2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ya erkeklerin bu tarz düşüncelerine önem vermek lazım. isim soyisim birleşince saçma bişey çıkıyor mu, kısaltmalarda saçma bişeyler çıkıyor mu vs hepsine bakmak lazım. türk milletiyiz, nereden ne çıkaracağımız hiç belli olmuyor, al adamın adı adil ışık, markasını ADL olarak değiştirdi :)

senin yaşın kaçtı?

Bir de regl olacak gibi bel ağrım var. Kistim vardı iki tane onlarla alakalı olabilir mi ki. Devam etmezse de doktora gitmeli miyim
İçini ferah tut inşallah bir şey olmaz.. zaten açık pembe imiş ..ben kırmızı kanamali gitmistim çok şükür sıkıntı yoktu ..büyük ihtimalle ilişki ile.alakali olabilir ..ama.benim de kistim var ve doktor sancı kanama yapabilir demişti ..o yüzden ilişkiye girmiyorum

Evet ben de ilişkinin tetiklemiş olabileceğini düşünüyorum, biraz ara vereyim olmadı. Riske atmaya gerek yok. Ben heyecan yaptım ama sonradan rahatladım hem geçti hem de normal olduğunu gördüm

Evet ben de ilişkinin tetiklemiş olabileceğini düşünüyorum, biraz ara vereyim olmadı. Riske atmaya gerek yok. Ben heyecan yaptım ama sonradan rahatladım hem geçti hem de normal olduğunu gördüm
Evet direkt dr onu soruyor zaten iliski oldu mu diye
Bir daha olursa gidersin bi
Kontrole gidince danis
Benim 9 gun pembe kirmizi as az kanamam oldu
Gitmedim
Dr bi daha oyle yapma
Kanaman olursa gel dedi

İyiymis cok zam yapmamış
Normal dogum fiyatı miydi canim
Bide biz temmuzda dogum yaparsak

2. Zammi da yeriz
Normal ve sezaryan ay i fiyat...zaten sezeryan olurum ..evet temmuz da diğer zam da gelir ..ama bnce ben Haziran sonu olur diye dusunuyorym..
Evet muayne ücreti de 500 den 650 e çıkarmis..

Canım benim teşekkür ederim sorduğun için, evet geçti çok şükür bende gitmedim doktora. Zaman zaman böyle kanamalar oluyormuş gebelikte. Ben de sakin kalmaya çalışıyorum, geçti de zaten
Süper canım bende şimdi bakıyordum yazmışsın. İçini ferah tut bi sonraki muayene ne zaman

Hyr genelde tüp bebek yapınca burda herkes direk sezeryan diyor ..benim exstra miyom var bebekle birlikte buyuyorda ..o yüzden sezeryan ile hem bebeği hem de miyom u alırim dedi doktor ..
Anladım canım hayırlısı olsun. Biz daha doktorla doğumu hiç konuşmadık. Tüp bebek olduğunu biliyor ama doğumla ilgili bir şey söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…