2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Merhaba kızlar bizde 13+4 üz temmuz sonu gelicek inşallah bebişim ilk gebeliğim ama herkes hareket hissedersin diyor daha hissetmedim sizler hissediyor musunuz

instgramda da denk geliyorum ne çok Aras ismini koymuşlar.. Okullarda da asıl patlamayı Aslan ismi yapacak bence çok fazla koyuluyor şu sıralar

Merhaba kızlar bizde 13+4 üz temmuz sonu gelicek inşallah bebişim ilk gebeliğim ama herkes hareket hissedersin diyor daha hissetmedim sizler hissediyor musunuz
Merhaba canım imkansıza yakın. İstisna belki vardır ama 18lerden sonra hissediliyor genelde özellikle ilk gebelikse

Ayyy başınız sağ olsun. Allah size, eşinize ve evlatlarınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin. Bu acı anıyı bu sekilde depreştirmek istemezdim, çok üzgünüm (
Canım benim nerden bileceksin. az önce de yazdım kızı olup ikinci bebeği de kız olacaklar çok şanslı diye. Ben onun eksikliğini çok yaşadım. Benim şimdi karın ağrım doğum sonrası, doğuma kiminle gidileceği vs vs. Annecigi yaninda olacaklar da çok şanslı

instgramda da denk geliyorum ne çok Aras ismini koymuşlar.. Okullarda da asıl patlamayı Aslan ismi yapacak bence çok fazla koyuluyor şu sıralar
Aras yeğenimin adı valla 4 yaşında şimdi. Bu sene aslan patladı herkes aslan koydu kızlarda da Lina. Okullarda her sınıfta 4-5 Lina ve aslan olacak

Oğlumun adını kimsede duyamam sanırım
Benim eşimin adı herhalde tr de birkaç kişide vardır onun da sıkıntısi başka her adını söylediğinde en az 5 kere tekrar ediyor garibim. Artık bir yerde isim lazimsa benimkini kullanıyor o da bu durumdan çekmiş isim onemli diyor

Olsun ne güzel işte ya farklı olmak güzeldir. Beni tamamen bu isme iten tınısı anlamı ve Türkçe kökenli olmasıydı ay özel olmayacaksa merak ettim

Aras yeğenimin adı valla 4 yaşında şimdi. Bu sene aslan patladı herkes aslan koydu kızlarda da Lina. Okullarda her sınıfta 4-5 Lina ve aslan olacak
Kesinlikle katılıyorum çok fazla var. Benim de arkadaşlarımın bebekleri geçen sene asel çok kondu. Çınar Eymen Aras Asel Lina Alin bunlar çok duyduğum isimler. Esila kimsede duymadım ama çoğalıyor sanırım kaç kişide var diye araştırdım

Bende çok merak ettim valla.

Doğuma giderken hic endiselenme
Esin yan gelip yatan bi tip degilse
Esten iyisi yok :)
zaten bir ya da en fazla 2 gece
Dogumdan sonra yanında kalabilecek biri yok mu evde?
Orda da aslında gelen giden olmayacaksa
Ona da gerek yok

Öncelikle hayırlı olsun 13. hafta ilk gebelik için çok erken. Ben 16+6 dayım hala net bir şey hissetmiyorum. 22'ye kadar yolu var diyor doktorlar, endişe etme sakın

Esila var bizim çevrede. Ama son dönem çok hoşuma giden kız adı Asin İlay ve Elay oldu benim bu 4 harf sevdamın sonu yok galiba

Oğlumun adını kimsede duyamam sanırım
Bence de en güzel isimler daha az olanlar bence çok güzel düşünmüşsün canım Çok güzel bir isim buluyoruz ama o çocuğun yerine kendimizi koyduğumuzda , okula başladığında aynı isimden 3-4 olması hoş ve özel değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…