2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Yalnız bizim okulda iki tane zehir gibi kız var karne ortalamaları da 100 e yakın, yüzleri de akça pakca dikkat çekiyorlar sarışınlar ikisi de, ikisinin de adı asmin, biri Asmin elenya diğeri sadece Asmin, ikisi de burcu

Merhaba kızlar bizde 13+4 üz temmuz sonu gelicek inşallah bebişim ilk gebeliğim ama herkes hareket hissedersin diyor daha hissetmedim sizler hissediyor musunuz
Hayırlı olsun ...canım ben 15+1 ve hareket yok..en erken 18 20 de hissedersin dediler zaten..

yarın ayılınca yazarım size gece de yazarım. öpüyorum hepinizi. bildiğim tanıdığım bir süreç çok güzel de geçecek kafamda çok etkinlik var. battaniye örmek gibi. burukluğu atamadım henüz bilmiyorum. onu da hallederim.

selam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
Dualarım seninle canım inşallah çok güzel geçer ameliyatın bugün aklıma gelmiştin sabah dedim bugün muydu yarın miydi vaz mi geçmişti emin olamadım soracaktım kaldı.. Güzel haberlerini bekliyoruz

Asmin ismini hiç duymamıştım canım, senin yazmandan güzel enerjili bir isim daha çıktı deyip eşime söyledim şimdi beğenmedi zaten bu erkeklere isim beğendirmek çok zor . Yaz mevsimini çok sevdiğimden kızım olsa adını Yaz çok isterdim , eşime söylüyorum , Yaza girdik diye dalga geçerler diyor tehh Allahım yaaa

Dualarım seninle canım inşallah çok güzel geçer ameliyatın bugün aklıma gelmiştin sabah dedim bugün muydu yarın miydi vaz mi geçmişti emin olamadım soracaktım kaldı.. Güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah canım güzel haberlerle gelceğim.

Kizlar salı günü konusmussunuz bu konuyu o zaman anlayamamıştım ama bugün ben de öyleydim. Dün aşırı enerjiktim dinlene dinlene temizlik yaptım vs. Çok iyiydim. Bugün tam tersine döndüm cidden tuhaf bir his tarif de edemiyorum bulantı desem bulantı değil karnımda değişik bir his halsizlik gibi de ama değil. Tarifi yok yattım bugün akşama kadar kalkamadım. Geçti mi sizin bu hissiniz acaba merak ettim başka kim yazmıştı hatırlayamadım bu mesajı buldum bunu alintiladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…