- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.261
Kesinlikle aynı seyi düşünüyorumBence bu çatlak olayı genetik faktör %70 lik kısım diye düşünüyorumtedbir almak tabi ki gerekiyor inşallah fayda sağlarız
Yani fetal dna da yaptirdim sonuç bekliyorum ama kız diyince şimdi heyecanlandım ama hiç de kız hissetmiyordum çok enteresanOlabilir canım pozisyon olarak bacak arasını daha net görmüşlerdir
Bence tamamen genetik gibi ya cilt yapısı ile alakalı. Ufaktan destek atmış oluyoruz yağ sürme vs ile. Deri nihayetinde gerilecek yirtilacak. Hareket engellese sporcuların kas yaptıkları yerler yirtilmazdiBencede genetikle alakası var bi de su içmeye de bağlı benim vücudum aşırı kuru bacaklarım pul pul çünkü hiç su içemiyorum. Hamilelikte zoraki 1.5 lt içmeye çalışıyorum. Ben ne yaparsam yapayım kesin çatlarımyüne de bişeyler sürcem bakalım lierac jel söyledim ama dediğiniz gibi fiyatlar uçmuş
Sen bi de bana sor ben erkek olduğuna o kadar emindim ki cinsiyet partisindeki ifademi görsen anlarsın büyük şok yaşadımYani fetal dna da yaptirdim sonuç bekliyorum ama kız diyince şimdi heyecanlandım ama hiç de kız hissetmiyordum çok enteresan
Fetal DNA yani nipt testi %99 doğru sonuç verdiği için yaptırılıyor aslında. Mesela benim yaşım geç olduğu için doktorum kesinlikle istemişti, kanım alındı ve Fransa'ya gönderildi, 12 gün sonra sonuç geldi. Biraz pahalı olduğu için genelde ikili ve dörtlü teste yönlendiriyorlar ama yaş büyükse risk daha fazla olacağı için nipte yönlendiriyorlar.Fetal DNA yı neden yaptırmıştınız acaba özel değilse, ben de ikili tarama yaptırdım. Yarın öğreneceğim sonucunu da, fetal hangi durumda yaptırayım bilemiyorum
Bir de regl olacak gibi bel ağrım var. Kistim vardı iki tane onlarla alakalı olabilir mi ki. Devam etmezse de doktora gitmeli miyimKızlar selam az önce ilk defa kanamam oldu hamilelikte. Açık pembe bir kanama. Bugün ilişki olmuştu onunla alakalı olabilir mi? Sizce tedirgin olmalı mıyım, kocam da bişey olmaz diyor rahatlığı beni öldürecek
Valla ben şimdiye doktordaydim kuzum pek akıl alınacak sakinlikte değilim konu bebiş olunca içinin rahatlamasi için görün istersen. Ben bir şey olduğunu düşünmüyorum açık pembeymis zatenBir de regl olacak gibi bel ağrım var. Kistim vardı iki tane onlarla alakalı olabilir mi ki. Devam etmezse de doktora gitmeli miyim
Bence devam etmezse muayeni bekle ama devam ederse git bazen ilişki sonrası kese etrafında küçük kanamalar olabiliyormuş müdahale ile çözülebilir oluyor bebeğe bi zararı yok ben özellikle sordum cinsel ilişkide kısıtlama koymadı doktorum. Dediğin gibi kistlerle ilgili bişey olabilir yarını bekle devam ederse git derimBir de regl olacak gibi bel ağrım var. Kistim vardı iki tane onlarla alakalı olabilir mi ki. Devam etmezse de doktora gitmeli miyim
Hemen doktora gitmeniz lazim korkutmak istemiyorum ama daha bugun dr mehmet bozun sayfasinda iliski sonrasi dusuk riskinden bahsettigi hastasini gördümKızlar selam az önce ilk defa kanamam oldu hamilelikte. Açık pembe bir kanama. Bugün ilişki olmuştu onunla alakalı olabilir mi? Sizce tedirgin olmalı mıyım, kocam da bişey olmaz diyor rahatlığı beni öldürecek
Ben de giderdim galiba ama eşim bişey olmadığına öyle emin ki oturdum kaldım.Valla ben şimdiye doktordaydim kuzum pek akıl alınacak sakinlikte değilim konu bebiş olunca içinin rahatlamasi için görün istersen. Ben bir şey olduğunu düşünmüyorum açık pembeymis zaten
Gece de devam ederse yarın kesin giderim artık doktoruma, teşekkür ederim. İnşallah kötü bişey yoktur. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama kaygılanmadan yapamıyor insanBence devam etmezse muayeni bekle ama devam ederse git bazen ilişki sonrası kese etrafında küçük kanamalar olabiliyormuş müdahale ile çözülebilir oluyor bebeğe bi zararı yok ben özellikle sordum cinsel ilişkide kısıtlama koymadı doktorum. Dediğin gibi kistlerle ilgili bişey olabilir yarını bekle devam ederse git derim
YaaaHemen doktora gitmeniz lazim korkutmak istemiyorum ama daha bugun dr mehmet bozun sayfasinda iliski sonrasi dusuk riskinden bahsettigi hastasini gördüm
Ay bu erkeklerin rahatlığı beni de öldürecek benim eşim de öyle bir rahat. Bende normalde çok soğukkanlı yapiya sahibim ama bebiş söz konusu olunca hiç öyle olamıyorum. Senin içinin rahat olması önemli stres olmaman lazım bir acilde baksınlar bebise, keseye falan canım. Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece rahatlaman açısından görünsen kendini daha iyi hissedeceksin eminimBen de giderdim galiba ama eşim bişey olmadığına öyle emin ki oturdum kaldım.
Siz bilirsiniz tabi belki bunyeden bunyeye vucuttan vucuda değişebilir ama ben 3 cocuk tecrübesiyle yaşadım sizede tecrübelerimi aktardim size sadece5dk önce sipariş vermiştim
Dualarımız seninle. İnşallah hayırlı sonuçlarla doneceksin.selam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
Benim kanama olduğunda ki kırmızıydı pembe değildi hemen acile gittim. Muayeneden sonra doktoruma mesaj attım böyle böyle oldum durum da bu diye. Önce ilişki oldu mu diye sordu yok dedim. O zaman bebeğin eşiyle ilgilidir dedi ve öyleymiş. Plasenta yukarı çıkmaya çalıştığı için kanama olmuş. Seninki pembe çok önemli değildir muhtemelen ama tedbir amaçlı doktora görünmende fayda var bence. En azından için rahat ederKızlar selam az önce ilk defa kanamam oldu hamilelikte. Açık pembe bir kanama. Bugün ilişki olmuştu onunla alakalı olabilir mi? Sizce tedirgin olmalı mıyım, kocam da bişey olmaz diyor rahatlığı beni öldürecek
Duyuluyor canım hareket ettikçe su sesi falanda duyuluyor, aile sağlığı merkezlerinin çoğunda ultrason cihazı yok onlarda böyle dinliyormuş. Kardeşim bana çift taraflı steteskop getirmiştiSteteskopla duyuluyor mu canım bende acaba steteskop mu alsam dedim de emin olamadim
İlk gebelikte o haftalarda hissedilmez canım ben bile 2.gebelik dün hissettim ilk defa tekmeledi bikaç kereMerhaba kızlar bizde 13+4 üz temmuz sonu gelicek inşallah bebişimilk gebeliğim ama herkes hareket hissedersin diyor daha hissetmedim sizler hissediyor musunuz
Ben verdim :) 38 yasindayim, yas faktörü yüksek cikti ama geri kalan risk düsük risk cikti. doktorum sorun olmadigini söyledi. E-Nabizdan, sonuclar gözükmüyor, hastaneden sonuclari alabilirsinArkadaşlar, 37 yaşında olup ikili test sonucu çıkanlar var mı ? Sonuç ne çıktı acaba... Ben 37 yaşındayım, ikili tarama için kan verdim, e nabız dan bakıyorum ama değer yazmıyor hiç, yarın kontrolum var, merak ettim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?