- 15 Eylül 2020
- 842
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.061
Bilmiyorum ki vllha cnmmŞişkinliğin varsa o inmiştir belki canım
Benim cildimde aşırı kuru çok pis ne yapsam olmuyor. Peeling yapıyorum o gün iyi ertesi gün yine aynı çok iyi nemlendirip saldım bendeAynı işte yüzüm fln pul pul deformasyonlar başladı :/
Canım geçmedi mi et tiksintin gerçi bende tavuk görünce içim kalkiyorÖğlen aşırı acıkmaya başladım. Sabahları soğuk sandviç yada peynirli domatesli simit tarzı şeyler yiyorum. Öğleni zor ediyorum ya midem kazınıyor
Hala et yiyemiyorum bu durum canımı sıkıyor akşamları da güzel beslenmiyorum maalesef meyve falan geçiştiriyorum yiyesim gelmiyor
organlarda yerleşiyor kuzum Herşey yolundadır merak etme olur ara ara ödemler iner tekrar karnın büyür artık istemesen de büyüyecekBilmiyorum ki vllha cnmm
Burada zararı fazla oldugunda oluyor. D vitamini gibi yani. Eksikliğinde birçok hastaliga sebebiyet verdiği gibi hem gebede hem bebekte fazlalığı da sıkıntı. Kandaki folat eğer sinirin üstündeyse zaten folik asit kullanımına gerek yok bence ama artık beslenme sekillerimizden ve kaliteli gıdaya çok zor ulaştığımizdan bu tarz değerler zaten düşük vücudumuzda. O yüzden dışarıdan mutlaka takviye gerekiyor. Kan tahlilleri ile kontrol edip optimum seviyede tutmak lazım yaniMerhaba hanimlar folik asit ve otizm le ilgili düşüncemi paylaştım neden bu kadar sert cevaplar verilmiş anlamadim burası herkesin fikrini düşüncesini özgürce kimseye saygısızlık yapmadan paylaştığı bir platform kendi doktorum la konuştum konuyu bu konuyla ilgili bir çalışma olduğunu ama daha sonuclanmadigini söyledi ve kararı bana bıraktı
Geçmedi kuzu ya iğrenmiyorum da aslında ama yiyemiyorum. Öğlen zorladım kendimi biraz çocuk etin tadını bilmeden doğacak diye Çökertme yedim turşuyla tadını bastıra bastıraCanım geçmedi mi et tiksintin gerçi bende tavuk görünce içim kalkiyorama onun dışındaki şeylere alıştım gibi ya hatta akşam hünkar begendi yapacağım gece olunca midem kaziniyor benimde ertesi gün ne yesem diye düşünüyorum hep. Şükür iştahsız halsiz olduğum zamanlar bitti
Büyüsün büyüsünorganlarda yerleşiyor kuzum Herşey yolundadır merak etme olur ara ara ödemler iner tekrar karnın büyür artık istemesen de büyüyecek
Burda değinmek anlatmak isteğim oydu çok güzel ozetlemisiniz teşekkürlerBurada zararı fazla oldugunda oluyor. D vitamini gibi yani. Eksikliğinde birçok hastaliga sebebiyet verdiği gibi hem gebede hem bebekte fazlalığı da sıkıntı. Kandaki folat eğer sinirin üstündeyse zaten folik asit kullanımına gerek yok bence ama artık beslenme sekillerimizden ve kaliteli gıdaya çok zor ulaştığımizdan bu tarz değerler zaten düşük vücudumuzda. O yüzden dışarıdan mutlaka takviye gerekiyor. Kan tahlilleri ile kontrol edip optimum seviyede tutmak lazım yani
Kuzum troid olmasa da öyle benim de erkenden enerjim bitiyor ama benim troid sıkıntısız. Eskisi kadar aşırı enerjik bir durumumuz yok maalesef belki zamanla o da düzelir. Turşudan da ben tiksindim dün eşim yerken bir tane minik kornişon koklayıp attım ağzıma yok yani yutamadimGeçmedi kuzu ya iğrenmiyorum da aslında ama yiyemiyorum. Öğlen zorladım kendimi biraz çocuk etin tadını bilmeden doğacak diye Çökertme yedim turşuyla tadını bastıra bastıratavukta yemek istemiyorum yiyebildiğim tek et şaka gibi ama Kaz eti
Benim tiroidler aptal etti beni akşam olunca bütün kanım çekilip enerjim bitiyor ne yemek yiyesim geliyo ne başka bişey.
Düzeleceğini sanmıyorum kuzum ya civarın en iyi endokrin uzmanına gidiyorum ama ilaç dozu yeterli gelmediği için beni toparlamıyor. Düşük olsa bi dert yüksek olsa bir dert gerçekten. Diyorum ya kızımda bu haftalarda fotolara videolara bakıyorum full dışardayım kahvaltılar yemekler arkadaşlarla gezmeler ama bunda babaanne oldum gebelik hormonunun yanı sıra birde durmadan tsh salgılıyor beyinKuzum troid olmasa da öyle benim de erkenden enerjim bitiyor ama benim troid sıkıntısız. Eskisi kadar aşırı enerjik bir durumumuz yok maalesef belki zamanla o da düzelir. Turşudan da ben tiksindim dün eşim yerken bir tane minik kornişon koklayıp attım ağzıma yok yani yutamadimyağda kavrulmuş soğan mahvediyordu beni o da artık eskisi kadar rahatsız etmiyor gibi. Bir iki haftaya biter bence cogumuzda bu durumlar inşallah
Haftaya cumartesi gelmiyor hepimiz kontrolden sonra bi iki hafta rahat nefes alıyoruz gerçekten az kaldıBüyüsün büyüsünrazym herşeye vllha şu randevu günüm bir gelse başka bir şey istemiyorum iki Şubat çok var ama bklm senin ne žmandi
Wcb gebelikte biraz yüksek çıkabiliyor benimde sınır değerin üstündeydi biraz doktor sıkıntı yaratmayacağını söyledi ama yorumu crp ve lokosite ne olur bilmiyorum canım. Lokösitte bana az bir miktar gibi geldi.Kızlar merhaba
Dün sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yaptırdım. Crp 12 cıkmış ayrıiica idrarda lökosit 2 pozitif ve wbc 16 çıkmış.
Kadin dogum randevum salı günü. Öne ceksem mi acaba. Bu seviyeler ciddi midir?
Öyle vllha gerçektenHaftaya cumartesi gelmiyor hepimiz kontrolden sonra bi iki hafta rahat nefes alıyoruz gerçekten az kaldı
Benim okuduğum coğu yorumda da hamilelikte yükselebileceği yaziyor. Bir de saglık ocagi tahlillerine pek güvenemiyorum da.Wcb gebelikte biraz yüksek çıkabiliyor benimde sınır değerin üstündeydi biraz doktor sıkıntı yaratmayacağını söyledi ama yorumu crp ve lokosite ne olur bilmiyorum canım. Lokösitte bana az bir miktar gibi geldi.
Merhaba. Kendi adıma sert tepki verdiğimi düşünmüyorum. Kızlar ben kullanmak istemedim folik asiti otizm düşüncesi yüzünden içime sinmedi demek farklı, ben folik asit almadım otizmi tetikliyor diye keskin bir dille konuşmak çok çok farklı. Mesajın da aynen bu şekildeydi. Yine söylüyorum herkes bebeği için en iyisini bilir zatenMerhaba hanimlar folik asit ve otizm le ilgili düşüncemi paylaştım neden bu kadar sert cevaplar verilmiş anlamadim burası herkesin fikrini düşüncesini özgürce kimseye saygısızlık yapmadan paylaştığı bir platform kendi doktorum la konuştum konuyu bu konuyla ilgili bir çalışma olduğunu ama daha sonuclanmadigini söyledi ve kararı bana bıraktı
Evet evet canım banada gebelikte yüksek çıkar demişti doktor zaten. İçin rahat etmezse tekrar et tahlilleri istersenBenim okuduğum coğu yorumda da hamilelikte yükselebileceği yaziyor. Bir de saglık ocagi tahlillerine pek güvenemiyorum da.
Ah canım yaşın da gençmis aslında yaş büyüdükçe gebelik ve sıkıntılar artıyor diyorlar ki bence doğru. Arkadaşlarımın eşleri hamile 30 lu yaşların basindalar daha rahat geçiriyorlar ama ben ilk 3 ay gerçekten tır çarpmış gibiydim. Yeni yeni toparlıyorum rutinlerime dönebildim. Hiç kusmayan tanıdığım var ya. Benim içim dışıma çıktı ilk 3 ay. Zaten zaman hızlı geçiyor bak 4. Aya girdik bile nerdeyse yariladik kız hamileligiDüzeleceğini sanmıyorum kuzum ya civarın en iyi endokrin uzmanına gidiyorum ama ilaç dozu yeterli gelmediği için beni toparlamıyor. Düşük olsa bi dert yüksek olsa bir dert gerçekten. Diyorum ya kızımda bu haftalarda fotolara videolara bakıyorum full dışardayım kahvaltılar yemekler arkadaşlarla gezmeler ama bunda babaanne oldum gebelik hormonunun yanı sıra birde durmadan tsh salgılıyor beyinsağlıkla atlatalım da 5 ay daha idare edicez yapacak hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?