- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.221
Ekliyorum canım sağlıkla gelsin güzel kızın
Oy tamam sağlıkla gelsin oğluşunBen Ben oglusum olacak
İnşallah ağrısız acısız güzelce atlatırsınselam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
Dualarım seninle canım kolayca geçsin inşallahselam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
Yalnız bizim okulda iki tane zehir gibi kız var karne ortalamaları da 100 e yakın, yüzleri de akça pakca dikkat çekiyorlar sarışınlar ikisi de, ikisinin de adı asmin, biri Asmin elenya diğeri sadece Asmin, ikisi deBende harflerin titreşimine ve enerjisine inanıyorum . Bu konuda bir kaç duyumum var , ismi sesli harf ile biterse kısmet için daha iyi diyorlar . Ö-ü harfleri maddi olarak zorlanabilir .. isimde iki tane n harfi olması kısmetsizlik olabilir , örneğin : Nurcan , nurdan gibi isimler çok zorluklar yaşayabilir.. Gül’lü isim ( Gülcan , gülce ) çok gülmezler hayatlarında yine zorluklar ..
isim enerjisinde de ; efeler yaramaz olur , elifler inatçı . Benimde mesela bildiğim tüm Ada’lar akıllı . Eşime soruyorum ilkokulda lisede filan var mı akıllı düzgün kız erkek arkadaşların onların isimleri neydi
Canımmselam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
Hayırlı olsun ...canım ben 15+1 ve hareket yok..en erken 18 20 de hissedersin dediler zaten..Merhaba kızlar bizde 13+4 üz temmuz sonu gelicek inşallah bebişimilk gebeliğim ama herkes hareket hissedersin diyor daha hissetmedim sizler hissediyor musunuz
Ben 3 hafta önce öğrendim neredeyse canım ama kızımda 16. Haftaya kadar söylememişti. Bu kontrolde net öğrenirsin bence (26eylülsat)Kızlar 10.10.2023 adet tarihin olup cinsiyet öğrenen var mı ben hala ogrenemedim
BenKızlar 10.10.2023 adet tarihin olup cinsiyet öğrenen var mı ben hala ogrenemedim
Dualarım seninle canım inşallah çok güzel geçer ameliyatın bugün aklıma gelmiştin sabah dedim bugün muydu yarın miydi vaz mi geçmişti emin olamadım soracaktım kaldı.. Güzel haberlerini bekliyoruzselam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
Asmin ismini hiç duymamıştım canım, senin yazmandan güzel enerjili bir isim daha çıktı deyip eşime söyledim şimdi beğenmediYalnız bizim okulda iki tane zehir gibi kız var karne ortalamaları da 100 e yakın, yüzleri de akça pakca dikkat çekiyorlar sarışınlar ikisi de, ikisinin de adı asmin, biri Asmin elenya diğeri sadece Asmin, ikisi deburcu
inşallah canım güzel haberlerle gelceğim.Dualarım seninle canım inşallah çok güzel geçer ameliyatın bugün aklıma gelmiştin sabah dedim bugün muydu yarın miydi vaz mi geçmişti emin olamadım soracaktım kaldı.. Güzel haberlerini bekliyoruz
Canım sağlıcakla gel aramıza Rabbim kolaylaştırsın inşallah iyi haberlerini bekliyoruzselam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
Gebelikte kullanılmıyor demişti oğlumda hamile iken bir Dr yalismi hatrlyorumİlk mantar atağım hayırlı olsun. 3-4 senedir olmamıştıneyse ki travazol ben
İnşallah sağlıkla gesin dualarımız seninle cnmmselam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
Kizlar salı günü konusmussunuz bu konuyu o zaman anlayamamıştım ama bugün ben de öyleydim. Dün aşırı enerjiktim dinlene dinlene temizlik yaptım vs. Çok iyiydim. Bugün tam tersine döndüm cidden tuhaf bir his tarif de edemiyorum bulantı desem bulantı değil karnımda değişik bir his halsizlik gibi de ama değil. Tarifi yokKızlar kendimi çok rahatsız hissediyorum. Tarif edemiyorum ama halsizlik gibi de değil. Durduğum yerde duramıyorum kabuğuma sığamıyorum kanım çekiliyo sanki karnımın içi de bir tuhaf . İki gebeliğimdede ilk defa böyle bişey oldu. Ne olduğuna anlam veremiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?