli şehirde büyüdüm, okudum, çalıştım, derken kendimi en son Ankara'da buldum eşimle de burada tanıştık eşim Ankaralı benimde 35. evimde falan oturuyor olabilirim doğduğumdan beri bir süre sonra saymayı bıraktım valla evlendiğimizden beri bizde 3. Evimizdeyiz. 9 senedir Ankara'da yaşıyorum bekarken de 3 ev degistirmistim 6. evimdeyim burada

Kızlar bugün üniversite hastanesindeki randevuma gittim bebiş iyi çok şükür ama bu minnoslar neden önden gidiyor 13+4 şuan normalde ama 14+1 14+2 ve bir ölçümde de 15 haftaya kadar cikti anlamadım ikili tarama yaptırdın mi dedi hayır dedim, ikili zamanın geçmiş üçlü istersen yapalım ücretsiz dedi, öyle diyince yapın dedim kan verdim, 1 ay sonra çıkacak dedi, bu hastaneye gitmenin en güzel yani her gidişimde rutin kanların hepsini istiyor tiroid özellikle istiyor, tam idrar da istiyor.. kötü yanı tek monitör zaten o da doktora dönük, asla görmedim bebeği, kalp atışını da duymadım ama iyi olduğunu söyledi işte muayene baya sürdü aslında inceledi ölçtü vs ama insan görmek duymak istiyor yine de.. Cinsiyeti sordum çok küçük, belli değil cinsiyeti dedi..

erken dönemlerdede olabiliyor nadirde olsa en iyi değerlendirmeyi doktor yapar zaten kontrolün yakınmış
Evet kullandığın nemlendiricilerde yeterli gelmiyor olabilir benim bütün vücudum yüzün dahil pul pul dökülüyor kaşıntım yok şükür ama deri değiştiriyorum şuan

Çok şükür canım iyi olsun da görmeyi halledersin, işte tamda bu yüzden benim ikiliyi hemen yaptılar demir ilacına falan da erken başladım. Bebelerde bişey var

Öğlen aşırı acıkmaya başladım. Sabahları soğuk sandviç yada peynirli domatesli simit tarzı şeyler yiyorum. Öğleni zor ediyorum ya midem kazınıyor
Hala et yiyemiyorum bu durum canımı sıkıyor akşamları da güzel beslenmiyorum maalesef meyve falan geçiştiriyorum yiyesim gelmiyor

Kız benim karnm indi baya çıkmış ti şimdi bugün oda indi baya varmıdır böyle bir şey

Aynı işte yüzüm fln pul pul deformasyonlar başladı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…