- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.161
Pisige iyi geldiğini duymuştum canım ama çatlak için kullanıldığını bilmiyordum teşekkür ederimOrjinal kantoron yağı bulabilirseniz alın. Orjinal kantoron yağı güneste beklemez, gölgede, ışık girmeyen bir ortamda en az 3 ayda fermente olur. Ben köyde yaşıyorum ve bahçemdeki kantoronlardan kendime yapmıştım bu yaz. Kantorondan daha etkili bir deri yenileyici tanımıyorum. Hem doğal vücuda kimyasal girmiyor, hem de yara, pişik, sinek ısırığı bir günde yeniliyor, Bebeğime pişik kremi olarak da kullanacağım kısmet olursa.
Rica ederim annenize de gecmiş olsun.Pisige iyi geldiğini duymuştum canım ama çatlak için kullanıldığını bilmiyordum teşekkür ederim. Anneme de radyoterapi aldığı dönem kullanmistik dediğin gibi özellikle yaniga da iyi geliyor
Bizim de kızımız olsa hazırdı canım hazel koyacaktik. Kız bebeğe isim daha kolay bulunuyor gibi ama erkek için bizde çok kararsız kaldık. Bazı isimlerin mizacı çok sert oluyor beğendiğim bir iki isim vardı onları da koymak istemedik bebege Uraz koyalım şansmiş bir de anlamı şansli bir bebek olur inşallahYaa ne güzel isimler bile bulmuşsunuzBiz kız olsa 80 isim bulmuştuk şimdiye kadar ama erkeğe bulamıyoruz bir türlü. Ne düşünsem yakıştıramıyorum sanki. Bir de moda olan bir isim istemiyorum, çünkü ilerde okula baslayınca aynı isimden 3-4 kişi oluyor sınıfta
Gözünüz aydın canımBana erkek yazabilir misin? İsim de Ata
Ah canım annemi kaybettik biz 10 yıldan fazla oldu. Sen deyince aklıma geldi zaten kantoron da.Rica ederim annenize de gecmiş olsun.
Seninki ezelden geliyormuş canım senle yarışamamAy benim babam tayinciydi bende farkli şehirde büyüdüm, okudum, çalıştım, derken kendimi en son Ankara'da buldum eşimle de burada tanıştık eşim Ankaralı benimde35. evimde falan oturuyor olabilirim doğduğumdan beri bir süre sonra saymayı bıraktım valla evlendiğimizden beri bizde 3. Evimizdeyiz. 9 senedir Ankara'da yaşıyorum bekarken de 3 ev degistirmistim 6. evimdeyim burada
Oğlumun kreste sinifinda 5 kişi ArasYaa ne güzel isimler bile bulmuşsunuzBiz kız olsa 80 isim bulmuştuk şimdiye kadar ama erkeğe bulamıyoruz bir türlü. Ne düşünsem yakıştıramıyorum sanki. Bir de moda olan bir isim istemiyorum, çünkü ilerde okula baslayınca aynı isimden 3-4 kişi oluyor sınıfta
Yaaa teşekkür ederimmmmm , yorumunuzun güzelliğiBenim de bir kızım vardı, doktor ilk baktığında kıza benziyor deyince sevinmiştik ailecek çünkü kardeşlerin aynı cinsten olması büyük bir lütuf. Sonraki kontrolde erkek çıktı ve hepimiz biraz üzüldük o gün. Kesinlikle aynı cinsten olmasını tercih ederdim, bunu çocuklarım için isterdim. İki çocuğunuz da hemcinsi bir kardeşi olacağı için çok şanslı
Yaa sormayın benim de ismim zamanın polüler isimlerindenmiş. Her gittiğim sınıfta en az bir tane olurdu benim ismimden. Ben çektim, evlatlarım çekmesinOğlumun kreste sinifinda 5 kişi Arasyoksa ben de Aras ismini seviyordum ama herkes Aras olunca erkek olursa Aras olur fikri çıktı aklımdan Oğlumun isminden hiçbir zaman pişman olmadım "Çınar Ege" umarım yine bu kadar çok içimize sinen bir isim buluruz
Oyyy gönlünüzce olsunEvet kesinlikle doğru söyluyorsun eskiler gibi çok doğum yapma çok çocuk imkanlarımız da yok ondan insan iki meyveyi de istiyor benim eşim mesela 3.cocuga aşırı karşı, ben evlenmeden öncesinden beri hep 3 çocuk 3 çocuk demiştim eşim de hep iki ikişimdi bir oğlum var ve bu da erkek olursa o çocukluğumdan beri hayalim olan kız çocuk içimde kalacak, bu benim son şansım ondan kız olmasını çok isterim ben de ama başta böyle demiyordum oğlan mi olsa acaba erkek erkeğe çok iyi anlaşırlar falan diyordum, yine de 11+4 te de olsa doktorun ağzından erkek çıktı bı kez benim de büyük ihtimalle iki oğlum olacak diğer kontrolde netleşir tam net değilim dese de ben erkek bekliyorum yine de Allah'ım hayırlısını nasip etsin sağlıcakla, onlar da iki erkek kardeş daha güzel anlaşır benim bir erkek kardeşim var biz çok da iyi anlaşamıyoruz farklı cinsiyetler anne baba icin guzel oluyor, aynı cinsiyetler kardeşler için bence
Öyle mi diyorsun canım , ne bilim insan öbür meyveyi de tatmak istiyor ama rabbim böyle uygun gördüIki kızın tadindan yenmez
Ayyy başınız sağ olsun. Allah size, eşinize ve evlatlarınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin. Bu acı anıyı bu sekilde depreştirmek istemezdim, çok üzgünümAh canım annemi kaybettik biz 10 yıldan fazla oldu. Sen deyince aklıma geldi zaten kantoron da.
Canım senin tsh 4,1 çıktı normal aralıkta ama yüksek dedi gebelik için endokrin git bir dediDüzeleceğini sanmıyorum kuzum ya civarın en iyi endokrin uzmanına gidiyorum ama ilaç dozu yeterli gelmediği için beni toparlamıyor. Düşük olsa bi dert yüksek olsa bir dert gerçekten. Diyorum ya kızımda bu haftalarda fotolara videolara bakıyorum full dışardayım kahvaltılar yemekler arkadaşlarla gezmeler ama bunda babaanne oldum gebelik hormonunun yanı sıra birde durmadan tsh salgılıyor beyinsağlıkla atlatalım da 5 ay daha idare edicez yapacak hiç bişey yok
Sağlıkla gelsin Ata beyBana erkek yazabilir misin? İsim de Ata
Hiç bişey olmaz hevesine sağlık kuzucumValla aslında en mantıklısı almamak da ben genel olarak çok aceleci ve heycanlıyım (7 aylığım zaten ne kadar sabırsız olduğumu düşün) o yüzden almış buldum kendimi
Adıyla güzel yaşasın Uraz paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?