2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bence bu çatlak olayı genetik faktör %70 lik kısım diye düşünüyorum tedbir almak tabi ki gerekiyor inşallah fayda sağlarız
Kesinlikle aynı seyi düşünüyorum
Catir catir harita gibi catlayani gordum kendi tabiriyle
Kremler yaglar kullandigi halde
Hic bisey kulalnmayip sifir catlayanida
Tabiki yinede tedbir almak lazım

Bence tamamen genetik gibi ya cilt yapısı ile alakalı. Ufaktan destek atmış oluyoruz yağ sürme vs ile. Deri nihayetinde gerilecek yirtilacak. Hareket engellese sporcuların kas yaptıkları yerler yirtilmazdi

Fetal DNA yı neden yaptırmıştınız acaba özel değilse, ben de ikili tarama yaptırdım. Yarın öğreneceğim sonucunu da, fetal hangi durumda yaptırayım bilemiyorum
Fetal DNA yani nipt testi %99 doğru sonuç verdiği için yaptırılıyor aslında. Mesela benim yaşım geç olduğu için doktorum kesinlikle istemişti, kanım alındı ve Fransa'ya gönderildi, 12 gün sonra sonuç geldi. Biraz pahalı olduğu için genelde ikili ve dörtlü teste yönlendiriyorlar ama yaş büyükse risk daha fazla olacağı için nipte yönlendiriyorlar.

Kızlar selam az önce ilk defa kanamam oldu hamilelikte. Açık pembe bir kanama. Bugün ilişki olmuştu onunla alakalı olabilir mi? Sizce tedirgin olmalı mıyım, kocam da bişey olmaz diyor rahatlığı beni öldürecek

Bir de regl olacak gibi bel ağrım var. Kistim vardı iki tane onlarla alakalı olabilir mi ki. Devam etmezse de doktora gitmeli miyim

Bir de regl olacak gibi bel ağrım var. Kistim vardı iki tane onlarla alakalı olabilir mi ki. Devam etmezse de doktora gitmeli miyim
Valla ben şimdiye doktordaydim kuzum pek akıl alınacak sakinlikte değilim konu bebiş olunca içinin rahatlamasi için görün istersen. Ben bir şey olduğunu düşünmüyorum açık pembeymis zaten

Bence devam etmezse muayeni bekle ama devam ederse git bazen ilişki sonrası kese etrafında küçük kanamalar olabiliyormuş müdahale ile çözülebilir oluyor bebeğe bi zararı yok ben özellikle sordum cinsel ilişkide kısıtlama koymadı doktorum. Dediğin gibi kistlerle ilgili bişey olabilir yarını bekle devam ederse git derim

Hemen doktora gitmeniz lazim korkutmak istemiyorum ama daha bugun dr mehmet bozun sayfasinda iliski sonrasi dusuk riskinden bahsettigi hastasini gördüm

Gece de devam ederse yarın kesin giderim artık doktoruma, teşekkür ederim. İnşallah kötü bişey yoktur. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama kaygılanmadan yapamıyor insan

Ben de giderdim galiba ama eşim bişey olmadığına öyle emin ki oturdum kaldım.
Ay bu erkeklerin rahatlığı beni de öldürecek benim eşim de öyle bir rahat. Bende normalde çok soğukkanlı yapiya sahibim ama bebiş söz konusu olunca hiç öyle olamıyorum. Senin içinin rahat olması önemli stres olmaman lazım bir acilde baksınlar bebise, keseye falan canım. Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece rahatlaman açısından görünsen kendini daha iyi hissedeceksin eminim

Benim kanama olduğunda ki kırmızıydı pembe değildi hemen acile gittim. Muayeneden sonra doktoruma mesaj attım böyle böyle oldum durum da bu diye. Önce ilişki oldu mu diye sordu yok dedim. O zaman bebeğin eşiyle ilgilidir dedi ve öyleymiş. Plasenta yukarı çıkmaya çalıştığı için kanama olmuş. Seninki pembe çok önemli değildir muhtemelen ama tedbir amaçlı doktora görünmende fayda var bence. En azından için rahat eder

Merhaba kızlar bizde 13+4 üz temmuz sonu gelicek inşallah bebişim ilk gebeliğim ama herkes hareket hissedersin diyor daha hissetmedim sizler hissediyor musunuz
İlk gebelikte o haftalarda hissedilmez canım ben bile 2.gebelik dün hissettim ilk defa tekmeledi bikaç kere 14+3 te İlk gebelikte 18 20 hafta arası hissetmiştim tam

Ben verdim :) 38 yasindayim, yas faktörü yüksek cikti ama geri kalan risk düsük risk cikti. doktorum sorun olmadigini söyledi. E-Nabizdan, sonuclar gözükmüyor, hastaneden sonuclari alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…