- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.241
İlk 3 ay kesinlikle yasak. Sonrasında en fazla 3 gün kullanabilirsin demişti kızımdada kullandım 2 sürmeye geçecek gibi inşallahU
Gebelikte kullanılmıyor demişti oğlumda hamile iken bir Dr yalismi hatrlyorum
Ara ara yokluyor canım ya geçti diyemem ama Salı gün ki kadar kötü değilimKizlar salı günü konusmussunuz bu konuyu o zaman anlayamamıştım ama bugün ben de öyleydim. Dün aşırı enerjiktim dinlene dinlene temizlik yaptım vs. Çok iyiydim. Bugün tam tersine döndüm cidden tuhaf bir his tarif de edemiyorum bulantı desem bulantı değil karnımda değişik bir his halsizlik gibi de ama değil. Tarifi yokyattım bugün akşama kadar kalkamadım. Geçti mi sizin bu hissiniz acaba merak ettim başka kim yazmıştı hatırlayamadım bu mesajı buldum bunu alintiladim
Kendi kadın doğum doktoruna git canım. Bende geçen hafta grip oldum kendi doktoruma gittim parol serum b c vitamini serum verdi çok iyi geldi iki güne geçti. Hem bebeğin durumuna da bakıyorKizlar grip olan arkadaslar kadi dogumami gitti baska bir doktorami acaba hic iyi degilim
Çabucak geçmiş olur inşallah canım sağlıkla gir çıkselam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
Bio oili tavsiye etmem ilk gebeligimde cok güvenip kullandim haritadan farkim kalmadi. Şuan üçüncüye hamileyim henüz bisey kullanmıyorum arastiriyorum bakalim ne kullanabilirsem zaten çatladım çatlıcağım kadar da en azindan daha derin olmasın dedimBen jel ve yağ kullanmaya başladım. Neler kullandığımın resmini paylaşıyorum. Daha iyi bir öneri olan varsa paylaşırsa sevinirim
Şuan bende de bio oil var gebelikten önce almıştım alakasız. Şişirme bir ürün gibi şimdilik kullanıyorum nihayetinde yağ ama göbek daha da şişmeye başlayınca daha kaliteli bir ürüne geçmek lazım bence ve o ürünü bende bulamadim henüz. Her ürünün altında iyi yorum kadar kötü yorum da var.I'm
Bio oili tavsiye etmem ilk gebeligimde cok güvenip kullandim haritadan farkim kalmadi. Şuan üçüncüye hamileyim henüz bisey kullanmıyorum arastiriyorum bakalim ne kullanabilirsem zaten çatladım çatlıcağım kadar da en azindan daha derin olmasın dedim
Biri de bendim benimki geçti yerini yine uykulu hal aldı. Sabah kalkıp kahvaltıdan sonra güzellik merkezine gittim manikür yaptırıp ojeleri çıkarttım sonra pediküre geçemedim bile sürekli uyukladım gerisini iptal edip eve gelip uyudum miss gibiKizlar salı günü konusmussunuz bu konuyu o zaman anlayamamıştım ama bugün ben de öyleydim. Dün aşırı enerjiktim dinlene dinlene temizlik yaptım vs. Çok iyiydim. Bugün tam tersine döndüm cidden tuhaf bir his tarif de edemiyorum bulantı desem bulantı değil karnımda değişik bir his halsizlik gibi de ama değil. Tarifi yokyattım bugün akşama kadar kalkamadım. Geçti mi sizin bu hissiniz acaba merak ettim başka kim yazmıştı hatırlayamadım bu mesajı buldum bunu alintiladim
Benim 08.10 fetal DNA ile 11. Haftada öğrendim ama ultrasonda da 13+6 da gördük kız olduğunuKızlar 10.10.2023 adet tarihin olup cinsiyet öğrenen var mı ben hala ogrenemedim
Bu kesin ve keskin kanaate nasıl vardınız? Ben de hiç folik asit kullanmadım aktif folat kullandım. Mthfr pihtilasma bozukluğum varmış test sonuç verene kadar benim hayatimi kurtaran aktif folat kullanmak oldu. Spinal bfida sorunundan haberiniz vardir. Bu kadar net konustugunuza göre hakemli yayinlari vaka analizlerini falan okudugunuzu tahmin ediyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.Ben folik asit kullanmadim diğer vitaminler tmm ama folik asit otizmide tetikliyor
5dk önce sipariş vermiştimI'm
Bio oili tavsiye etmem ilk gebeligimde cok güvenip kullandim haritadan farkim kalmadi. Şuan üçüncüye hamileyim henüz bisey kullanmıyorum arastiriyorum bakalim ne kullanabilirsem zaten çatladım çatlıcağım kadar da en azindan daha derin olmasın dedim
Fetal DNA yı neden yaptırmıştınız acaba özel değilse, ben de ikili tarama yaptırdım. Yarın öğreneceğim sonucunu da, fetal hangi durumda yaptırayım bilemiyorumBenim 08.10 fetal DNA ile 11. Haftada öğrendim ama ultrasonda da 13+6 da gördük kız olduğunu
Bence bu çatlak olayı genetik faktör %70 lik kısım diye düşünüyorum5dk önce sipariş vermiştim
Fetal DNA yı neden yaptırmıştınız acaba özel değilse, ben de ikili tarama yaptırdım. Yarın öğreneceğim sonucunu da, fetal hangi durumda yaptırayım bilemiyorum
Ben zaten kiloluydum ya böyle şeyleri de pek kafaya takmam aslında ama bu yaglar kremler tuttugu gibi fiyatlar fırladıBence bu çatlak olayı genetik faktör %70 lik kısım diye düşünüyorumtedbir almak tabi ki gerekiyor inşallah fayda sağlarız
Olabilir canım pozisyon olarak bacak arasını daha net görmüşlerdirBeni. 12+2de radyolojideli ultrasonda vajinal muayenem vardı. Radyolog kız gibi dedi ama uzun uzun da konuşamadık. Onların ultrasonu farklı ve vajinal muayenede net gözükmüştür diye düşünüyorum. Sizce?
Benim 15 haftam bitmek üzere hala ogrenemedimKızlar 10.10.2023 adet tarihin olup cinsiyet öğrenen var mı ben hala ogrenemedim
Raporlanmadan bir anlami yok doktorunuzdan raporunu almaniz lazimArkadaşlar, 37 yaşında olup ikili test sonucu çıkanlar var mı ? Sonuç ne çıktı acaba... Ben 37 yaşındayım, ikili tarama için kan verdim, e nabız dan bakıyorum ama değer yazmıyor hiç, yarın kontrolum var, merak ettim şimdiden.
Bencede genetikle alakası var bi de su içmeye de bağlı benim vücudum aşırı kuru bacaklarım pul pul çünkü hiç su içemiyorum. Hamilelikte zoraki 1.5 lt içmeye çalışıyorum. Ben ne yaparsam yapayım kesin çatlarımBence bu çatlak olayı genetik faktör %70 lik kısım diye düşünüyorumtedbir almak tabi ki gerekiyor inşallah fayda sağlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?