- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.201
Aslında gayem değişik isim bulmak değildi sadece içime çok sinmesini istedim ve tabiki Türkçe 4 harfBence deen güzel isimler daha az olanlar bence çok güzel düşünmüşsün canım Çok güzel bir isim buluyoruz ama o çocuğun yerine kendimizi koyduğumuzda , okula başladığında aynı isimden 3-4 olması hoş ve özel değil bence
Eşimi istiyorum daha çok yanımda. Kayınvalidem gelir herhalde zaten yakın oturuyoruz da ne bileyim eşimle daha rahat eder gibiyimDoğuma giderken hic endiselenme
Esin yan gelip yatan bi tip degilse
Esten iyisi yok :)
zaten bir ya da en fazla 2 gece
Dogumdan sonra yanında kalabilecek biri yok mu evde?
Orda da aslında gelen giden olmayacaksa
Ona da gerek yok
Ohh missEşimi istiyorum daha çok yanımda. Kayınvalidem gelir herhalde zaten yakın oturuyoruz da ne bileyim eşimle daha rahat eder gibiyim
4 harf sever kızBu arada görümcemin oğlunun adını da ben koydum daha doğrusu herkes isim önerisinde bulundu dedesinin adının yanına bir isim arıyordu ben AREN demiştim isim annesi oldum o da 4 harf
Aaaa nerden anladın kuzum hiçte çaktırmamıştım ama4 harf sever kız
Bende harflerin titreşimine ve enerjisine inanıyorum . Bu konuda bir kaç duyumum var , ismi sesli harf ile biterse kısmet için daha iyi diyorlar . Ö-ü harfleri maddi olarak zorlanabilir .. isimde iki tane n harfi olması kısmetsizlik olabilir , örneğin : Nurcan , nurdan gibi isimler çok zorluklar yaşayabilir.. Gül’lü isim ( Gülcan , gülce ) çok gülmezler hayatlarında yine zorluklar ..Benim kızımın ismi de belki yoktur ya da çok nadir vardır ve her gittiği ortamda çok begenilir. Kızda çıtayı yükseltince oğlana isim bulamıyoruzyani ya derse ablama ne güzel bulmuşsunuz bana neden gidip bu ismi koydunuz filan, açıklama yapamayız.
İsim önemli ve ortalama 70 yıl üzerinde taşıyacak. İyi düşünüp karar vermek lazım. İsim analizi ve harflerin yaydığı titresimler de önemli mesela benim icin. Sürekli araştırma halindeyim bakalım.
Bende lierac Aldim daha gelmedi. Biraz arastirinca en iyidi oymus. Kullaninca tekrar yazarimLierac i çok duydum memnunsunuz sanırım sizde bende alayım olmazsa bugün
Benim dermatoloğum da özellikle jel olanını tavsiye etti. Kendim de bunu kullandım sadece ve iki çocuğumda da çatlak yaşamadım dediBende lierac Aldim daha gelmedi. Biraz arastirinca en iyidi oymus. Kullaninca tekrar yazarim
Ben Ben oglusum olacakKızlar bu arada tabloda cinsiyetini güncelleme mi isteyen biri var mı ? Arada mesaj kaçırmış olabilirim ekleyebiliriz onları da
Mistik inançlara sahip olmak da zor valla ama ben de etrafımda gözlemliyorum ve resmen sahip olunan burç özellikleri gibi aynı isimdekiler de benzer sorunları yaşıyorlar. Keşke bu konulara uzak olsaydım da kulağıma hoş gelen ilk ismi koyabilseydim. Kızımda bu konulara hakim değildim. Tesadüf mü, tevafuk mu artık titreşimi gayet iyi çıktıBende harflerin titreşimine ve enerjisine inanıyorum . Bu konuda bir kaç duyumum var , ismi sesli harf ile biterse kısmet için daha iyi diyorlar . Ö-ü harfleri maddi olarak zorlanabilir .. isimde iki tane n harfi olması kısmetsizlik olabilir , örneğin : Nurcan , nurdan gibi isimler çok zorluklar yaşayabilir.. Gül’lü isim ( Gülcan , gülce ) çok gülmezler hayatlarında yine zorluklar ..
isim enerjisinde de ; efeler yaramaz olur , elifler inatçı . Benimde mesela bildiğim tüm Ada’lar akıllı . Eşime soruyorum ilkokulda lisede filan var mı akıllı düzgün kız erkek arkadaşların onların isimleri neydi
KızKızlar bu arada tabloda cinsiyetini güncelleme mi isteyen biri var mı ? Arada mesaj kaçırmış olabilirim ekleyebiliriz onları da
Kızınızın ismi neydi acabaMistik inançlara sahip olmak da zor valla ama ben de etrafımda gözlemliyorum ve resmen sahip olunan burç özellikleri gibi aynı isimdekiler de benzer sorunları yaşıyorlar. Keşke bu konulara uzak olsaydım da kulağıma hoş gelen ilk ismi koyabilseydim. Kızımda bu konulara hakim değildim. Tesadüf mü, tevafuk mu artık titreşimi gayet iyi çıktı
Ben kizimda lr markasının mum aleovera diye bir ürününü kullanmıştım. Dev gibi karnım olmasına rağmen bir tane çatlamadım. Gören ebeler birde tüp bebek olunca ikizmi diye soruyordu. Aynı üründen aradım ama maalesef bulamadımBenim dermatoloğum da özellikle jel olanını tavsiye etti. Kendim de bunu kullandım sadece ve iki çocuğumda da çatlak yaşamadım dedi
Dualarım seninle inşallah sağ Salim başarıyla olursun operasyonu. Sonrasında da 5.5 nedir geçer gider hemencecikselam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
Dualarımız seninle canım inşallah sıkıntısız ve çok kolay bir şekilde atlatacaksınselam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
5.5 ay demek istedimDualarım seninle inşallah sağ Salim başarıyla olursun operasyonu. Sonrasında da 5.5 nedir geçer gider hemencecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?