- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.141
27 yaşındayım benim enabıza 13 gün sonra düştüArkadaşlar, 37 yaşında olup ikili test sonucu çıkanlar var mı ? Sonuç ne çıktı acaba... Ben 37 yaşındayım, ikili tarama için kan verdim, e nabız dan bakıyorum ama değer yazmıyor hiç, yarın kontrolum var, merak ettim şimdiden.
İkili teste cinsiyet belli olmaz dimi bi umut gittim 12+1deyiz çok küçük dedi çatlıycam
Benim doktorum 12.haftada %99 diyerek cinsiyeti söyledi.İkili teste cinsiyet belli olmaz dimi bi umut gittim 12+1deyiz çok küçük dedi çatlıycam
Nipt olsa belli olurdu ama ikili testte sadece anomali bakılıyor. Bazen doktor 15. haftayı bekler söylemek icin, içinden bir tahmini vardır mutlaka amaİkili teste cinsiyet belli olmaz dimi bi umut gittim 12+1deyiz çok küçük dedi çatlıycam
bana yüzde yetmiş pipi var dedi diye gittim mavi yelek, lacivert alt, mavili çoraplar ve mavili eldiven aldım zaten bnde erkek hissediyorum diye kesin erkek gözüyle bakıyorum. cumartesi kontrol var kız çıkarsa hayatımın şokunu yaşıycamBende yanlış pipi mi gördüler acaba diye kıyafet bile alamıyorum evet bak pipi burda diye kesin desinde ciciler alayım
Aman karnın dışında özellikle üst bacakalrida unutmayın kızlar.! Benim ilk bebek ama ablamdan biliyorum çok dikkat ederdi. Hep yağ sürerdi karnina ve yanlarina. Sonra bi baktık karında hiç bisey yok. Ama bacaklara sürmedigi için oralar hep çatlak olmuştu.Ben en iyi çözümün farklı markaları aynı anda kullanmak olduğunu duydum canım. Şuanda Bio-oil yağ, Mustela çatlak kremi ve yağı, Palmer's kakao yağı ve Badger çatlak kremi kullanıyorum. Sabah ve öğlen kolay emildiği için kremleri (işteyken zor olmasın diye), akşamları da yağ formda olanları kullanıyorum. Lierac'ı da ay sonunda ekleyeceğim rutinime. Tüm bunlara rağmen çatlarsam da daha da yapıcak bişey yok
Ben bacaklara sürmüyordum iyi oldu söylediğin canımAman karnın dışında özellikle üst bacakalrida unutmayın kızlar.! Benim ilk bebek ama ablamdan biliyorum çok dikkat ederdi. Hep yağ sürerdi karnina ve yanlarina. Sonra bi baktık karında hiç bisey yok. Ama bacaklara sürmedigi için oralar hep çatlak olmuştu.
Canım ben goguslerime de sürüyorum. Herkeste aynı mı bilmiyorum da benim gebelik belirtisi olarak göğüslerim büyümüştü şuan daha da büyükler. Sanki daha da büyüyecek ve catlayacaklar gibi o yüzden özellikle duştan sonra kuruluk olmasın diye üst bacağım, karnım, yanlarım, göğüslerim ve kalçama boca ediyorumBen bacaklara sürmüyordum iyi oldu söylediğin canım
Hatta göğüs ve kalça kısmına da sürün. Süt dolmaya baslayınca göğüs bile çatlıyor. Kalça da büyüyor haliyle ve orası da çatlıyor.Ben bacaklara sürmüyordum iyi oldu söylediğin canım
Benim kalcam çatlak dolu ya bebekten değil ergenlikten kalmaHatta göğüs ve kalça kısmına da sürün. Süt dolmaya baslayınca göğüs bile çatlıyor. Kalça da büyüyor haliyle ve orası da çatlıyor.
Benim 10+0 da erkek tahmin etti testise benzeyen birsey gordum dedi. 10.haftada baska tahmin alan var mi aramizda? Bir oglum vardi ben hep kizim olacak diye hissediyordum ruyamda da oyle gormustum. Ama erkek olursa da ogluma arkadas olur cok sevinirimBenim 4,5 yaşındaki oğluma denedim kız çıkıyorsuanki de kız çıkıyor, hepsi yalan nasipten ötesi yok, çin de Rus da kız çıkıyor bende ama buna da 11+4 te erkek dedi doktor, tamamen nasip inanmıyorum hiçbirine artık
Orjinal kantoron yağı bulabilirseniz alın. Orjinal kantoron yağı güneste beklemez, gölgede, ışık girmeyen bir ortamda en az 3 ayda fermente olur. Ben köyde yaşıyorum ve bahçemdeki kantoronlardan kendime yapmıştım bu yaz. Kantorondan daha etkili bir deri yenileyici tanımıyorum. Hem doğal vücuda kimyasal girmiyor, hem de yara, pişik, sinek ısırığı bir günde yeniliyor, Bebeğime pişik kremi olarak da kullanacağım kısmet olursa.Benim kalcam çatlak dolu ya bebekten değil ergenlikten kalmakalcam catlarsa daha ne kadar çatlar bilmiyorim da başka bölgemde yok çok şükür. İnşallah gebelikten de çatlamaz
Kantaron yağı kesinlikle alerjik bir oğlu olan benim en yakın arkadaşımdıOrjinal kantoron yağı bulabilirseniz alın. Orjinal kantoron yağı güneste beklemez, gölgede, ışık girmeyen bir ortamda en az 3 ayda fermente olur. Ben köyde yaşıyorum ve bahçemdeki kantoronlardan kendime yapmıştım bu yaz. Kantorondan daha etkili bir deri yenileyici tanımıyorum. Hem doğal vücuda kimyasal girmiyor, hem de yara, pişik, sinek ısırığı bir günde yeniliyor, Bebeğime pişik kremi olarak da kullanacağım kısmet olursa.
Benim hem perinatalog erkek gibi geldi dedi hemde kendi doktorum erkek gibi gördüm dedi ama detaylı ultrasona kadar bişey alır mıyım bilmiyorum Herşey olabilir canımbana yüzde yetmiş pipi var dedi diye gittim mavi yelek, lacivert alt, mavili çoraplar ve mavili eldiven aldım zaten bnde erkek hissediyorum diye kesin erkek gözüyle bakıyorum. cumartesi kontrol var kız çıkarsa hayatımın şokunu yaşıycam
Çok doğru kararKantaron yağı kesinlikle alerjik bir oğlu olan benim en yakın arkadaşımdıen etkili denen pişik kreminden de daha iyi geldi oğluma hep.. asla pişik kremi almiycam şimdi de yine kantaron yağından devam
Bana erkek yazabilir misin? İsim de AtaKızlar bu arada tabloda cinsiyetini güncelleme mi isteyen biri var mı ? Arada mesaj kaçırmış olabilirim ekleyebiliriz onları da
Cnm ben iki oğlumuda bu haftalarda öğrendim acaba bunuda öğrenir miyim diye düşündüm küçük dedi ama oglanlari ozelde öğrenmiştim acaba ultrason farkımı11+1de ogrendim canim. Yuzde 99 diye oran vererek soyledi. 4 gun sonra da gen testinde kesinlesti. Bebegin gostermesiyle de alakali ama bazi doktorlarin garanticiligiyle de alakali oldugunu dusunuyorum. O merak etmedigi icin umursamıyor ve iyice emin olana kadar da agzini acmiyor bence
Valla aslında en mantıklısı almamak da ben genel olarak çok aceleci ve heycanlıyım (7 aylığım zaten ne kadar sabırsız olduğumu düşünBenim hem perinatalog erkek gibi geldi dedi hemde kendi doktorum erkek gibi gördüm dedi ama detaylı ultrasona kadar bişey alır mıyım bilmiyorum Herşey olabilir canım
39 yaşındayım. Özelde yaptırmıştım, 7 günde enabıza düşmüştü ama detay yazmıyordu. Hastaneden gidip sonucu alınca öğrendim detayları. Hastaneden öğrenebilirsin sen de.Arkadaşlar, 37 yaşında olup ikili test sonucu çıkanlar var mı ? Sonuç ne çıktı acaba... Ben 37 yaşındayım, ikili tarama için kan verdim, e nabız dan bakıyorum ama değer yazmıyor hiç, yarın kontrolum var, merak ettim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?