2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ara ara yokluyor canım ya geçti diyemem ama Salı gün ki kadar kötü değilim o his gerçekten tarif edilemez ya çok tuhaf rahatsızsın ama hasta halsiz değilsin

Kizlar grip olan arkadaslar kadi dogumami gitti baska bir doktorami acaba hic iyi degilim
Kendi kadın doğum doktoruna git canım. Bende geçen hafta grip oldum kendi doktoruma gittim parol serum b c vitamini serum verdi çok iyi geldi iki güne geçti. Hem bebeğin durumuna da bakıyor

selam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
Çabucak geçmiş olur inşallah canım sağlıkla gir çık

I'm
Ben jel ve yağ kullanmaya başladım. Neler kullandığımın resmini paylaşıyorum. Daha iyi bir öneri olan varsa paylaşırsa sevinirim
Bio oili tavsiye etmem ilk gebeligimde cok güvenip kullandim haritadan farkim kalmadi. Şuan üçüncüye hamileyim henüz bisey kullanmıyorum arastiriyorum bakalim ne kullanabilirsem zaten çatladım çatlıcağım kadar da en azindan daha derin olmasın dedim

Şuan bende de bio oil var gebelikten önce almıştım alakasız. Şişirme bir ürün gibi şimdilik kullanıyorum nihayetinde yağ ama göbek daha da şişmeye başlayınca daha kaliteli bir ürüne geçmek lazım bence ve o ürünü bende bulamadim henüz. Her ürünün altında iyi yorum kadar kötü yorum da var.

Biri de bendim benimki geçti yerini yine uykulu hal aldı. Sabah kalkıp kahvaltıdan sonra güzellik merkezine gittim manikür yaptırıp ojeleri çıkarttım sonra pediküre geçemedim bile sürekli uyukladım gerisini iptal edip eve gelip uyudum miss gibi

Ben folik asit kullanmadim diğer vitaminler tmm ama folik asit otizmide tetikliyor
Bu kesin ve keskin kanaate nasıl vardınız? Ben de hiç folik asit kullanmadım aktif folat kullandım. Mthfr pihtilasma bozukluğum varmış test sonuç verene kadar benim hayatimi kurtaran aktif folat kullanmak oldu. Spinal bfida sorunundan haberiniz vardir. Bu kadar net konustugunuza göre hakemli yayinlari vaka analizlerini falan okudugunuzu tahmin ediyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Beni. 12+2de radyolojideli ultrasonda vajinal muayenem vardı. Radyolog kız gibi dedi ama uzun uzun da konuşamadık. Onların ultrasonu farklı ve vajinal muayenede net gözükmüştür diye düşünüyorum. Sizce?

Daha önce paylaşmıştım. Doktorum burayı tavsiye etti İstanbul Avrupa sorumlusunun numarası var bende ama o sırada anlarada olunca oraya yönlendirdi beni kanı kargoladım. Yani diğer şehirlere de yardımcı oluyor baya geniş ağları var
Fetal DNA yı neden yaptırmıştınız acaba özel değilse, ben de ikili tarama yaptırdım. Yarın öğreneceğim sonucunu da, fetal hangi durumda yaptırayım bilemiyorum

Beni. 12+2de radyolojideli ultrasonda vajinal muayenem vardı. Radyolog kız gibi dedi ama uzun uzun da konuşamadık. Onların ultrasonu farklı ve vajinal muayenede net gözükmüştür diye düşünüyorum. Sizce?
Olabilir canım pozisyon olarak bacak arasını daha net görmüşlerdir

Raporlanmadan bir anlami yok doktorunuzdan raporunu almaniz lazim

Bence bu çatlak olayı genetik faktör %70 lik kısım diye düşünüyorum tedbir almak tabi ki gerekiyor inşallah fayda sağlarız
Bencede genetikle alakası var bi de su içmeye de bağlı benim vücudum aşırı kuru bacaklarım pul pul çünkü hiç su içemiyorum. Hamilelikte zoraki 1.5 lt içmeye çalışıyorum. Ben ne yaparsam yapayım kesin çatlarım yüne de bişeyler sürcem bakalım lierac jel söyledim ama dediğiniz gibi fiyatlar uçmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…