2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Pisige iyi geldiğini duymuştum canım ama çatlak için kullanıldığını bilmiyordum teşekkür ederim. Anneme de radyoterapi aldığı dönem kullanmistik dediğin gibi özellikle yaniga da iyi geliyor

Kızlar bu çatlak oluşumu içim krem ya da yağ öncesinde yumuşak bir at kılı fırça kullanımı da öneriliyor. Hatta kaşınan yeri bu fırçayla kaşıyıp tırnakların deriye vereceği zarardan da korunabilirsiniz diye okudum

Yaa ne güzel isimler bile bulmuşsunuz Biz kız olsa 80 isim bulmuştuk şimdiye kadar ama erkeğe bulamıyoruz bir türlü. Ne düşünsem yakıştıramıyorum sanki. Bir de moda olan bir isim istemiyorum, çünkü ilerde okula baslayınca aynı isimden 3-4 kişi oluyor sınıfta

Pisige iyi geldiğini duymuştum canım ama çatlak için kullanıldığını bilmiyordum teşekkür ederim. Anneme de radyoterapi aldığı dönem kullanmistik dediğin gibi özellikle yaniga da iyi geliyor
Rica ederim annenize de gecmiş olsun.

Bizim de kızımız olsa hazırdı canım hazel koyacaktik. Kız bebeğe isim daha kolay bulunuyor gibi ama erkek için bizde çok kararsız kaldık. Bazı isimlerin mizacı çok sert oluyor beğendiğim bir iki isim vardı onları da koymak istemedik bebege Uraz koyalım şansmiş bir de anlamı şansli bir bebek olur inşallah

Seninki ezelden geliyormuş canım senle yarışamam

Oğlumun kreste sinifinda 5 kişi Aras yoksa ben de Aras ismini seviyordum ama herkes Aras olunca erkek olursa Aras olur fikri çıktı aklımdan Oğlumun isminden hiçbir zaman pişman olmadım "Çınar Ege" umarım yine bu kadar çok içimize sinen bir isim buluruz

Yaaa teşekkür ederimmmmm , yorumunuzun güzelliği

Yaa sormayın benim de ismim zamanın polüler isimlerindenmiş. Her gittiğim sınıfta en az bir tane olurdu benim ismimden. Ben çektim, evlatlarım çekmesin

Oyyy gönlünüzce olsun sağlıklı doğsunlar inşallah

Canım senin tsh 4,1 çıktı normal aralıkta ama yüksek dedi gebelik için endokrin git bir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…