- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.181
instgramda da denk geliyorum ne çok Aras ismini koymuşlar.. Okullarda da asıl patlamayı Aslan ismi yapacak bence çok fazla koyuluyor şu sıralarOğlumun kreste sinifinda 5 kişi Arasyoksa ben de Aras ismini seviyordum ama herkes Aras olunca erkek olursa Aras olur fikri çıktı aklımdan Oğlumun isminden hiçbir zaman pişman olmadım "Çınar Ege" umarım yine bu kadar çok içimize sinen bir isim buluruz
Gebeliğin ilk 3 ayında üst limit 2.5 canım. Referans değerine aldırma ve önemli bir konu bencede bir gitCanım senin tsh 4,1 çıktı normal aralıkta ama yüksek dedi gebelik için endokrin git bir dedi
Merhaba canım imkansıza yakın. İstisna belki vardır ama 18lerden sonra hissediliyor genelde özellikle ilk gebelikseMerhaba kızlar bizde 13+4 üz temmuz sonu gelicek inşallah bebişimilk gebeliğim ama herkes hareket hissedersin diyor daha hissetmedim sizler hissediyor musunuz
Canım benim nerden bileceksin. az önce de yazdım kızı olup ikinci bebeği de kız olacaklar çok şanslı diye. Ben onun eksikliğini çok yaşadım. Benim şimdi karın ağrım doğum sonrası, doğuma kiminle gidileceği vs vs. Annecigi yaninda olacaklar da çok şanslıAyyy başınız sağ olsun. Allah size, eşinize ve evlatlarınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin. Bu acı anıyı bu sekilde depreştirmek istemezdim, çok üzgünüm(
Tamam canım randevu alayım doktorda tekrarlama gereği duydu kan aldı ben endokrin den de randevu alayım hemen sağolGebeliğin ilk 3 ayında üst limit 2.5 canım. Referans değerine aldırma ve önemli bir konu bencede bir git
Oğlumun adını kimsede duyamam sanırıminstgramda da denk geliyorum ne çok Aras ismini koymuşlar.. Okullarda da asıl patlamayı Aslan ismi yapacak bence çok fazla koyuluyor şu sıralar
Aras yeğenimin adı valla 4 yaşında şimdi. Bu sene aslan patladı herkes aslan koydu kızlarda da Lina. Okullarda her sınıfta 4-5 Lina ve aslan olacakinstgramda da denk geliyorum ne çok Aras ismini koymuşlar.. Okullarda da asıl patlamayı Aslan ismi yapacak bence çok fazla koyuluyor şu sıralar
Mekanı cennet bahçeleri olsun inşallah anneciğininAh canım annemi kaybettik biz 10 yıldan fazla oldu. Sen deyince aklıma geldi zaten kantoron da.
Benim eşimin adı herhalde tr de birkaç kişide vardır onun da sıkıntısi başka her adını söylediğinde en az 5 kere tekrar ediyor garibim. Artık bir yerde isim lazimsa benimkini kullanıyorOğlumun adını kimsede duyamam sanırım
Olsun ne güzel işte ya farklı olmak güzeldir. Beni tamamen bu isme iten tınısı anlamı ve Türkçe kökenli olmasıydıBenim eşimin adı herhalde tr de birkaç kişide vardır onun da sıkıntısi başka her adını söylediğinde en az 5 kere tekrar ediyor garibim. Artık bir yerde isim lazimsa benimkini kullanıyoro da bu durumdan çekmiş isim onemli diyor
Rica ederim kuzum ihmal etme inşallah hallolur hemencikTamam canım randevu alayım doktorda tekrarlama gereği duydu kan aldı ben endokrin den de randevu alayım hemen sağol
Kesinlikle katılıyorum çok fazla var. Benim de arkadaşlarımın bebekleri geçen sene asel çok kondu. Çınar Eymen Aras Asel Lina Alin bunlar çok duyduğum isimler. Esila kimsede duymadım ama çoğalıyor sanırım kaç kişide var diye araştırdımAras yeğenimin adı valla 4 yaşında şimdi. Bu sene aslan patladı herkes aslan koydu kızlarda da Lina. Okullarda her sınıfta 4-5 Lina ve aslan olacak
Bende çok merak ettim valla.Benim eşimin adı herhalde tr de birkaç kişide vardır onun da sıkıntısi başka her adını söylediğinde en az 5 kere tekrar ediyor garibim. Artık bir yerde isim lazimsa benimkini kullanıyoro da bu durumdan çekmiş isim onemli diyor
Doğuma giderken hic endiselenmeCanım benim nerden bileceksin. az önce de yazdım kızı olup ikinci bebeği de kız olacaklar çok şanslı diye. Ben onun eksikliğini çok yaşadım. Benim şimdi karın ağrım doğum sonrası, doğuma kiminle gidileceği vs vs. Annecigi yaninda olacaklar da çok şanslı
Öncelikle hayırlı olsunMerhaba kızlar bizde 13+4 üz temmuz sonu gelicek inşallah bebişimilk gebeliğim ama herkes hareket hissedersin diyor daha hissetmedim sizler hissediyor musunuz
Esila var bizim çevrede. Ama son dönem çok hoşuma giden kız adı Asin İlay ve Elay oldu benim bu 4 harf sevdamın sonu yok galibaKesinlikle katılıyorum çok fazla var. Benim de arkadaşlarımın bebekleri geçen sene asel çok kondu. Çınar Eymen Aras Asel Lina Alin bunlar çok duyduğum isimler. Esila kimsede duymadım ama çoğalıyor sanırım kaç kişide var diye araştırdım
Bence deOğlumun adını kimsede duyamam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?