2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Aslında gayem değişik isim bulmak değildi sadece içime çok sinmesini istedim ve tabiki Türkçe 4 harf Kızımın adına müdahale etmedim eşim koydu ama Nisa’nın da tınısını seviyorum hepsi adıyla bin yaşasın inşallah

Bu arada görümcemin oğlunun adını da ben koydum daha doğrusu herkes isim önerisinde bulundu dedesinin adının yanına bir isim arıyordu ben AREN demiştim isim annesi oldum o da 4 harf

Benim kızımın ismi de belki yoktur ya da çok nadir vardır ve her gittiği ortamda çok begenilir. Kızda çıtayı yükseltince oğlana isim bulamıyoruz yani ya derse ablama ne güzel bulmuşsunuz bana neden gidip bu ismi koydunuz filan, açıklama yapamayız.
İsim önemli ve ortalama 70 yıl üzerinde taşıyacak. İyi düşünüp karar vermek lazım. İsim analizi ve harflerin yaydığı titresimler de önemli mesela benim icin. Sürekli araştırma halindeyim bakalım.

Doğuma giderken hic endiselenme
Esin yan gelip yatan bi tip degilse
Esten iyisi yok :)
zaten bir ya da en fazla 2 gece
Dogumdan sonra yanında kalabilecek biri yok mu evde?
Orda da aslında gelen giden olmayacaksa
Ona da gerek yok
Eşimi istiyorum daha çok yanımda. Kayınvalidem gelir herhalde zaten yakın oturuyoruz da ne bileyim eşimle daha rahat eder gibiyim

Eşimi istiyorum daha çok yanımda. Kayınvalidem gelir herhalde zaten yakın oturuyoruz da ne bileyim eşimle daha rahat eder gibiyim
Ohh miss
Eşin kalır onlarda gelir gider
İlk hafta 2 kap yemek getirseler yeter
Benim cocuklarım olduğu için
Evde bakılacaklar var
Annem evde kalsa daha iyi olacak
sezeryan olmasam ilk haftada kimseye gerek yok ama
Sezeryanda malesef yardima ihtiyaci oluyor insanin

Bende harflerin titreşimine ve enerjisine inanıyorum . Bu konuda bir kaç duyumum var , ismi sesli harf ile biterse kısmet için daha iyi diyorlar . Ö-ü harfleri maddi olarak zorlanabilir .. isimde iki tane n harfi olması kısmetsizlik olabilir , örneğin : Nurcan , nurdan gibi isimler çok zorluklar yaşayabilir.. Gül’lü isim ( Gülcan , gülce ) çok gülmezler hayatlarında yine zorluklar ..
isim enerjisinde de ; efeler yaramaz olur , elifler inatçı . Benimde mesela bildiğim tüm Ada’lar akıllı . Eşime soruyorum ilkokulda lisede filan var mı akıllı düzgün kız erkek arkadaşların onların isimleri neydi

Mistik inançlara sahip olmak da zor valla ama ben de etrafımda gözlemliyorum ve resmen sahip olunan burç özellikleri gibi aynı isimdekiler de benzer sorunları yaşıyorlar. Keşke bu konulara uzak olsaydım da kulağıma hoş gelen ilk ismi koyabilseydim. Kızımda bu konulara hakim değildim. Tesadüf mü, tevafuk mu artık titreşimi gayet iyi çıktı

Kızınızın ismi neydi acaba

Benim dermatoloğum da özellikle jel olanını tavsiye etti. Kendim de bunu kullandım sadece ve iki çocuğumda da çatlak yaşamadım dedi
Ben kizimda lr markasının mum aleovera diye bir ürününü kullanmıştım. Dev gibi karnım olmasına rağmen bir tane çatlamadım. Gören ebeler birde tüp bebek olunca ikizmi diye soruyordu. Aynı üründen aradım ama maalesef bulamadım

Oğlana isim bulmak gerçekten zormuş kızımda her öneriyi red edip doğuma 1 hafta kala Ece koymuştum:) aynı kararsızlıkla ilerlemeyiz bundada inşallah benimde isim kriterim Türkçe kökenli olması ve anlamının güzel olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…