2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bence de zira doktorlar dahi kendi aralarında çelişiyor

Kızlar bu arada tabloda cinsiyetini güncelleme mi isteyen biri var mı ? Arada mesaj kaçırmış olabilirim ekleyebiliriz onları da
Ben ayın 26sını bekliyorummm doktorun ağzından kesin kelimesini duyar duymaz yazacagim sana

Canım peki önden gittiği için mi sezeryan oldun benim bebiş de önden gidiyor

Oğlumda folik asitin alasını kullandım folbiol çok şükür oğlum sağlıklı hiçbir otizim belirtisi yok, bir öncekinde dedim ki eskiden folik asit mi varmış, biz nasıl doğduk her şeye takmiycam bu sefer rahat olcam dedim ve hamileliği ogrenene kadar kullanmadım, sonrasinda da çok düzenli kullanmadım ve kalp durmasıyla sonlandı biliyorsunuz önceki, üniversitede genetik testlerimi yaptırmak istediğimde yaşayan oğlun var tek düşükle de yapmayız dedikten sonra ilk sorduğu soru folik asit kullanmış miydin oldu, orda bı durdum, kara kara düşündüm, dedim öğrendiğimde kullanmaya basladim ama çok aşırı düzenli değildi, belki de folik asite dikkat etmediğin için kalbi durdu dedi o doktor tabi ben çıktıktan sonra benim suçum benim suçum diye diye ağladım, folik asitten miydi bilinmez ama eksikliği de noral tüp defekti sendromuna sebep olabiliyor hepimiz biliyoruz ben sana katılıyorum boyle hassas konularda çok fazla fikir belirtmemek daha faydalı, benim mesela aklımda hala soru isareti var folik asitten miydi diye, aşı konusu da dediğin gibi bugün olsa belki hiçbirimiz asi yaptirmazdik ama o gün şartlar onu gerektiriyordu mecbur yaptırdık.. Doktorlara guvenmekten başka çaremiz yok, kendi cocugu ile ilgili karar veren herkese saygım var bugün o kişi için bu doğru yarın yanlış olabiliyor örnek ben :) inşallah hepimiz doğru kararlar veririz çocuklarımızla ilgili her zaman...

Çoookk teşekkür ederim canım insan olmayan meyveyi arzu ediyor tabi ki isterdim bi kızım var bide oğlum olsun ama böylesi de güzel tabi ki.. hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar
Benim de bir kızım vardı, doktor ilk baktığında kıza benziyor deyince sevinmiştik ailecek çünkü kardeşlerin aynı cinsten olması büyük bir lütuf. Sonraki kontrolde erkek çıktı ve hepimiz biraz üzüldük o gün. Kesinlikle aynı cinsten olmasını tercih ederdim, bunu çocuklarım için isterdim. İki çocuğunuz da hemcinsi bir kardeşi olacağı için çok şanslı

Kız kardeşler bir de çok bağlı oluyor birbirine. Bende hep bir ablam ya da kız kardeşim olsun isterdim o yüzden. İki erkek kardeşim var. ilki kız ikinci bebisi kız bekleyenler çok çok şanslı bence. Hep bir yoldaşı olacak hayatında çünkü biz kendi ömrümüzü bilemiyoruz. Ben tek çocuk düşündüğüm için farketmez modundaydim sonra istemsiz erkek olsun demiştim erkek olduğunu öğrenince de sevindim. Ama birden fazla çocuk planım olsaydı mutlaka kız kardeşler olsun isterdim valla

Ben jel ve yağ kullanmaya başladım. Neler kullandığımın resmini paylaşıyorum. Daha iyi bir öneri olan varsa paylaşırsa sevinirim
Ben en iyi çözümün farklı markaları aynı anda kullanmak olduğunu duydum canım. Şuanda Bio-oil yağ, Mustela çatlak kremi ve yağı, Palmer's kakao yağı ve Badger çatlak kremi kullanıyorum. Sabah ve öğlen kolay emildiği için kremleri (işteyken zor olmasın diye), akşamları da yağ formda olanları kullanıyorum. Lierac'ı da ay sonunda ekleyeceğim rutinime. Tüm bunlara rağmen çatlarsam da daha da yapıcak bişey yok

Hiç kimseyi acabaya sürüklemeye hiç gerek yok helede bu kişi hamile ve 10 kaplan gücündeyken kelebek kadar narinse
Aminnn inşallah en doğru kararları alırı alırız

Çoookk teşekkür ederim canım insan olmayan meyveyi arzu ediyor tabi ki isterdim bi kızım var bide oğlum olsun ama böylesi de güzel tabi ki.. hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar
Evet kesinlikle doğru söyluyorsun eskiler gibi çok doğum yapma çok çocuk imkanlarımız da yok ondan insan iki meyveyi de istiyor benim eşim mesela 3.cocuga aşırı karşı, ben evlenmeden öncesinden beri hep 3 çocuk 3 çocuk demiştim eşim de hep iki iki şimdi bir oğlum var ve bu da erkek olursa o çocukluğumdan beri hayalim olan kız çocuk içimde kalacak, bu benim son şansım ondan kız olmasını çok isterim ben de ama başta böyle demiyordum oğlan mi olsa acaba erkek erkeğe çok iyi anlaşırlar falan diyordum, yine de 11+4 te de olsa doktorun ağzından erkek çıktı bı kez benim de büyük ihtimalle iki oğlum olacak diğer kontrolde netleşir tam net değilim dese de ben erkek bekliyorum yine de Allah'ım hayırlısını nasip etsin sağlıcakla, onlar da iki erkek kardeş daha güzel anlaşır benim bir erkek kardeşim var biz çok da iyi anlaşamıyoruz farklı cinsiyetler anne baba icin guzel oluyor, aynı cinsiyetler kardeşler için bence

Insallah insallah ben son iki kontrolde de bacak arasını gördüm doktor da gosterdi boş diye ama sonradan ordan bi pipi belirir mi acaba diye muallaktayim hala
Bende yanlış pipi mi gördüler acaba diye kıyafet bile alamıyorum evet bak pipi burda diye kesin desinde ciciler alayım

Benimki bacakları ileri geri sallayıp pipiyi de sallıyor çok komikler ya evde de keşke ultrason olsa da hep baksak hareketlerine
Ay keşke valla çok isterdim şapşikler ya benimki parende atıyodu kuduruk ayağını da katlamış yüzüstü döndü bi öncekinde pat diye uyuyakaldı falan tam bir ikizler erkeği gibi

Canım peki önden gittiği için mi sezeryan oldun benim bebiş de önden gidiyor
Kendi tercihimdi. 38'de alınacaktı normalde ama son kontrolde gelişimi durduğu için erken alındı. İri bebekle aşağısını dağıtmak istemedim açıkcası ve etrafımın tavsiyesi de sezeryan yönündeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…